2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aman iyi bari, geceli gündüzlü kabul etme kızım yaa, hamilesin sen, ne zaman canın isterse ozaman çağır, şimdi hizmet edecek zamanın değil senin, çok görmek istiyen seni çağırsın bi zahmet.. iyiyim bende çok pis heyecanlıyım, yarın belki pipi yada fasulyeyi görcez inş..

ZONOXCUM bulantıların yakında geçecek inşallah benim bulantılar artık eskisi gibi şiddetli degil günden güne daha iyiye gidiyor şükürr darısıda sana

turko hoşgeldin canımm

Kızlar dün eşime bayadır şe yapmıoruz bu durum seni rahatsız ediyor mu die sordum

ne dese beğenirsiniz" aşkım umrumda değil. sen ve arda iyi olun yeter. dedi canım aşkımmmmmmmmmmm

canım haklısında gelme diyemem ki neyse şimdilik başka gelecek yoktur şimdilikk :))
canım gerçekten söyleyecekmi doktor bu gidişindeki inşallah ögrenirsin

kızalr salı gününü iple çekiyorum cinsiyet ve 3 lü test olacak iki heyecan birden yaşayacagım inşallah sonuçlar sevindirir beni yaa buna ihtiyacım varr bu aralar kendimi mutsuz hissediyorumm
hadi bakalım hayırlısı canım kötü hissetme kendinii ya bebeğinde hissederr herşeye inat mutlu olamaa bak..İçimizdeki mucizeyi düşününce nasıl mutlu olunmazzz

hayatım benimde burnum kanıyor. aynen mukozam fazlalaştı ve burunumu temizlerken kanıyor. benim kan oranım çok fazla çıktı şimdi akacak kan damarda durmuyor misali euheuhe
daha yeni okudum kanamalar olabilir burunda diyee ..küçükinsan sitesine üyemisin orda okadar detaylı anlatıyoki herşeyii..
rica ederim ne yaptımki
fdilek senin 2.li test ne zaman
birtek senin kızı net hissettim haberin ola...
bak heyecanlandım şimdiii ya karakızımm beniimmm diyemi sevsemm göbüşü:)) benim bebek sol tarafta annem duydu sen soldaydın dedi kesin kız dedi:)) zonoxsun sağda ve oğlu olacak ..Ben 2 li yaptırmadım dr gerek görmedii betahcg yokk tatlımm:)))

hoşbuldum canım sağol ... arda koyacaksınız demek
kız bizdede tık yok eşime karşılık vermiyorum oda üstüme gelmiyor bebek var diye yoksa dinlemezzzzzzzz

Arda mııı aa oğlumuz olursa bizde Arda yada Burak koycaz...:86: umrunda mı değilmiş.. Pek sanmıyorum, sende bi hafta sonu süprizi hazırla ve sonucu gör derim.. bakalım değilmi umrunda.. Üzülme aklın kalmasın diye demiştir, düşünceli demek, alkışlarr eniştemizeee...

canım haklısında gelme diyemem ki neyse şimdilik başka gelecek yoktur şimdilikk :))
canım gerçekten söyleyecekmi doktor bu gidişindeki inşallah ögrenirsin

Doğru sende haklısın, ama en azından iyi hissetmediğin zamanlarda söyle kendini düşün.. ayy evet 12. hafatda söylüyormuş benim dr. yarın olsun biran öncee

hoşbuldum canım sağol ... arda koyacaksınız demek
kız bizdede tık yok eşime karşılık vermiyorum oda üstüme gelmiyor bebek var diye yoksa dinlemezzzzzzzz
arda olucak. kesinleşsin erkek olduğu. zaten ben aartık oğlum die seviyorum kıza dönerse ben dönemem yinede oğlum die severim

kız dün aynen öyle bir süpriz hazırlamıştım istemedi benim aşkım çok anlayışlı valla. dün dediki ömrümüzün sonuna kadar böyle olmıcak. bu kısacık dönemi kafaya takmaya gerek yok

fdilek üyey,m canım dur bakim neler diyor haftamla ilgili.

