2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gulesram neyseki şükür birşeyler yemişsin sabah tostunla sütte içseydin bunlardan öncede 2 ceviz yeseydin çok güzel olurdu bebişin için neyse böyle böyle dengeli yemeyi öğrenirsin

kızlar bebeğini hisseden var mı? kımıldama veya tekmeleme ne zaman başlıyor biliyor musunuz?

Benim doktorum anca 2 ay sonra hissedersin dedi..Ama burda hissedenler var..valla benim hissettigim tek sey gazım

kızlar bebeğini hisseden var mı? kımıldama veya tekmeleme ne zaman başlıyor biliyor musunuz?

valla ben daha hiç bişey hissetmedim karnımda hep gaz var kabarçıklar patlıyo gibi oluyo ama bebeişimi hissetmedim şu şişkinliler biterse hissederiz heralde. çok özledim ben ama bebeişimi ona doknmak istiyorum bna tepki versin istiyorum daha ne kadar beklicez offfffff:97:

gulesram neyseki şükür birşeyler yemişsin sabah tostunla sütte içseydin bunlardan öncede 2 ceviz yeseydin çok güzel olurdu bebişin için neyse böyle böyle dengeli yemeyi öğrenirsin

İnşallah onları da yapıcam canım..Sütü uzun zamandır hayatıma almadım..Bol bol peynir yiyorum ayran içiyorum..Cok kustugum için doktorum cok üstelemedi...Ama dolsun 3 ayım baslıcam içmeye hemen..Bide bol bol su içicem...Haftalardır suya hasretim valla

OHH maşalahhhh sana afiyet olsun hep böyle iyi olursun inş...
bende suya hasretim..ben sanki bi türlü ramazandan çıkamadım...
hep susak geziyorummm:84:

OHH maşalahhhh sana afiyet olsun hep böyle iyi olursun inş...
bende suya hasretim..ben sanki bi türlü ramazandan çıkamadım...
hep susak geziyorummm:84:

Amiiiiinnnnnnnnnnnn
Şu iştahım ne zman acılcak en cok onu merak ediyorum canımm yaa..Millet hapur hupur yiyo ben bakıyorum melul melul:84:
Açılsın artık yazık valla bebişime

melekm bendede aynıları oluyor. bazen yer değişiyor gibi oluyor. gaz ama bazen bebek zannediyorum

Ayy nasıl desem ki bilemedim utandım şimdi
Baba adaylarımızı mutlu edelim diyoz bu haftasonu
vayyyy ben eşimden uzak duruyorum hem isteksizim hemde eşim bana gereken ilgiyi göstermiyor hamile degilmişim gibi davranıyor bazen düşüncesizlik yapıyor bende ona karşı istegim varsada gidiyor istemiyorum
canım ben bikaç günde bir hissetmeye başladım 2. gebelik oldugundanmış erken hissedebilmem ...

Turko maşallah kızına annesinide düşünürmüş ne güzel

[öyle valla teyzesi babasından daha çok düşünüyor benii moral kaynagım o benim birkaç ay sonra sizlerde kucagınıza aldıgınızda beni anlayacaksınız tarif edilmez yaşanır çocuk sevgisi bambaşka birşeyy

Kızlar aşagıdaki linkte güzel bilgiler var...Kış aylarında hamile olacak olan bizler için faydalı bilgiler..Bi ara göz atın derim ben..

http://www.milupa.com.tr/hamilelikte-sizi-neler-bekler/kis-aylarinda-hamilelik

ayy babamıza kalsa hiç gerek yokmus..Ama olmaz ki canımm..Benimkide can yanii..Kussamda bulansamda canım cekiyo bazen..ama ödü kopuyo bizimkinin cocuga bişey olcak diye..Doktor dedi haftada 4 kez olabilir rahat olun ama adam ödlek..Hem ben utanırım cocuk beni görür diyo..Öldürcek bu adam beni..Ama haftasonu sıkıstırcam bakalım kacabilcek mi

Amiiiiinnnnnnnnnnnn
Şu iştahım ne zman acılcak en cok onu merak ediyorum canımm yaa..Millet hapur hupur yiyo ben bakıyorum melul melul:84:
Açılsın artık yazık valla bebişime

benim bulantım azaldı çok şükür
ama iştahım açılmadı hala....
ben bulantım varken daha çok yiyiodum
şimdi normal acıkınca yiyorum...
ben bu işten bişey anlamadım...ama memnunum bu halimden...
herkeşler bulantıalrdan sonra iştah patlaması yaşayıp çok abartılı yiyeceksin diyodu çok tırsıyodum :78:

gülesrammm..sen onu sıkıştır bu hafta sonuuuu
bak bakalım bundan sonra sana tenhalarda rahat varmı muuuhahahahaahahahah

İkiiiii ay mııııı? bu çok uzun bir zaman

ben şimdi 12.haftanın içindeyim.Sen daha öndesin canımm..20.haftada anca hissetcem yanii.sen daha önce hissedersin merak etme..Ama benim bebek fırlama olur gibime geliyo durmaz o öyle 5.aya kadar..Şimdi bile fıldır fıldır benim kuzum..Bacaklar eller hep havada..Sabahlar olmasın der gibi ♪♪♫ ♪♪‏
annesinin bitanesi boncugum benim...

kız hiç gülesim yoktu güldürdün beni haklısın valla kıstır köşeye kimi hamile normalden fazla istekli olurmmuş kimiside isteksizleşirmiş ben hormonal ve eşimin davranışlarından dolayı cinselliğe bu ara soguk bakıyorumm
ama bizim adamda çocuk var diye konsantre olamıyorum içime sinmiyor falan sanki bebekler onlarınkini gözlüyor yaa :)))
bu arada sokuluyorda ben geri duruyorumm :82:

Kızlar Milupa ya mail attım hemen yanıt geldi..
Eylül ayı sonunda üye oldugum için paket 1 ay içinde elimde olurmus diye yanıt dönmüşler.
Bekleyip görcez artıkk

kız geri cevirme adamı..Havanız degişir moral olur..Guzel seyler bunlar

biz cok formda kalıcaz kuzum galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…