2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINN....amiinnn inşşş...
bitsin artık nerdeyse 14.haftalara giricez yiter yaaaaa

nazo eleviti akşamları yatmadan önce alıyorum 1 saat öncesinden meyve yemiş olduğum içinde tok oluyorum sende böyle dene istersen
magnezyumu içmeye başladınmı? kramplarınmı var canım

15 e girdik blue-sky canım dün drum bana 14+1 gibi duruyor bebişimin gelişimi dedi hepimzin bebişlerinin gelişi sürpriz olcak gibi :))

Benim de annem yop gibi yaypıp kızartınca lokma çubuk yapıp kızartınca keçi bacağı diyor Çok canım çekti akşam da anneme gideceğim söyleyeyim de yapsın

Bende de 3 gündür başağrısı var akşam saatlerinde özellikle yorulunca oluyor uyuyunca geçiyor.

Benim doktorum da CD olarak vermiyor sinir oluyorum. Türkiye'de de var mı böyle DVD yapan yer acaba doya doya izlesem bebişimi

Hoşgeldin hayatım. Bize de doktorlar cinsiyetlerini söylüyorlar ama sadece tahmin olduğu için ikilemde kalıyoruz. Bizim de 20. haftada kesinleşiyor değişen birşey yok yani. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları erkek ya da kız farketmez.

Ben de 5.- 6. haftamda progestan kullanmıştım. Şimdi multivitamin ve demir hapı kullanıyorum. Demir hapı kabızlık yapıyor bana doktorum iki saat önünde ve arkasında bişi yeme şikayetlerin azalır dedi ben de yatarken içiyorum artık. Biraz daha rahatladım.

Kizlar bisey sorucam sizlere göbüsleriniz ne alemde benim hemen cikti ya .Dümdüz bir karnim vardi diyemi acaba bilemiyorum baya cikti 3.lerde böle oluyormus diyolar ama anlamadim karsidan resmen hamile oldugum anlasiliyoo

Benim göbüşümde çıktı herkes anlıyor hamile olduğumu Çok mutlu oluyorum

15 e girdik blue-sky canım dün drum bana 14+1 gibi duruyor bebişimin gelişimi dedi hepimzin bebişlerinin gelişi sürpriz olcak gibi :))

maaşallah Baharnazcım...Çok sevindim...erkekmiş seninki de öyle mi?dün akşam okudum...öğrenmişsin ne güzel...

GÜNAYDIN.....haydi gözünaydın bulantıalrın ne durumda ?

Sağol tatlım....tamamen eski halime dönmemiş olsam da çok büyük ölçüde normal hayatıma döndüm çok şükür canım...sen ne durumdasın?

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar

sana da canım....

herkese günaydın
ay çok yogunum 2 gundur gıremıyorum bugunde öle olucak sanırım gerıden takıp ederım artık :)))
umarım herkes iyidir bi sıkıntı yoktur

BU ARADA KIZLAR özellikke ciesraaaya..
akşam fırından 2 ekmeklik hamur aldım bişi yaptım, lokma yaptım
ama 2 tane yiyebildim midem bulandı...hepsini eşim afiyetle yedi...

inş canım ama öyle bıçak gibi kesilmiyor...anlattıklarının aynı var bende de şu an...ve evet 8-9.haftalara göre çok çok iyiyim...16.hafta ile beraber bitiyormuş genelde tüm şikayetler...ben de sabırsızlıkla onu bekliyorum...:92:

BU ARADA KIZLAR özellikke ciesraaaya..
akşam fırından 2 ekmeklik hamur aldım bişi yaptım, lokma yaptım
ama 2 tane yiyebildim midem bulandı...hepsini eşim afiyetle yedi...

Eline sağlık canım zaten yağda kızardığı için mide bulantısı yapması normal bende dün çok kötü oldum devamlı çıkarttım korkuyorum bebeğe bişey olacak diye

ahh ahhh 2 hafta dahamı erteliycem...
2 hafta diye diye doğurcaz demekki

Eline sağlık canım zaten yağda kızardığı için mide bulantısı yapması normal bende dün çok kötü oldum devamlı çıkarttım korkuyorum bebeğe bişey olacak diye

AMA CANIM çok istemişti..gerçekten yağ kokusunada tahammül edemiyoruz...
bebişine bişey olmaz korkma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…