Ben yemegi fazla kacırınca bomba gibi oluyorum bi yere sıgamıyorum..Yarı ac kalkarsam sofradan o zaman zorlanmıyorum..Az ama sık yemek en iyisi sanırım
bendede sadece süt içtiğim zamanlar çok gaz yapıyo bütün gün salıveriyorum dün mesela hiç süt içmedim rahattım. ama yinede şişkinlik verdı sanırım ilaçlarında etkisi var
iyiyiz teyzsi dün çok yorulmuştuk temizlik yaptık ugün oyüzden çok geç kalktık. ama bugun hiç bol bol dinlenicez bol bol meyve yicez yine
muhahaha ALT YAPIYI HAZIRLIYORUMM
c.tesi tamamdır
Günümüz hayır olsun kızlar...
Gene ben geldim...
Bende bende
poşet miiii hani sepetti gıcıklar.
aynen walla...yemek biraz yoruyor beni....bir de ne kadar yersem yiyeyim şişiyorum ya...asıl o rahatsız ediyor....sizde de oluyor mu böyle?bana mahsus birşey mi?:26:
hoşbuldummm canımmm
Valla çok şükür iyiyim elhamd..Rabbim bozmasın sıkıntı vermesin...
Sen nasılsınnn,bebişin nasıl?
yok canım ...bende farketmiyor hiç...az ya da çok,süt veya ıhlamur...hep şiş dolaşıyorum...haftam itibariyle de zaten kabızlık problemleri de başlayacak diyordu bir yerde...o da başladı....sanırım büyük ölçüde ondan...:26:
sadece süttense rahatsın sen canım ya....
ya ben çok acıkmaya başladım, sabah yumurta yedim ballı ekmek yedim, 11:30 da miğdem kıyılıyordu, yemek yedim, ama birazdan yine acıkçam sanki.. acaba bebiş benden beslenmeye başladıda ondanmı açıldı iştahım bu kadar.. bugün oldu bu..:81:
kızlar kabızlık için sabahları bir bardak suyla 4 tane kuru kayısı y:92:iyorum çok iyi geldi bana rahatım hemen çıkıyorum tuvalete. deneyin bence
kızlar herkes öğle yemeğini yedimi ben yemedim ne yiyeceğimi bilemiyorummm
Ayy nasıl desem ki bilemedim utandım şimdi
Baba adaylarımızı mutlu edelim diyoz bu haftasonu
Biz cok sukur bugun gune iyi basladık.Bulantı yok kusma yok.
Birazdan da ilk kez mutfaga girip yemek yapcam..Zeytınyaglı Kırmızı biber dolması yapcam bi arkadas burda yazmıstı..Tencere yemegi cok kokar o yuzden fırın yemegi yapın demişti..Sebzeler cig oldu mu kokmuyor..Bende hepsini yapıp fırında pişircem..İnşallah bulanmam yine:26:
bendede sadece süt içtiğim zamanlar çok gaz yapıyo bütün gün salıveriyorum dün mesela hiç süt içmedim rahattım. ama yinede şişkinlik verdı sanırım ilaçlarında etkisi var
evet tatlım...bende de acıkmalar arttı..özellikle sabahları....sanırım normal...:13:
evet bak...onu unutmuşum ben...tekrar başlamam gerekecek kayısı olayına....ve hiç sevmiyorum tadını
yeni gelenler hoşgeldiler
melekm, ben,mde gastrit sorunum var.laktozsuz süt al. pınarınkini aldım laktozsuz süt gaz yapmıyor. mide sorunu olanlar için
bebişlerimiz sıkışmasınlar karnımızda diye yememiz lazım. caba sıkışıyolarmıdır ki :44:
Genel olarak nişastalı bazı yiyecekler (makarna ve patates gibi), liften zengin bazı yiyecekler (yulaf kepeği ve baklagiller gibi) ve bazı şekerleri içeren yiyecekler (lahana ve karnabahar gibi) çoğu kişide gaz yapar. Süt ürünlerini sindirmekte zorluk çeken kadınlar hamilelik sırasında bu yiyecekleri tükettiklerinde şişkinlik ve gaz sorununu daha fazla yaşayabilirler.
Ne yapabilirsiniz?
Aşağıdaki öneriler aşırı gaz sorunu yaşamanızı önlemekte yardımcı olabilir:
Yuttuğunuz hava miktarını azaltın. Gün içinde birkaç ana öğün yerine sık sık ve azar azar yemek yiyin. Yerken acele etmeyin. Yemeğinizi iyice çiğneyin ve yerken konuşmayın. Şişeden veya pipet ile içmekten kaçının. Sakız çiğnemeyin.
Sizde gaz yapan yiyecekleri belirleyin. Soruna yol açan yiyecekleri belirlemek için yediklerinizi bir yere not edin. Dengeli beslenmeyi aksatmadan sizde sorun yapacak yiyeceklerden uzak durmaya gayret edin. Kızartmalar ve yağlı yiyecekler uzak durun.
Herhangi bir ilaç ya da bitkisel ürün kullanmadan önce doktorunuza danışın. Bazı ürünler ve bitkiler hamilelikte zararlı olabilir.
Ne zaman doktora başvurmalısınız?
Beslenmenizde değişiklik yapmanıza rağmen sorununuz devam ediyorsa, doktorunuzla görüşün.
Aşağıdaki durumlarda ise derhal doktorunuza başvurun:
Gaz sancısı doğum sancısına benziyorsa (her 5-10 dakikada bir düzenli olarak gelip gidiyorsa)
Gaz sancısına ilave olarak dışkıda kan, aşırı ishal veya bulantı ve kusmada artış varsa
ayy bana bişey gelmedi daha..Bak sinir oldum şimdi
wooowww...
elhamd hep iyi olun böyle inşallaahh....
Canım aklına bulantı tiksime getirme bişey olmaz inşallah,yap güzel güzel ye,sonra mutfaktak çıkmassın,ben öyle oldum tiksinmelerim geçince...
bende üye oldum çok uzun zaman oldu ama gelmedi. yüzsüzlük yaptım ve müşteri hizmetlerine mail attım. "sitenize numune örnekleri gelmesi için üye oldum fakat uzun zaman geçti gelmedi, bebeğim doğmadan hangi ürünleri kullanacağıma karar vermek istiyorum bu yüzden hediye ürünlerinizi rica ediyorum" yazdım. Hemen cevap gönderdiler kargoya verildi kasım ayı içerisinde elinizde olacak dediler.. isterseniz sizde mail atabilirsiniz :)
kızlar günaydın,
hayırlı cumalar olsun inşallah...
bi geçmişe bakiim kim ne yapmış ne etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?