2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkürler gezgincim .Benim cocuklar azicik karta kacti yalniz bu tekne kazintisi 15 yasinda kizim 11 yasinda oglum var süprissss oldu iyide oldu.

Ece bende aynen hep aklimda uyumak bu aralar evdeyim tüm gün uyuyorum gibi birsey.Ye uyu yat simdiden 3.5 kilo aldim tosuncuk olma yolundayim.

Ne guzel ya tüm Mayis anneleri burada ayni durumda olup paylasmak cok güzel olacak insallah sizleri biktirmam

Merabalarrr.Bende mayis annesi olucam insallah bu benim3. bebegim iki tane cocugum var.Sanki ilk bebisim gibi heyecanliyim olgunlukta hamilelik bir baskaymis..

Hosgeldin canim, Rabbim tamamina erdirsin insallah. Masallah sen baya tecrubeli bir annesin, neguzel 3 cusu geliyor

Rabiacim, sende hosgeldin canim.
Umarim gribi tamamen atlatmissindir.

Demek senin ikili test yarin, insallah guzel sonuclar alirsin sekercim.
Doktorun cinsiyetini soyleyecegini benden hic sanmiyorum.
Bu yurtdisindaki doktorlar ruhsuz be yaw, hic kiyak yap,miyorlar insana
Gozunu seviim TR deki doktorlarin:))) hic olmazsa en azindan tahmin edip hamisleride heyecan icinde birakiyorlar:)))

Bizde burda kös kös beklicez 20 ci haftayiki ogrenebilelim cinsiyetini

Ben tabii o gunu beklememek icin ozel bir arastirma yaptim:))
Hastaneler haricinde burda kuruluslar var ultrasona bakan, istedigin boyutta bakiyorlar bebegine, cinsiyetinide soyluyorlar, DVD de yapiyorlar , vede renk renk birkaz resimden album yapiyorlar. Fiyatlari cok cok ucuk degil, pahali ama...meraklisina guzel:))

Bende 16 ci haftami bitiriim gidicem rabdevu alip, hollandanin birkac ilinde var bu kurulus, tahmin et biri nerde:))))
Benim evime 5 dakika uzaklikta hahayyyy walla ne guldummm sansimaaa

ılenıa hosgeldın armıza canım ben kendı derdıme dustum bugum okudugumuda anlamıyorum hıc....

O halde fazla dusunulucek birsey yok canim, esinde destek veriyor sana ozelde olsun diye. Icinde rahat eder en azindan emin ellerde olucak ameliyatin. Sonucta guvendigin bir doktor, psikolojik olarakta kendini daha rahat hissedersin.

ayy ne güzel canim surda 2 haftan kadar kalmis ögrenmene bense baya beklicem :26: benim burdada varmidir öyle yer bi arastirim fiyatlari nekadar canim ? hic biyer bulamassam bendemi türkiyeye gelsem ne gripin cogunu atlattim azi kaldi canim sen nasil oldun ?

hosgeldin aramiza canim hamislin nasil geciyor ? digerlerinden farklimi ?

bende yarin kilomu ölctürcem cok kilo almissam naparim :18:

ordada vardir canim neden olmasin, bir arastir istersen, alman arkadaslarin yokmu onlara sor onlar bilirler.

Fikayatlar farkli farkli, paket halinde yapmislar. en ucuzu 35 euro dan basliyor, o sadece
2 D li, 10 dakika ultrasonda bakiyorlar, birde cinsiyet soyluyorlar.
Bunun hariicnde 3 D li var, 4 D li var, paket paket son fiyat 200 euronun uzerinde:))

Paket uzerinde dusunucem daha karar veremedim. ben oncelikle cinsiyeti icin istemistim, ama bebegimin DVD side olsa hic fena olmazdi, oturur izlerdim her aksam:))))

kızlar fıkırlerınız ıcın tesekkurler ben sabah kadar bıraz daha dusuneyım...rabbım benım ıcın bebegım ıcın n hayırlıysa onu nasıp etsın ıns....ıyı aksamlar...

yok canim alman arkadasim yok :) 200 eorunun üzerindeki fiyatlar kalsin ben 35 lik paketi aliyim bakarsin doktor insafa gelirde yarin kendilinden söyle baya ugrascam doktorla söylemesi icin :))) ama almanlarda baya inatci söylemeyebilir

