ben şimdi 12.haftanın içindeyim.Sen daha öndesin canımm..20.haftada anca hissetcem yanii.sen daha önce hissedersin merak etme..Ama benim bebek fırlama olur gibime geliyo durmaz o öyle 5.aya kadar..Şimdi bile fıldır fıldır benim kuzum..Bacaklar eller hep havada..Sabahlar olmasın der gibi ♪♪♫ ♪♪‏
annesinin bitanesi boncugum benim...
kız geri cevirme adamı..Havanız degişir moral olur..Guzel seyler bunlar
Ne kadar neşe dolusun :119: sanada bebeğinedemaşallah
kız geri cevirme adamı..Havanız degişir moral olur..Guzel seyler bunlar
gerçekten değişiyo benim yanıma gelmeden benim havam değişiyor
suratım ekşiyo bulantım artıyor
sigaradan ve kokusundan nefret ediyorum
adam eve gelir gelmez kırklanıyo ama youk ben kapıdan girince sanki o kokuyu alıyorumm
benim havamı değiştiriyo evet katılıyorum sana
biz cok formda kalıcaz kuzum galiba...
kız adamın bana ilgisi sadece yatakta olsun istemiyorum canı isteyince canım cicim sonra yok öylede olunca sinir oluyorum önce ruhumu okşasın sonraa
ayy cok guldum kızzzz....Bizimki sigara içmez ama bütün gün içtigi kahve ve bankadanın kokusu siniyo üstüne..Yıkanmadan asla olmaz..Valla atarım yataktan asagı hiç affetmem
ben ilk 3 ayda 3 kg aldım
akşam eşim bana ne dese beğenirsin
hayatım evmiz iyiki çok küçük değil değilmi dedi..hemmen anladım ne ima ettiğini ..
hahay dedimm
sen asıl ilerleyen zamanlarda gör beni kapı eşiklerinden geçemiycem dedimm
kız adamın bana ilgisi sadece yatakta olsun istemiyorum canı isteyince canım cicim sonra yok öylede olunca sinir oluyorum önce ruhumu okşasın sonraa
ayy cok guldum kızzzz....Bizimki sigara içmez ama bütün gün içtigi kahve ve bankadanın kokusu siniyo üstüne..Yıkanmadan asla olmaz..Valla atarım yataktan asagı hiç affetmem
klar çamaşır astım geldim ee neler kaynattınız bakalım. kocalarda bahsedilmiş benimkide hiç yanaşmıyo bebee zarar geirse diyo ama ben durmuyorum hemen imalar surat asmalar beiml ilgilenmiyosun deyip üsüyorum ozaman oda istekli oluyo ne fenayım demi ?:98:
Ben 3 ayda 3 kilo verdim...Benim adam diyemez..Hele bi desin..En azından ben şişsemde 9 ay sonra inicem..Ama o yıllardır hamile gibi naberr....Dogurma sansıda yok..Yasasın göbegiyle yıllarca.Gecen diyo ki galiba benim kızım olcak Esooşş karnım bayagı yayvan..:90:hee dedim 4 yıldır bi dogamadı su cocuk dogsa da rahatlasak
cook ayıpp öyle geri cevrilmez baba adayları yazık onlara..Hem bebek bizim içimizde yaaa onlar cok yalnız hisssederlermiş kendilerini..Onun için fanfini yapmasanız bile sev adamı ilgi göster..sevinsin garipler:90::81:
yıllardır doğamayan çocuk..en sonunda esra doğurmaya karar verdi...
EŞİM akşam şok oldu karnımı görünce...
akşam yemeğindne sonra malum karnımızın durumu..
ben birde normalde çok gazlıyımdır 2 kat şişim o yzüden...
ne söylerse söylesin umrumda bile değil hiiççç kızmammki ona...
yooo sen yalış anldın beni isteyen benim o istemiyo bende yapmıyo diye küsüyorum ona ozaman dayanamıyo ayyy utandım şimdi pek bi açık oldu busefer
yooo sen yalış anldın beni isteyen benim o istemiyo bende yapmıyo diye küsüyorum ona ozaman dayanamıyo ayyy utandım şimdi pek bi açık oldu busefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?