2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oohhh maşallahh yarasın teyzesinin tatlısına

Canlarım günaydınnnnnn

Bulantılarım yeniden başladı. inanamıyorum ya. tam bitti derken sabah kahvaltısını düşündükçe bulanıyorum. hala yapmadım.

cerenliyağmur, benim bu şüpheli gebeliklerde tandığım 2 doktor var. ve bu doktorlar bu işin artık ustaları olmuşlar. eğer istanbuldaysan ve şüphelerinden kurtulmak istiyosan, özelde sana isimlerini yazim. bu kişilere benim ailemden 2 kişi komşularımdan 1 şüpheli gebelik gitti. bu çocuğu doğur die telkinlerde bulunduğu herkesin nur topu gibi çocukları var. tabi son karar yine senin. çok geçmiş olsun. özelden mesaj atıyrm

Canlarım günaydınnnnnn

Bulantılarım yeniden başladı. inanamıyorum ya. tam bitti derken sabah kahvaltısını düşündükçe bulanıyorum. hala yapmadım.

günaydın...
yok artık 15.haftandasınnn
bitsin artık bu kabussssssss

benim etrafımdaki hamilelerde ben böyle bişey görmedim hiçç:78:
kızlar sanırım biz ramazanda yaramazlık yaptıkya bunlarda ceremesimi neyy:97:

İkili Test (Down Screen) -
Serbest HCG 88,02
HCG Düzeltilmiş MoM 2,25
PAPP-A 4,91
PAPP-A Düzeltilmiş MoM 1,11
CRL 63
NT 1,5
Kombine risk 1/6921
İkili test 1/1488
Yaş riski 1/1374
Trisomy 18 +NT <1/10000
Kızlar ikili test sonuçları bu kadar mı oluyor. internetten baktım bu kadar çıkıyor. eksik olabilir mi? birde sizce değerler nasıl? kendinizle kıyasladığınızda?

Arkadaşlar dün biraz boğazım acıyordu bugün gribe teslim oldum iyice... İş yerindeyim ama hiç çalışmaya halim yok... Boğazım acıyor, burnum akıyor, başım ağrıyor. Evde battaniyemi üzerime çekip uyumak istiyorum.

melek ben çok fazla anlamıyorum ama
anladığım free beta hcg 50.den fazla bu da kızın olabilir anlamına geliyor

Sonuçların güzel canım gözün aydın. Kızın olacak galiba serbest hcg ye göre 50 nin üstünde olunca %70 kız oluyormuş.

Günaydın zonoxcum eşim sabah diyo hamilelikte burun tıkalı olurmuş mukoza fazla sıvı salgılarmışş..Bende dedim zaten bütün dengemiz altüst oluyo bi burun kalmıştı karışmadıkk:)))Sanırım bu sitemler geçmiycek ama napalım katlanıcazz bebişler içinn aç kalma ama iyice artar sen biliyosun aslında ama

günaydın ozlem483 teşekkürler, sizlerede hayırlı cumalar.. aminnn..

Kolay gelsin canım, hamileyken zor misafir ağırlamak da

oohhh maşallahh yarasın teyzesinin tatlısına

inşallah yeriyordur.. :87:

Canlarım günaydınnnnnn

günaydın.. bence bir iki yudumda olsa bişeyler at ağzına, tv izlerken yemeği falan dene, belki dalıp yersin.. :93:

CİESRA
sonrası iyi olmuyo derken neyi kastettin canım

ıhhmmmmm şeyyy işte yaa.. :78: anladın sennn onuuuu :92:

HIMM anladım canım..
bizim evdede bu kış buz tüketilir oldu..
soğuk sular içiliyo...kolalara buz katılıyo öyle içiliyo amma oda yetmiyomuş muşşş

kızalr salı gününü iple çekiyorum cinsiyet ve 3 lü test olacak iki heyecan birden yaşayacagım inşallah sonuçlar sevindirir beni yaa buna ihtiyacım varr bu aralar kendimi mutsuz hissediyorumm

:79: turkoooo bugün misafirin yok dimi.?? sesin çıkmıyo hiç bu aralar, senindemi miğden bulanıyo :80:

yok canım bugün kafamı dinleyecegim 2 gündür ayaktayım başımda zaten agrılar oluyor birde kalabalık olunca belli etmemeye çalışıyorumda başım kaldırmıyor bugün dinlenicem valla mide bulantım eskisi kadar kalmadı şükür varda az sen nasılsın herşey yolundamı tatlım:82:

HIMM anladım canım..
bizim evdede bu kış buz tüketilir oldu..
soğuk sular içiliyo...kolalara buz katılıyo öyle içiliyo amma oda yetmiyomuş muşşş

buz mu? nihaha durum vahim sizdede yani yanlız değilmiş beyim
bak bu hafta sonu süpriz işinde ciddiyim ben, şöyle bi şoka sokmalı, kendimi uzun aradan beri iyi hissediyorum.. en son anneme söyleyeceğim seni diye kaçım kaçım kaçıyodum ama artık değiştim galiba.. denicem bakalım.. sende deneee, aklıma sen gelcen şimdi biliyomusun? :82::81:

gunaydın zonox cugum....
saol kuşum. nasılsın bugün. ben de bulantılar başladıda
ya hayatım haftaya 16. haftama giricem yok anacım yeniden başladı off offf. aynen ramazan şeysi bu töbe töbe yaa
tatlım herkesin yaşına sigara içip içmemesine göre değişiyor riskleri. şimdi bişi deriz işkillenirsin. boşver dr.una gittiğinde öğrenirsin. hiç strese sokma kendini emi
çok geçmiş olsun ıhlamur iç bence 1 bardak limonlu. kendine gelirsin
hayatım benimde burnum kanıyor. aynen mukozam fazlalaştı ve burunumu temizlerken kanıyor. benim kan oranım çok fazla çıktı şimdi akacak kan damarda durmuyor misali euheuhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…