Tedirgin oluyodur, ne güzel sorumluluk sahibi babişko..
Banada 1,5 ay sonra yolladılar, onuda sepetle değil poşetle yolladılar..
:
Herkese Cümleten merhaba...
Yeni gelen arkadaslar da aramıza hosgelmişler...
CerenliYagmur canım okudugum andan beri sürekli dua ediyorum mübarek cuma gunu inşallah rabbim duyar bizi dualarımızı kabul eder...Bizimde haftaya ense ölçümü ve ikili testimiz var..Aslında her yest her doktor randevusu bi imtihan bi heyecan...güzel dusunelim guzel olsun hersey..Rabbim yanımızda...Ne olur moralini yuksek tut..Hersey guzel olacak inan bana
Bu arada güne güzel basladık cok sukur...Subaru canım hemen yazıyorum güne nasıl basladıgımı :))
Sabah 8 de kocişim her zamanki gibi bana yagsız bol peynirli domatesli bi tost yaptı..Onu yedim ilaçlarımı içtim yattım..Uyandıgımda Cuma selası okuyodu kalktım..Dunden evde boyoz vardı onu ısıttım canım cay cekti bide cay demedlim ıhlamur kıvamında onu içtim..Peynir yedim yine bolca..Birde bi tane salatalık yedim...Şimdide mandalina yicem canım cekti..Bak uslandım artık iyi bi anne olucam ben iyi bakıcam bebişime
ciesra, albania, blue_sky, Fdilek48, Gezgin.., gulesram, hazal.., melekkk, melekm, SUBARU, turko, zhr84, zonox öğle yemekleri yendi bi rehavet çöktü sanırım, ses yok yine kimsede..
adaşşş hoşgeldinnn :80:
Günümüz hayır olsun kızlar...
Gene ben geldim...
adaş kim ciesre ben mi?:44:
Ohhhhh cok sukur valla bugun cidden hosgeldim
Hava cok guzel ee bi de hafta sonu kociş evde olacak ondan herhal mutluyum bu kadar..allah bozmasın..Ee bide gune duzgun yiyerek basladım bebişimin karnı tok cok mutluyum cooookkkkk:81::81::80::79:
poşet miiii hani sepetti gıcıklar.
aynen walla...yemek biraz yoruyor beni....bir de ne kadar yersem yiyeyim şişiyorum ya...asıl o rahatsız ediyor....sizde de oluyor mu böyle?bana mahsus birşey mi?:26:
banada poşetle geldi hanımmlarrrr
sepet mepet yokmuş yaniii
bakalım ilerleyen zamanlarda ne gelicek
aynen walla...yemek biraz yoruyor beni....bir de ne kadar yersem yiyeyim şişiyorum ya...asıl o rahatsız ediyor....sizde de oluyor mu böyle?bana mahsus birşey mi?:26:
Bende bende
ayy bana bişey gelmedi daha..Bak sinir oldum şimdi
afiyet şeker olsunn
böyle güzel güzel yemekelrini ye...ıhlamur kıvamındaki çayını azaltırsan iyi olur bulantı yapmasın sana
ayy ne geliyo bana niye gelmedi nerden geliyo ayyy çabuk bilgilenirin beni bende istiyorum
Hosgeldiniz efendim nassınız eyi misiniz
ben bu kısmı kaçırdım ne alt yapısından bahsediyorsunuz?:26:
Milupanın web sayfasına üye oldun mu oraya bazı biliglerini yazıyosun..Sonra sana bi sepet yollıcaklarını söylüyorlar...Gelenler varmıs ama bana daha gelmedi..Sende dene bi sansını istersen canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?