canım benim yaa anlattıklarına çok üzüldüm inşallah sonuçlar temiz çıkacak inşallah bebegin çok saglıklıdır kendini bukadar üzme daha sonuçlar çıkmadı bu duruma düşün çok oluyor ama böyle şüphe olupta tahlilleri çok iyi çıkan çok kişi var lütfen tahlillerden önce bukadar aglayıp üzülme inşallah temiz çıkacak ve o anlattıgın kişi gibi senin bebeginde çok saglıklı dogacak inşalllah dualarımız seninle ve bebeginle arkadaşımm allah kolay geçirsin bu süreçten seni canımmslm kızlar yaşadıklarımı size kelimelerle tarif etmek imkansız ne anlatacağımı bilmiyorum bu kadar rahatken içim bu kadar ferahken başıma geenler beni alt üst etti psikolojimi inanılmaz etkiledi. 2 li test için doktoruma gittim sonuçları için beni çağırmıştı.. risk çok yüksek dedi 1:171 çıkmıştı bu durum tehlikeli dedi yarın tıp fakültesinde doç dr. ebru hanıma gidip değerlerini göster ve aminiyo sentez yapalım dedi YANİ KARNIMDAN SIVI ALICAKLAR,yada bebeğinin eşinden parça ben tabi ne olduğumu şaşırdım çıktım saatlarce ağladım eşimle birlikte doktor arkadaşlarımıza sorduk noroloji uzmanı evet değer gerçekten düşük dedi mutlaka bi prof. danışın.. daha sonra başına bu tür olay gelen yakınlarla konuştuk beni rahatlattılar ama dedikleri bizde o sıvıyı aldırdık temiz çıktı 2,li teste göre kesinlikle alınması gerekir demişler bi tanıdığıma ama aminiyo sentez temiz çıkmış ve şuan nurtopu bi bi oğlu var .. diğer tanıdığım aminiyo sentezi 3 defa yaptırmış 3. temiz çıkmış çocuğu çok sağlıklı ve daha kötü çıkıpta yaptırmayan diğerlerii. neyse arştırmalar sonunda tıp fakültesine gittim dün doktoru beklerken bi prof la görüştüm evet değer çok düşük riskli mutlaka 3 lü testi beklemeden aminoyo sentez yaptır dedi bekleme dedi kendi dokturam bu tahlili tekrar yaptırmak istiyorum dedim hayır dedi gerek yok çok güvenilir bi labaratuar dedi.. ii çıkarsa hangisini baz alıcaksın dedi.. prof. a sordum testi tekrar yaptırayım hayır dedi yanlış yaparsın temiz çıkınca doğan bebek dawn sendromlu olursa kendini suçlamıcakmısın dedi.. en sonunda ebru hanım geldi eşimle birlikte artık tükenmiştik evet riskli bi durum dedi mutlaka sıvı alıp ankaraya gönderelim 3 hafta sonra sonucu alırız millet 3 lü testen sonra öğreniyor ve geç kalınıyor sen erkenden öğreniceksin dedi %1 ihtimal düşük riski var dedi gel yapalım dedi şimdi odaya girdik heryerim titriyordu nefes alamıyordum hala öyleyim iğnenin uzunluğu elinizin orta parmağından bileğinize kadar hatta daha uzun uyuşturucam dedi ama sadece bi sıvı sürdü kaıkla karın arasında batırdığındaki acıyı anlatamam resmen kart diye ses çıkıyor ölücem sandım sıvıyı çekti hayır yetersiz parça alamadık dedi tekrar yapıcam dedi çocuk resmen kendini kasıyor hissediyorsunuz ve bağıramıyorsun ayyy diyorum ama bağırdıkça iğne yeri daha çok acıyor neden ben dedim neden yeter artık hiçbişey istemiyorum dedim 2. de başarısız plasenta aşağıda olduğu için istediğimiz miktarda gelmiyor dedi zaten daha 12 haftalık dedi çarşamba günü öğleden sonra gel tekrar yapalım o zaman biraz daha büyümüş olucak dedi mutlaka olur dedi.. ayrıca ebru hanım üniversitede en çok bu işi yapan kişi herkes kesinlikle ebru hanım dedi tabi benim şanssızlığım olsa gerek düşünün o acıyı yaşamaya tekrar kendi ayaklarımla nasıl gidicem aklımı oynatıcaktım dün eve geldiğimde acıdan ağladım hep aslında korkudan da .. gece uyuyamadım çünkü o anı asla unutamadımo iğne o acı nebiliyim allahım düşmanıma vermesin ... anlatacak çok şey var yine kafam karıştı kızlar daha anlatıcağım çok şey vardı ama beynim durdu.. işte böyle kızlar
