selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
Kizlar bisey sorucam sizlere göbüsleriniz ne alemde benim hemen cikti ya .Dümdüz bir karnim vardi diyemi acaba bilemiyorum baya cikti 3.lerde böle oluyormus diyolar ama anlamadim karsidan resmen hamile oldugum anlasiliyoo
eee artık olucak ün saldın dört bir yana başka topiclerden de yazan olursa şaşırma
günaydın arkadaşlar....15.haftamıza girmiş bulunuyoruz bugün çok şükür...
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
Benim de annem top gibi yaypıp kızartınca lokma çubuk yapıp kızartınca keçi bacağı diyorÇok canım çekti akşam da anneme gideceğim söyleyeyim de yapsın
sorma yaa benim akşamdan beri çekiyo, bak SUBARU yapmış yemiş ben yapamadım.. :88:
Bende de 3 gündür başağrısı var akşam saatlerinde özellikle yorulunca oluyor uyuyunca geçiyor.
Benim doktorum da CD olarak vermiyor sinir oluyorum. Türkiye'de de var mı böyle DVD yapan yer acaba doya doya izlesem bebişimi
Hoşgeldin hayatım. Bize de doktorlar cinsiyetlerini söylüyorlar ama sadece tahmin olduğu için ikilemde kalıyoruz. Bizim de 20. haftada kesinleşiyor değişen birşey yok yani. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları erkek ya da kız farketmez.
Ben de 5.- 6. haftamda progestan kullanmıştım. Şimdi multivitamin ve demir hapı kullanıyorum. Demir hapı kabızlık yapıyor bana doktorum iki saat önünde ve arkasında bişi yeme şikayetlerin azalır dedi ben de yatarken içiyorum artık. Biraz daha rahatladım.
Benim göbüşümde çıktı herkes anlıyor hamile olduğumuÇok mutlu oluyorum
günaydın herkese
herkese günaydın
ay çok yogunum 2 gundur gıremıyorum bugunde öle olucak sanırım gerıden takıp ederım artık :)))
umarım herkes iyidir bi sıkıntı yoktur
BU ARADA KIZLAR özellikke ciesraaaya..
akşam fırından 2 ekmeklik hamur aldım bişi yaptım, lokma yaptım
ama 2 tane yiyebildim midem bulandı...hepsini eşim afiyetle yedi...
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
herkese günaydın kızlar .çok kötü bi akşam geçirdim feci bi baş ağrısı çektim mecburen minoset içtim yine şimdi iyiyim.bugün çok heyecanlıyım çünkü tam 1 ay sonra bebeğimi göricem akşamüstü doktor randevum var umarım herşey yolundadır.
selam teşk.ler ben iyiyimm elhamd.....bebişimde iyi heralde...
annesi sabah bi yaramazlık yaptı.. biraz korktuk ama inş.iyidir
sen nasılsın, bebişin nasıl senin kızınmı olucaktı ?
düştünmü naptınnnnnn ???????? ne yaramazlık yaptın.. aşk meşkmi yoksa :82:
:81:
ya ben akşam sordum sana ama gitmiştin, nasıl yapılıyo ekmek hamurundan.. ben bilmiyordum.. bende yapayım öyle kolaysa..
ciesra günaydınn...nasılsın ?:87:
hamurdan yapması daha kolay
hamurdan elinle parçalar koparıp kızgın yağın içine atıyosun..bu kaddarrrr
eğer peynirli yapmak istersen aynı poğça yapar gibi elinle parça kopart..içine peynir koyup kapat..yağa at..hemmen hazııırrrr
slm kızlar herkese günaydın...
bebeğimi gördüm çok güzel bi andı inanamadım ellerini ayaklarını gördüm ikili taramam yapıldı ense kalınlığı normalmış kan sonuçlarını bekliyoruz.
