zaten öyle olduk birbirimize karşı benden önce bilgisayarla ilgilenmesi zoruma gidiyor hizmetinide eksit etmeli degilim beyefendinin yaa biraz bana hal hatır sorsa bir konuşsa gitse sabaha kadar pc başında otursa inanın hiç zoruma gitmeyecek abartan birisi degilimm ama beni bukadar ilgisiz bırakmasın bu halimde beni çok üzüyor sana ihtiyacım var dememe ragmen oralı olmadı artık pek konuşmuyorum kızımla ilgileniyorum bakalım ne zamana kadar devam edecek işleri yoluna girince düzelecekmi hiç üstüne gitmiyorum sessiz sakın içeme ata atat oturuyorum işteekadınları anlamak zor derler bide halbu ki erkekleri anlamak daha zor. aslında en güzeli pek yüz vermemek.
hmmm seninde ilgiye ihtiyacın olduğu bi dönem, onunda iş stresi var diyosun.. hal böyleyke ilgi falan hak getire.. Ne desem bilemedim..
[maşallah kızlarrr istek yerinde moralde yerinde belli durmayınn ozaman sıkıştırınnn köşeyee:))))
Doktordan yeni geldim ikili test sonucum iyiymis free hcg degerim 92mis yani sizin tahmine göre kızmı oluyor varmı 50 nın ustu olupta erkek denilen
zaten öyle olduk birbirimize karşı benden önce bilgisayarla ilgilenmesi zoruma gidiyor hizmetinide eksit etmeli degilim beyefendinin yaa biraz bana hal hatır sorsa bir konuşsa gitse sabaha kadar pc başında otursa inanın hiç zoruma gitmeyecek abartan birisi degilimm ama beni bukadar ilgisiz bırakmasın bu halimde beni çok üzüyor sana ihtiyacım var dememe ragmen oralı olmadı artık pek konuşmuyorum kızımla ilgileniyorum bakalım ne zamana kadar devam edecek işleri yoluna girince düzelecekmi hiç üstüne gitmiyorum sessiz sakın içeme ata atat oturuyorum iştee
:78:
Gözünaydın.. Bebişi gördünmü peki, dr. Bişey demedimi cinsiyetiyle ilgili?
yok bebegi bugun gormedim sadece tahlil sonuçlarına baktı zaten en basta demişti benim doktorum 16. Haftada cinsiyeti belli olur diye o yüzden hiç cinsiyet sormadım :18:
maddi açıdan ne istesem yok demez hamileyim diye ama benim önce ruhumun doyması lazımm ruhum çok açç kızlarrr inanın sizlerde olmasanız kızımda olmasa kendimi hepten yanlız hissedicem
sen çok olgun davranıyosun ne güzel ben kıyametleri koparıyoru hemde ortada çok bşey yokken ben ilgisizliğe dayanamıyorum. senin gibi yapsm uzak dursam oalı bile olmaz benimkidheralde amann brak bilgisayarıla mutlu olsun enindesonunda bizlere muhtaçlar. off karmaşık şeyler bunlar :96:
kuzenimin eşide hamile aramızda 1 ay var ama görseniz kocasıın onunla ilgilenmesini yaa gönül istiyor işte malumm hormonlarr zaten duygusallıgımı tavana vurmuşş
maddi açıdan ne istesem yok demez hamileyim diye ama benim önce ruhumun doyması lazımm ruhum çok açç kızlarrr inanın sizlerde olmasanız kızımda olmasa kendimi hepten yanlız hissedicem
Canım ya, kıyamam.. dua et yanında kızın ya ilk çocuğunda yaşasaydın bunları.. ki yaşayanlar çoktur.. tesellin var senin çok şükür..
hamilelik duygusu inan ilke 2.ye bakmıyor ben o zor günlerimde eşimi hiç destek verirken görmedimm yanımda degildi açmı yatıyorum tokmu yatıyorum umrunda bile degildi eşimden resmen sogumaya başladım bu söylemek çok kötü birşey inşalalh geçicek bu günler
çok şanlısın maşallahhhcanım herkesin yapısı farklı. benim kaynımla eşim tek yumurta ikizi. birbirlerine bu kadar yakınlar fakat kaynım eşini hamile iken çok üzdü ama benim eşim hamileliğimin başından beri mükemmel ötesi davranıyor. insan değil melek diyesim geliyor resmen..
oyy kıyamam boşver ya çok takma biz hormonlardan dolayı baı şeyleri çok abartıyoruz aşırı ilgi istiyoruz. biz bize yeteriz. ben burda çok keyif alıyorum diğer sorunlarımı unutuyorum. smile ifadelerini bile görüünce zevk alıyorum mutlu oluyorum sizlerle.
yiyeyim içelim ohbet edelim mutlu olalım bebişlerimizde mutl olsun
kizlar herkese slm bugün nasilsiniz bakim ?´
kizlar rüyama sizden yorum istiyorum altin bilezikler ne anlama geliyor ama ben takmiyorum sade gördüm ve kizlar bugün ikili testim var bebisimi görcem cok mutluyum :))
kizlar herkese slm bugün nasilsiniz bakim ?´
kizlar rüyama sizden yorum istiyorum altin bilezikler ne anlama geliyor ama ben takmiyorum sade gördüm ve kizlar bugün ikili testim var bebisimi görcem cok mutluyum :))
sorunda bu zaten canım bana muhtaç oldugunda beni hatırlasın istemiyorummm ben ona çok düşkündüm o benimm 2 koca bebegimd eama beni kendinden sogutmaya başladı bu 3 aydırr
turko haklısın kesinlikle. eşin haksız. ama bazen erkeklerde bu dönemde bunalabiliyorlarmış. sen ona yakınlık göster bekleme bakalım değişecek mi? benim eşim bilgisayarda uğraşınca gidiyorum kucağına oturuyorum, şirinlik yapıyorum. mesela televizyonda istemediğim birşeyler açınca televizyonu görmesini engelleyecek şekilde öpüyorum, kokluyorum, uğraşıyorum vs. ilgisini benden başka biryere vermesini istemiyorum çünkü. gerçi senin durumun farklı evin içinde başka çocuk var. onun yanında yapamazsın bunları ama eşinden bekleme derim ben. bir süre sonra sen ilgilenmeyince o ilgilenecek. şahsen bende böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?