sedacıgım kız cıkıyo sanırım
eminmisin arkadaşım...keşke bebişinleilgili yaşanacak tüm güzellikleri isteseydin...
hani şu bulantılar yanmalar kısmı pek sevimli değilde... delikafadulden
evet cnm muzlu sütü denemek lazım bide.3 ayı geçincemi içmek şart oluyormuş.
kızlar bulantılarınız nasıl yavas yavas 12 haftaya gırıyosunuz azalmıstır umarım
subaru canım zaten bende bebgımle ılgılı yasanacak n varsa yasamayı ıstıyorum....
bulantı konusunda sıze hak verıyorum benım hıc olmadı ama bende yatakdan sadece wc kalkıyorum ve bugunlerı bıle yasabıldıgımıcın rabbıme bınlerce kere sukredıyorum...
3 aya kadar bizim aldığımız besinler bebeği çok etkilemiyo ama 3 aydan sonra hem kendi hem bebeğimizin sağlığı için daha dikkatli ve dengeli beslenmeliyizz..
Kızlar ağdadan geliyorum canım nasıl acıdı anlatamam hamileliğin etkisi galiba daha hassas oluyomuş yanndıımm resmen yaaaa((
3 aya kadar bizim aldığımız besinler bebeği çok etkilemiyo ama 3 aydan sonra hem kendi hem bebeğimizin sağlığı için daha dikkatli ve dengeli beslenmeliyizz..
Kızlar ağdadan geliyorum canım nasıl acıdı anlatamam hamileliğin etkisi galiba daha hassas oluyomuş yanndıımm resmen yaaaa((
tabii hepimizin farklı hikayesi var....allah hepimize sağlık güç kuvvet versin...en önemlisi sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin ....herşey gelip geçiyor..zamanla herşey unutuluyor...ben bebeğimi dün usg de gördüm tüm bulantıalrıma inanki unuttum...
cnm hemen hemen aynıyız sanırım. benim mide bulantılarım gece yatmadan önce çok oluyor nedense. sende durumlar nasıl?
amın canım ıns....yatınca zaman sankı bıraz daha yavas gecıyo ama alısmaya calısıyorum....hep oyle olur zaten zamanın cabuk gecmesını ıstedıgımızde daha yavas gecer sankı....ıns sonumuz saglıklı mutlu olsun......bebıslerımızle beraber.....
canım...benım benım hıc bulantım olmadı....olanlarında dılıyorum en kısa surede gecer...annemın benım 9 ay suruyomus mesala...bulantısı..
ALLAH KORUSUN BEN VE BENİM GİBİLERİdelikafadulden
İnşallah bitecek diye gun sayıyorum valla..
oyy oyyy OYYYYYY
BEN BU AY YANDIM DESENİZE kıl yumağı oldum resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?