eeee tabi ben bu arada doktoruma isyan etmeye gitmişdim artık dayanamıyorum bana baş ağrısı ve mide için ilaç ver sürünüyorum die ama bebeğimi görünce unuttum gitti güya bi dolu soru sorucaktım azımı bile açamadım... işallah sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırız darısı doktora gideceklere
herkese günaydın kızlar .çok kötü bi akşam geçirdim feci bi baş ağrısı çektim mecburen minoset içtim yine şimdi iyiyim.bugün çok heyecanlıyım çünkü tam 1 ay sonra bebeğimi göricem akşamüstü doktor randevum var umarım herşey yolundadır.
slm kızlar herkese günaydın...
bebeğimi gördüm çok güzel bi andı inanamadım ellerini ayaklarını gördüm ikili taramam yapıldı ense kalınlığı normalmış kan sonuçlarını bekliyoruz.
eeee tabi ben bu arada doktoruma isyan etmeye gitmişdim artık dayanamıyorum bana baş ağrısı ve mide için ilaç ver sürünüyorum die ama bebeğimi görünce unuttum gitti güya bi dolu soru sorucaktım azımı bile açamadım... işallah sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırız darısı doktora gideceklere
ayy aşktan meşkten yana şansım 3 aydır 0....
ofisin otomatik kapısı var..sabah erken geliyroum içerisi havasız geldi bana ..otom.kapıyı tamamen açmak için 2,metre yukarıya tırmandım elimle düğmesini kapattım...
o sırada sağ tarafıma bi sancı girdi...korktummmm tırıs geldi...bi daha sanırım yapmıycamm...hani eskiler derlerya yukarı tırmanma bebeğin emziği çıkar diye o geldi aklıma tam tırıs oldumm
Günaydın tekrar ya çok heyecanlıyım yarın için SUBARU, elim ayağım zangırdıyo düşündükçe, görcem kuzumu bakalım akrobasi yapcak mı annesine babasına.. Ben evede usg cihazı istiyorum yaa, aklıma geldikçe (yani hep) bakarımgörürüm büyümesini..
Hadi yaa ben bilmiyordum ekmek hamurundan olacağını eşime söyleyeyimde hamur alsın eve bugün ohh ne güzelmiş, kolaylığa bakkk.. sen nasılsın peki ne suş işledin ki sabah
valla çok kolay oluyo afiyetle yersin inş..
2 metre yükseğe tırmandım sağ tarafıma ağrı girdi çok korktummm
Günaydın tekrar ya çok heyecanlıyım yarın için SUBARU, elim ayağım zangırdıyo düşündükçe, görcem kuzumu bakalım akrobasi yapcak mı annesine babasına.. Ben evede usg cihazı istiyorum yaa, aklıma geldikçe (yani hep) bakarımgörürüm büyümesini..
Hadi yaa ben bilmiyordum ekmek hamurundan olacağını eşime söyleyeyimde hamur alsın eve bugün ohh ne güzelmiş, kolaylığa bakkk.. sen nasılsın peki ne suş işledin ki sabah
valla çok kolay oluyo afiyetle yersin inş..
2 metre yükseğe tırmandım sağ tarafıma ağrı girdi çok korktummm
inşallahhhh..
ne hatunsun sen breee.. kedi kadınlık var, kahinlik var, beceri, pratiklik var.. süper kahraman SUBARU :81:
günaydın avzen, ay çok güzel yaa, maşallahhhaminn duan için canım benim .. :98:
hiç kimsede ses yok anlaşılan 3 aydır, benim hafta sonu için planlarım var valla şuan bakalım :78:
inanmıyorum sana, evet uzunmak iyi değil derler yapma bidaha..bişey olmamıştır korkma ama yokmuydu tırmandırcak kimse.. :95:
canım çok geçmiş olsun...
