slm kızlar nasılsınız
merhaba arkadaşlar size bişey danışacağım.12+5günlük hamileyim doktorum 2 gün önce ense ölçümü için çagırdı beni ölçtü 1.6 çıktı normal dedi dosyama normal olarak işledi ama benden kan alınmadı kan testi yapılmadı 3lü test için ay sonuna randevu aldık ozmn 3lü yapılacakmış.aranızda benim gibi olanlar varmı acaba???
CerenliYagmur geçmiş olsun, istirahat etmeye bak, ya benimde miğdem bulanıyo bugün..Kafayı yicem, nasıl iş bu, kocaman olduk biz artık ayıp değil mii??
Ben varım,10 haftalıkken gittik 1.0 ın altında çıktı, 2 liye gerek yok iki hafta sonra gel bi bidaha bakalım sadece dedi, c.tesi kontrolüm var sadece..
CerenliYagmur geçmiş olsun, istirahat etmeye bak, ya benimde miğdem bulanıyo bugün..Kafayı yicem, nasıl iş bu, kocaman olduk biz artık ayıp değil mii??
güldürdün ayol beni..Bende hala bulanıyorum..doktorum dun akşam diyor ki hamile kalmadan önce mide sorununuz var mıydı..yok dedim..Ama bu zamana gecmesi lazım dedi..Metpamid kullanıyordum onu bırak REnnie ye basla bu sana daha iyi gelcek dedi..Basladık bekliyoruz iyi gelmesini Ama hala bulanıyorum..Sanki hersey yemek borumda bir anda cıkıcak gibi hissediyorum..Cantamda posetle geziyorum..Valla psikolojim bozuldu
benim allaha şükür hiç bulantım olmadı desem yeri var, metpamiti de az bulantılarımda kullanmadım zaten alerjim var istesemde kullanamıyorum, intihar ettirir bana o ilaç.. Rennie verdiyse reflüden falan şüphelenmiş olabilir, yanma bende de oluyor.. Ama bu bulantı, anlam veremiyorum.. ısırcam burnunu mercimeğimin amaaa koca adam oldu yaww.. Yada koca kız oldu.. Insan annesine bu kazığı atarmı bu saatten sonra..
tşkkür ederim cnm biran panik oldum neden bana yapılmadı die topiği okudukça :)
geçmiş olsun...
aaa ne büyümesi daha minnacıksın sen
bikaç hafta daha sabretmen lazım şeker
evet canım bende 12+6 oldum 3 ay doldu bende böğürmeler çıkarmalar başladı üstelik yediklerim değil tuaf bişey bendeki sıvı ve asit tuaf bişey zehir gibi... inş. geçer .. umarım grip de olmam çünkü çok ağır atlatıyorum ben burda bakacak kimsem de yok çorbamıda kendim yapıyorum herşeyide kendim yapıyorum böyle olunca dinlemeye vakit kalmıyor çalışıyorum buğün biraz ii sayılırım yarın kendimi ii hisetmezsem rapor alıcam.. teşekkür ederim canım..
kızlar yemek için fikir
başamel soslu makarna
makarnayı haşlayın
margarin un sütle sosu yapın
peynir yada kaşar peyniriyle harmanlayın ben maydanozda koydum
sonra üzerine yine kaşar fırına verin
afiyet olsunnnn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?