maddi açıdan ne istesem yok demez hamileyim diye ama benim önce ruhumun doyması lazımm ruhum çok açç kızlarrr inanın sizlerde olmasanız kızımda olmasa kendimi hepten yanlız hissedicem
canım herkesin yapısı farklı. benim kaynımla eşim tek yumurta ikizi. birbirlerine bu kadar yakınlar fakat kaynım eşini hamile iken çok üzdü ama benim eşim hamileliğimin başından beri mükemmel ötesi davranıyor. insan değil melek diyesim geliyor resmen..
nevracım benim doktorum Anadolu yakasında koşuyolunda (kadıköye yakın) medipol hastanesinde Dr. Cevahir tekcan (bayan) çok memnunum. çok rahatlatıyor beni. çok bilgili çok seviyorum dr.mu
yasemin geçmişi kaçırmamak için sayfalara dalmışım
bebişim 83 gr olmuş, çok hareketliydi karnımı doyurup gittim 1 minicik gofrette attım ağzıma ama bu kadar hareketli olcağını bilmiyordum maşallah herşey çok şükür iyi dedi dr. Önümüzdeki ay ayrıntılı ultrasona giricem
İnşallah seninde herşeyin güzel olucak canım.
Cinsiyetini söyledi ama kesin demedi önümüzdeki ay kesin konuşuruz dedi erkek olabilir dedi.
o yüzden subaru bu tahminde bulunmuştuda yazdım
ay meraba herkese acaba ben burayamı aitim :) 11 haftalık oldu bebişim 16 agustos son adet tarihimdi 23 mayısda dogum olacagına göre heralde aranıza hoşgeldimartık gün gün yakınmalarımı dinliyecek birilerini buldum sanırım
selam sekerler....nasılsınız....benım sonuclarım cıkmıs sukur bır problem yokmus...
ya kızlar sızınde fıkrınızı almak ıstıyorum ben ya bır turlu kara veremedım arada kaldım ben....mutfaga gıdeyım geleyım yazarım...
Merabalarrr.Bende mayis annesi olucam insallah bu benim3. bebegim iki tane cocugum var.Sanki ilk bebisim gibi heyecanliyim olgunlukta hamilelik bir baskaymis..
slm kızlar yaşadıklarımı size kelimelerle tarif etmek imkansız ne anlatacağımı bilmiyorum bu kadar rahatken içim bu kadar ferahken başıma geenler beni alt üst etti psikolojimi inanılmaz etkiledi. 2 li test için doktoruma gittim sonuçları için beni çağırmıştı.. risk çok yüksek dedi 1:171 çıkmıştı bu durum tehlikeli dedi yarın tıp fakültesinde doç dr. ebru hanıma gidip değerlerini göster ve aminiyo sentez yapalım dedi YANİ KARNIMDAN SIVI ALICAKLAR,yada bebeğinin eşinden parça ben tabi ne olduğumu şaşırdım çıktım saatlarce ağladım eşimle birlikte doktor arkadaşlarımıza sorduk noroloji uzmanı evet değer gerçekten düşük dedi mutlaka bi prof. danışın.. daha sonra başına bu tür olay gelen yakınlarla konuştuk beni rahatlattılar ama dedikleri bizde o sıvıyı aldırdık temiz çıktı 2,li teste göre kesinlikle alınması gerekir demişler bi tanıdığıma ama aminiyo sentez temiz çıkmış ve şuan nurtopu bi bi oğlu var .. diğer tanıdığım aminiyo sentezi 3 defa yaptırmış 3. temiz çıkmış çocuğu çok sağlıklı ve daha kötü çıkıpta yaptırmayan diğerlerii. neyse arştırmalar sonunda tıp fakültesine gittim dün doktoru beklerken bi prof la görüştüm evet değer çok düşük riskli mutlaka 3 lü testi beklemeden aminoyo sentez yaptır dedi bekleme dedi kendi dokturam bu tahlili tekrar yaptırmak istiyorum dedim hayır dedi gerek yok çok güvenilir bi labaratuar dedi.. ii çıkarsa hangisini baz alıcaksın dedi.. prof. a sordum testi tekrar yaptırayım hayır dedi yanlış yaparsın temiz çıkınca doğan bebek dawn sendromlu olursa kendini suçlamıcakmısın dedi.. en sonunda ebru hanım geldi eşimle birlikte artık tükenmiştik evet riskli bi durum dedi mutlaka sıvı alıp ankaraya gönderelim 3 hafta sonra sonucu alırız millet 3 lü testen sonra öğreniyor ve geç kalınıyor sen