2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eminmisin arkadaşım...keşke bebişinle ilgili yaşanacak tüm güzellikleri isteseydin...
hani şu bulantılar yanmalar kısmı pek sevimli değilde... delikafadulden

subaru canım zaten bende bebgımle ılgılı yasanacak n varsa yasamayı ıstıyorum....
bulantı konusunda sıze hak verıyorum benım hıc olmadı ama bende yatakdan sadece wc kalkıyorum ve bugunlerı bıle yasabıldıgımıcın rabbıme bınlerce kere sukredıyorum...

evet cnm muzlu sütü denemek lazım bide.3 ayı geçincemi içmek şart oluyormuş.

3 aya kadar bizim aldığımız besinler bebeği çok etkilemiyo ama 3 aydan sonra hem kendi hem bebeğimizin sağlığı için daha dikkatli ve dengeli beslenmeliyizz..

Kızlar ağdadan geliyorum canım nasıl acıdı anlatamam hamileliğin etkisi galiba daha hassas oluyomuş yanndıımm resmen yaaaa ((

BEnimde içime kız doguyor..Çin takvimine göre de kız cıktı..O kadar cok merak ediyorum ki...bilmiyorumkismile

tabii hepimizin farklı hikayesi var....allah hepimize sağlık güç kuvvet versin...en önemlisi sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin ....herşey gelip geçiyor..zamanla herşey unutuluyor...ben bebeğimi dün usg de gördüm tüm bulantıalrıma inanki unuttum...

nasıl dayandın canımm yaa..ayy benim bile içim bi tuhaf oldu simdi..delikafadulden

sanırım hamileliğin etkisi geçenlerde bende gitmiştim. çok acıyooo. normalde bu kadar olmazdı. demekki hamilelikten cnm.

amın canım ıns....yatınca zaman sankı bıraz daha yavas gecıyo ama alısmaya calısıyorum....hep oyle olur zaten zamanın cabuk gecmesını ıstedıgımızde daha yavas gecer sankı....ıns sonumuz saglıklı mutlu olsun......bebıslerımızle beraber.....

cnm hemen hemen aynıyız sanırım. benim mide bulantılarım gece yatmadan önce çok oluyor nedense. sende durumlar nasıl?

canım...benım benım hıc bulantım olmadı....olanlarında dılıyorum en kısa surede gecer...annemın benım 9 ay suruyomus mesala...bulantısı..

oyy oyyy OYYYYYY

BEN BU AY YANDIM DESENİZE kıl yumağı oldum resmenn

Keşke her gun görsem bebişimi..O zaman cok guzel olurdu yaa
Dayanmak daha kolay olurdu sanki..Hani bi sıkıntı cekiyoruz ama içimizde de bişey var..Bilmek bi yere kadar görmek apayrı bir duyguopuyorumnanaktan

canım...benım benım hıc bulantım olmadı....olanlarında dılıyorum en kısa surede gecer...annemın benım 9 ay suruyomus mesala...bulantısı..

ALLAH KORUSUN BEN VE BENİM GİBİLERİdelikafadulden
İnşallah bitecek diye gun sayıyorum valla..

ALLAH KORUSUN BEN VE BENİM GİBİLERİdelikafadulden
İnşallah bitecek diye gun sayıyorum valla..

inş herkesin mide bulantıları en yakın zamanda geçer. çok şiddetli olmamakla beraber yinede rahatsız ediyor beni. yinede rabbime şükürler olsun. tek tesellim miniğimi sağlıkla kucağıma almak. tüm anne adaylarımıza allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. hepimiz çok heyecanlıyız tüm dualarım sizinle kızlar..

ağda da canı yanan arkadaslar ben yaklasık 1.5 senedır her yerıme agda yaptırıyorum sadece malum yere emla ısımlı lokal uyusturucu bır krem kullanıyorum kesınlıkle acımıyor o zaman cok dayanamayanlara tavsıye ederım hamılelıkte de kullanılabılıyor doktoruma sordum ztn prospektusunde de yazıyor ayda 1 kere sadece kullandıgım ıcın de ıcım rahat doktor topıkal kremlerın zararı olmaz demıstı ztn

dilek canım sıhhatler olsun ben bugüne kadar kendi işimi kendim hallediyordum halda öyle ama ilerleyen dönemlerde nasıl olur bilmiyorum. ya nasıl bi duygu ben çok utanıyorum ya.. bu yüzden eşime bu ulvi görevi devretmeyi daha uygun buluyorum sanki
oyy oyyy OYYYYYY

BEN BU AY YANDIM DESENİZE kıl yumağı oldum resmenn

nasıl yaikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…