2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Zonox alcam bende valla..cinsiyet bi belli olsun kimse tutamaz beni..Evide yavas yavas bebişe göre ayarlarız artık..Ben bu evi yeni aldıgımızda bebiş odasını giyinme odası yapmıstım onu duzeltmemiz lazım..Bunlarda yavas yavas olur tabii.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

ay kıyamam. kızlarda pek bi şirin oluolar zilliler. yirim onun dilini ben.Nazar değmesin opuyorumnanaktan[/QUOTE]

VALLA DOGRU kızmayayım diye bazen bana bir yag yakar gelde kız öpüyorum kızamıyorum beni şimdiden diliyle öpmeleriyle kandırıyor valla zilli:1hug:kaydirigubbakcemile5

ayy cok guzel haberler bunlar..Maaşallah maaşallah
Eger doktor sana haftanı söylediyse ona göre hesap yap canım..Sat' ı dusunme..Bende 1 gun önden gidiyormusum ona göre yeniden duzenledim takvimi..

Eskiden bebeğe erken eşya alınırda bebek doğumdan önce ölürse anne baba için üzücü olur die alınması iyi olmazmış. Allah, o bebeği doğumda bile alır. Öyle karamsar düşündükten sonra. Allah muhafaza.
ay kıyamam. kızlarda pek bi şirin oluolar zilliler. yirim onun dilini ben.Nazar değmesin opuyorumnanaktan

VALLA DOGRU kızmayayım diye bazen bana bir yag yakar gelde kız öpüyorum kızamıyorum beni şimdiden diliyle öpmeleriyle kandırıyor valla zilli:1hug:kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

benimde yeğenim kız. valla çok sevimli. Kız çocukları bi başka oluyor. kendilerini sevdiriyolar. ama erkek çocukları belli bi yaştan sonra sevilmiyor ne yazık ki. kız her yaşta sevilebiliyobayanssulusmile

ayy cok guzel haberler bunlar..Maaşallah maaşallah
Eger doktor sana haftanı söylediyse ona göre hesap yap canım..Sat' ı dusunme..Bende 1 gun önden gidiyormusum ona göre yeniden duzenledim takvimi..

saol canım valla bende düzelticem 5 gün ilerdeyim 12+5 şim aslında

Son düzenleme:
Kızlar kociş aradı cıkıyomus işten, bende cıkıyorum..İnşallah guzel bi akşam yemegi yiyebilirim..Hepinizi öpüyorum..Allaha emanet olun

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir...bugün itibariyle 9 haftalık oldu bebeğim ve ben bugün çok kötüyüm inanılmaz bi mide bulantısı var ilk kez bu kadar çok bütün gün hiçbişey yiyemedim.sizler nasılsınız ? biraz okudum geçmişi herkes iyi sanırım.

Selam Kızlarrrrr.
Bugün ikili test için teşhis merkezine gittim. Çok şükür bebiş iyiymiş.
Fakat moralim çok bozuk. İkinci bir kese görüldü. 7 haftalıkken gelişimi durmuş, ama kesesi duruyor.
Doktora tekrar gittiğimizde ise o ikinci keseyi görmedi, kan pıhtılaşmasındandır dedi.
İçim hiç rahat değil. Moralim çok bozuk.
Teşhis merkezinde bebişimin cinsiyetine de erkek dendi. Bu kadar erken belli olur mu ki.
o kadar moralim bozuk ki bebişimin cinsiyetini öğrendiğime bile sevinemedim

hoşgeldnz kızlar

diana , ben,mde bugün bulantım iyice azdı. resmen genzimde tüm yediklerim.