erkenden öğreniceksin dedi %1 ihtimal düşük riski var dedi gel yapalım dedi şimdi odaya girdik heryerim titriyordu nefes alamıyordum hala öyleyim iğnenin uzunluğu elinizin orta parmağından bileğinize kadar hatta daha uzun uyuşturucam dedi ama sadece bi sıvı sürdü kaıkla karın arasında batırdığındaki acıyı anlatamam resmen kart diye ses çıkıyor ölücem sandım sıvıyı çekti hayır yetersiz parça alamadık dedi tekrar yapıcam dedi çocuk resmen kendini kasıyor hissediyorsunuz ve bağıramıyorsun ayyy diyorum ama bağırdıkça iğne yeri daha çok acıyor neden ben dedim neden yeter artık hiçbişey istemiyorum dedim 2. de başarısız plasenta aşağıda olduğu için istediğimiz miktarda gelmiyor dedi zaten daha 12 haftalık dedi çarşamba günü öğleden sonra gel tekrar yapalım o zaman biraz daha büyümüş olucak dedi mutlaka olur dedi.. ayrıca ebru hanım üniversitede en çok bu işi yapan kişi herkes kesinlikle ebru hanım dedi tabi benim şanssızlığım olsa gerek düşünün o acıyı yaşamaya tekrar kendi ayaklarımla nasıl gidicem aklımı oynatıcaktım dün eve geldiğimde acıdan ağladım hep aslında korkudan da .. gece uyuyamadım çünkü o anı asla unutamadımo iğne o acı nebiliyim allahım düşmanıma vermesin ... anlatacak çok şey var yine kafam karıştı kızlar daha anlatıcağım çok şey vardı ama beynim durdu.. işte böyle kızlar
Canımmmmmm çok üzüldüm yaşadıklarına. Sana benzer bir durumu bende yaşıyacam sanırımBenim 2'li testin sonucu sana göre çok çok daha kötü çıktı. 1:23 yani risk çok büyük. Fakat benim bebişlerim ikizdi, birinin gelişimi 7 haftada durdu. Bu yüzden doktorum 2'li teste güvenemiyor. gelişimi duran bebeğin salgıları sonucu etkilemiş olabilir dedi. Cerrahpaşada hocasına danışıp bana haber verecek. Öğlene kadar aramasını bekliyorum. Çok korkuyorum. Acısını geçtim, bu bebeği de kaybedersem tükenirim... Allah yardımcımız olsun. ama 4'lü teste kadar beklemek de çok uzun bir süre, bu yüzden amniyosenteze başvuracağız herhalde. Ben 13. haftadayım. inşallah seninki gibi 2 kere eziyet çektirmezler :18:
ay cok tsk ederim öyle hızlı ilerliyorki sayfalar hepsini okuyamıyorum sadece bi göz attım bi de üzücü seyleri okumak istemiyorum acayip kuruntuluyum zaten ikili test aşamasındayım ödüm kopuyooo
Doktordan yeni geldim ikili test sonucum iyiymis free hcg degerim 92mis yani sizin tahmine göre kızmı oluyor varmı 50 nın ustu olupta erkek denilen
hamilelik duygusu inan ilke 2.ye bakmıyor ben o zor günlerimde eşimi hiç destek verirken görmedimm yanımda degildi açmı yatıyorum tokmu yatıyorum umrunda bile degildi eşimden resmen sogumaya başladım bu söylemek çok kötü birşey inşalalh geçicek bu günler
kizlar herkese slm bugün nasilsiniz bakim ?´
kizlar rüyama sizden yorum istiyorum altin bilezikler ne anlama geliyor ama ben takmiyorum sade gördüm ve kizlar bugün ikili testim var bebisimi görcem cok mutluyum :))
turko haklısın kesinlikle. eşin haksız. ama bazen erkeklerde bu dönemde bunalabiliyorlarmış. sen ona yakınlık göster bekleme bakalım değişecek mi? benim eşim bilgisayarda uğraşınca gidiyorum kucağına oturuyorum, şirinlik yapıyorum. mesela televizyonda istemediğim birşeyler açınca televizyonu görmesini engelleyecek şekilde öpüyorum, kokluyorum, uğraşıyorum vs. ilgisini benden başka biryere vermesini istemiyorum çünkü. gerçi senin durumun farklı evin içinde başka çocuk var. onun yanında yapamazsın bunları ama eşinden bekleme derim ben. bir süre sonra sen ilgilenmeyince o ilgilenecek. şahsen bende böyle oldu.