Hos bulduk kizlar tesekkur ederim hepinize hemencik araniza aldiniz beni ay duygulandim aglicam ha(hormonlar tavan yaptida)
Hamileligim iyi gidiyordu kizlar son iki haftadir yatiyorum Kan uyusmazligina bagli iki kere siddetli kanama yasadim ama simdi iyim iynelerimi yedim iyilesdim.Bu arada bende yurt disindayim buradaki doktorlar iyide tr dekiler gibi kesinlikle degil ama tecrubeli oldugum icin ultrosonda bebisimi görünce hemen anladim ay bu erkekkkk diye bagirmisim ki gönlümde kiz yatiyo ama cok erken dedi doktorum degisebiliyormus kizlarinda erkeklerinki gibi sis oluyormus biras umutla 20.haftayi bekliyorum...

kızlar fıkırlerınız ıcın tesekkurler ben sabah kadar bıraz daha dusuneyım...rabbım benım ıcın bebegım ıcın n hayırlıysa onu nasıp etsın ıns....ıyı aksamlar...

Amin canimm..hakkinizda hayirlisi neys eo olsun, kararinda kolaylik yasarsin insallah. Sanada iyi geceler canim.

yok canim alman arkadasim yok :) 200 eorunun üzerindeki fiyatlar kalsin ben 35 lik paketi aliyim bakarsin doktor insafa gelirde yarin kendilinden söyle baya ugrascam doktorla söylemesi icin :))) ama almanlarda baya inatci söylemeyebilir

hehehe,,evet..aletleri var ellerinde, veriyorlar istedikleri fiyatlari insanlara. Bu tur seyler sonucta keyfi...oyle oluncada fiyatlari ucuk oluyor.

Insallah doktorun yarin citlativerir sana bisiler, walla benimkinin hic umurunda olmadi, bana direk simdi cok erken hicbirsey belli olmaz demisti, ruhsuz:)))

alman doktorlarda iyi bilgililerde ama emin olmadikca birsey demiyorlar,cok gecmis olsun canim bol bol dinlen sen

valla benim doktorda ruhsuz senin doktorunla kardes olmasinlar ben cikiyorum canim yarin doktorcan gelince ilk isim buraya yazmak olucak :))

kizlar kendinize cok iyi bakin hoscakalin

Cok gecmis olsun canim, umarumbundan sonra olmaz bu tur kanamalar. Kan uyusmazligindanda kanamalarin olabilecegini duymamistim hic:26:
Rabbim beterinden korusun insallah.

Sende gurbetcisin demek, o halde 20 ci haftadan evvel Rabiada sende bende havamizi alicaz gibime geliyor:)))hayirlisi olsun hakkimizda, beklicez mecburen sabirla. Yeterki bebislerimiz saglikli olsun hersey yolunda gitsin.

hayırlı akşamlar hanımlar
demir ilacına başlayan oldu mu
benm kan düşük çıktığı için bugunden başlayacam
normalde aç karnına içilmesi gerek
troid ilacım da aç karnına olunca ikisi aynı anda kullanılmayacağından
birazdan içecem
bulantılarım genelde gece başlıyor
sizde durumlar nasıl
birde progestron ilacı kullanana var mı aranızda halen

valla benim doktorda ruhsuz senin doktorunla kardes olmasinlar ben cikiyorum canim yarin doktorcan gelince ilk isim buraya yazmak olucak :))

kizlar kendinize cok iyi bakin hoscakalin

hadi bakalim canim, hayirli haberlerle gelesin insallah.
Yarin 4 gozle beklicez seni burda!

Aaaa Zonnetje sasirdim 3D 4D burada 180 frank isvicreye yakinsaniz gelin derim 200euro baya pahalimi 45 dakikalik ultroson dvd ve resim veriyorlar bende istiyorum ama bekliyecem biraz daha...

Kan ilacini 3 aydir kullaniyordum ben simdi doktorum kesti karaciyeri yormayalim dedi 1 ay sonra yeniden devam.Canim sakin ihmal etme demir hapinin öncesinde ve sonrasinda 45 dakika sut ve süt ürünleri kullanma yeme icme ve mümkünse demir hapini portakal mandalin esliginde al emilimi daha iyimis benim doktorum öyle demisti bana

Hosgeldin Lalehan,

ben hamileligimin ilk gununden buyana demir hapini aldigim multivitaminlerin arasinda aliyorum canim, folik asit vs 4-5 cesit vitamin var icerisinde ve demirde bunlardan biri.
Bulantilarimda hic olmadi canim, Rabbim sizlere kolaylik versin,
seninkiside daha bir zor sanirim, geceleri basliyormusya bulantilarin

Ayrica progestronda kullanmadim canim hic.
Insallah en kisa surede duzelirsin cnm, bulantilarin bir bitse rahat ediceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…