Aaaa Zonnetje sasirdim 3D 4D burada 180 frank isvicreye yakinsaniz gelin derim 200euro baya pahalimi 45 dakikalik ultroson dvd ve resim veriyorlar bende istiyorum ama bekliyecem biraz daha...
Burda pahali malesef canim...bakalim napicam..ben evvela cinsiyetini ogrenmek istiyorum, eger bebisimin DVD sini yaptiricaksam hamileligimde dahada ilerlemeyi tercih ederim evvela, simdi cok kucuk. cokta detayli birsey gorunmez sonucta. Belki ileriki haftalarda, 26-27 felan tekrardan yaptirabilirim:) ama simdi 20 ci haftaya kadar beklememek adina, cinsiyetini ogrenmek icin, ultrasona girebilirim 17 ci haftada felan, 35 euro sonucta, pahalida degil
Ilk cocuk sanirim heyecan var neyin olacaksa ona göre alisveris falan yapacaksin.Ya ben bile cinsiyetinde cok heyecanliyim ne oluyosa ikisindende var ama insanoglu iste merak ediyor.ULTROSONDA erkek gibi ama benim icime hep kiz doguyoo insallahhhhhhhhhhh..
Salikla sihatle gelsin bebislerimizde(aminn)
Kan ilacini 3 aydir kullaniyordum ben simdi doktorum kesti karaciyeri yormayalim dedi 1 ay sonra yeniden devam.Canim sakin ihmal etme demir hapinin öncesinde ve sonrasinda 45 dakika sut ve süt ürünleri kullanma yeme icme ve mümkünse demir hapini portakal mandalin esliginde al emilimi daha iyimis benim doktorum öyle demisti bana
canım bence tanıdıgın doktorda yaptır ben bütün işlemlerimi hamilelikten öncede kendi doktorumda yaptırmak için saatlerce yol gidiyodum.doktorum başka ilde.şimdide hamilelik kontrollerim için 4 saatlik yol gidiyorum sonuçta benim herşeyimi o biliyo.esımde ozelde yaptıralım dıo dr tam 5 yıllık dr um benı cok ıyı tanıyo...emınım hastanedekılerde cok ıyı hekımlerdır ama drumun tecrubesı benım ıcın cok onemlı...
bır yandan da hersey kısmet dıyorum dr lar sadece bırer aracı...ayy boyle dusunup duruyorum....
ben uykuya çok düşkünüm inşallah bebişimde öyle olurhosgeldin canim uyu uyu iyidir bebisin gelince uykusuz kalican tadini cikar bugünlerin :)
canım hoşgeldinTesekkürler gezgincim .Benim cocuklar azicik karta kacti yalniz bu tekne kazintisi 15 yasinda kizim 11 yasinda oglum var süprissss oldu iyide oldu.
Ece bende aynen hep aklimda uyumak bu aralar evdeyim tüm gün uyuyorum gibi birsey.Ye uyu yat simdiden 3.5 kilo aldim tosuncuk olma yolundayim.
Ne guzel ya tüm Mayis anneleri burada ayni durumda olup paylasmak cok güzel olacak insallah sizleri biktirmam
canım bu dvd işi güzelmiş topige koyarsın bizde izleriz yegenimiziHosgeldin canim, Rabbim tamamina erdirsin insallah. Masallah sen baya tecrubeli bir annesin, neguzel 3 cusu geliyor
Rabiacim, sende hosgeldin canim.
Umarim gribi tamamen atlatmissindir.
Demek senin ikili test yarin, insallah guzel sonuclar alirsin sekercim.
Doktorun cinsiyetini soyleyecegini benden hic sanmiyorum.
Bu yurtdisindaki doktorlar ruhsuz be yaw, hic kiyak yap,miyorlar insana
Gozunu seviim TR deki doktorlarin:))) hic olmazsa en azindan tahmin edip hamisleride heyecan icinde birakiyorlar:)))
Bizde burda kös kös beklicez 20 ci haftayiki ogrenebilelim cinsiyetini
Ben tabii o gunu beklememek icin ozel bir arastirma yaptim:))
Hastaneler haricinde burda kuruluslar var ultrasona bakan, istedigin boyutta bakiyorlar bebegine, cinsiyetinide soyluyorlar, DVD de yapiyorlar , vede renk renk birkaz resimden album yapiyorlar. Fiyatlari cok cok ucuk degil, pahali ama...meraklisina guzel:))
Bende 16 ci haftami bitiriim gidicem rabdevu alip, hollandanin birkac ilinde var bu kurulus, tahmin et biri nerde:))))
Benim evime 5 dakika uzaklikta hahayyyy walla ne guldummm sansimaaa
aaa çok güzel olmuş:90:Uyusunda buyusun Ececikkk...tipis tipis yurusun bebecikkk:)))
benimde göbüşüm baya çıktı canım. bu arada kan uyuşmazlıgında kanama neden oluyor biraz anlatırmısın.bizdede kan uyuşmazlıgı var ilk gebeligimKizlar bisey sorucam sizlere göbüsleriniz ne alemde benim hemen cikti ya .Dümdüz bir karnim vardi diyemi acaba bilemiyorum baya cikti 3.lerde böle oluyormus diyolar ama anlamadim karsidan resmen hamile oldugum anlasiliyoo
Hosgeldin Lalehan,
ben hamileligimin ilk gununden buyana demir hapini aldigim multivitaminlerin arasinda aliyorum canim, folik asit vs 4-5 cesit vitamin var icerisinde ve demirde bunlardan biri.