kızlar ben milupaya üye oldum hediye mediye yollamadılar

meraba kızlar biz geldik bebişmle.
cerenliyağmur : canım çok geçmiş olsun canım dua et bizimde dualarımız seninle. inşallah herşey düzelir.

ciesra, albania, blue_sky, Fdilek48, Gezgin.., gulesram, hazal.., melekkk, melekm, SUBARU, turko, zhr84, zonox öğle yemekleri yendi bi rehavet çöktü sanırım, ses yok yine kimsede..
adaşşş hoşgeldinnn :80:

Herkese Cümleten merhaba...
Yeni gelen arkadaslar da aramıza hosgelmişler...
CerenliYagmur canım okudugum andan beri sürekli dua ediyorum mübarek cuma gunu inşallah rabbim duyar bizi dualarımızı kabul eder...Bizimde haftaya ense ölçümü ve ikili testimiz var..Aslında her yest her doktor randevusu bi imtihan bi heyecan...güzel dusunelim guzel olsun hersey..Rabbim yanımızda...Ne olur moralini yuksek tut..Hersey guzel olacak inan bana

Bu arada güne güzel basladık cok sukur...Subaru canım hemen yazıyorum güne nasıl basladıgımı :))
Sabah 8 de kocişim her zamanki gibi bana yagsız bol peynirli domatesli bi tost yaptı..Onu yedim ilaçlarımı içtim yattım..Uyandıgımda Cuma selası okuyodu kalktım..Dunden evde boyoz vardı onu ısıttım canım cay cekti bide cay demedlim ıhlamur kıvamında onu içtim..Peynir yedim yine bolca..Birde bi tane salatalık yedim...Şimdide mandalina yicem canım cekti..Bak uslandım artık iyi bi anne olucam ben iyi bakıcam bebişime

ciesra, albania, blue_sky, Fdilek48, Gezgin.., gulesram, hazal.., melekkk, melekm, SUBARU, turko, zhr84, zonox öğle yemekleri yendi bi rehavet çöktü sanırım, ses yok yine kimsede..
adaşşş hoşgeldinnn :80:

Ohhhhh cok sukur valla bugun cidden hosgeldim
Hava cok guzel ee bi de hafta sonu kociş evde olacak ondan herhal mutluyum bu kadar..allah bozmasın..Ee bide gune duzgun yiyerek basladım bebişimin karnı tok cok mutluyum cooookkkkk:81::81::80::79:

oh ne güzel besle bebişini aç kamasın yavrucaklar. bende bugün geç kalktım geç yaptım kahvaltımı o yüzden da var öğle yemeğine bende irazdan mandalina yiyeyim bari

Tedirgin oluyodur, ne güzel sorumluluk sahibi babişko..
Banada 1,5 ay sonra yolladılar, onuda sepetle değil poşetle yolladılar..

meraba kızlar biz geldik bebişmle.
cerenliyağmur : canım çok geçmiş olsun canım dua et bizimde dualarımız seninle. inşallah herşey düzelir.

hoşgeldinizzz :80:
nasılsınız..?

Tedirgin oluyodur, ne güzel sorumluluk sahibi babişko..
Banada 1,5 ay sonra yolladılar, onuda sepetle değil poşetle yolladılar..

hoşgeldinizzz :80:
nasılsınız..?

iyiyiz teyzsi dün ço yorulmuştuk temizlik yaptık ugün oyüzden çok geç kalktık. ama bugun hiç bol bol dinlenicez bol bol meyve yicez yine

muhahaha ALT YAPIYI HAZIRLIYORUMM
c.tesi tamamdır

oh ne güzel besle bebişini aç kamasın yavrucaklar. bende bugün geç kalktım geç yaptım kahvaltımı o yüzden da var öğle yemeğine bende irazdan mandalina yiyeyim bari

Ohhh yee yee afiyet olsun yarasın bebişimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…