2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa Zonnetje sasirdim 3D 4D burada 180 frank isvicreye yakinsaniz gelin derim 200euro baya pahalimi 45 dakikalik ultroson dvd ve resim veriyorlar bende istiyorum ama bekliyecem biraz daha...

Burda pahali malesef canim...bakalim napicam..ben evvela cinsiyetini ogrenmek istiyorum, eger bebisimin DVD sini yaptiricaksam hamileligimde dahada ilerlemeyi tercih ederim evvela, simdi cok kucuk. cokta detayli birsey gorunmez sonucta. Belki ileriki haftalarda, 26-27 felan tekrardan yaptirabilirim:) ama simdi 20 ci haftaya kadar beklememek adina, cinsiyetini ogrenmek icin, ultrasona girebilirim 17 ci haftada felan, 35 euro sonucta, pahalida degil

Ilk cocuk sanirim heyecan var neyin olacaksa ona göre alisveris falan yapacaksin.Ya ben bile cinsiyetinde cok heyecanliyim ne oluyosa ikisindende var ama insanoglu iste merak ediyor.ULTROSONDA erkek gibi ama benim icime hep kiz doguyoo insallahhhhhhhhhhh..

Salikla sihatle gelsin bebislerimizde(aminn)

Kizlar bisey sorucam sizlere göbüsleriniz ne alemde benim hemen cikti ya .Dümdüz bir karnim vardi diyemi acaba bilemiyorum baya cikti 3.lerde böle oluyormus diyolar ama anlamadim karsidan resmen hamile oldugum anlasiliyoo

Evet canim ilk bebek, coook uzun zamandir yolunu gozledigimiz bebegimiz, belkide ilk ve son sansimiz, kimbilir...Rabbim herseyden evvel saglikli hayirli bir evlat nasip etsin herbirimize. gerisi guzel heyecanlar iste. Cinsiyetini merak ediyorum cok evet ama buda isin heyecanli tarafi iste. Bu bebek ailenin 6 ci torunu olucak esasinda ama, benimle birlikte tum ailem sanki ilk bebekmis gibi ayni heyecanla bekliyorlar, benimle birlikte uzulduler..simdi benimle birlikte seviniyorlar...

Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Amin canim.Bu arada ne biliyorsun son olacagini tam gaz yola devam edersin belki dimi ama..Bebislerimiz allaha emanet..Ben yatiyorum bu arada belim agridi sandalye tepesinde oturmaktan..Malum kucagimiza alamiyoruz artikin pc leri yasakkk radyosyon vermiyelim bebislerimize

kendimi bildim bileli kansızlı var bende
karaciğerimde bir ara sorun olmuştu.belki de bu ilaçlar yuzundendir
süt ve süt ürünleri kullanamıyorum zaten
kalsiyum ilacım var dr. uyarmıştı baştan demir ilacıyla kullanılmayacağını
bn butun kullandığım ilaçların üzerine kullnama sırasını yazdım
böylece karıştırmıyorum
midemde ekime oluyor sanırım portakal ii gelmz diye duymuştum

canım bence tanıdıgın doktorda yaptır ben bütün işlemlerimi hamilelikten öncede kendi doktorumda yaptırmak için saatlerce yol gidiyodum.doktorum başka ilde.şimdide hamilelik kontrollerim için 4 saatlik yol gidiyorum sonuçta benim herşeyimi o biliyo.
hosgeldin canim uyu uyu iyidir bebisin gelince uykusuz kalican tadini cikar bugünlerin :)
ben uykuya çok düşkünüm inşallah bebişimde öyle olur
canım hoşgeldin
canım bu dvd işi güzelmiş topige koyarsın bizde izleriz yegenimizi
Uyusunda buyusun Ececikkk...tipis tipis yurusun bebecikkk:)))
aaa çok güzel olmuş:90:
Kizlar bisey sorucam sizlere göbüsleriniz ne alemde benim hemen cikti ya .Dümdüz bir karnim vardi diyemi acaba bilemiyorum baya cikti 3.lerde böle oluyormus diyolar ama anlamadim karsidan resmen hamile oldugum anlasiliyoo
benimde göbüşüm baya çıktı canım. bu arada kan uyuşmazlıgında kanama neden oluyor biraz anlatırmısın.bizdede kan uyuşmazlıgı var ilk gebeligim

