2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yemegi fazla kacırınca bomba gibi oluyorum bi yere sıgamıyorum..Yarı ac kalkarsam sofradan o zaman zorlanmıyorum..Az ama sık yemek en iyisi sanırım

yok canım ...bende farketmiyor hiç...az ya da çok,süt veya ıhlamur...hep şiş dolaşıyorum...haftam itibariyle de zaten kabızlık problemleri de başlayacak diyordu bir yerde...o da başladı....sanırım büyük ölçüde ondan...:26:

bendede sadece süt içtiğim zamanlar çok gaz yapıyo bütün gün salıveriyorum dün mesela hiç süt içmedim rahattım. ama yinede şişkinlik verdı sanırım ilaçlarında etkisi var

sadece süttense rahatsın sen canım ya....

iyiyiz teyzsi dün çok yorulmuştuk temizlik yaptık ugün oyüzden çok geç kalktık. ama bugun hiç bol bol dinlenicez bol bol meyve yicez yine

ay annesiyle temizlikte yaparmışş yerim onu benn.. ohhh haketmişsiniz bugun keyif yapmayı.. bide ben yapsam artık şu bayram temizliğimi..

muhahaha ALT YAPIYI HAZIRLIYORUMM
c.tesi tamamdır

bende bendeee, yarın muayeneden sonra dr. yerinin karşısında bolulu hasan usta var, önce orda kutlama sonra evde havaaaayiii fişek patlatcam :98:

Günümüz hayır olsun kızlar...
Gene ben geldim...

hoşgeldin canım hayırlı cumalar..

çapkııınnn çapkınnnnnn

poşet miiii hani sepetti gıcıklar.

ya sorma gıcık oldum bende, hatta aramayı bile düşündüm, özlem483 e sepetle gitmiş, çifte standart uyguluyorlar..

aynen walla...yemek biraz yoruyor beni....bir de ne kadar yersem yiyeyim şişiyorum ya...asıl o rahatsız ediyor....sizde de oluyor mu böyle?bana mahsus birşey mi?:26:

ya ben çok acıkmaya başladım, sabah yumurta yedim ballı ekmek yedim, 11:30 da miğdem kıyılıyordu, yemek yedim, ama birazdan yine acıkçam sanki.. acaba bebiş benden beslenmeye başladıda ondanmı açıldı iştahım bu kadar.. bugün oldu bu..:81:

hoşbuldummm canımmm
Valla çok şükür iyiyim elhamd..Rabbim bozmasın sıkıntı vermesin...
Sen nasılsınnn,bebişin nasıl?

Biz cok sukur bugun gune iyi basladık.Bulantı yok kusma yok.
Birazdan da ilk kez mutfaga girip yemek yapcam..Zeytınyaglı Kırmızı biber dolması yapcam bi arkadas burda yazmıstı..Tencere yemegi cok kokar o yuzden fırın yemegi yapın demişti..Sebzeler cig oldu mu kokmuyor..Bende hepsini yapıp fırında pişircem..İnşallah bulanmam yine:26:

kızlar kabızlık için sabahları bir bardak suyla 4 tane kuru kayısı y:92:iyorum çok iyi geldi bana rahatım hemen çıkıyorum tuvalete. deneyin bence

evet tatlım...bende de acıkmalar arttı..özellikle sabahları....sanırım normal...:13:

kızlar kabızlık için sabahları bir bardak suyla 4 tane kuru kayısı y:92:iyorum çok iyi geldi bana rahatım hemen çıkıyorum tuvalete. deneyin bence

evet bak...onu unutmuşum ben...tekrar başlamam gerekecek kayısı olayına....ve hiç sevmiyorum tadını

Ayy nasıl desem ki bilemedim utandım şimdi
Baba adaylarımızı mutlu edelim diyoz bu haftasonu

wooowww...

elhamd hep iyi olun böyle inşallaahh....

Canım aklına bulantı tiksime getirme bişey olmaz inşallah,yap güzel güzel ye,sonra mutfaktak çıkmassın,ben öyle oldum tiksinmelerim geçince...

bendede sadece süt içtiğim zamanlar çok gaz yapıyo bütün gün salıveriyorum dün mesela hiç süt içmedim rahattım. ama yinede şişkinlik verdı sanırım ilaçlarında etkisi var

yeni gelenler hoşgeldiler

melekm, ben,mde gastrit sorunum var.laktozsuz süt al. pınarınkini aldım laktozsuz süt gaz yapmıyor. mide sorunu olanlar için

evet tatlım...bende de acıkmalar arttı..özellikle sabahları....sanırım normal...:13:

evet bak...onu unutmuşum ben...tekrar başlamam gerekecek kayısı olayına....ve hiç sevmiyorum tadını

bebişlerimiz sıkışmasınlar karnımızda diye yememiz lazım. caba sıkışıyolarmıdır ki :44:

yeni gelenler hoşgeldiler

melekm, ben,mde gastrit sorunum var.laktozsuz süt al. pınarınkini aldım laktozsuz süt gaz yapmıyor. mide sorunu olanlar için

ben lıght almıştım bidahakine pınar alayım bari laktozsuzundan. tavsiyen için saol bide bunu deneyeyim.:13:

