kızlar ben kacar...opuyorum....hoscakalın sımdılık aksam fırsat bulursam ugrarım...
Bebeğin minik el ve ayak tırnakları oluştu. Henüz ıslak bez değiştirmek zorunda değilsiniz ama bebeğiniz ilk çişini yaptı bile..KIZLAR BU YAZIYI ŞİMDİ BİRYERDE OKUDUM BİZİM KERETA ÇİŞ YAPAMAYA BAŞLAMIŞ DÜŞÜNSENİZE AYY BUGÜN 12. HAFTA BİTİYOR AMA BEN 5 GÜN ÖNDEN GİDİYORUM BU SON SAT TARİHİNE GÖRE AMA BENİMKİ ERKEKN DÖLLENME OLDU TEDAVİYLE OLDUGU İÇİN HEPSİNİ BİLİYORUM DOKTORUMDA ÖYLE DEDİ BAŞIMIN AGRIMASIDA ARTAN KAN HACMİNDEN KAYNAKLANIYORMUŞ NORMALMİŞ VAE BULANTILARIM AZALACAKMIŞŞaklinialirimsmile
Eskiden bebeğe erken eşya alınırda bebek doğumdan önce ölürse anne baba için üzücü olur die alınması iyi olmazmış. Allah, o bebeği doğumda bile alır. Öyle karamsar düşündükten sonra. Allah muhafaza.Zonox alcam bende valla..cinsiyet bi belli olsun kimse tutamaz beni..Evide yavas yavas bebişe göre ayarlarız artık..Ben bu evi yeni aldıgımızda bebiş odasını giyinme odası yapmıstım onu duzeltmemiz lazım..Bunlarda yavas yavas olur tabii.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
ay kıyamam. kızlarda pek bi şirin oluolar zilliler. yirim onun dilini ben.Nazar değmesinopuyorumnanaktan
Eskiden bebeğe erken eşya alınırda bebek doğumdan önce ölürse anne baba için üzücü olur die alınması iyi olmazmış. Allah, o bebeği doğumda bile alır. Öyle karamsar düşündükten sonra. Allah muhafaza.
Allaha emanet miniklerimiz..:Saruboceq:
Cinsiyet belli olduktan sonra fazla abartmadan alınabilir bence
ayy cok guzel haberler bunlar..Maaşallah maaşallah
Eger doktor sana haftanı söylediyse ona göre hesap yap canım..Sat' ı dusunme..Bende 1 gun önden gidiyormusum ona göre yeniden duzenledim takvimi..
canım ya dr ne dedi bu durum hakkında ne yapmayı düşünüyo bebeğine riski varmı şimdi bilmediğim konular olduğu içinn..Üzme kendini noluurr Allahım yardımcın olsun bak şuan ezan okunuyoo içten söylüyorumm ALlahım oğlunu sana bağışlasın sağ salimmSelam Kızlarrrrr.
Bugün ikili test için teşhis merkezine gittim. Çok şükür bebiş iyiymiş.
Fakat moralim çok bozuk. İkinci bir kese görüldü. 7 haftalıkken gelişimi durmuş, ama kesesi duruyor.
Doktora tekrar gittiğimizde ise o ikinci keseyi görmedi, kan pıhtılaşmasındandır dedi.
İçim hiç rahat değil. Moralim çok bozuk.
Teşhis merkezinde bebişimin cinsiyetine de erkek dendi. Bu kadar erken belli olur mu ki.
o kadar moralim bozuk ki bebişimin cinsiyetini öğrendiğime bile sevinemedim
hoşgeldnz kızlar
diana , ben,mde bugün bulantım iyice azdı. resmen genzimde tüm yediklerim.
Trimme, canını sıkan şeyin ne olduğunu anlayamadım. 2 kesede bebek yokmuş. seni üzen konu nedir cnm?
bu arada hayırlı olsun bebeğin. sağlıcakla al kucağına minnoşunu =) 10 haftalıkken nasıl söylediler cinsiyetini.:uhm: teşhis merkezi nedir
canım ya dr ne dedi bu durum hakkında ne yapmayı düşünüyo bebeğine riski varmı şimdi bilmediğim konular olduğu içinn..Üzme kendini noluurr Allahım yardımcın olsun bak şuan ezan okunuyoo içten söylüyorumm ALlahım oğlunu sana bağışlasın sağ salimm
dianacım geçicek sabrett geçmiş olsunn
kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyorum cumartesi günü doktora gittik ultrasonla kontrol edelim dedi ben tam kalp atışını soracaktımki karşımıza atlayan zıplayan dans eden bi bebek çıktı ben bukadar belirgin olacağını hiç tahmin etmemiştim yine kalp atışını görücez sanmıştımdoktor çok sağlıklı olduğunu söyledi ensesini de ölçtü 1 çıktı 2li tarama testimin sonuçlarıda normal çıkmış ben şehir dışına çıkacağım için labaratuar doktoruma ulaştırdı.yüreğime su serpildi valla ben çok heyecanlanıyorum doktora gidince zemuszemus darısı test yaptırmamış arkadaşlara inşallah sizde iyi haberlerle dönersiniz
canım benimde rahmimde agrılar,sızlama vb. oluyo.kasıklarım bile ara ara ağrıyo bu hafta.kızlar rahımınız sızlıyomu sızınde...ayy genıslıyomu n 2-3 gunde bır sızım sızım sızlıyo.....
Canım 2. kesede de bebek var. 7 hafta ile uyumlu bebek var. Kalp atışı yok.
Valla bende bilmiyorum nasıl cinsiyetini öğrenebiliyor. üstelik ben hiçbişey sormadan söyledi..
hımm anladım canım. ben bebek yok sanıyodum. ama bazen ikiz bebeklerden birinin gelişimi durabiliomuş diğerine zararı olmadan. bizim burda bi arkadaşımıza oldu aynısı. lütfen üzülmeBaşka bir doktora daha gitmek istiyorum. İçim gerçekten rahat değil. Doktorun kese olmadığını kan pıhtılaşması olduğu söylüyor. bunun da bebeğe etki edip etmeyeceğine ilerde tekrardan bakılacakmış.
Çok teşekkür ederim canım. Amin inaşşallah bağışlasın. Çok duygulandım...
kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyorum cumartesi günü doktora gittik ultrasonla kontrol edelim dedi ben tam kalp atışını soracaktımki karşımıza atlayan zıplayan dans eden bi bebek çıktı ben bukadar belirgin olacağını hiç tahmin etmemiştim yine kalp atışını görücez sanmıştımdoktor çok sağlıklı olduğunu söyledi ensesini de ölçtü 1 çıktı 2li tarama testimin sonuçlarıda normal çıkmış ben şehir dışına çıkacağım için labaratuar doktoruma ulaştırdı.yüreğime su serpildi valla ben çok heyecanlanıyorum doktora gidince zemuszemus darısı test yaptırmamış arkadaşlara inşallah sizde iyi haberlerle dönersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?