Trimme, canını sıkan şeyin ne olduğunu anlayamadım. 2 kesede bebek yokmuş. seni üzen konu nedir cnm?

bu arada hayırlı olsun bebeğin. sağlıcakla al kucağına minnoşunu =) 10 haftalıkken nasıl söylediler cinsiyetini.:uhm: teşhis merkezi nedir

Son düzenleme:
canım ya dr ne dedi bu durum hakkında ne yapmayı düşünüyo bebeğine riski varmı şimdi bilmediğim konular olduğu içinn..Üzme kendini noluurr Allahım yardımcın olsun bak şuan ezan okunuyoo içten söylüyorumm ALlahım oğlunu sana bağışlasın sağ salimm

dianacım geçicek sabrett geçmiş olsunn

Canım 2. kesede de bebek var. 7 hafta ile uyumlu bebek var. Kalp atışı yok.
Valla bende bilmiyorum nasıl cinsiyetini öğrenebiliyor. üstelik ben hiçbişey sormadan söyledi..

Başka bir doktora daha gitmek istiyorum. İçim gerçekten rahat değil. Doktorun kese olmadığını kan pıhtılaşması olduğu söylüyor. bunun da bebeğe etki edip etmeyeceğine ilerde tekrardan bakılacakmış.
Çok teşekkür ederim canım. Amin inaşşallah bağışlasın. Çok duygulandım...

kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyorum cumartesi günü doktora gittik ultrasonla kontrol edelim dedi ben tam kalp atışını soracaktımki karşımıza atlayan zıplayan dans eden bi bebek çıktı ben bukadar belirgin olacağını hiç tahmin etmemiştim yine kalp atışını görücez sanmıştımdoktor çok sağlıklı olduğunu söyledi ensesini de ölçtü 1 çıktı 2li tarama testimin sonuçlarıda normal çıkmış ben şehir dışına çıkacağım için labaratuar doktoruma ulaştırdı.yüreğime su serpildi valla ben çok heyecanlanıyorum doktora gidince zemuszemus darısı test yaptırmamış arkadaşlara inşallah sizde iyi haberlerle dönersiniz

canım ne güzel çok sevindim hayırlısı olsun bende 10 gun önce gittim ama doktor kıpırdadığını falan göstermedı ya herkes görmuş sadece kalp atışı var dedi normal dedi o kadar heveslendim şimdidelikafadulden

kızlar rahımınız sızlıyomu sızınde...ayy genıslıyomu n 2-3 gunde bır sızım sızım sızlıyo.....
canım benimde rahmimde agrılar,sızlama vb. oluyo.kasıklarım bile ara ara ağrıyo bu hafta.
Canım 2. kesede de bebek var. 7 hafta ile uyumlu bebek var. Kalp atışı yok.
Valla bende bilmiyorum nasıl cinsiyetini öğrenebiliyor. üstelik ben hiçbişey sormadan söyledi..

canım benimde iki kese vardı birinin kalbi durdu o kendi kendine kaybolacakmış.seninkide böyle bi durum mu acaba

hımm anladım canım. ben bebek yok sanıyodum. ama bazen ikiz bebeklerden birinin gelişimi durabiliomuş diğerine zararı olmadan. bizim burda bi arkadaşımıza oldu aynısı. lütfen üzülme

hadi hayırlı olsun ben de 8+6 da gittiğimde hoplayıp zıplıyodu. çok heycanlanmıştım. işte o gün bebeğimin olduğu fikri kafama yerleşti. içimde bi canlı olduğunu anladım. Allah tüm arkadaşlarımıza nasip etsin. Bebeğinde sağlıklıymış ohhh ne ala. bugün deliksiz bi uyku çek Allaha şükretmek için bir nedenin daha oldu ne mutlu sanaopuyorumnanaktan

seydunacımmm çok sevindiim bende cuma gitcem dr gösterir inşallahh...
Trimmecim vakit kaybetmeden başka bi dr git nebilim usg 4 boyutlu olanlar var onlar daha net görür bisorun yok derler için rahatlar seninde bizimde ..şimdi üzülüp bebeğine hissettirme konuş göbüşüne dokunupp ..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…