bende böyleydim turko ama bugün bi hareketlenmeler başladı bende.. Şaşkınım bende.. sende onunla sadece yatakta ilgilen sonra tanımıyomuş gibi yapmayı dene..çok eğlenceli olur :82:
adamı istediğide o zaten yatakta karşılık bulsun yeterr pc başından kalkmıyorki gözü beni görsün istediğim beklediğim ilgiyi göremeyince yatakta bile istemez oldum adamı aslında iyi bişy degil ama elim degil işte yaa onunda iş stresleri var acaba ondanmı diyorum
SUBARUUUU
yok canım açık degil rahat ol şurda kız kızayız :79:yooo sen yalış anldın beni isteyen benim o istemiyo bende yapmıyo diye küsüyorum ona ozaman dayanamıyo ayyy utandım şimdi pek bi açık oldu busefer
yazık be adamcıklaraa, korkuyolar ya bi zarar verirsek diye.. benim kocam niye korkmuyo kii, kolayını bulsa yani bilmiyorum.. tabi biz daha çok yeni evliyiz bide.. onunda etkisi var sanırım.. :92::82:
ayy benim kadar kocasına ilgi gösteren yoktur heralde dibiden ayrılmıyorum hiç öpüyorum ,yanında uzanıyorum, saçını okşuyorum o benim göbeğimi seviyo bende onunkini senin bebiş nasıl dye seviyorum. ama beyfendinin gözü hep tv de. aman olsun canım böcüğüm o benim:98:
ayy benim kadar kocasına ilgi gösteren yoktur heralde dibiden ayrılmıyorum hiç öpüyorum ,yanında uzanıyorum, saçını okşuyorum o benim göbeğimi seviyo bende onunkini senin bebiş nasıl dye seviyorum. ama beyfendinin gözü hep tv de. aman olsun canım böcüğüm o benim:98:
ee tabii adam anca kavusmus sana tam rahata erdik derken napsın yanii..Şap mı yesin..Olcak o kadar..Hersey yolundaysa haftada 4 kere idealmiş kızlar..
Saldırın gari
canım benim gittiğim yerde sadece safari vardı bende fiyat öğrenmek için sordum diğerlerini sormadım heralde aynıdır ,o yüzden bende çilekten alacam kansorejen içermediği için ama maskodan alırım orda daha indirim yaparlar ben öylesine sordum zaten hangi model olduğunu daha karar vermedim bi cinsiyetini öğreneyim ona göre kara vercemBALCI;16070784
selam cnm bende cılekten almayı dusunuyorum baby dream benım de
begendıgım o da asagı yukarı aynı fıyat mıdır bılgın var mı acaba?
canım çok geçmiş olsun ,inşallah hiçbir problem çıkmıyacak ve sende boşuna ağlamışım diceksin senin için dua edicemslm kızlar yaşadıklarımı size kelimelerle tarif etmek imkansız ne anlatacağımı bilmiyorum bu kadar rahatken içim bu kadar ferahken başıma geenler beni alt üst etti psikolojimi inanılmaz etkiledi. 2 li test için doktoruma gittim sonuçları için beni çağırmıştı.. risk çok yüksek dedi 1:171 çıkmıştı bu durum tehlikeli dedi yarın tıp fakültesinde doç dr. ebru hanıma gidip değerlerini göster ve aminiyo sentez yapalım dedi YANİ KARNIMDAN SIVI ALICAKLAR,yada bebeğinin eşinden parça ben tabi ne olduğumu şaşırdım çıktım saatlarce ağladım eşimle birlikte doktor arkadaşlarımıza sorduk noroloji uzmanı evet değer gerçekten düşük dedi mutlaka bi prof. danışın.. daha sonra başına bu tür olay gelen yakınlarla konuştuk beni rahatlattılar ama dedikleri bizde o sıvıyı aldırdık temiz çıktı 2,li teste göre kesinlikle alınması gerekir demişler bi tanıdığıma ama aminiyo sentez temiz çıkmış ve şuan nurtopu bi bi oğlu var .. diğer tanıdığım aminiyo sentezi 3 defa yaptırmış 3. temiz çıkmış çocuğu çok sağlıklı ve daha kötü çıkıpta yaptırmayan diğerlerii. neyse arştırmalar sonunda tıp fakültesine gittim dün doktoru beklerken bi prof la görüştüm evet değer çok düşük riskli mutlaka 3 lü testi beklemeden aminoyo sentez yaptır dedi bekleme dedi kendi dokturam bu tahlili tekrar yaptırmak istiyorum dedim hayır dedi gerek yok çok güvenilir bi labaratuar dedi.. ii çıkarsa hangisini baz alıcaksın dedi.. prof. a sordum testi tekrar yaptırayım hayır dedi yanlış yaparsın temiz çıkınca doğan bebek dawn sendromlu olursa kendini suçlamıcakmısın dedi.. en sonunda ebru hanım geldi eşimle birlikte artık tükenmiştik evet riskli bi durum dedi mutlaka sıvı alıp ankaraya gönderelim 3 hafta sonra sonucu alırız millet 3 lü testen sonra öğreniyor ve geç kalınıyor sen erkenden öğreniceksin dedi %1 ihtimal düşük riski var dedi gel yapalım dedi şimdi odaya girdik heryerim titriyordu nefes