ben cevizimi fındığımı balımı yiyorum hergün, hapırsamda köpürsemde.. yazık eşimde yiyo benimle sonra iyi olmuyo ama ben yemek zorundayım, başla bencede özellikle ceviz beyin gelişimine çok etkiliymiş.. zaten şekli beyne benziyo..:82:
slm kızlar yaşadıklarımı size kelimelerle tarif etmek imkansız ne anlatacağımı bilmiyorum bu kadar rahatken içim bu kadar ferahken başıma geenler beni alt üst etti psikolojimi inanılmaz etkiledi. 2 li test için doktoruma gittim sonuçları için beni çağırmıştı.. risk çok yüksek dedi 1:171 çıkmıştı bu durum tehlikeli dedi yarın tıp fakültesinde doç dr. ebru hanıma gidip değerlerini göster ve aminiyo sentez yapalım dedi YANİ KARNIMDAN SIVI ALICAKLAR,yada bebeğinin eşinden parça ben tabi ne olduğumu şaşırdım çıktım saatlarce ağladım eşimle birlikte doktor arkadaşlarımıza sorduk noroloji uzmanı evet değer gerçekten düşük dedi mutlaka bi prof. danışın.. daha sonra başına bu tür olay gelen yakınlarla konuştuk beni rahatlattılar ama dedikleri bizde o sıvıyı aldırdık temiz çıktı 2,li teste göre kesinlikle alınması gerekir demişler bi tanıdığıma ama aminiyo sentez temiz çıkmış ve şuan nurtopu bi bi oğlu var .. diğer tanıdığım aminiyo sentezi 3 defa yaptırmış 3. temiz çıkmış çocuğu çok sağlıklı ve daha kötü çıkıpta yaptırmayan diğerlerii. neyse arştırmalar sonunda tıp fakültesine gittim dün doktoru beklerken bi prof la görüştüm evet değer çok düşük riskli mutlaka 3 lü testi beklemeden aminoyo sentez yaptır dedi bekleme dedi kendi dokturam bu tahlili tekrar yaptırmak istiyorum dedim hayır dedi gerek yok çok güvenilir bi labaratuar dedi.. ii çıkarsa hangisini baz alıcaksın dedi.. prof. a sordum testi tekrar yaptırayım hayır dedi yanlış yaparsın temiz çıkınca doğan bebek dawn sendromlu olursa kendini suçlamıcakmısın dedi.. en sonunda ebru hanım geldi eşimle birlikte artık tükenmiştik evet riskli bi durum dedi mutlaka sıvı alıp ankaraya gönderelim 3 hafta sonra sonucu alırız millet 3 lü testen sonra öğreniyor ve geç kalınıyor sen erkenden öğreniceksin dedi %1 ihtimal düşük riski var dedi gel yapalım dedi şimdi odaya girdik heryerim titriyordu nefes alamıyordum hala öyleyim iğnenin uzunluğu elinizin orta parmağından bileğinize kadar hatta daha uzun uyuşturucam dedi ama sadece bi sıvı sürdü kaıkla karın arasında batırdığındaki acıyı anlatamam resmen kart diye ses çıkıyor ölücem sandım sıvıyı çekti hayır yetersiz parça alamadık dedi tekrar yapıcam dedi çocuk resmen kendini kasıyor hissediyorsunuz ve bağıramıyorsun ayyy diyorum ama bağırdıkça iğne yeri daha çok acıyor neden ben dedim neden yeter artık hiçbişey istemiyorum dedim 2. de başarısız plasenta aşağıda olduğu için istediğimiz miktarda gelmiyor dedi zaten daha 12 haftalık dedi çarşamba günü öğleden sonra gel tekrar yapalım o zaman biraz daha büyümüş olucak dedi mutlaka olur dedi.. ayrıca ebru hanım üniversitede en çok bu işi yapan kişi herkes kesinlikle ebru hanım dedi tabi benim şanssızlığım olsa gerek düşünün o acıyı yaşamaya tekrar kendi ayaklarımla nasıl gidicem aklımı oynatıcaktım dün eve geldiğimde acıdan ağladım hep aslında korkudan da .. gece uyuyamadım çünkü o anı asla unutamadımo iğne o acı nebiliyim allahım düşmanıma vermesin ... anlatacak çok şey var yine kafam karıştı kızlar daha anlatıcağım çok şey vardı ama beynim durdu.. işte böyle kızlar
oohhh maşallahh yarasın teyzesinin tatlısına
Canlarım günaydınnnnnn
Bulantılarım yeniden başladı. inanamıyorum ya. tam bitti derken sabah kahvaltısını düşündükçe bulanıyorum. hala yapmadım.
İkili Test (Down Screen) -
Serbest HCG 88,02
HCG Düzeltilmiş MoM 2,25
PAPP-A 4,91
PAPP-A Düzeltilmiş MoM 1,11
CRL 63
NT 1,5
Kombine risk 1/6921
İkili test 1/1488
Yaş riski 1/1374
Trisomy 18 +NT <1/10000
Kızlar ikili test sonuçları bu kadar mı oluyor. internetten baktım bu kadar çıkıyor. eksik olabilir mi? birde sizce değerler nasıl? kendinizle kıyasladığınızda?
