Hosgeldinn guzel bi gun gecirmene cok sevindim canımm..İnsan bu zamanda keyif alcak seyleri daha cok istiyo hayatında...
hoşgeldin gezgincimmm =)
gülesram sen SAT tarihini mi yazdın? Yoksa ilişki tarihini mi?
kızlar hoş geldiniz. nasıl geldiniz nasılsınız anlatın olumunekankayizsmile:1hug:
eczanede satılıyormu bu kremi denemek isterim vallaağda da canı yanan arkadaslar ben yaklasık 1.5 senedır her yerıme agda yaptırıyorum sadece malum yere emla ısımlı lokal uyusturucu bır krem kullanıyorum kesınlıkle acımıyor o zaman cok dayanamayanlara tavsıye ederım hamılelıkte de kullanılabılıyor doktoruma sordum ztn prospektusunde de yazıyor ayda 1 kere sadece kullandıgım ıcın de ıcım rahat doktor topıkal kremlerın zararı olmaz demıstı ztn
canım ben yıllarca jilet kullandım evlenince geçen sene epilasyon yaptım ama abartısız canım az olduğu için 1 saatten fazla sürüyodum 1 yapıp 5 dk bekliyodumm.Hem utandığımdan hem günahından gitmiyodum ama boynumda kemik düzleşmesi var yaptıktan sonra 2 gün boyum ağrısı çekiyodumm.Arkadaşlar git git diye ısrar edince gittim 10 dk sürüyo ya kendime işkence yapmışım dedimm
aminnn......hoşgeldin turko. valla kaçaksın bu günlerde. balcı nınki belli oldu oğlu olucakmış. başka belli olan yok. sen de durumlar nasıl canım
kızlar ne diim allah gönlünüze göre versin inşallahhhhhhhh. oğlan isteyenin oğlu, kız isteyenin kızı olsun. ama herşeyden önemlisi sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olsun.
bugun kusmadım cok mutluyum..Sabah bulandım bi gecti sonra..kocisle de dısar cıkcaz uzun zaman sonra makyaj yaptımm cok mutlu oldumhihoyyyt
Sende iyisindir inşallah tabiiki bebişindea.s.
hoşgeldin turko. valla kaçaksın bu günlerde. balcı nınki belli oldu oğlu olucakmış. başka belli olan yok. sen de durumlar nasıl canım
kızlar ne diim allah gönlünüze göre versin inşallahhhhhhhh. oğlan isteyenin oğlu, kız isteyenin kızı olsun. ama herşeyden önemlisi sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olsun.
amın zonox tatlım ıns saglıkla gelsınler....
canım benimde SAT 1 ağustos. ben 9 ağustosta 27 yaşıma bastım. benimkide çok karışık çıkıyor valla :) sanırım 29 temmuz yapmalısın. benimde bir erkek bir kız çıkıyor.
aminnn......
valla öyle oldu giremedim buaraya özledim buarada arkadaşımızın gözü aydın erkek miş demen k hayırlısıyla darısıda benim başımainşallah bende erkek istiyorum kızıma kim sorarsa sorsun hep erkek olacak diyor başka bişey demiyor halbuki evde hiç erkek olsun lafı geçmez ilkimde kız istedim oldu şükür inşalalh bundada gönlüme göre verir rabbim hayırlısından
iyiyim cnım bende Allaha çok şükür benim giyinip süslenmek hatta dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyor((
Canım bende cok iyi sayılmazdıma slında..Ama böyle evde otur otur bayılcam artık sıkıntıdan..Kış cok daha fazla bastırmadan dısarının tadını cıkartmak lazım..İnşallah hep iyi oldugumuz zamanlar cabucak gelecek..Sıkma canını:teselli:
karsıyaka dayım canım sen nerdesın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?