slm kızlar yaşadıklarımı size kelimelerle tarif etmek imkansız ne anlatacağımı bilmiyorum bu kadar rahatken içim bu kadar ferahken başıma geenler beni alt üst etti psikolojimi inanılmaz etkiledi. 2 li test için doktoruma gittim sonuçları için beni çağırmıştı.. risk çok yüksek dedi 1:171 çıkmıştı bu durum tehlikeli dedi yarın tıp fakültesinde doç dr. ebru hanıma gidip değerlerini göster ve aminiyo sentez yapalım dedi YANİ KARNIMDAN SIVI ALICAKLAR,yada bebeğinin eşinden parça ben tabi ne olduğumu şaşırdım çıktım saatlarce ağladım eşimle birlikte doktor arkadaşlarımıza sorduk noroloji uzmanı evet değer gerçekten düşük dedi mutlaka bi prof. danışın.. daha sonra başına bu tür olay gelen yakınlarla konuştuk beni rahatlattılar ama dedikleri bizde o sıvıyı aldırdık temiz çıktı 2,li teste göre kesinlikle alınması gerekir demişler bi tanıdığıma ama aminiyo sentez temiz çıkmış ve şuan nurtopu bi bi oğlu var .. diğer tanıdığım aminiyo sentezi 3 defa yaptırmış 3. temiz çıkmış çocuğu çok sağlıklı ve daha kötü çıkıpta yaptırmayan diğerlerii. neyse arştırmalar sonunda tıp fakültesine gittim dün doktoru beklerken bi prof la görüştüm evet değer çok düşük riskli mutlaka 3 lü testi beklemeden aminoyo sentez yaptır dedi bekleme dedi kendi dokturam bu tahlili tekrar yaptırmak istiyorum dedim hayır dedi gerek yok çok güvenilir bi labaratuar dedi.. ii çıkarsa hangisini baz alıcaksın dedi.. prof. a sordum testi tekrar yaptırayım hayır dedi yanlış yaparsın temiz çıkınca doğan bebek dawn sendromlu olursa kendini suçlamıcakmısın dedi.. en sonunda ebru hanım geldi eşimle birlikte artık tükenmiştik evet riskli bi durum dedi mutlaka sıvı alıp ankaraya gönderelim 3 hafta sonra sonucu alırız millet 3 lü testen sonra öğreniyor ve geç kalınıyor sen erkenden öğreniceksin dedi %1 ihtimal düşük riski var dedi gel yapalım dedi şimdi odaya girdik heryerim titriyordu nefes alamıyordum hala öyleyim iğnenin uzunluğu elinizin orta parmağından bileğinize kadar hatta daha uzun uyuşturucam dedi ama sadece bi sıvı sürdü kaıkla karın arasında batırdığındaki acıyı anlatamam resmen kart diye ses çıkıyor ölücem sandım sıvıyı çekti hayır yetersiz parça alamadık dedi tekrar yapıcam dedi çocuk resmen kendini kasıyor hissediyorsunuz ve bağıramıyorsun ayyy diyorum ama bağırdıkça iğne yeri daha çok acıyor neden ben dedim neden yeter artık hiçbişey istemiyorum dedim 2. de başarısız plasenta aşağıda olduğu için istediğimiz miktarda gelmiyor dedi zaten daha 12 haftalık dedi çarşamba günü öğleden sonra gel tekrar yapalım o zaman biraz daha büyümüş olucak dedi mutlaka olur dedi.. ayrıca ebru hanım üniversitede en çok bu işi yapan kişi herkes kesinlikle ebru hanım dedi tabi benim şanssızlığım olsa gerek düşünün o acıyı yaşamaya tekrar kendi ayaklarımla nasıl gidicem aklımı oynatıcaktım dün eve geldiğimde acıdan ağladım hep aslında korkudan da .. gece uyuyamadım çünkü o anı asla unutamadımo iğne o acı nebiliyim allahım düşmanıma vermesin ... anlatacak çok şey var yine kafam karıştı kızlar daha anlatıcağım çok şey vardı ama beynim durdu.. işte böyle kızlar