Bulantilarimda hic olmadi canim, Rabbim sizlere kolaylik versin,
seninkiside daha bir zor sanirim, geceleri basliyormusya bulantilarin
Ayrica progestronda kullanmadim canim hic.
Insallah en kisa surede duzelirsin cnm, bulantilarin bir bitse rahat ediceksin.
kızlar iyigeceler valla 4 saat uyumuşum hastaneye gittim pazar günüydü doktor randevum bebişi göriyim dedim dayanamayınca pazara kadarama doktor bakmadı sadece kan ve idrar tahlili istedi ayrıntılı ultrason içinde 25 ine randevu verdi ben 25ine kadar 25 kere yaptırırım meraktan bu arada turko çizelgeyi görmemiş olabilir ah canım o bizi uyarırdı şimdide yok inşallah okurda yazdırır ohcanımadeğsine
Uğruyorum canım zaten arada okuyorum sadece birde ama bitirmek ne mümkün çok çabuk ilerliyor sayfalar bende giyiyordumd a karnım acımaya başladı pantolanlardan kıyafet falan bakmadım bende bebişe hiç mağzanın önünden geçerken sadece ama dün çileğe girdim bebek takımına baktım safari vardı birtek fiyatını sordum hepsi içinde peşin 1900 dedi 7 8 yaşına kadar kullanır dedi adam, park yatak sordum satmıyorlarmış meraktan sordum sadece daha erken ama eşim görsün diye girdim bebek odası dışında birde park yatak almayı düşünüyorum bilmiyorum fazlamı olur bide
selam cnm bende cılekten almayı dusunuyorum baby dream benım de
begendıgım o da asagı yukarı aynı fıyat mıdır bılgın var mı acaba?
baharnaz günaydın...nasıl geçti kontrolün
geçmişe bakıyım mutlaka yazmıştır dedim ama sen hazır burdayken bidaha anıalrını tazelermisin
Günaydın canım dün akşam çıkmışsın ama ışık geç söndü yazdıklarımı okuyamadın tabiki de dimi :))
erkek olma ihtimali varmış :)) hadi yine iyisin
kilosu 83 gr 8.12 cm boyu kıpır kıpırdı rockçı filan olcak canım
18:00 gibi çıktımmm....
annnoommmmmm teyzesi onu yesinnn
teyzesi onun tontişlerini sevsin
boyuna posuna maşallah ay vallahi çok sevindimmmm
erkek ihtimali derken mutlaka bişey görmüştür değilmüüüü:92:
Gördüğü şey kordonmu değilmi çözemedi o yüzden önümüzdeki aya kaldı canım
olsun birazda böyle gider :))
HAYIRLISI olsun inş..sağlıklı olsunda ne olursa olsun..
olsuuuun teyzesi onun kordonlorunuda sever
baharnaz...biri bana özelden mesaj atmış:97:..bebeğimin cinsiyeti ne olucak diye...burdan hatırlayamadığım biri cvp yazamadım henüz...
eee artık olucak ün saldın dört bir yana başka topiclerden de yazan olursa şaşırma
canım dr bana verdi demr ilacı içiyorum. progestan ilk zamanlar bı kutu kullandım drum devam et dedı ama içmedim çok bulantı yaptı bana. osteo care diye magnezyum calsiyum ilacı verdı ben elevit içemiyorum kızlar ya mahvediyo mıdemı dr çok önemlı değil dedihayırlı akşamlar hanımlar
demir ilacına başlayan oldu mu
benm kan düşük çıktığı için bugunden başlayacam
normalde aç karnına içilmesi gerek
troid ilacım da aç karnına olunca ikisi aynı anda kullanılmayacağından
birazdan içecem
bulantılarım genelde gece başlıyor
sizde durumlar nasıl
birde progestron ilacı kullanana var mı aranızda halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?