2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yooo sen yalış anldın beni isteyen benim o istemiyo bende yapmıyo diye küsüyorum ona ozaman dayanamıyo ayyy utandım şimdi pek bi açık oldu busefer
yok canım açık degil rahat ol şurda kız kızayız :79:

yazık be adamcıklaraa, korkuyolar ya bi zarar verirsek diye.. benim kocam niye korkmuyo kii, kolayını bulsa yani bilmiyorum.. tabi biz daha çok yeni evliyiz bide.. onunda etkisi var sanırım.. :92::82:

ee tabii adam anca kavusmus sana tam rahata erdik derken napsın yanii..Şap mı yesin..Olcak o kadar..Hersey yolundaysa haftada 4 kere idealmiş kızlar..
Saldırın gari

oyy maasllah allah daha nice guzel muhabbetler versin inşallah

muhtemelen kafasındaki başka şeyler yüzündendir canım.. valla ne diyim bilemiyorum, bebekten evvelde böylemiydiniz.. ?

benim adamsa gelirgelmez ilgisayar başında taaki uyuyana kadar canı karısını çekerse ve bişeyler isterse beni hatırlıyor öyle oluncada bende yatakta ozevki yaşatmıyorum işte nasıl olsa ben istemiyorum kendide önce beni düşünsün sonra sonraa zevkinii demi ama kılzarr yaa bu konuda çok doldummmmmmmmmmmm:88:

ee tabii adam anca kavusmus sana tam rahata erdik derken napsın yanii..Şap mı yesin..Olcak o kadar..Hersey yolundaysa haftada 4 kere idealmiş kızlar..
Saldırın gari

uleyyynn bütün gün aklımızda o iş vardı hepimizin, galiba ben c.tesi beklemeyebilirim :78:

Son düzenleme:
BALCI;16070784
selam cnm bende cılekten almayı dusunuyorum baby dream benım de
begendıgım o da asagı yukarı aynı fıyat mıdır bılgın var mı acaba?
canım benim gittiğim yerde sadece safari vardı bende fiyat öğrenmek için sordum diğerlerini sormadım heralde aynıdır ,o yüzden bende çilekten alacam kansorejen içermediği için ama maskodan alırım orda daha indirim yaparlar ben öylesine sordum zaten hangi model olduğunu daha karar vermedim bi cinsiyetini öğreneyim ona göre kara vercem
canım çok geçmiş olsun ,inşallah hiçbir problem çıkmıyacak ve sende boşuna ağlamışım diceksin senin için dua edicem

Son düzenleme:
kızlarr ben zeytinyaglı dolma yapmaya gidiyorum....Haftalar sonra ilk kez yemek yapıcam..
Hadi hayırlısı bakalım..Gelirim yine..öpüldünüz şekerler

muhtemelen kafasındaki başka şeyler yüzündendir canım.. valla ne diyim bilemiyorum, bebekten evvelde böylemiydiniz.. ?

canım bebekten önce böyle degildik iş sorunları başladı ve benim 3 aydır kendimi çok kötü hissetöelerim falam beni anlamadı bend ebeni anlasın sonuçta onunda bebegi onu bebeegi için bu durumdayım diye düşündüm aramız açıldı pek sıcak degiliz

kızlarr ben zeytinyaglı dolma yapmaya gidiyorum....Haftalar sonra ilk kez yemek yapıcam..
Hadi hayırlısı bakalım..Gelirim yine..öpüldünüz şekerler

ayyy bende çok güzel yaparım yaprağım olsaydı bende sarardım şimdi. yardıma ihtiyacın var mı?

kadınları anlamak zor derler bide halbu ki erkekleri anlamak daha zor. aslında en güzeli pek yüz vermemek.

hmmm seninde ilgiye ihtiyacın olduğu bi dönem, onunda iş stresi var diyosun.. hal böyleyke ilgi falan hak getire.. Ne desem bilemedim..

Saldırın gari

uleyyynn bütün gün aklımızda o iş vardı hepimizin, galiba ben c.tesi beklemeyebilirim :78:

[maşallah kızlarrr istek yerinde moralde yerinde belli durmayınn ozaman sıkıştırınnn köşeyee :))))

Benim eşim dün akşam karnına yastık mı koydun? diyor bebiş doğsun bu lafına istinaden ilk öğreteceğim şey babasının suratına işemek dedim gülüyor

Doktordan yeni geldim ikili test sonucum iyiymis free hcg degerim 92mis yani sizin tahmine göre kızmı oluyor varmı 50 nın ustu olupta erkek denilen

ayy cok guldum kızzzz....Bizimki sigara içmez ama bütün gün içtigi kahve ve bankadanın kokusu siniyo üstüne..Yıkanmadan asla olmaz..Valla atarım yataktan asagı hiç affetmem
benimkide sigara içiyor. iğrenç kokuo bana. ben de içerdim bıraktım hamilelikle. şimdi eşim yanıma yanaşsa midem kalkıo. 50 kere dedim içme şunu midem fena oluo die. amannnnnn içsin ben de yanaşmam yanına
hahahah benimde akşam yemekten sonra göbeğim 5 aylık gibi şişiyor eşim şok oluo. ama benim kuşumun eskiden 5 aylık göbeği vardı ama şimdi indi. yemek yapamıorum çünkü. akşamları tost yapıo onu yiyo acaip üzülüyorum.:78:
canım ne alışverişine başlıcan bebek mi???

Doktordan yeni geldim ikili test sonucum iyiymis free hcg degerim 92mis yani sizin tahmine göre kızmı oluyor varmı 50 nın ustu olupta erkek denilen

benim 40 çıktı oğlum olucak. senin kız gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…