Genel olarak nişastalı bazı yiyecekler (makarna ve patates gibi), liften zengin bazı yiyecekler (yulaf kepeği ve baklagiller gibi) ve bazı şekerleri içeren yiyecekler (lahana ve karnabahar gibi) çoğu kişide gaz yapar. Süt ürünlerini sindirmekte zorluk çeken kadınlar hamilelik sırasında bu yiyecekleri tükettiklerinde şişkinlik ve gaz sorununu daha fazla yaşayabilirler.

Ne yapabilirsiniz?
Aşağıdaki öneriler aşırı gaz sorunu yaşamanızı önlemekte yardımcı olabilir:

Yuttuğunuz hava miktarını azaltın. Gün içinde birkaç ana öğün yerine sık sık ve azar azar yemek yiyin. Yerken acele etmeyin. Yemeğinizi iyice çiğneyin ve yerken konuşmayın. Şişeden veya pipet ile içmekten kaçının. Sakız çiğnemeyin.

Sizde gaz yapan yiyecekleri belirleyin. Soruna yol açan yiyecekleri belirlemek için yediklerinizi bir yere not edin. Dengeli beslenmeyi aksatmadan sizde sorun yapacak yiyeceklerden uzak durmaya gayret edin. Kızartmalar ve yağlı yiyecekler uzak durun.

Herhangi bir ilaç ya da bitkisel ürün kullanmadan önce doktorunuza danışın. Bazı ürünler ve bitkiler hamilelikte zararlı olabilir.

Ne zaman doktora başvurmalısınız?
Beslenmenizde değişiklik yapmanıza rağmen sorununuz devam ediyorsa, doktorunuzla görüşün.

Aşağıdaki durumlarda ise derhal doktorunuza başvurun:

Gaz sancısı doğum sancısına benziyorsa (her 5-10 dakikada bir düzenli olarak gelip gidiyorsa)

Gaz sancısına ilave olarak dışkıda kan, aşırı ishal veya bulantı ve kusmada artış varsa

bebişlerimiz sıkışmasınlar karnımızda diye yememiz lazım. caba sıkışıyolarmıdır ki :44:

yok yaa sanmam sıkıştıklarını, dünyanın en güvenli en rahat yeriymiş orası (anne karnı), sıkışsalar öyle denmezdi.. ama yemek olayı ilginç, bebişler acıktırıyosa daha bi yemek gelir insanın içinden..:82:

kızlar günaydın,

hayırlı cumalar olsun inşallah...

bi geçmişe bakiim kim ne yapmış ne etmiş

ayy çok saol çok iyi oldu bunlar. bilinçlendik yauuwww:81:

ayy bana bişey gelmedi daha..Bak sinir oldum şimdi

bende üye oldum çok uzun zaman oldu ama gelmedi. yüzsüzlük yaptım ve müşteri hizmetlerine mail attım. "sitenize numune örnekleri gelmesi için üye oldum fakat uzun zaman geçti gelmedi, bebeğim doğmadan hangi ürünleri kullanacağıma karar vermek istiyorum bu yüzden hediye ürünlerinizi rica ediyorum" yazdım. Hemen cevap gönderdiler kargoya verildi kasım ayı içerisinde elinizde olacak dediler.. isterseniz sizde mail atabilirsiniz :)

wooowww...

elhamd hep iyi olun böyle inşallaahh....

Canım aklına bulantı tiksime getirme bişey olmaz inşallah,yap güzel güzel ye,sonra mutfaktak çıkmassın,ben öyle oldum tiksinmelerim geçince...

İnşallah canımm..Cuma saati nasıl dua ettim allahım dedim bana benim gibi olanlara sifa bekleyen herkese sifa ver diye....İnşallah hepimizi turp gibi oluruz

Hımm sıkıstırayım ben bi bunları..Ayıp yani yaptıkları..

FDilek canım saol İnşallah seninde güzel haberlerini alırız senin dr kontrolün ne zaman. Sürekli ya misfariliktesin yada misafirin geliyor maşallah. Nasıl hizmet etme gücünü buluyorsunuz ben o kadar güçlü değilim galiba

Turko maşallah kızına annesinide düşünürmüş ne güzel

nevra sanada hayırlı cumalar inşallah kızlar dualarınız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…