2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hoş geldiniz. nasıl geldiniz nasılsınız anlatın olumunekankayizsmile:1hug:

Hosgeldinn guzel bi gun gecirmene cok sevindim canımm..İnsan bu zamanda keyif alcak seyleri daha cok istiyo hayatında...

Sağolasın canımma.s.
Gerçekten öyle,kaç zamandır bunalmıştım bu bana çok iyi geldi...
Bundan sonrada keyif alacağım şeyleri artırmak istiyorum,hamileyiz diye eve kapanmak şart değil...zemuszemus

hoşgeldin gezgincimmm =)

gülesram sen SAT tarihini mi yazdın? Yoksa ilişki tarihini mi?

kuzum ben hem sat yazdım hemde bebegin oldugu tarihi
yanii eşimle fanfini finfon tarhimizi yazdım kız cıktıhihoyyyt

sende mı zonox tatlım ya....tahmın konusunda berbatım ama yınede erkek gelıyo...hayırlısı
ben tadavıye baslarken ıstıhareye yatmıstım beyaz elbıselı sapsarı bır kız bebek gosterdılerdı hayır dıyeyım hayır olsun....

kızlar hoş geldiniz. nasıl geldiniz nasılsınız anlatın olumunekankayizsmile:1hug:

bugun kusmadım cok mutluyum..Sabah bulandım bi gecti sonra..kocisle de dısar cıkcaz uzun zaman sonra makyaj yaptımm cok mutlu oldumhihoyyyt
Sende iyisindir inşallah tabiiki bebişindea.s.

eczanede satılıyormu bu kremi denemek isterim valla

senin durumun fazlasıyla özel ve zorunlu:kedi: Rabbim şifa versin sanırım öyle zorunlu durumun olunca sürekli olarak mecbur gidersin. ama ben 3-5 ay için o utancı yaşayamayacağım sanırım kara kara düşünüyorum ama hem çok ama çok utanırım hemde güvenemem sanırım. olumunekankayizsmile eşimbu konuda nasıl olur bilmiyorum ama deneyecez artık :roflol: bu arada tabi sezeryandan sonra 3-5 ay yapamamak var o da kara kara düşündürüyor bakalım naparız artık[/QUOTE]

valla bende kimseye yaptırama çok utanırım kendim hallediyorum sezeryanlıyken bile kimseye yaptırmadım valla eşime aslaaaa yaptırmam o titizdir temiz halini görür hep adam sogur bee ayy kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab:uhm:

Bende dogum yaptıgımı ve sağ göğsümden bebeğimi emzirdiğimi görmüştüm,erkekti.....
Rabbimden hayırlısını istiyorum...

Kızlar ben daha hamile diilken bi ruya gördüm..6-7 aylık bir kız cocugu cok acıkmıs bana verdiler doyur bunu diye..Dedim ki bende süt yook..Olsun deyip verdiler o bebişi bana..Benim gögüslerimden o sıra nasıl süt tasıyo cocuk emdi doydu ben saskınım nasıl olur diye..Sonra bi baktım agzı süt içinde cocugun, bi kokladım mis gibi..Süt kokuyo bu dedim yanımdakilere..Ondan herhal hep kız hissediyorum ben

hoşgeldin turko. valla kaçaksın bu günlerde. balcı nınki belli oldu oğlu olucakmış. başka belli olan yok. sen de durumlar nasıl canım

kızlar ne diim allah gönlünüze göre versin inşallahhhhhhhh. oğlan isteyenin oğlu, kız isteyenin kızı olsun. ama herşeyden önemlisi sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olsun.

aminnn......
valla öyle oldu giremedim buaraya özledim buarada arkadaşımızın gözü aydın erkek miş demen k hayırlısıyla darısıda benim başımainşallah bende erkek istiyorum kızıma kim sorarsa sorsun hep erkek olacak diyor başka bişey demiyor halbuki evde hiç erkek olsun lafı geçmez ilkimde kız istedim oldu şükür inşalalh bundada gönlüme göre verir rabbim hayırlısından

bugun kusmadım cok mutluyum..Sabah bulandım bi gecti sonra..kocisle de dısar cıkcaz uzun zaman sonra makyaj yaptımm cok mutlu oldumhihoyyyt
Sende iyisindir inşallah tabiiki bebişindea.s.

iyiyim cnım bende Allaha çok şükür benim giyinip süslenmek hatta dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyor ((

amin canım amin hepimizin gönlündeki olsun inşallah

turko kız Allah iyiliğini versin emii... ondan felan soğunurmu hiç ya lmaz: yani şahsen ben eşim için bu olayın onda bi soğukluk etkisi yaratacağını düşünmüyorum:umursamaz: seven insana hiç bişey iğrenç gelmez pis gelmez çünkü ben eşimin hiç bi halinden soğumayacağım için onunda soğuyacağını düşünmüyorumopuyorumnanaktan o sebepten soğuyacaksa da hepten soğusun zatennklava: temizi iyiyi güzeli sevmeye ne var herkes severkötükedihüso

kızlar rahımınız sızlıyomu sızınde...ayy genıslıyomu n 2-3 gunde bır sızım sızım sızlıyo.....

canım benimde SAT 1 ağustos. ben 9 ağustosta 27 yaşıma bastım. benimkide çok karışık çıkıyor valla :) sanırım 29 temmuz yapmalısın. benimde bir erkek bir kız çıkıyor.

Allahtan başka seçenek yokk canım %50 50 :)) bekleyip görcez artııkkk

Turko öyle bişey demeden kaybolma yaa insan merak ediyoo kim girmese eksikliğini hissediyoruz burdaa

inşallah canım. bi oğlun bi kızın olucak ne mutlu sanazemuszemus

ben şunu biliyorum. küçük çocuklara oğlum mu olcak kızım mı diye sorarsan içleri temiz olduğu için doğruyu söylüyolar.

eğer bu doğru çıkarsa benimki kesin kızCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…