2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar rahımınız sızlıyomu sızınde...ayy genıslıyomu n 2-3 gunde bır sızım sızım sızlıyo.....

arada bana bi zonklama oluyo geciyo sonra..anlık bişey doktor normal dedi...Bi de hep gazım var gibi bi şişkinlik var içimde..O da beni cok rahatsız ediyo..

kızlar rahımınız sızlıyomu sızınde...ayy genıslıyomu n 2-3 gunde bır sızım sızım sızlıyo.....
benim sızlıo ve kuyruk sokumumda ağrıyor

Allahtan başka seçenek yokk canım %50 50 :)) bekleyip görcez artııkkk

Turko öyle bişey demeden kaybolma yaa insan merak ediyoo kim girmese eksikliğini hissediyoruz burdaa

canım cinsiyertini öğrensem hemen bişiler alıcam. bugün bebek mağazasının önünden geçtim kendimi zor tuttum içeri girmemk içinkaydirigubbakcemile3

hemen hemen seninle aynıyız ama canım bende hiç bişi olmuyor... aynı zamanda üşütmüşte olabilirmisin eyvahedigeldismile yada kişiden kişiye farklılık gösteriyor ..

eee bıgun kahve ıcelım dıyecegım ama ben yatakdan kalkamıyorum....ama ıkı hafta sonra egeye hastaneye yatacagım sana daha yakın vaktın olursa nıe olmasın...

canım cinsiyertini öğrensem hemen bişiler alıcam. bugün bebek mağazasının önünden geçtim kendimi zor tuttum içeri girmemk içinkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Bi arkadasım şu an 7 aylık hamile ve daha hiçbişey almadı..Ben nasıl dayanırım o kadar yaa..Büyükleri erkenden alma iyi diil demişler o da onları dinliyo..acaba hangisi dogru bilemedim ben:uhm:

yok canın usutme deyıl daha oncekı gebelıklerımdede oluyodu rahım acılıyo sanırı oda sızlıyo.....

eee bıgun kahve ıcelım dıyecegım ama ben yatakdan kalkamıyorum....ama ıkı hafta sonra egeye hastaneye yatacagım sana daha yakın vaktın olursa nıe olmasın...

Kız ben iyi olayım gelirim hastaneye bile bana cok yakın..Ne guzel can yoldası oluruz birbirimize..valla cok sevindim yaa cookhihoyyyt

esracıgım duphalac surup var onu ıc dr sor ama n gaz kalıyo n bagırsak tembellıgı...

valla canım erkek milletinin düşüncesi herzaman biz kadınlardan farklıdır bunu asla unutmöa bence hazıra konmayı severler başka türlüsü pek cazip gelmez onlara :jeyyar:

tabıkı oluruz esracıgım n demek.....ıkı hafta sonra ordayım yazısırız yıne....

esracıgım duphalac surup var onu ıc dr sor ama n gaz kalıyo n bagırsak tembellıgı...

Sorayım bi doktora..valla gazman gibiyim evin içinde..:kedi:Eşimde gülüyo habire bana..Şu hamilleik insanı ne sekillere sokuyo vallakaydirigubbakcemile3

Allahtan başka seçenek yokk canım %50 50 :)) bekleyip görcez artııkkk

Turko öyle bişey demeden kaybolma yaa insan merak ediyoo kim girmese eksikliğini hissediyoruz burdaa
valla bende size alışmışım canım yaa saolasın canım
allah hayırlısıyla kalbimizdekileri versin inşalalhhh....valla benim kızımda hep erkek diyor bazen değiştiriyorum oglanmı kızmı oglan diyor dilin döndüğünce birde tatlı söylüyor şekerim sarı gülüm ama kızım kadar dilli olursa bana yeter maşşallah kızımda bir dil teyzesi allah esirgesi çok akıllı bakalım bu nasıl olacak

bayram gelıyo yavas yavas.....

Hee geliyo valla..Hiç te sevmem bayramları..küçükken guzeldi hersey şimdi öyle degil..Zaten bi yere gidemem ben,kusup duruyorum, bulanıyorum habire..
9 gun kesin tatil olsun da inşallah, eşim evde olur barii birlikte guzel vakit geciririz

ben severım bayramıda yatacagım ıcın ....nasıl gecer bılemıyorum....
annem gelecek bayramda yanımıza.....ıkıncı gunde babam gelecek...

canım cinsiyertini öğrensem hemen bişiler alıcam. bugün bebek mağazasının önünden geçtim kendimi zor tuttum içeri girmemk içinkaydirigubbakcemile3

Bi arkadasım şu an 7 aylık hamile ve daha hiçbişey almadı..Ben nasıl dayanasınırım o kadar yaa..Büyükleri erkenden alma iyi diil demişler o da onları dinliyo..acaba hangisi dogru bilemedim ben:uhm:[/QUOTE]
yok canım alabilirsin. nie almayasın. onlar tamamen hurafe.
ay kıyamam. kızlarda pek bi şirin oluolar zilliler. yirim onun dilini ben.Nazar değmesin opuyorumnanaktan

ben severım bayramıda yatacagım ıcın ....nasıl gecer bılemıyorum....
annem gelecek bayramda yanımıza.....ıkıncı gunde babam gelecek...

Ne guzel..guzel bir bayram olur inşallah canım herkes için..

ay sorma o geğirme bende de var kendımden tıksınıyorum artık ya eşimden utanıyorum
canım geçmiş olsun benım tuyler çoraptan çıkıyo artık ama yapamıyorum bulantıdan kuaföre de hiç gitmedim utanıyorum

oyy oyyy OYYYYYY

BEN BU AY YANDIM DESENİZE kıl yumağı oldum resmenn
olumunekankayizsmile bende öyleyım canımya hepp bugun yapıcam dıyorum bulantıdan yemek bile yapamıyorum

Bi arkadasım şu an 7 aylık hamile ve daha hiçbişey almadı..Ben nasıl dayanırım o kadar yaa..Büyükleri erkenden alma iyi diil demişler o da onları dinliyo..acaba hangisi dogru bilemedim ben:uhm:[/QUOTE]
annem de 5 aydan önce bir şey alma dedi ben de dayanabilrmiyim bilmiyorum 7 ay bence geç çünkü erken doğum olabılır hazırlıklı olmak lazım :hulya:

Bebeğin minik el ve ayak tırnakları oluştu. Henüz ıslak bez değiştirmek zorunda değilsiniz ama bebeğiniz ilk çişini yaptı bile..KIZLAR BU YAZIYI ŞİMDİ BİRYERDE OKUDUM BİZİM KERETA ÇİŞ YAPAMAYA BAŞLAMIŞ DÜŞÜNSENİZE AYY BUGÜN 12. HAFTA BİTİYOR AMA BEN 5 GÜN ÖNDEN GİDİYORUM BU SON SAT TARİHİNE GÖRE AMA BENİMKİ ERKEKN DÖLLENME OLDU TEDAVİYLE OLDUGU İÇİN HEPSİNİ BİLİYORUM DOKTORUMDA ÖYLE DEDİ BAŞIMIN AGRIMASIDA ARTAN KAN HACMİNDEN KAYNAKLANIYORMUŞ NORMALMİŞ VAE BULANTILARIM AZALACAKMIŞŞaklinialirimsmile

kızlar ben kacar...opuyorum....hoscakalın sımdılık aksam fırsat bulursam ugrarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…