2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim ablacımm...

Valla günlere gelince,biraz size yazdıktan sonra sıkıntı yaptım nasıl bir doktor tarih veremez diye,nette araştırdım durdum,ama ultrasyon kağıdındada yazılı olan numaralar bilgiler dogru değilmiş onu anladım,diğer kağıdımla aynı çünkü...
Ama sonra boşverdim...
Büyük küçük fark etmez,sağlıkla sıhhatle geliyorya elhamd,ne kadar şükretsem azdır....

Bana göre 14-15 arası kesin,doktor satı değer alsın,ben böyle ilerlicem...
Zamanla öğrenirim inşallah zaten...

Canım hoşgeldin aramıza,Rabbim saglıkla almanı nasip etsin kucağına...

Canımm teşekkür ediyorummmm vee seninde gözün aydınnn
Maşallah bebişler ne güzel ilerliyor,Rabbim sıkıntı vermesin,hep böyle güzel haberlerle gelmemizi nasip etsin...

Kesin değilmiş ama erkek demiş demek sana,kız sayımız az mı olucak acaba,ayyy hadi hayırlısı,netleşir inşallaahh bir dahakine...

Bu arada benim bir dahaki gitme tarihim kimbilirrr ne zamaaannn
Bir ayı geçicek iki ayıda geçermiş birde...

Canim, buyuk kucuk tabikide farketmez, onemli olan bebeginin saglikli olmasi. yeterki guzel buyusun, oyle veya boyle nasil olsa dunyaya gelicek.
Bencede sen USG yi baz al. senin SAT ina bakilirsa 3 hafta fark var arada, buda cok kafa karistiriyor evet, bebek fark atsin atsinda gelisiminde 3 haftada fark atmaz herhalde dimi??:)

Ben ama senden cok umitluydim bugun cinsiyetini ogrenirsin diye, ama gelgelelimki senin bebis numara yapmis size:)))
Yapmasin birdaha oleee, gorseydinis pimisimi vardi neyii:)))

Canimmm, gozun aydinn, hadi bunuda atlattin cok sukurr. Darisi serklaj ameliyatina bakalim. Sonrasi insallah mayisa kadar gobek buyutmek:))

geldımmmm... kızlar sımdı benım dr um serklejı ozelde atıyo....1500 lıraya falan mal olacak veye egede yaptıracagım bedava sıgortamdan faydalanacagım....bı turlu karar veremedım esım ozelde yaptıralı dıyo dr atsın dıyo ama ben ıkılımde kaldım....egede olursa ekıpden herhangıbı dr yapacak bılemıyorum...

Evet satı baz alıcam...
Eğer erken dogacak olursa korkmam,belki gerçek günüdür diye...

Cinsiyeti içinde,valla ablacım duruş pozisyonu çok komikti
Doktor uğraşsada imkansız ters dönüp ayaklarını açmazdı
Zaten direk bir dahakine söylerim dedi doktorda,belli ki demicekti şekli düz olsada....

Tabiii eşimle biz resme baka baka tahmin yürütüyoruz,o diyo erkek ben diyorum kıza benziyo
Bakalım kiminki tutucak...

Bu arada ultrasyona girmeden önce akika şekeri yedim bol bol,tarcınlıdan,acaba tarcın rahatlattı mı o pozisyona attı kendini

Eşimde diyor ki şimdiden alıştırma çocugu şekere...

Merabalarrr.Bende mayis annesi olucam insallah bu benim3. bebegim iki tane cocugum var.Sanki ilk bebisim gibi heyecanliyim olgunlukta hamilelik bir baskaymis..

hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz ?

gezgincim bebisini görmüssün gözün aydin canim :)

bi benmi kaldim usgye girmeyen benimde ikili testim yarin insallah hersey yolundadir doktora cinsiyetinide sorcagim ama söyliceni sanmam :26: kizlar bugün rüyamda yine cok güzel bi kizim oldunu gördüm :)

Kızlar yumurtalık çalışmassa hamilelik olmuyor ya,bunun tedavisi zor mu ve hiç bundan sonra hamile kalan oldu mu ?
Arkadaşın oglu büyüdü,ikinciyi çok istiyor ama olmuyor..
Bugün doktor yumurtalıkların çalışmıyor olabilir demiş...
YAzık eşi hemen vazgeçmiş çocuk fikrinden ama arkadaş çok istiyor
bu zor birşey değil dim, ?

kızlar nerdesınız yardımcı olurmusunuz dedım....sabaha kadar karar vermem lazım....

benim cogu arkadasimda oldu canim ama tedavisini görünce hamis kaldilar,igne veya hapla tedavisi oluyor

Ozlemcim, bu isler hassas isler, birazda senin kendi dusuncene bagli. Serklaj ameliyati hakkinda cok bi malumatim yok, basit br islemse ve her doktor tarafindan basariyla tamamlanabilenbir islemse sigortada yaptir derim. Sonucta 1500 lirada az para degil bu zamanda. Yok eger guvenemem dersen baska tabii, icin daha bir rahat edicekse ozelde yaptir derim canim. Karar vermek cok zor evet ama senin icin hangisi daha guvenli geliyorsa onu uygula canim. Sonucta parada senden ve bebeginden onemli degil!

benim hic bir malumatim yok canimcimm, hic o tur problemler yasamadim. Ama ordan burdan duyduklarimdan soyleyebilirimki, ilac tedavisiyle birseyler yapiyorlarmis. Tedavisi mumkun yani.
Insallah arkadasin emellerine kavusur, guzel bir bebisi daha olur. Vakit kaybetmeden tedavi yoluna gitsinler ama, beklenilmesin, uzun sureli tedaviler bunlar genelde.

Merabalarrr.Bende mayis annesi olucam insallah bu benim3. bebegim iki tane cocugum var.Sanki ilk bebisim gibi heyecanliyim olgunlukta hamilelik bir baskaymis..

hoşgeldin canımmm,maşallah kardeş geliyor yani ne güzel yaaa
Evet canım elhamd gördüm rahatladım...Sıra sende
İnşallah güzel haberlerle geliceksin sende...
Merakta bırakma bizleri...

Ben kaçtım kızlar,eşim geliyor... Öpüldünüzz...

merhaba kızlar...hep uyuyorum işten geldi uyumuşum şimdi uyandım tosun gibi oldum yaaaaaaaa

esımde ozelde yaptıralım dıo dr tam 5 yıllık dr um benı cok ıyı tanıyo...emınım hastanedekılerde cok ıyı hekımlerdır ama drumun tecrubesı benım ıcın cok onemlı...
bır yandan da hersey kısmet dıyorum dr lar sadece bırer aracı...ayy boyle dusunup duruyorum....

Evet canım elhamd gördüm rahatladım...Sıra sende
İnşallah güzel haberlerle geliceksin sende...
Merakta bırakma bizleri...

Ben kaçtım kızlar,eşim geliyor... Öpüldünüzz...[/B]

yarin doktordan gelince mutlaka yazarim iyi geceler hoscakal canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…