2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bisey sorucam sizlere göbüsleriniz ne alemde benim hemen cikti ya .Dümdüz bir karnim vardi diyemi acaba bilemiyorum baya cikti 3.lerde böle oluyormus diyolar ama anlamadim karsidan resmen hamile oldugum anlasiliyoo

valla benimde gayet bariz bi şekilde belli yaa.. bayramda herkes ayyy ne kadar kilo almışsın diyecek, sinir edecekler beni şimdi..

eee artık olucak ün saldın dört bir yana başka topiclerden de yazan olursa şaşırma

bencede, hatta ben derim ki haber salalım diğer ay annelerine deeee.. :98:

günaydın arkadaşlar....15.haftamıza girmiş bulunuyoruz bugün çok şükür...

günaydınn hayırlı olsun yaa, ne güzel darısı başımıza :81:

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar

günaydın hayırlı cumalar

günaydın herkese

günaydınnlarrrrr canım..

herkese günaydın
ay çok yogunum 2 gundur gıremıyorum bugunde öle olucak sanırım gerıden takıp ederım artık :)))
umarım herkes iyidir bi sıkıntı yoktur

bende bugün çok yoğun olacağım yaa.. malum h. sonuna giriyoruz ya, bayramda geliyor, yetişecek fatura dolu.. pööfffffff...

BU ARADA KIZLAR özellikke ciesraaaya..
akşam fırından 2 ekmeklik hamur aldım bişi yaptım, lokma yaptım
ama 2 tane yiyebildim midem bulandı...hepsini eşim afiyetle yedi...

ya ben akşam sordum sana ama gitmiştin, nasıl yapılıyo ekmek hamurundan.. ben bilmiyordum.. bende yapayım öyle kolaysa..

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl?

günaydın canımmm süperiz süperler inşallah.. :82::80:

herkese günaydın kızlar .çok kötü bi akşam geçirdim feci bi baş ağrısı çektim mecburen minoset içtim yine şimdi iyiyim.bugün çok heyecanlıyım çünkü tam 1 ay sonra bebeğimi göricem akşamüstü doktor randevum var umarım herşey yolundadır.

günaydınlar
ayyy bende çok heyecanlanıyorum bebişini görecek olan anneleri duyunca.. bende yarın akşam 5 te kavuşacağım fındığıma inşallah.. :94: heber verin bak dr. dan gelince cinsiyet falan öğrenirsen hele ışınla mesajını foruma :87:

selam teşk.ler ben iyiyimm elhamd.....bebişimde iyi heralde...
annesi sabah bi yaramazlık yaptı.. biraz korktuk ama inş.iyidir
sen nasılsın, bebişin nasıl senin kızınmı olucaktı ?

düştünmü naptınnnnnn ???????? ne yaramazlık yaptın.. aşk meşkmi yoksa :82:
:81:

ya ben akşam sordum sana ama gitmiştin, nasıl yapılıyo ekmek hamurundan.. ben bilmiyordum.. bende yapayım öyle kolaysa..

ciesra günaydınn...nasılsın ?:87:
hamurdan yapması daha kolay
hamurdan elinle parçalar koparıp kızgın yağın içine atıyosun..bu kaddarrrr
eğer peynirli yapmak istersen aynı poğça yapar gibi elinle parça kopart..içine peynir koyup kapat..yağa at..hemmen hazııırrrr

slm kızlar herkese günaydın...
bebeğimi gördüm çok güzel bi andı inanamadım ellerini ayaklarını gördüm ikili taramam yapıldı ense kalınlığı normalmış kan sonuçlarını bekliyoruz.
eeee tabi ben bu arada doktoruma isyan etmeye gitmişdim artık dayanamıyorum bana baş ağrısı ve mide için ilaç ver sürünüyorum die ama bebeğimi görünce unuttum gitti güya bi dolu soru sorucaktım azımı bile açamadım... işallah sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırız darısı doktora gideceklere

düştünmü naptınnnnnn ???????? ne yaramazlık yaptın.. aşk meşkmi yoksa :82:
:81:

ayy aşktan meşkten yana şansım 3 aydır 0....
ofisin otomatik kapısı var..sabah erken geliyroum içerisi havasız geldi bana ..otom.kapıyı tamamen açmak için 2,metre yukarıya tırmandım elimle düğmesini kapattım...
o sırada sağ tarafıma bi sancı girdi...korktummmm tırıs geldi...bi daha sanırım yapmıycamm...hani eskiler derlerya yukarı tırmanma bebeğin emziği çıkar diye o geldi aklıma tam tırıs oldumm