slm kızlar yaşadıklarımı size kelimelerle tarif etmek imkansız ne anlatacağımı bilmiyorum bu kadar rahatken içim bu kadar ferahken başıma geenler beni alt üst etti psikolojimi inanılmaz etkiledi. 2 li test için doktoruma gittim sonuçları için beni çağırmıştı.. risk çok yüksek dedi 1:171 çıkmıştı bu durum tehlikeli dedi yarın tıp fakültesinde doç dr. ebru hanıma gidip değerlerini göster ve aminiyo sentez yapalım dedi YANİ KARNIMDAN SIVI ALICAKLAR,yada bebeğinin eşinden parça ben tabi ne olduğumu şaşırdım çıktım saatlarce ağladım eşimle birlikte doktor arkadaşlarımıza sorduk noroloji uzmanı evet değer gerçekten düşük dedi mutlaka bi prof. danışın.. daha sonra başına bu tür olay gelen yakınlarla konuştuk beni rahatlattılar ama dedikleri bizde o sıvıyı aldırdık temiz çıktı 2,li teste göre kesinlikle alınması gerekir demişler bi tanıdığıma ama aminiyo sentez temiz çıkmış ve şuan nurtopu bi bi oğlu var .. diğer tanıdığım aminiyo sentezi 3 defa yaptırmış 3. temiz çıkmış çocuğu çok sağlıklı ve daha kötü çıkıpta yaptırmayan diğerlerii. neyse arştırmalar sonunda tıp fakültesine gittim dün doktoru beklerken bi prof la görüştüm evet değer çok düşük riskli mutlaka 3 lü testi beklemeden aminoyo sentez yaptır dedi bekleme dedi kendi dokturam bu tahlili tekrar yaptırmak istiyorum dedim hayır dedi gerek yok çok güvenilir bi labaratuar dedi.. ii çıkarsa hangisini baz alıcaksın dedi.. prof. a sordum testi tekrar yaptırayım hayır dedi yanlış yaparsın temiz çıkınca doğan bebek dawn sendromlu olursa kendini suçlamıcakmısın dedi.. en sonunda ebru hanım geldi eşimle birlikte artık tükenmiştik evet riskli bi durum dedi mutlaka sıvı alıp ankaraya gönderelim 3 hafta sonra sonucu alırız millet 3 lü testen sonra öğreniyor ve geç kalınıyor sen erkenden öğreniceksin dedi %1 ihtimal düşük riski var dedi gel yapalım dedi şimdi odaya girdik heryerim titriyordu nefes alamıyordum hala öyleyim iğnenin uzunluğu elinizin orta parmağından bileğinize kadar hatta daha uzun uyuşturucam dedi ama sadece bi sıvı sürdü kaıkla karın arasında batırdığındaki acıyı anlatamam resmen kart diye ses çıkıyor ölücem sandım sıvıyı çekti hayır yetersiz parça alamadık dedi tekrar yapıcam dedi çocuk resmen kendini kasıyor hissediyorsunuz ve bağıramıyorsun ayyy diyorum ama bağırdıkça iğne yeri daha çok acıyor neden ben dedim neden yeter artık hiçbişey istemiyorum dedim 2. de başarısız plasenta aşağıda olduğu için istediğimiz miktarda gelmiyor dedi zaten daha 12 haftalık dedi çarşamba günü öğleden sonra gel tekrar yapalım o zaman biraz daha büyümüş olucak dedi mutlaka olur dedi.. ayrıca ebru hanım üniversitede en çok bu işi yapan kişi herkes kesinlikle ebru hanım dedi tabi benim şanssızlığım olsa gerek düşünün o acıyı yaşamaya tekrar kendi ayaklarımla nasıl gidicem aklımı oynatıcaktım dün eve geldiğimde acıdan ağladım hep aslında korkudan da .. gece uyuyamadım çünkü o anı asla unutamadımo iğne o acı nebiliyim allahım düşmanıma vermesin ... anlatacak çok şey var yine kafam karıştı kızlar daha anlatıcağım çok şey vardı ama beynim durdu.. işte böyle kızlar
nassıl yanii:26:
canım çok geçmiş olsun zor bir durum her şey bebeğin için şansızlıklar yakanı bırakmamış işallah göz açıp kapayana kadar biter...
