Gozun aydin canimm,
Bak sen bebiseee, hepimizi sollamis:)))
masallah minigine canim,
sen zaten soyluyordun hep adetlerim duzensiz diye,
baya bir fark atmis senin bebek,
dedigin gibi ilk sen doguracaga benziyorsun:))
Hayirlisi olsun insallah, saglicakla gelsinlerde pespese getiririz herbirini dunyaya.
ay meraba herkese acaba ben burayamı aitim :) 11 haftalık oldu bebişim 16 agustos son adet tarihimdi 23 mayısda dogum olacagına göre heralde aranıza hoşgeldimartık gün gün yakınmalarımı dinliyecek birilerini buldum sanırım
yasemin geçmişi kaçırmamak için sayfalara dalmışım
bebişim 83 gr olmuş, çok hareketliydi karnımı doyurup gittim 1 minicik gofrette attım ağzıma ama bu kadar hareketli olcağını bilmiyordum maşallah herşey çok şükür iyi dedi dr. Önümüzdeki ay ayrıntılı ultrasona giricem
İnşallah seninde herşeyin güzel olucak canım.
Cinsiyetini söyledi ama kesin demedi önümüzdeki ay kesin konuşuruz dedi erkek olabilir dedi.
o yüzden subaru bu tahminde bulunmuştuda yazdım
Teşekkür ederim ablacımm...
Valla günlere gelince,biraz size yazdıktan sonra sıkıntı yaptım nasıl bir doktor tarih veremez diye,nette araştırdım durdum,ama ultrasyon kağıdındada yazılı olan numaralar bilgiler dogru değilmiş onu anladım,diğer kağıdımla aynı çünkü...
Ama sonra boşverdim...
Büyük küçük fark etmez,sağlıkla sıhhatle geliyorya elhamd,ne kadar şükretsem azdır....
Bana göre 14-15 arası kesin,doktor satı değer alsın,ben böyle ilerlicem...
Zamanla öğrenirim inşallah zaten...
selam sekerler....nasılsınız....benım sonuclarım cıkmıs sukur bır problem yokmus...
ya kızlar sızınde fıkrınızı almak ıstıyorum ben ya bır turlu kara veremedım arada kaldım ben....mutfaga gıdeyım geleyım yazarım...
Canim, buyuk kucuk tabikide farketmez, onemli olan bebeginin saglikli olmasi. yeterki guzel buyusun, oyle veya boyle nasil olsa dunyaya gelicek.
Bencede sen USG yi baz al. senin SAT ina bakilirsa 3 hafta fark var arada, buda cok kafa karistiriyor evet, bebek fark atsin atsinda gelisiminde 3 haftada fark atmaz herhalde dimi??:)
Ben ama senden cok umitluydim bugun cinsiyetini ogrenirsin diye, ama gelgelelimki senin bebis numara yapmis size:)))
Yapmasin birdaha oleee, gorseydinis pimisimi vardi neyii:)))
kızlar nerdesınız yardımcı olurmusunuz dedım....sabaha kadar karar vermem lazım....
Kızlar yumurtalık çalışmassa hamilelik olmuyor ya,bunun tedavisi zor mu ve hiç bundan sonra hamile kalan oldu mu ?
Arkadaşın oglu büyüdü,ikinciyi çok istiyor ama olmuyor..
Bugün doktor yumurtalıkların çalışmıyor olabilir demiş...
YAzık eşi hemen vazgeçmiş çocuk fikrinden ama arkadaş çok istiyor
bu zor birşey değil dim, ?
geldımmmm... kızlar sımdı benım dr um serklejı ozelde atıyo....1500 lıraya falan mal olacak veye egede yaptıracagım bedava sıgortamdan faydalanacagım....bı turlu karar veremedım esım ozelde yaptıralı dıyo dr atsın dıyo ama ben ıkılımde kaldım....egede olursa ekıpden herhangıbı dr yapacak bılemıyorum...
Kızlar yumurtalık çalışmassa hamilelik olmuyor ya,bunun tedavisi zor mu ve hiç bundan sonra hamile kalan oldu mu ?
Arkadaşın oglu büyüdü,ikinciyi çok istiyor ama olmuyor..
Bugün doktor yumurtalıkların çalışmıyor olabilir demiş...
YAzık eşi hemen vazgeçmiş çocuk fikrinden ama arkadaş çok istiyor
bu zor birşey değil dim, ?
Merabalarrr.Bende mayis annesi olucam insallah bu benim3. bebegim iki tane cocugum var.Sanki ilk bebisim gibi heyecanliyim olgunlukta hamilelik bir baskaymis..
hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz ?
gezgincim bebisini görmüssün gözün aydin canim :)
bi benmi kaldim usgye girmeyenbenimde ikili testim yarin insallah hersey yolundadir doktora cinsiyetinide sorcagim ama söyliceni sanmam :26: kizlar bugün rüyamda yine cok güzel bi kizim oldunu gördüm :)
Evet canım elhamd gördüm rahatladım...Sıra sende
İnşallah güzel haberlerle geliceksin sende...
Merakta bırakma bizleri...
Ben kaçtım kızlar,eşim geliyor... Öpüldünüzz...[/B]
merhaba kızlar...hep uyuyorum işten geldi uyumuşum şimdi uyandım tosun gibi oldum yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?