hoşbulduk..tşk
bulantıların olmaması çok iyi
inş. böyle devam eder
folik plus bıraktırdı dr. um
şimdi multivitamin kullanıyorum
bebek ii olsun butun bunlara razıyım
kaybetmenin acısı çok daha zor
daha evevl bunu yaşadığım için
biraz daha üzerine titriyoruz tabi
Rabbim hayırlı evletlar nasip etsin
dua ile

kızlar iyigeceler valla 4 saat uyumuşum hastaneye gittim pazar günüydü doktor randevum bebişi göriyim dedim dayanamayınca pazara kadarama doktor bakmadı sadece kan ve idrar tahlili istedi ayrıntılı ultrason içinde 25 ine randevu verdi ben 25ine kadar 25 kere yaptırırım meraktanbu arada turko çizelgeyi görmemiş olabilir ah canım o bizi uyarırdı şimdide yok inşallah okurda yazdırır ohcanımadeğsine

bu arada eleviti bırakabilirsin dedi ferrum fort demir hapı yazdı sadece balık yağınada çok gerekli değil dedi anlamadım kendi doktoruma sorcam valla bazen hangisine ne dediğimi unutuyorum

baharnaz günaydın...nasıl geçti kontrolün
geçmişe bakıyım mutlaka yazmıştır dedim ama sen hazır burdayken bidaha anıalrını tazelermisin

baharnaz günaydın...nasıl geçti kontrolün
geçmişe bakıyım mutlaka yazmıştır dedim ama sen hazır burdayken bidaha anıalrını tazelermisin

Günaydın canım dün akşam çıkmışsın ama ışık geç söndü yazdıklarımı okuyamadın tabiki de dimi :))

erkek olma ihtimali varmış :)) hadi yine iyisin
kilosu 83 gr 8.12 cm boyu kıpır kıpırdı rockçı filan olcak canım

18:00 gibi çıktımmm....
annnoommmmmm teyzesi onu yesinnn
teyzesi onun tontişlerini sevsin
boyuna posuna maşallah ay vallahi çok sevindimmmm
erkek ihtimali derken mutlaka bişey görmüştür değilmüüüü:92:

Zonox evet canım arkadaş geliyor seninkine tabii tahminler tutarsa önümüzdeki aya.
Bende hamişlikten önce spor olarak tempolu yürüyüş yaptım ama yinede drumu dinleyip 20 dk az tempolu yürüycem

blue-sky hadi canım sıra sende
Zonnetje ve Gezginde var ama onlar yurtdışı prosedürlerine takılıyor :))

Lalehan ben demir hapı içiyorum
sabahları 6 da ilaç gibi 2 ceviz 1 yk siyah üzüm 7.30 da 2 mandalina ve demir ilacımı alıyorum 9 da kahvaltımı yapıyorum canım
akşamları uyumadan eleviti içiyorum
progestorunu 3.ay bitiminde bıraktırdı drum

elinia Allah tamamına erdirsin

Gezgin yumoş tembelliği iğne ve ilaçlarla çöüzülüyor arkadaşlarda yazmışlar canım inşallah tanıdığın en kısa zamanda bebişine kavuşur

özlem483 tanıdık seni yapını bilen drun daha iyidir diyorum. Ben bu yüzden evimden mesafe olarak uzakta ve ekonomik olarak sgknın geçmediği bir hastanede tedavi oldum ve ordaki drumla devam ediyorum beni tanıyor diye bırakamadım

Gördüğü şey kordonmu değilmi çözemedi o yüzden önümüzdeki aya kaldı canım
olsun birazda böyle gider :))

Gördüğü şey kordonmu değilmi çözemedi o yüzden önümüzdeki aya kaldı canım
olsun birazda böyle gider :))

HAYIRLISI olsun inş..sağlıklı olsunda ne olursa olsun..
olsuuuun teyzesi onun kordonlorunuda sever

baharnaz...biri bana özelden mesaj atmış:97:..bebeğimin cinsiyeti ne olucak diye...burdan hatırlayamadığım biri cvp yazamadım henüz...

eee artık olucak ün saldın dört bir yana başka topiclerden de yazan olursa şaşırma

günaydın şekerler bulantısız bır gun diliyorum ben sabah sabah çıkardım ama sonra kahvaltımı yapabildim bitse artık şu bulantılar ya

canım dr bana verdi demr ilacı içiyorum. progestan ilk zamanlar bı kutu kullandım drum devam et dedı ama içmedim çok bulantı yaptı bana. osteo care diye magnezyum calsiyum ilacı verdı ben elevit içemiyorum kızlar ya mahvediyo mıdemı dr çok önemlı değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…