Merabalarrr.Bende mayis annesi olucam insallah bu benim3. bebegim iki tane cocugum var.Sanki ilk bebisim gibi heyecanliyim olgunlukta hamilelik bir baskaymis..
hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz ?
gezgincim bebisini görmüssün gözün aydin canim :)
bi benmi kaldim usgye girmeyenbenimde ikili testim yarin insallah hersey yolundadir doktora cinsiyetinide sorcagim ama söyliceni sanmam :26: kizlar bugün rüyamda yine cok güzel bi kizim oldunu gördüm :)
merhaba kızlar...hep uyuyorum işten geldi uyumuşum şimdi uyandım tosun gibi oldum yaaaaaaaa
esımde ozelde yaptıralım dıo dr tam 5 yıllık dr um benı cok ıyı tanıyo...emınım hastanedekılerde cok ıyı hekımlerdır ama drumun tecrubesı benım ıcın cok onemlı...
bır yandan da hersey kısmet dıyorum dr lar sadece bırer aracı...ayy boyle dusunup duruyorum....
Rabiacim, sende hosgeldin canim.
Umarim gribi tamamen atlatmissindir.
Demek senin ikili test yarin, insallah guzel sonuclar alirsin sekercim.
Doktorun cinsiyetini soyleyecegini benden hic sanmiyorum.
Bu yurtdisindaki doktorlar ruhsuz be yaw, hic kiyak yap,miyorlar insana
Gozunu seviim TR deki doktorlarin:))) hic olmazsa en azindan tahmin edip hamisleride heyecan icinde birakiyorlar:)))
Bizde burda kös kös beklicez 20 ci haftayiki ogrenebilelim cinsiyetini
Ben tabii o gunu beklememek icin ozel bir arastirma yaptim:))
Hastaneler haricinde burda kuruluslar var ultrasona bakan, istedigin boyutta bakiyorlar bebegine, cinsiyetinide soyluyorlar, DVD de yapiyorlar , vede renk renk birkaz resimden album yapiyorlar. Fiyatlari cok cok ucuk degil, pahali ama...meraklisina guzel:))
Bende 16 ci haftami bitiriim gidicem rabdevu alip, hollandanin birkac ilinde var bu kurulus, tahmin et biri nerde:))))
Benim evime 5 dakika uzaklikta hahayyyy walla ne guldummm sansimaaa
Tesekkürler gezgincim .Benim cocuklar azicik karta kacti yalniz bu tekne kazintisi 15 yasinda kizim 11 yasinda oglum var süprissss oldu iyide oldu.
Ece bende aynen hep aklimda uyumak bu aralar evdeyim tüm gün uyuyorum gibi birsey.Ye uyu yat simdiden 3.5 kilo aldim tosuncuk olma yolundayim.
Ne guzel ya tüm Mayis anneleri burada ayni durumda olup paylasmak cok güzel olacak insallah sizleri biktirmam
ayy ne güzel canim surda 2 haftan kadar kalmis ögrenmene bense baya beklicem :26: benim burdada varmidir öyle yer bi arastirim fiyatlari nekadar canim ? hic biyer bulamassam bendemi türkiyeye gelsem negripin cogunu atlattim azi kaldi canim sen nasil oldun ?
ordada vardir canim neden olmasin, bir arastir istersen, alman arkadaslarin yokmu onlara sor onlar bilirler.
Fikayatlar farkli farkli, paket halinde yapmislar. en ucuzu 35 euro dan basliyor, o sadece
2 D li, 10 dakika ultrasonda bakiyorlar, birde cinsiyet soyluyorlar.
Bunun hariicnde 3 D li var, 4 D li var, paket paket son fiyat 200 euronun uzerinde:))
Paket uzerinde dusunucem daha karar veremedim. ben oncelikle cinsiyeti icin istemistim, ama bebegimin DVD side olsa hic fena olmazdi, oturur izlerdim her aksam:))))
kızlar fıkırlerınız ıcın tesekkurler ben sabah kadar bıraz daha dusuneyım...rabbım benım ıcın bebegım ıcın n hayırlıysa onu nasıp etsın ıns....ıyı aksamlar...
yok canim alman arkadasim yok :) 200 eorunun üzerindeki fiyatlar kalsin ben 35 lik paketi aliyimbakarsin doktor insafa gelirde yarin kendilinden söyle baya ugrascam doktorla söylemesi icin :))) ama almanlarda baya inatci söylemeyebilir
Hos bulduk kizlar tesekkur ederim hepinize hemencik araniza aldiniz beni ay duygulandim aglicam ha(hormonlar tavan yaptida)
Hamileligim iyi gidiyordu kizlar son iki haftadir yatiyorum Kan uyusmazligina bagli iki kere siddetli kanama yasadim ama simdi iyim iynelerimi yedim iyilesdim.Bu arada bende yurt disindayim buradaki doktorlar iyide tr dekiler gibi kesinlikle degil ama tecrubeli oldugum icin ultrosonda bebisimi görünce hemen anladim ay bu erkekkkk diye bagirmisim ki gönlümde kiz yatiyo ama cok erken dedi doktorum degisebiliyormus kizlarinda erkeklerinki gibi sis oluyormus biras umutla 20.haftayi bekliyorum...
hehehe,,evet..aletleri var ellerinde, veriyorlar istedikleri fiyatlari insanlara. Bu tur seyler sonucta keyfi...oyle oluncada fiyatlari ucuk oluyor.
Insallah doktorun yarin citlativerir sana bisiler, walla benimkinin hic umurunda olmadi, bana direk simdi cok erken hicbirsey belli olmaz demisti, ruhsuz:)))
Hos bulduk kizlar tesekkur ederim hepinize hemencik araniza aldiniz beni ay duygulandim aglicam ha(hormonlar tavan yaptida)
Hamileligim iyi gidiyordu kizlar son iki haftadir yatiyorum Kan uyusmazligina bagli iki kere siddetli kanama yasadim ama simdi iyim iynelerimi yedim iyilesdim.Bu arada bende yurt disindayim buradaki doktorlar iyide tr dekiler gibi kesinlikle degil ama tecrubeli oldugum icin ultrosonda bebisimi görünce hemen anladim ay bu erkekkkk diye bagirmisim ki gönlümde kiz yatiyo ama cok erken dedi doktorum degisebiliyormus kizlarinda erkeklerinki gibi sis oluyormus biras umutla 20.haftayi bekliyorum...
valla benim doktorda ruhsuz senin doktorunla kardes olmasinlarben cikiyorum canim yarin doktorcan gelince ilk isim buraya yazmak olucak :))
kizlar kendinize cok iyi bakin hoscakalin
hayırlı akşamlar hanımlar
demir ilacına başlayan oldu mu
benm kan düşük çıktığı için bugunden başlayacam
normalde aç karnına içilmesi gerek
troid ilacım da aç karnına olunca ikisi aynı anda kullanılmayacağından
birazdan içecem
bulantılarım genelde gece başlıyor
sizde durumlar nasıl
birde progestron ilacı kullanana var mı aranızda halen
hayırlı akşamlar hanımlar
demir ilacına başlayan oldu mu
benm kan düşük çıktığı için bugunden başlayacam
normalde aç karnına içilmesi gerek
troid ilacım da aç karnına olunca ikisi aynı anda kullanılmayacağından
birazdan içecem
bulantılarım genelde gece başlıyor
sizde durumlar nasıl
birde progestron ilacı kullanana var mı aranızda halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?