alamıyordum hala öyleyim iğnenin uzunluğu elinizin orta parmağından bileğinize kadar hatta daha uzun uyuşturucam dedi ama sadece bi sıvı sürdü kaıkla karın arasında batırdığındaki acıyı anlatamam resmen kart diye ses çıkıyor ölücem sandım sıvıyı çekti hayır yetersiz parça alamadık dedi tekrar yapıcam dedi çocuk resmen kendini kasıyor hissediyorsunuz ve bağıramıyorsun ayyy diyorum ama bağırdıkça iğne yeri daha çok acıyor neden ben dedim neden yeter artık hiçbişey istemiyorum dedim 2. de başarısız plasenta aşağıda olduğu için istediğimiz miktarda gelmiyor dedi zaten daha 12 haftalık dedi çarşamba günü öğleden sonra gel tekrar yapalım o zaman biraz daha büyümüş olucak dedi mutlaka olur dedi.. ayrıca ebru hanım üniversitede en çok bu işi yapan kişi herkes kesinlikle ebru hanım dedi tabi benim şanssızlığım olsa gerek düşünün o acıyı yaşamaya tekrar kendi ayaklarımla nasıl gidicem aklımı oynatıcaktım dün eve geldiğimde acıdan ağladım hep aslında korkudan da .. gece uyuyamadım çünkü o anı asla unutamadımo iğne o acı nebiliyim allahım düşmanıma vermesin ... anlatacak çok şey var yine kafam karıştı kızlar daha anlatıcağım çok şey vardı ama beynim durdu.. işte böyle kızlar
neyse konuyu değiştirelim hadi süt içelim hep beraber
muhtemelen kafasındaki başka şeyler yüzündendir canım.. valla ne diyim bilemiyorum, bebekten evvelde böylemiydiniz.. ?
kızlarr ben zeytinyaglı dolma yapmaya gidiyorum....Haftalar sonra ilk kez yemek yapıcam..
Hadi hayırlısı bakalım..Gelirim yine..öpüldünüz şekerler
benim adamsa gelirgelmez ilgisayar başında taaki uyuyana kadar canı karısını çekerse ve bişeyler isterse beni hatırlıyor öyle oluncada bende yatakta ozevki yaşatmıyorum işte nasıl olsa ben istemiyorum kendide önce beni düşünsün sonra sonraa zevkinii demi ama kılzarr yaa bu konuda çok doldummmmmmmmmmmm:88:
canım bebekten önce böyle degildik iş sorunları başladı ve benim 3 aydır kendimi çok kötü hissetöelerim falam beni anlamadı bend ebeni anlasın sonuçta onunda bebegi onu bebeegi için bu durumdayım diye düşündüm aramız açıldı pek sıcak degiliz
ee tabii adam anca kavusmus sana tam rahata erdik derken napsın yanii..Şap mı yesin..Olcak o kadar..Hersey yolundaysa haftada 4 kere idealmiş kızlar..
Saldırın gari
uleyyynn bütün gün aklımızda o iş vardı hepimizin, galiba ben c.tesi beklemeyebilirim :78:
yıllardır doğamayan çocuk..en sonunda esra doğurmaya karar verdi...
EŞİM akşam şok oldu karnımı görünce...
akşam yemeğindne sonra malum karnımızın durumu..
ben birde normalde çok gazlıyımdır 2 kat şişim o yzüden...
ne söylerse söylesin umrumda bile değil hiiççç kızmammki ona...
benimkide sigara içiyor. iğrenç kokuo bana. ben de içerdim bıraktım hamilelikle. şimdi eşim yanıma yanaşsa midem kalkıo. 50 kere dedim içme şunu midem fena oluo die. amannnnnn içsin ben de yanaşmam yanınaayy cok guldum kızzzz....Bizimki sigara içmez ama bütün gün içtigi kahve ve bankadanın kokusu siniyo üstüne..Yıkanmadan asla olmaz..Valla atarım yataktan asagı hiç affetmem
hahahah benimde akşam yemekten sonra göbeğim 5 aylık gibi şişiyor eşim şok oluo. ama benim kuşumun eskiden 5 aylık göbeği vardı ama şimdi indi. yemek yapamıorum çünkü. akşamları tost yapıo onu yiyo acaip üzülüyorum.:78:ben ilk 3 ayda 3 kg aldım
akşam eşim bana ne dese beğenirsin
hayatım evmiz iyiki çok küçük değil değilmi dedi..hemmen anladım ne ima ettiğini ..
hahay dedimm
sen asıl ilerleyen zamanlarda gör beni kapı eşiklerinden geçemiycem dedimm
canım ne alışverişine başlıcan bebek mi???öyle oluyo işte canımmm...
öyle ama sigara içtiğim halde ilk ondna tiksindim hala tiksiniyorum
eşimede çok üzülüyorum asla kıyamam ona ama elimde değil
tamam işte bu hafta sonu alışverişe başlıycam inş :86:
Doktordan yeni geldim ikili test sonucum iyiymis free hcg degerim 92mis yani sizin tahmine göre kızmı oluyor varmı 50 nın ustu olupta erkek denilen
Doktordan yeni geldim ikili test sonucum iyiymis free hcg degerim 92mis yani sizin tahmine göre kızmı oluyor varmı 50 nın ustu olupta erkek denilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?