2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar neşe dolusun :119: sanada bebeğinede maşallah

kız geri cevirme adamı..Havanız degişir moral olur..Guzel seyler bunlar

gerçekten değişiyo benim yanıma gelmeden benim havam değişiyor
suratım ekşiyo bulantım artıyor
sigaradan ve kokusundan nefret ediyorum
adam eve gelir gelmez kırklanıyo ama youk ben kapıdan girince sanki o kokuyu alıyorumm
benim havamı değiştiriyo evet katılıyorum sana

Ne kadar neşe dolusun :119: sanada bebeğinede maşallah

ahh canım arada bi bunalıyorum burdaki kızlar bilir.ama napcan hayat işte..Şükredip yoluma devam ediyorum...Bebegimi dsunuyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam..
Hep diyorum cocugum biz seni isteyerek büyük bi zevkle yaptık diye..EŞim kızıyo cocuga öyle deme ayıp diyo :90: rabbim hepimize bool nese iç huzur versin inşallah..Saglık olsunda gerisi bos valla....Haydi eller havaya hoppaaaaa ♪♪♫ ♪♪‏♪♪♫ ♪♪‏
♪♪♫ ♪♪‏

ayy cok guldum kızzzz....Bizimki sigara içmez ama bütün gün içtigi kahve ve bankadanın kokusu siniyo üstüne..Yıkanmadan asla olmaz..Valla atarım yataktan asagı hiç affetmem

biz cok formda kalıcaz kuzum galiba...

ben ilk 3 ayda 3 kg aldım
akşam eşim bana ne dese beğenirsin
hayatım evmiz iyiki çok küçük değil değilmi dedi..hemmen anladım ne ima ettiğini ..
hahay dedimm
sen asıl ilerleyen zamanlarda gör beni kapı eşiklerinden geçemiycem dedimm

ayy cok guldum kızzzz....Bizimki sigara içmez ama bütün gün içtigi kahve ve bankadanın kokusu siniyo üstüne..Yıkanmadan asla olmaz..Valla atarım yataktan asagı hiç affetmem

öyle oluyo işte canımmm...
öyle ama sigara içtiğim halde ilk ondna tiksindim hala tiksiniyorum
eşimede çok üzülüyorum asla kıyamam ona ama elimde değil
tamam işte bu hafta sonu alışverişe başlıycam inş :86:

Ben 3 ayda 3 kilo verdim...Benim adam diyemez..Hele bi desin..En azından ben şişsemde 9 ay sonra inicem..Ama o yıllardır hamile gibi naberr....Dogurma sansıda yok..Yasasın göbegiyle yıllarca.Gecen diyo ki galiba benim kızım olcak Esooşş karnım bayagı yayvan..:90:hee dedim 4 yıldır bi dogamadı su cocuk dogsa da rahatlasak

klar çamaşır astım geldim ee neler kaynattınız bakalım. kocalarda bahsedilmiş benimkide hiç yanaşmıyo bebee zarar geirse diyo ama ben durmuyorum hemen imalar surat asmalar beiml ilgilenmiyosun deyip üsüyorum ozaman oda istekli oluyo ne fenayım demi ?:98:

kız adamın bana ilgisi sadece yatakta olsun istemiyorum canı isteyince canım cicim sonra yok öylede olunca sinir oluyorum önce ruhumu okşasın sonraa

bende böyleydim turko ama bugün bi hareketlenmeler başladı bende.. Şaşkınım bende.. sende onunla sadece yatakta ilgilen sonra tanımıyomuş gibi yapmayı dene.. çok eğlenceli olur :82:

Çok şükür ki benim beyimde içmiyo o zıkkımı.. Ama yinede duş almadan cıksss :92:

SUBARUUUU

cook ayıpp öyle geri cevrilmez baba adayları yazık onlara..Hem bebek bizim içimizde yaaa onlar cok yalnız hisssederlermiş kendilerini..Onun için fanfini yapmasanız bile sev adamı ilgi göster..sevinsin garipler:90::81:

yıllardır doğamayan çocuk..en sonunda esra doğurmaya karar verdi...

EŞİM akşam şok oldu karnımı görünce...
akşam yemeğindne sonra malum karnımızın durumu..
ben birde normalde çok gazlıyımdır 2 kat şişim o yzüden...
ne söylerse söylesin umrumda bile değil hiiççç kızmammki ona...

cook ayıpp öyle geri cevrilmez baba adayları yazık onlara..Hem bebek bizim içimizde yaaa onlar cok yalnız hisssederlermiş kendilerini..Onun için fanfini yapmasanız bile sev adamı ilgi göster..sevinsin garipler:90::81:

yooo sen yalış anldın beni isteyen benim o istemiyo bende yapmıyo diye küsüyorum ona ozaman dayanamıyo ayyy utandım şimdi pek bi açık oldu busefer

He vallaAyy bi şişsem diye bekliyorum ne guzel bi duygu ya.EŞime soruyorum nasıl bi his koca bi göbekle yasamak..Hani bende şişcem yaa merak ediyorum diyorum..Ters ters bakıyo kızım sen iyi misin diyo bana..Bayılıyorum onunla ugrasıp sinir etmeye..Yasasın kötülük

yooo sen yalış anldın beni isteyen benim o istemiyo bende yapmıyo diye küsüyorum ona ozaman dayanamıyo ayyy utandım şimdi pek bi açık oldu busefer

yazık be adamcıklaraa, korkuyolar ya bi zarar verirsek diye.. benim kocam niye korkmuyo kii, kolayını bulsa yani bilmiyorum.. tabi biz daha çok yeni evliyiz bide.. onunda etkisi var sanırım.. :92::82:

zaten amacım sana itiraf ettirmekti
Tebrik ediyorum sekerim..
Bak sennnnn..Seni hınzır seniiii

ayy benim kadar kocasına ilgi gösteren yoktur heralde dibiden ayrılmıyorum hiç öpüyorum ,yanında uzanıyorum, saçını okşuyorum o benim göbeğimi seviyo bende onunkini senin bebiş nasıl dye seviyorum. ama beyfendinin gözü hep tv de. aman olsun canım böcüğüm o benim:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…