günaydın şekerler bulantısız bır gun diliyorum ben sabah sabah çıkardım ama sonra kahvaltımı yapabildim bitse artık şu bulantılar ya
canım dr bana verdi demr ilacı içiyorum. progestan ilk zamanlar bı kutu kullandım drum devam et dedı ama içmedim çok bulantı yaptı bana. osteo care diye magnezyum calsiyum ilacı verdı ben elevit içemiyorum kızlar ya mahvediyo mıdemı dr çok önemlı değil dedi
günaydın arkadaşlar....15.haftamıza girmiş bulunuyoruz bugün çok şükür...
Valla bu isim konusunu çözemedim ben zaten hiç, istanbulda gördüğüm top gibi yapıp kızartıyorlar, lokma diyorlar.. mesela akçay tarafların kızartılmış yuvarlak humuru şerbetliyorlar buna lokma diyorlar.. pişinin şekli böyle yumuşak hamuru gelişi güzel koparıp kızgın yağa atıyorsun pufidik gibi oluyor buna pişi deniyor, peksimet dediğinin hamuru biraz daha sert oluyor hatta haşhaşlı falan yapıyolar yanılmıyorsam, çörekte açmadır mesela burda.. anam kafam karışıyo benimde, her yöre değişik bişey diyo.. ha bide benim annem yapar böyle hamuru uzun uzun çubuk gibi kızartır keçibacağı der :) hamurcu bi ülkeyizki yetişemiyoruz biz bile baksana :82:
kızlar herkese selamlar
iki gündür felaket bir başağrısıyla geziyorum. uyuyorum uyanıyorum geçmiyor..ne ılık duşlar ne masajlar fayda etmedi. en son çare parolde aldım ama banamısın demedi tabi. tansiyonumda normal. dr um bu haftalarda başağrılarının normal olacağını söylüyor ama hiç mi geçmez ya?deli olacağım. sizlerde durum nasıl? varmıben gibi ağrıdan muzdarip olan?
ordada vardir canim neden olmasin, bir arastir istersen, alman arkadaslarin yokmu onlara sor onlar bilirler.
Fikayatlar farkli farkli, paket halinde yapmislar. en ucuzu 35 euro dan basliyor, o sadece
2 D li, 10 dakika ultrasonda bakiyorlar, birde cinsiyet soyluyorlar.
Bunun hariicnde 3 D li var, 4 D li var, paket paket son fiyat 200 euronun uzerinde:))
Paket uzerinde dusunucem daha karar veremedim. ben oncelikle cinsiyeti icin istemistim, ama bebegimin DVD side olsa hic fena olmazdi, oturur izlerdim her aksam:))))
Hos bulduk kizlar tesekkur ederim hepinize hemencik araniza aldiniz beni ay duygulandim aglicam ha(hormonlar tavan yaptida)
Hamileligim iyi gidiyordu kizlar son iki haftadir yatiyorum Kan uyusmazligina bagli iki kere siddetli kanama yasadim ama simdi iyim iynelerimi yedim iyilesdim.Bu arada bende yurt disindayim buradaki doktorlar iyide tr dekiler gibi kesinlikle degil ama tecrubeli oldugum icin ultrosonda bebisimi görünce hemen anladim ay bu erkekkkk diye bagirmisim ki gönlümde kiz yatiyo ama cok erken dedi doktorum degisebiliyormus kizlarinda erkeklerinki gibi sis oluyormus biras umutla 20.haftayi bekliyorum...
hayırlı akşamlar hanımlar
demir ilacına başlayan oldu mu
benm kan düşük çıktığı için bugunden başlayacam
normalde aç karnına içilmesi gerek
troid ilacım da aç karnına olunca ikisi aynı anda kullanılmayacağından
birazdan içecem
bulantılarım genelde gece başlıyor
sizde durumlar nasıl
birde progestron ilacı kullanana var mı aranızda halen
Kizlar bisey sorucam sizlere göbüsleriniz ne alemde benim hemen cikti ya .Dümdüz bir karnim vardi diyemi acaba bilemiyorum baya cikti 3.lerde böle oluyormus diyolar ama anlamadim karsidan resmen hamile oldugum anlasiliyoo
15 e girdik blue-sky canım dün drum bana 14+1 gibi duruyor bebişimin gelişimi dedi hepimzin bebişlerinin gelişi sürpriz olcak gibi :))
GÜNAYDIN.....haydi gözünaydın bulantıalrın ne durumda ?
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
maaşallah Baharnazcım...Çok sevindim...erkekmiş seninki de öyle mi?dün akşam okudum...öğrenmişsin ne güzel...
Sağol tatlım....tamamen eski halime dönmemiş olsam da çok büyük ölçüde normal hayatıma döndüm çok şükür canım...sen ne durumdasın?
allahıma şükürler olsun 9 haftalardaki bulantılar öğürmeler yok:78:
yemek öncesi sonrası bazen çok hafifi bulantım var yemek sonrası ağzımda acılık var ...
kokulara olan hassasiyetim hala aynı ..
ama ben 14.haftama girdiğimde herşeyin geçeceğine inanıyorum inşşş..
günaydın herkese
allahıma şükürler olsun 9 haftalardaki bulantılar öğürmeler yok:78:
yemek öncesi sonrası bazen çok hafifi bulantım var yemek sonrası ağzımda acılık var ...
kokulara olan hassasiyetim hala aynı ..
ama ben 14.haftama girdiğimde herşeyin geçeceğine inanıyorum inşşş..
BU ARADA KIZLAR özellikke ciesraaaya..
akşam fırından 2 ekmeklik hamur aldım bişi yaptım, lokma yaptım
ama 2 tane yiyebildim midem bulandı...hepsini eşim afiyetle yedi...
inş canım ama öyle bıçak gibi kesilmiyor...anlattıklarının aynı var bende de şu an...ve evet 8-9.haftalara göre çok çok iyiyim...16.hafta ile beraber bitiyormuş genelde tüm şikayetler...ben de sabırsızlıkla onu bekliyorum...:92:
Eline sağlık canım zaten yağda kızardığı için mide bulantısı yapması normal bende dün çok kötü oldum devamlı çıkarttım korkuyorum bebeğe bişey olacak diye
bu arada subarucum sen zaten 14.haftanın içindesin..bitmek üzere...15.haftaya girseksin şeker...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?