kızlar rahımınız sızlıyomu sızınde...ayy genıslıyomu n 2-3 gunde bır sızım sızım sızlıyo.....
benim sızlıo ve kuyruk sokumumda ağrıyorkızlar rahımınız sızlıyomu sızınde...ayy genıslıyomu n 2-3 gunde bır sızım sızım sızlıyo.....
Allahtan başka seçenek yokk canım %50 50 :)) bekleyip görcez artııkkk
Turko öyle bişey demeden kaybolma yaa insan merak ediyoo kim girmese eksikliğini hissediyoruz burdaa
kızlar rahımınız sızlıyomu sızınde...ayy genıslıyomu n 2-3 gunde bır sızım sızım sızlıyo.....
eee bıgun kahve ıcelım dıyecegım ama ben yatakdan kalkamıyorum....ama ıkı hafta sonra egeye hastaneye yatacagım sana daha yakın vaktın olursa nıe olmasın...
iyiyim cnım bende Allaha çok şükür benim giyinip süslenmek hatta dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyor((
amin canım amin hepimizin gönlündeki olsun inşallah
turko kız Allah iyiliğini versin emii... ondan felan soğunurmu hiç yalmaz: yani şahsen ben eşim için bu olayın onda bi soğukluk etkisi yaratacağını düşünmüyorum:umursamaz: seven insana hiç bişey iğrenç gelmez pis gelmez çünkü ben eşimin hiç bi halinden soğumayacağım için onunda soğuyacağını düşünmüyorumopuyorumnanaktan o sebepten soğuyacaksa da hepten soğusun zatenn klava: temizi iyiyi güzeli sevmeye ne var herkes severkötükedihüso
esracıgım duphalac surup var onu ıc dr sor ama n gaz kalıyo n bagırsak tembellıgı...
valla bende size alışmışım canım yaa saolasın canım
Allahtan başka seçenek yokk canım %50 50 :)) bekleyip görcez artııkkk
Turko öyle bişey demeden kaybolma yaa insan merak ediyoo kim girmese eksikliğini hissediyoruz burdaa
allah hayırlısıyla kalbimizdekileri versin inşalalhhh....valla benim kızımda hep erkek diyor bazen değiştiriyorum oglanmı kızmı oglan diyor dilin döndüğünce birde tatlı söylüyor şekerim sarı gülüm ama kızım kadar dilli olursa bana yeter maşşallah kızımda bir dil teyzesi allah esirgesi çok akıllı bakalım bu nasıl olacakinşallah canım. bi oğlun bi kızın olucak ne mutlu sanazemuszemus
ben şunu biliyorum. küçük çocuklara oğlum mu olcak kızım mı diye sorarsan içleri temiz olduğu için doğruyu söylüyolar.
eğer bu doğru çıkarsa benimki kesin kızCADIARZU
bayram gelıyo yavas yavas.....
canım cinsiyertini öğrensem hemen bişiler alıcam. bugün bebek mağazasının önünden geçtim kendimi zor tuttum içeri girmemk içinkaydirigubbakcemile3
ay kıyamam. kızlarda pek bi şirin oluolar zilliler. yirim onun dilini ben.Nazar değmesinvalla bende size alışmışım canım yaa saolasın canım
allah hayırlısıyla kalbimizdekileri versin inşalalhhh....valla benim kızımda hep erkek diyor bazen değiştiriyorum oglanmı kızmı oglan diyor dilin döndüğünce birde tatlı söylüyor şekerim sarı gülüm ama kızım kadar dilli olursa bana yeter maşşallah kızımda bir dil teyzesi allah esirgesi çok akıllı bakalım bu nasıl olacak
ben severım bayramıda yatacagım ıcın ....nasıl gecer bılemıyorum....
annem gelecek bayramda yanımıza.....ıkıncı gunde babam gelecek...
ay sorma o geğirme bende de var kendımden tıksınıyorum artık ya eşimden utanıyorumbasubadel hayırlı olsun canımm çok sevindimm darısı cumaya bana inşallahh..
Kızlar yaa az kaldı sabredin bulantılarınız geçcek inşallah.Bende bulantı yok ama çook kötü mide yanmam var yemekten sonra geğirti oluyo peşpeşe böyle olanınız varmıı ???
canım geçmiş olsun benım tuyler çoraptan çıkıyo artık ama yapamıyorum bulantıdan
3 aya kadar bizim aldığımız besinler bebeği çok etkilemiyo ama 3 aydan sonra hem kendi hem bebeğimizin sağlığı için daha dikkatli ve dengeli beslenmeliyizz..
Kızlar ağdadan geliyorum canım nasıl acıdı anlatamam hamileliğin etkisi galiba daha hassas oluyomuş yanndıımm resmen yaaaa((
olumunekankayizsmile bende öyleyım canımya hepp bugun yapıcam dıyorum bulantıdan yemek bile yapamıyorumoyy oyyy OYYYYYY
BEN BU AY YANDIM DESENİZE kıl yumağı oldum resmenn
canım cinsiyertini öğrensem hemen bişiler alıcam. bugün bebek mağazasının önünden geçtim kendimi zor tuttum içeri girmemk içinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?