kurtulursun...
allah iyiliğini versin emiiiii :86:hiç güleceğim yoktu
yok be bacımmm ne tırmanması elime kalem alıyodum kalemle yıkarıya doğru uzanmaya çalışıyodumm
bu kahinlik işi baya ciddiye alındı...biri bana özelden mesaj attı bebeğimin cinsiyeti ne diye sordu ?
ben daha kendi yırtığımı dikemiyorum ki...
evet ya topiktede ara ara soranlar oluyo senin kaçırdıklarında var, ateş olmayan yerden duman çıkmaz... :82:
ciesra bulantıların devam ediyorsa hamur kızartma bence iyice bulanırsın kötü olursun. Canın çok istiyorsa güzendiğin birine yaptır olmadı dışardan çiğbörek falan ye bastırırsın isteiğini
aslında baştan bulantım yoktu pek, iki gündür var sadece ( garip bi şekilde) :44:
canım çekti de Ç.kalede de hiç çiğ börek falan yapan yer bilmiyorum ben ya.. Bi araştırayım bakalım doğru diyosun.. :92:
şöyle tatlım...sen 13+5 sin yani 13.haftan bitmiş 14.haftadan 5 gün almışsın..yani 14.haftanı yaşıyorsun....şaşkın...
Cerenli yağmur çok geçmiş olsun canım...inş herşey yolundadır..içini fazla sıkma...dua et bol bol.....
bu arada ense kalınlığının çok ii olduğunu söyledi ebru hanımda burun kemiğide oluşmuş dedi.. ama o iğne çok ürkütücü ne diyim rabbim yardımcımız olsun..
canım geçmiş olsun, umarım bi sonraki daha rahat geçer, moralini yüksek tutmaya çalış bak bir sürü güzel örnek varmış çevrende.. Allah yardımcınız olsun canım benim..
SUBARU napmışsın öyle bir daha yapmaevde de en basit uzanmaları yapma bırak kalsın herşey bebişini düşün.
Cerenli Yağmur yazdıklarını okudum canım kolay değil ama içini ferah tut
benim yaşa göre sonucum 1:93 tü ultarsona göre farklı kan değerlerine göre farklı farklı farklı sonuçlardı dr bu sonuçlar biraz düşük dedim yaşım ileri olduğu içn takma o kadar dedi. Ultrason ölçümü iyi olduğu için bende.
Yinede dua ediyoruz canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz diye. Sende dua et canım bol bol kötü şeyleri aklına getirme
canım benim yaa anlattıklarına çok üzüldüm inşallah sonuçlar temiz çıkacak inşallah bebegin çok saglıklıdır kendini bukadar üzme daha sonuçlar çıkmadı bu duruma düşün çok oluyor ama böyle şüphe olupta tahlilleri çok iyi çıkan çok kişi var lütfen tahlillerden önce bukadar aglayıp üzülme inşallah temiz çıkacak ve o anlattıgın kişi gibi senin bebeginde çok saglıklı dogacak inşalllah dualarımız seninle ve bebeginle arkadaşımm allah kolay geçirsin bu süreçten seni canımm
çok geçmiş olsun canım morelini yüksek tut iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun arkadaşım kötüyü çağırma allahım inşşş temiz çıkar sonucun allah yüzünün güldürsün canım inşşşşşş
ayy canım benim....allah yardımcın olsun..
her ne olursa olsun..isyan etme kardeşim olurmu..'