İkili Test (Down Screen) -
Serbest HCG 88,02
HCG Düzeltilmiş MoM 2,25
PAPP-A 4,91
CRL 63
NT 1,5
Kombine risk 1/6921
İkili test 1/1488
Yaş riski 1/1374
Trisomy 18 +NT <1/10000
Kızlar ikili test sonuçları bu kadar mı oluyor. internetten baktım bu kadar çıkıyor. eksik olabilir mi? birde sizce değerler nasıl? kendinizle kıyasladığınızda?
selam kızlar hepımıze hayırlı cumalar dılıyorum....
sıkıntılı olan arkadaslarımada acıl sıfalar dılıyorum....bazen hersey ıstedıgımız gıbı gıtmeyebılıyor...kendınızı cok uzmemeye calısın lutfen...rabbım buyuk ıns hersey en kısa surede yoluna gırer ve bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alırız yasananlarda onları gorunce unutulur gıder...kalbım dualarım sızınle.....
ayy bende diyom o yazıdaki marmaris ne anlamadımm banamı yazıyo acaba dedimm..Kızmı diyosun yane banaaa ayyy yerim ben onuuu benim gibi karakız olurr :)))bende ceviz yiyorum hergün balıkla aram yok çünkü(
Ayy bugün işim çokkk öğlen misafirlikteyim akşama benim misafir varrr daha hazırlık yapıcamm çookk işim vaarrrrrrrrr
oohhh maşallahh yarasın teyzesinin tatlısına
Canlarım günaydınnnnnn
Bulantılarım yeniden başladı. inanamıyorum ya. tam bitti derken sabah kahvaltısını düşündükçe bulanıyorum. hala yapmadım.
CİESRA
sonrası iyi olmuyo derken neyi kastettin canım
günaydın ozlem483 teşekkürler, sizlerede hayırlı cumalar.. aminnn..
Kolay gelsin canım, hamileyken zor misafir ağırlamak da
inşallah yeriyordur.. :87:
günaydın.. bence bir iki yudumda olsa bişeyler at ağzına, tv izlerken yemeği falan dene, belki dalıp yersin.. :93:
ıhhmmmmm şeyyy işte yaa.. :78: anladın sennn onuuuu :92:
melek ben çok fazla anlamıyorum ama
anladığım free beta hcg 50.den fazla bu da kızın olabilir anlamına geliyor
subura teşekkür ederim
:79: turkoooo bugün misafirin yok dimi.?? sesin çıkmıyo hiç bu aralar, senindemi miğden bulanıyo :80:
HIMM anladım canım..
bizim evdede bu kış buz tüketilir oldu..
soğuk sular içiliyo...kolalara buz katılıyo öyle içiliyo amma oda yetmiyomuş muşşş
saol kuşum. nasılsın bugün. ben de bulantılar başladıdagunaydın zonox cugum....
ya hayatım haftaya 16. haftama giricem yok anacım yeniden başladı off offf. aynen ramazan şeysi bu töbe töbe yaagünaydın...
yok artık 15.haftandasınnn
bitsin artık bu kabussssssss
benim etrafımdaki hamilelerde ben böyle bişey görmedim hiçç:78:
kızlar sanırım biz ramazanda yaramazlık yaptıkya bunlarda ceremesimi neyy:97:
tatlım herkesin yaşına sigara içip içmemesine göre değişiyor riskleri. şimdi bişi deriz işkillenirsin. boşver dr.una gittiğinde öğrenirsin. hiç strese sokma kendini emiİkili Test (Down Screen) -
Serbest HCG 88,02
HCG Düzeltilmiş MoM 2,25
PAPP-A 4,91
CRL 63
NT 1,5
Kombine risk 1/6921
İkili test 1/1488
Yaş riski 1/1374
Trisomy 18 +NT <1/10000
çok geçmiş olsun ıhlamur iç bence 1 bardak limonlu. kendine gelirsinArkadaşlar dün biraz boğazım acıyordu bugün gribe teslim oldum iyice... İş yerindeyim ama hiç çalışmaya halim yok... Boğazım acıyor, burnum akıyor, başım ağrıyor. Evde battaniyemi üzerime çekip uyumak istiyorum.
hayatım benimde burnum kanıyor. aynen mukozam fazlalaştı ve burunumu temizlerken kanıyor. benim kan oranım çok fazla çıktı şimdi akacak kan damarda durmuyor misali euheuheGünaydın zonoxcum eşim sabah diyo hamilelikte burun tıkalı olurmuş mukoza fazla sıvı salgılarmışş..Bende dedim zaten bütün dengemiz altüst oluyo bi burun kalmıştı karışmadıkk:)))Sanırım bu sitemler geçmiycek ama napalım katlanıcazz bebişler içinn aç kalma ama iyice artar sen biliyosun aslında ama
günaydın ozlem483 teşekkürler, sizlerede hayırlı cumalar.. aminnn..
Kolay gelsin canım, hamileyken zor misafir ağırlamak da
inşallah yeriyordur.. :87:
günaydın.. bence bir iki yudumda olsa bişeyler at ağzına, tv izlerken yemeği falan dene, belki dalıp yersin.. :93:
ıhhmmmmm şeyyy işte yaa.. :78: anladın sennn onuuuu :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?