allah çok heyecanlandımm şimddiiii
inş.güzel haberlerle gelirsin...:87:
slm kızlar yaşadıklarımı size kelimelerle tarif etmek imkansız ne anlatacağımı bilmiyorum bu kadar rahatken içim bu kadar ferahken başıma geenler beni alt üst etti psikolojimi inanılmaz etkiledi. 2 li test için doktoruma gittim sonuçları için beni çağırmıştı.. risk çok yüksek dedi 1:171 çıkmıştı bu durum tehlikeli dedi yarın tıp fakültesinde doç dr. ebru hanıma gidip değerlerini göster ve aminiyo sentez yapalım dedi YANİ KARNIMDAN SIVI ALICAKLAR,yada bebeğinin eşinden parça ben tabi ne olduğumu şaşırdım çıktım saatlarce ağladım eşimle birlikte doktor arkadaşlarımıza sorduk noroloji uzmanı evet değer gerçekten düşük dedi mutlaka bi prof. danışın.. daha sonra başına bu tür olay gelen yakınlarla konuştuk beni rahatlattılar ama dedikleri bizde o sıvıyı aldırdık temiz çıktı 2,li teste göre kesinlikle alınması gerekir demişler bi tanıdığıma ama aminiyo sentez temiz çıkmış ve şuan nurtopu bi bi oğlu var .. diğer tanıdığım aminiyo sentezi 3 defa yaptırmış 3. temiz çıkmış çocuğu çok sağlıklı ve daha kötü çıkıpta yaptırmayan diğerlerii. neyse arştırmalar sonunda tıp fakültesine gittim dün doktoru beklerken bi prof la görüştüm evet değer çok düşük riskli mutlaka 3 lü testi beklemeden aminoyo sentez yaptır dedi bekleme dedi kendi dokturam bu tahlili tekrar yaptırmak istiyorum dedim hayır dedi gerek yok çok güvenilir bi labaratuar dedi.. ii çıkarsa hangisini baz alıcaksın dedi.. prof. a sordum testi tekrar yaptırayım hayır dedi yanlış yaparsın temiz çıkınca doğan bebek dawn sendromlu olursa kendini suçlamıcakmısın dedi.. en sonunda ebru hanım geldi eşimle birlikte artık tükenmiştik evet riskli bi durum dedi mutlaka sıvı alıp ankaraya gönderelim 3 hafta sonra sonucu alırız millet 3 lü testen sonra öğreniyor ve geç kalınıyor sen erkenden öğreniceksin dedi %1 ihtimal düşük riski var dedi gel yapalım dedi şimdi odaya girdik heryerim titriyordu nefes alamıyordum hala öyleyim iğnenin uzunluğu elinizin orta parmağından bileğinize kadar hatta daha uzun uyuşturucam dedi ama sadece bi sıvı sürdü kaıkla karın arasında batırdığındaki acıyı anlatamam resmen kart diye ses çıkıyor ölücem sandım sıvıyı çekti hayır yetersiz parça alamadık dedi tekrar yapıcam dedi çocuk resmen kendini kasıyor hissediyorsunuz ve bağıramıyorsun ayyy diyorum ama bağırdıkça iğne yeri daha çok acıyor neden ben dedim neden yeter artık hiçbişey istemiyorum dedim 2. de başarısız plasenta aşağıda olduğu için istediğimiz miktarda gelmiyor dedi zaten daha 12 haftalık dedi çarşamba günü öğleden sonra gel tekrar yapalım o zaman biraz daha büyümüş olucak dedi mutlaka olur dedi.. ayrıca ebru hanım üniversitede en çok bu işi yapan kişi herkes kesinlikle ebru hanım dedi tabi benim şanssızlığım olsa gerek düşünün o acıyı yaşamaya tekrar kendi ayaklarımla nasıl gidicem aklımı oynatıcaktım dün eve geldiğimde acıdan ağladım hep aslında korkudan da .. gece uyuyamadım çünkü o anı asla unutamadımo iğne o acı nebiliyim allahım düşmanıma vermesin ... anlatacak çok şey var yine kafam karıştı kızlar daha anlatıcağım çok şey vardı ama beynim durdu.. işte böyle kızlar
inşallahhhh..
ne hatunsun sen breee.. kedi kadınlık var, kahinlik var, beceri, pratiklik var.. süper kahraman SUBARU :81:
allah iyiliğini versin emiiiii :86:hiç güleceğim yoktu
yok be bacımmm ne tırmanması elime kalem alıyodum kalemle yıkarıya doğru uzanmaya çalışıyodumm
bu kahinlik işi baya ciddiye alındı...biri bana özelden mesaj attı bebeğimin cinsiyeti ne diye sordu ?
ben daha kendi yırtığımı dikemiyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?