'mevla neylerse eyler,neylerse tamam eyler güzel eyler''
her hayırdan bir şer..her şerden bi hayır çıkar..kalbine ferah tut...
bak mübarek bi gün...birazdan cuma selaları okunacak evdeysen aç camı sela dinlerken duanı et...sela vakti dualar geri çevrilmezmiş...
kızlar bizde arkadaşımız için hep birlikte sela vakti dua edelim lütfen
canım çok geçmiş olsun zor bir durum her şey bebeğin için şansızlıklar yakanı bırakmamış işallah göz açıp kapayana kadar biter...
kurtulursun...
hepinize çok teşekkür ederim çarbamba günü dilerim alıcağı sıvıyı alabilir ve ben bir daha bu psikolojiyi yaşamam ama çarşamba günü gelecek die çok korkuyorum. dualarınız için tekar tekrar teşekkür ederim kızlar rabbim yardımcım olsun.. ...
evet ya topiktede ara ara soranlar oluyo senin kaçırdıklarında var, ateş olmayan yerden duman çıkmaz... :82:
aslında baştan bulantım yoktu pek, iki gündür var sadece ( garip bi şekilde) :44:
canım çekti de Ç.kalede de hiç çiğ börek falan yapan yer bilmiyorum ben ya.. Bi araştırayım bakalım doğru diyosun.. :92:
kaçırdığım kesinde..neremden ne kaçırdım bilemiyorummm muuuhahahahhaa
bu hafta yoğunum o yzüden gördüklerime fırsatım olursa cvp yazabildimm...
hadi bakalımmm ilerleyen haftalarda belli olacak
bu arada birtek....marmaris özlemin yüksek ihtimalle kızı olacağını düşünüyorummm
neden bilmiyorum ama öyle geçiyo içimden
zerr aramıza hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin
ee bende bunu alamıyorum burun kemiği oluşup ense kalınlığı güzel diye benim dr. ikili teste gerek bile duymadı.. e seninde süper bu değerler, sen canını çok sıkma derim ben, sınav bunlar..
Canımmmmmm çok üzüldüm yaşadıklarına. Sana benzer bir durumu bende yaşıyacam sanırımBenim 2'li testin sonucu sana göre çok çok daha kötü çıktı. 1:23 yani risk çok büyük. Fakat benim bebişlerim ikizdi, birinin gelişimi 7 haftada durdu. Bu yüzden doktorum 2'li teste güvenemiyor. gelişimi duran bebeğin salgıları sonucu etkilemiş olabilir dedi. Cerrahpaşada hocasına danışıp bana haber verecek. Öğlene kadar aramasını bekliyorum. Çok korkuyorum. Acısını geçtim, bu bebeği de kaybedersem tükenirim... Allah yardımcımız olsun. ama 4'lü teste kadar beklemek de çok uzun bir süre, bu yüzden amniyosenteze başvuracağız herhalde. Ben 13. haftadayım. inşallah seninki gibi 2 kere eziyet çektirmezler :18:
evet canım ense kalınlığı çok ii dedi her iki doktorda burun kermiği zaten önemliymiş down sendromunda geç oluşurmuş.. çok ii dediler bakalım .... ne diceğimi bilmiyorum..
ay cok tsk ederim öyle hızlı ilerliyorki sayfalar hepsini okuyamıyorum sadece bi göz attım bi de üzücü seyleri okumak istemiyorum acayip kuruntuluyum zaten ikili test aşamasındayım ödüm kopuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?