2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım dilerim ilk yaptığında yeterli sıvıyı alabilir ve 2. ya da 3. yü yaşamazsın inan zor bi durum ama üzülme doktorun dediği gibi diğer bebekten dolayı öyle çıkmıştır belkide rabbim yardımcın olsun ben çok korktum sen rahat ol hiç hissetmeyenler var..

İnşallah canımm. Ağzından bal damlıyor :) İnşallah hiç bişeycikleri yoktur da bize kötü şaka yapıyorlardır...

Allah oğluşlarımızı bize bağışlasın. Ama içim pek rahat değil

oyyyy canımm arkadaşlarımmm bugün haberler biraz üzücüü inşallahh sonuçlarınız güzel çıkar... dualarım siznle...

bu arada ense kalınlığının çok ii olduğunu söyledi ebru hanımda burun kemiğide oluşmuş dedi.. ama o iğne çok ürkütücü ne diyim rabbim yardımcımız olsun..

evet canım ense kalınlığı çok ii dedi her iki doktorda burun kermiği zaten önemliymiş down sendromunda geç oluşurmuş.. çok ii dediler bakalım .... ne diceğimi bilmiyorum..

canım doktorum bana ölçümlerim çok iyi 2 testte gerek yoktur ama istiyorsan yaptıralım ben gerek görmüyorum dedi bende yaptırmadım direk 3lü testten başlarız dedi yani ölçümler iyi olunca yaptırmadı bana test inşallah salıyada 3lü testtim var inşalllah hepimizin test sonuçlarıda güzel çıkacak sıkma canını

Gezgin ozlem483 avzen baharnaz sonuçlarınız kontrolleriniz güzel geçmiş çok sevindimmm..Baharnaz oğlan demekki hadi hayırlı olsun bana dün yüzük testi yaptılar kız çıktı eşimde kız hissediyomuş bakalım 2 hafta sonra öğrenirim inş..
CerenliYagmur , Trimme sayfa sayfa okudum forumu ama sonlarda sizin haberleri okudum inanın canım çok sıkıldıı 2 li testlerdense bı alınan sıvılar daha garanti bana dr 2 li yapmadı bile 3 lü daha iyi güvenilir diye nolur üzmeyin kendinizi sadece sabretmeniz lazımm Allahım yardımcınız olsuunn..

Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişlerr...

CİESRA nereye kayboldun....ben yanlış isim verdim marmaris özlem dediğim fdilek di...marmariste oturduğunu konuşmuştuk..marmaris tamamda isim karışmış...

CerenliYağmur cok uzuldum yazdıklarını okuyunca ben de bugun 13:30 da 2li test sonucumu alcam senin yazdıklarını okuyunca içime sızı düstü allah hepimizin miniklerini korusun rabbim onları hiç yoktan var etdi insallah kucağımızada almayı nasip eder

Canım kendini üzme hiç yüreğini ferah tut benim arkadaşımda da ikili testte risk gördüler o da ağladı kendini harap etti amniyosentez yapıldı temiz çıktı. 2 hafta önce doğum yaptı çok sağlıklı bir bebeği var O amniyosentezin acı veren birşey olduğundan hiç bahsetmemişti ama her insanın acı eşiği de farklıdır tabi. Bir sonrakinde çok acı duyduğunu söyle mutlaka doktoruna belki daha etkili bir uyuşturucu kullanırlar.Kendini hiç üzme dua et bol bol bizim de dualarımız seninle.

İkili testleri bozuk çıkan arkadaşlar üzülmeyin. bu testler yanıltabiliyor. benin yengemin 3lü testi bozuk çıktı, o zaman 2'li test yoktu galiba. Anne karnından su aldılar Ankaraya gitti. incelediler tertemiz geldi. Yaşadıklarınızı anlıyorum, üzülmeyecek gibi değil ama içinizi temiz tutun. etrafımda o kadar çok insan var ki bu sorunla karşılaşan ama hepsinin sonuçları Ankaradan temiz geldi ve bu testlerde sorun olan çocuklar normale göre çok ama çok zeki oluyorlar. dediğim gibi etrafımda çok fazla örneği var. oranlarını bilmiyorum ama yanılma payı çok yüksek. üzmeyin kendinizi. umarım tertemiz gelir sonuçlarınız. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi

CİESRA nereye kayboldun....ben yanlış isim verdim marmaris özlem dediğim fdilek di...marmariste oturduğunu konuşmuştuk..marmaris tamamda isim karışmış...

2 büyük mavi klasör fotokopi çekmem lazım bugün SUBARU yaaaa çok işim var arada iş yapıyorum :96: Karıştırdım deyince aklıma geldi ceviz yiyormusun sen.. ? peki siz kızlar, aranızda ceviz yiyenler yemiyenler varmı??? :82:

TAMAM canım kolay gelsin....yok yaa daha ancak yemek yiyebilecek kıvama geliyoruz..ne ceviz ne fındık ne badem..hiç bişey yiyemiyorum..bu hafta sonu tüm eksiklerimi temin edip başlıycm inş...birde üzüm pekmezi yemeyi düşünüyorum

ben cevizimi fındığımı balımı yiyorum hergün, hapırsamda köpürsemde.. yazık eşimde yiyo benimle sonra iyi olmuyo ama ben yemek zorundayım, başla bencede özellikle ceviz beyin gelişimine çok etkiliymiş.. zaten şekli beyne benziyo..:82:

Canım çok teşekkür ederim yazdıkların için. Testin sonucu kötü çıkacak diye içimde bir korku yok, sonuç 1:23 çıksa bile... Benim korkum amniyosentez..
Oğluşuma bişey olur diye çok korkuyorum... Birde o iğne falan korkuttu beni :18:

selam kızlar hepımıze hayırlı cumalar dılıyorum....
sıkıntılı olan arkadaslarımada acıl sıfalar dılıyorum....bazen hersey ıstedıgımız gıbı gıtmeyebılıyor...kendınızı cok uzmemeye calısın lutfen...rabbım buyuk ıns hersey en kısa surede yoluna gırer ve bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alırız yasananlarda onları gorunce unutulur gıder...kalbım dualarım sızınle.....

ayy bende diyom o yazıdaki marmaris ne anlamadımm banamı yazıyo acaba dedimm..Kızmı diyosun yane banaaa ayyy yerim ben onuuu benim gibi karakız olurr :)))bende ceviz yiyorum hergün balıkla aram yok çünkü(

Ayy bugün işim çokkk öğlen misafirlikteyim akşama benim misafir varrr daha hazırlık yapıcamm çookk işim vaarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…