Günaydın tekrar ya çok heyecanlıyım yarın için SUBARU, elim ayağım zangırdıyo düşündükçe, görcem kuzumu bakalım akrobasi yapcak mı annesine babasına.. Ben evede usg cihazı istiyorum yaa, aklıma geldikçe (yani hep) bakarım görürüm büyümesini..
Hadi yaa ben bilmiyordum ekmek hamurundan olacağını eşime söyleyeyimde hamur alsın eve bugün ohh ne güzelmiş, kolaylığa bakkk.. sen nasılsın peki ne suş işledin ki sabah

günaydın avzen, ay çok güzel yaa, maşallahhh aminn duan için canım benim .. :98:

canım çok geçmiş olsun...
allah çok heyecanlandımm şimddiiii
inş.güzel haberlerle gelirsin...:87:

gözün aydın cnm bebişini görmüşsün. insan gerçekten inanamıyor resmen mucize :90:kan sonuçlarında güzel çıkar inş.benim ikili testimde yarın inş.sonuc iyi olur.bende dr.a giderken onu sorucam bunu sorucam diyorum ama ultrasonda onu gördüğüm anda herşey gidiyor aklımdan.

hiç kimsede ses yok anlaşılan 3 aydır, benim hafta sonu için planlarım var valla şuan bakalım :78:
inanmıyorum sana, evet uzunmak iyi değil derler yapma bidaha.. bişey olmamıştır korkma ama yokmuydu tırmandırcak kimse.. :95:

slm kızlar yaşadıklarımı size kelimelerle tarif etmek imkansız ne anlatacağımı bilmiyorum bu kadar rahatken içim bu kadar ferahken başıma geenler beni alt üst etti psikolojimi inanılmaz etkiledi. 2 li test için doktoruma gittim sonuçları için beni çağırmıştı.. risk çok yüksek dedi 1:171 çıkmıştı bu durum tehlikeli dedi yarın tıp fakültesinde doç dr. ebru hanıma gidip değerlerini göster ve aminiyo sentez yapalım dedi YANİ KARNIMDAN SIVI ALICAKLAR,yada bebeğinin eşinden parça ben tabi ne olduğumu şaşırdım çıktım saatlarce ağladım eşimle birlikte doktor arkadaşlarımıza sorduk noroloji uzmanı evet değer gerçekten düşük dedi mutlaka bi prof. danışın.. daha sonra başına bu tür olay gelen yakınlarla konuştuk beni rahatlattılar ama dedikleri bizde o sıvıyı aldırdık temiz çıktı 2,li teste göre kesinlikle alınması gerekir demişler bi tanıdığıma ama aminiyo sentez temiz çıkmış ve şuan nurtopu bi bi oğlu var .. diğer tanıdığım aminiyo sentezi 3 defa yaptırmış 3. temiz çıkmış çocuğu çok sağlıklı ve daha kötü çıkıpta yaptırmayan diğerlerii. neyse arştırmalar sonunda tıp fakültesine gittim dün doktoru beklerken bi prof la görüştüm evet değer çok düşük riskli mutlaka 3 lü testi beklemeden aminoyo sentez yaptır dedi bekleme dedi kendi dokturam bu tahlili tekrar yaptırmak istiyorum dedim hayır dedi gerek yok çok güvenilir bi labaratuar dedi.. ii çıkarsa hangisini baz alıcaksın dedi.. prof. a sordum testi tekrar yaptırayım hayır dedi yanlış yaparsın temiz çıkınca doğan bebek dawn sendromlu olursa kendini suçlamıcakmısın dedi.. en sonunda ebru hanım geldi eşimle birlikte artık tükenmiştik evet riskli bi durum dedi mutlaka sıvı alıp ankaraya gönderelim 3 hafta sonra sonucu alırız millet 3 lü testen sonra öğreniyor ve geç kalınıyor sen erkenden öğreniceksin dedi %1 ihtimal düşük riski var dedi gel yapalım dedi şimdi odaya girdik heryerim titriyordu nefes alamıyordum hala öyleyim iğnenin uzunluğu elinizin orta parmağından bileğinize kadar hatta daha uzun uyuşturucam dedi ama sadece bi sıvı sürdü kaıkla karın arasında batırdığındaki acıyı anlatamam resmen kart diye ses çıkıyor ölücem sandım sıvıyı çekti hayır yetersiz parça alamadık dedi tekrar yapıcam dedi çocuk resmen kendini kasıyor hissediyorsunuz ve bağıramıyorsun ayyy diyorum ama bağırdıkça iğne yeri daha çok acıyor neden ben dedim neden yeter artık hiçbişey istemiyorum dedim 2. de başarısız plasenta aşağıda olduğu için istediğimiz miktarda gelmiyor dedi zaten daha 12 haftalık dedi çarşamba günü öğleden sonra gel tekrar yapalım o zaman biraz daha büyümüş olucak dedi mutlaka olur dedi.. ayrıca ebru hanım üniversitede en çok bu işi yapan kişi herkes kesinlikle ebru hanım dedi tabi benim şanssızlığım olsa gerek düşünün o acıyı yaşamaya tekrar kendi ayaklarımla nasıl gidicem aklımı oynatıcaktım dün eve geldiğimde acıdan ağladım hep aslında korkudan da .. gece uyuyamadım çünkü o anı asla unutamadımo iğne o acı nebiliyim allahım düşmanıma vermesin ... anlatacak çok şey var yine kafam karıştı kızlar daha anlatıcağım çok şey vardı ama beynim durdu.. işte böyle kızlar

Son düzenleme:

benimde inş.bu hafta sonunda bi planım var yinede inş...diyeyim...
ben 3 aydır sabahları bu yanlışı yapıyodum
sabah çok erken geliyoruz şirkete o saatte kimse olmuyo...e benimde kokuya tahammülüm yok .bi eşşeklik yaptım işte
sonra elimi karnıma götürdüm kızııımmmmm & oğllluuummmmm annneenn bi hata yaptı çok pişman olduuu.... sakın bana kızma beni bırakma olurmuu diye seslendimm...

canım çok geçmiş olsun...
allah çok heyecanlandımm şimddiiii
inş.güzel haberlerle gelirsin...:87:

inşş canım ya hem heyecanlı hemde tedirginim biraz ama allahın izniyle herşey çok güzel olucak.bence sende dikkat etmelisin uzanmak ağır kaldırmaktan daha tehlikeliymiş ama bende arada unutuyorum uzanıyorum içini ferah tut bebeklerimiz allaha emanet allah hepimizin bebeklerini korusun

canım geçmiş olsun, umarım bi sonraki daha rahat geçer, moralini yüksek tutmaya çalış bak bir sürü güzel örnek varmış çevrende.. Allah yardımcınız olsun canım benim..

SUBARU napmışsın öyle bir daha yapma evde de en basit uzanmaları yapma bırak kalsın herşey bebişini düşün.

Cerenli Yağmur yazdıklarını okudum canım kolay değil ama içini ferah tut
benim yaşa göre sonucum 1:93 tü ultarsona göre farklı kan değerlerine göre farklı farklı farklı sonuçlardı dr bu sonuçlar biraz düşük dedim yaşım ileri olduğu içn takma o kadar dedi. Ultrason ölçümü iyi olduğu için bende.
Yinede dua ediyoruz canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz diye. Sende dua et canım bol bol kötü şeyleri aklına getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…