2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet şeker olsunn
böyle güzel güzel yemekelrini ye...ıhlamur kıvamındaki çayını azaltırsan iyi olur bulantı yapmasın sana

ciesra, albania, blue_sky, Fdilek48, Gezgin.., gulesram, hazal.., melekkk, melekm, SUBARU, turko, zhr84, zonox öğle yemekleri yendi bi rehavet çöktü sanırım, ses yok yine kimsede..
adaşşş hoşgeldinnn :80:

aynen walla...yemek biraz yoruyor beni....bir de ne kadar yersem yiyeyim şişiyorum ya...asıl o rahatsız ediyor....sizde de oluyor mu böyle?bana mahsus birşey mi?:26:

adaş kim ciesre ben mi?:44:

hee adaş esra (gulesram yanii) ama senlede adaş oluruz adaş 2 ol sende :86:

Yediklerin bol bol vitamin olsun inş.. mercimeğe.. valla bugün benimde içimde bi neşe var sebepsiz.. kıpır kıpır içim, yarın ne ben ne eşim var evde ama nedenki acaba.. c.tesi çalışcaz diyemi ki acabaa :82: hayırr hayırrr esra teyzesi yarın bebişimle randevumuz var 17:00 daa.. ondann

aynen walla...yemek biraz yoruyor beni....bir de ne kadar yersem yiyeyim şişiyorum ya...asıl o rahatsız ediyor....sizde de oluyor mu böyle?bana mahsus birşey mi?:26:

Ben yemegi fazla kacırınca bomba gibi oluyorum bi yere sıgamıyorum..Yarı ac kalkarsam sofradan o zaman zorlanmıyorum..Az ama sık yemek en iyisi sanırım

bendede sadece süt içtiğim zamanlar çok gaz yapıyo bütün gün salıveriyorum dün mesela hiç süt içmedim rahattım. ama yinede şişkinlik verdı sanırım ilaçlarında etkisi var

Doktora bugün gidicekler varmış,inşallah güzel haberlerle gelirler....

Cerenliyağmurlar canım geçmiş olsun,ya anlamadım şimdi burun kemiği oluşmuş bişeylere iyi demiş vs neden hayla korkutuyorlar seni? Sonucun güzel çıkıcak inşallah,sen sakın yıpratma kendini...
o iğne olayındada Rabbim yardım etsin sana...
Güzel haberlerini bekliyoruz...

ayy ne geliyo bana niye gelmedi nerden geliyo ayyy çabuk bilgilenirin beni bende istiyorum

Milupanın web sayfasına üye oldun mu oraya bazı biliglerini yazıyosun..Sonra sana bi sepet yollıcaklarını söylüyorlar...Gelenler varmıs ama bana daha gelmedi..Sende dene bi sansını istersen canımm

Milupanın web sayfasına üye oldun mu oraya bazı biliglerini yazıyosun..Sonra sana bi sepet yollıcaklarını söylüyorlar...Gelenler varmıs ama bana daha gelmedi..Sende dene bi sansını istersen canımm

hım iyiymiş ne sepeti ki neyse ben bi sayfasına girip inceleyeyim teşekkür ettim cancağızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…