altın bilezk erkek derlermiş ama bizim bi tanıdık takmış koluna rüyada ama kızı var gerçi çok hayırlı evlat belki de buna mı delalet acaba?
ayyy bende çok güzel yaparım yaprağım olsaydı bende sarardım şimdi. yardıma ihtiyacın var mı?
kizlar rüyama sizden yorum istiyorum altin bilezikler ne anlama geliyor ama ben takmiyorum sade gördüm ve kizlar bugün ikili testim var bebisimi görcem cok mutluyum :))
altın bilezik erkek evlat demekmiş.
rabia ben de hep kızım olucak sanıyodum eşimin içinede kız doğuyodu. oğlum olucakmış hala içimde bebeğimin kız olduğuna dair bir his var ne manyağım ben. ama alıştım oğluma. canım oğlum die seviyorum kıza dönerse yine oğlum dicem ben hahahaha
yaa dikkatini kendine çekmeye çalışırken şirinlik yaparken azar yersen ne yaparsınn bana bu cevapla canımm birde.....anlamışsındır söylemek istediğimi canımm yaa off of
canımm hayrolsun ruyan inşallah..Ne guzel bebişini görcekmişsin..Ne mutlu sana..Her gördugun ruyanda guzel seyler dusun ki guzel olsun....
cok sagol canim birde ikili testlerimde umarim sorun cikmaz onuda cok merak ediyorum
canım sen boşver dediklerimi. senin yazdığın birşeyi görmemişim. "aç mı yatıyorum tok mu umrunda değil". ne demek yaa.. çok sinir oldum. sen tek başına mı yaptın bu çocuğu.
Sen %100 haklısın. hamilelik nedeniyle hepimiz bazen gerektiğinden fazla ilgi bekliyoruz. bu kadar ilgi gösterememeleri belki bir nebze hazmedilir ama seninki abartmış olayı. açıkçası dediklerime pişman oldum. ya hareketlerini düzeltecek yada düzeltecek başka yolu yok. kimseye değerinden fazlasını verme. sana 1 adım gelirse sen 10 adım git ama böyle yaptığı sürece asla yüz verme. huy edinir.
Dediğim gibi haklısın ama bebeğin için düşünme bunları. sıkma canını.
kizlar rüyama sizden yorum istiyorum altin bilezikler ne anlama geliyor ama ben takmiyorum sade gördüm ve kizlar bugün ikili testim var bebisimi görcem cok mutluyum :))[/QUOTE
normalde altın iyi değildir ama hamilelikte bilezik görmek sanırım erkek evlada işaretmiş..
bi teyzemiz söylemişti ama emin değilim...
cok sagol canim birde ikili testlerimde umarim sorun cikmaz onuda cok merak ediyorum
kizlar rüyama sizden yorum istiyorum altin bilezikler ne anlama geliyor ama ben takmiyorum sade gördüm ve kizlar bugün ikili testim var bebisimi görcem cok mutluyum :))[/QUOTE
normalde altın iyi değildir ama hamilelikte bilezik görmek sanırım erkek evlada işaretmiş..
bi teyzemiz söylemişti ama emin değilim...
subaru ben hep kizim oldunu gördüm simdiye kadar ve aksam size kizim olucak diye gelicem canim bakin görün :)))
OFF OFF yarın ıkılı test gunum geldı cattı umarım hersey ıyıdır ve doktor hayırlı haber verır.dün gece ruyamda karnımdan bordo rengı sıvılar gelıodu ayağa kalkamıodum her yerım kanıodu ben kafayı yedım son doktor muayenesınden sonre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?