2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaa anlattıklarına çok üzüldüm inşallah sonuçlar temiz çıkacak inşallah bebegin çok saglıklıdır kendini bukadar üzme daha sonuçlar çıkmadı bu duruma düşün çok oluyor ama böyle şüphe olupta tahlilleri çok iyi çıkan çok kişi var lütfen tahlillerden önce bukadar aglayıp üzülme inşallah temiz çıkacak ve o anlattıgın kişi gibi senin bebeginde çok saglıklı dogacak inşalllah dualarımız seninle ve bebeginle arkadaşımm allah kolay geçirsin bu süreçten seni canımm

ciesra bulantıların devam ediyorsa hamur kızartma bence iyice bulanırsın kötü olursun. Canın çok istiyorsa güzendiğin birine yaptır olmadı dışardan çiğbörek falan ye bastırırsın isteiğini

çok geçmiş olsun canım morelini yüksek tut iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun arkadaşım kötüyü çağırma allahım inşşş temiz çıkar sonucun allah yüzünün güldürsün canım inşşşşşş

ayy canım benim....allah yardımcın olsun..
her ne olursa olsun..isyan etme kardeşim olurmu..'
'mevla neylerse eyler,neylerse tamam eyler güzel eyler''
her hayırdan bir şer..her şerden bi hayır çıkar..kalbine ferah tut...
bak mübarek bi gün...birazdan cuma selaları okunacak evdeysen aç camı sela dinlerken duanı et...sela vakti dualar geri çevrilmezmiş...
kızlar bizde arkadaşımız için hep birlikte sela vakti dua edelim lütfen

bu arada ense kalınlığının çok ii olduğunu söyledi ebru hanımda burun kemiğide oluşmuş dedi.. ama o iğne çok ürkütücü ne diyim rabbim yardımcımız olsun..

cerenliyağmur cnm Allahın izniyle temiz çıkar sonucun inş.İçini ferah tutmaya çalış cnm ikili testde yanılma payı daha yüksekmiş.Bir arkadaşımda aynı sorunu yaşadı onada amniyosentez yapıldı sonucu temiz çıktı kızın sonuçlar çıkana kadar çektiklerini çok iyi biliyorum.ama bebeği sağlıklı oldu hiç bişeyi yok.büyüdü oğlu ve şimdide bir kızı oldu.onun için kendini yıpratmamaya bak iyi düşünmeye çalış cnm.

hııımmm taammaaaamm
ben en son dr.a gittiğimdede bebişim 1 hafta ilerde görünüyodu..
allah allah dedim nasıl oluyo şimdi...

bu arada ense kalınlığının çok ii olduğunu söyledi ebru hanımda burun kemiğide oluşmuş dedi.. ama o iğne çok ürkütücü ne diyim rabbim yardımcımız olsun..

ee bende bunu alamıyorum burun kemiği oluşup ense kalınlığı güzel diye benim dr. ikili teste gerek bile duymadı.. e seninde süper bu değerler, sen canını çok sıkma derim ben, sınav bunlar..

canım geçmiş olsun, umarım bi sonraki daha rahat geçer, moralini yüksek tutmaya çalış bak bir sürü güzel örnek varmış çevrende.. Allah yardımcınız olsun canım benim..

Canımmmmmm çok üzüldüm yaşadıklarına. Sana benzer bir durumu bende yaşıyacam sanırım Benim 2'li testin sonucu sana göre çok çok daha kötü çıktı. 1:23 yani risk çok büyük. Fakat benim bebişlerim ikizdi, birinin gelişimi 7 haftada durdu. Bu yüzden doktorum 2'li teste güvenemiyor. gelişimi duran bebeğin salgıları sonucu etkilemiş olabilir dedi. Cerrahpaşada hocasına danışıp bana haber verecek. Öğlene kadar aramasını bekliyorum. Çok korkuyorum. Acısını geçtim, bu bebeği de kaybedersem tükenirim... Allah yardımcımız olsun. ama 4'lü teste kadar beklemek de çok uzun bir süre, bu yüzden amniyosenteze başvuracağız herhalde. Ben 13. haftadayım. inşallah seninki gibi 2 kere eziyet çektirmezler :18:

zerr aramıza hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin

ay cok tsk ederim öyle hızlı ilerliyorki sayfalar hepsini okuyamıyorum sadece bi göz attım bi de üzücü seyleri okumak istemiyorum acayip kuruntuluyum zaten ikili test aşamasındayım ödüm kopuyooo

ee bende bunu alamıyorum burun kemiği oluşup ense kalınlığı güzel diye benim dr. ikili teste gerek bile duymadı.. e seninde süper bu değerler, sen canını çok sıkma derim ben, sınav bunlar..

evet canım ense kalınlığı çok ii dedi her iki doktorda burun kermiği zaten önemliymiş down sendromunda geç oluşurmuş.. çok ii dediler bakalım .... ne diceğimi bilmiyorum..

CANIM...herşeyin en iyisini en güzelini, en doğrusunu ancak allah bilir...
boşuna kendinizi üzmeyin cerenliyağmurunda seninde bebişinin hiçbişeyciği yok
tıbben gerekli olan ne varsa yaptırın..ama allaha şükretmeyi unutmayın ...
birazdan beklediğin haber gelicek ama düşündüğün gibi olmayacak merak etme...

evet canım ense kalınlığı çok ii dedi her iki doktorda burun kermiği zaten önemliymiş down sendromunda geç oluşurmuş.. çok ii dediler bakalım .... ne diceğimi bilmiyorum..

valla bende bilemedim işte o yüzden ne diyeceğimi.. sıkma canını , kucağına alacağın dakikaları düşün, bıcır bıcır konuşmaya başlayacağı sorduğu sorularla seni bunaltacağı günleri düşün.. dr. larında tutarsızlıkları oluyor heeee, sen benim dr. a gidiyor olsaydın, burun kemiği ve ense ölçümünü görünce ikili yaptırtmazdı muhtemelen o zaman.. :94:

ay cok tsk ederim öyle hızlı ilerliyorki sayfalar hepsini okuyamıyorum sadece bi göz attım bi de üzücü seyleri okumak istemiyorum acayip kuruntuluyum zaten ikili test aşamasındayım ödüm kopuyooo

kaç haftalık hamilesin cnm istersen çizelge oluştur bizim açımızdan daha rahat olur yoksa ikide bir soruyoruz :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…