2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maddi açıdan ne istesem yok demez hamileyim diye ama benim önce ruhumun doyması lazımm ruhum çok açç kızlarrr inanın sizlerde olmasanız kızımda olmasa kendimi hepten yanlız hissedicem

benim eşimde hanileliğimin ilk ayında bana ot yoldurdu. sinir oluodum ona. ama şimdi oğlu olucak ya acaip hassas. beni ne kadar çok sevdiğini zaten biliyorum. asla eşimin sevgisinden şüphe duymadım. ilgiside aynen çok fazla hep ilgiliydi. ama benim hassas durumlarımı anlamaz buna göre davranmazdı. şu sıralar arda'mız yüzünden epey dikkatli. oğlum soalsun.

turko bu bilgisayar konuusnda ben de şikayetçiyim valla. hayatımıza bir girdi pir girdi. eşim eve gelir yemek yemeden bilgisayarını açar. iş yerinden alışkanlık olmuş. benim arkadaşım evine almamıştı internet. kocası istememişç ilk zamanlar çok kızardım kocasına ama adam haklı. internetten birbirimize vakit ayıramayız istemiyorum internet. işyerinde sabahtan akşama kadar zaten başındayız demiş. doğru vallla:84:

ciesra ve melekcim bugün doktora sorcam cinsiyetini ama bana hep kizim olucakmis gibi geliyor bugün cok heyecanliyim vakitde gecmez :))

nevracım benim doktorum Anadolu yakasında koşuyolunda (kadıköye yakın) medipol hastanesinde Dr. Cevahir tekcan (bayan) çok memnunum. çok rahatlatıyor beni. çok bilgili çok seviyorum dr.mu

sağol canım ..çok duydum ismini bu doktorun..
araştırmalarım son hız devam ediyo..sırada aday dr.lara randevu almak var...

gözün aydın baharnaz canım merak etmiştim seni ....

hoşgeldiin hayırlı olsun

gözün aydın canım... operayon için nereye karar verdin merak ettim?
inş. hayırlısı olur dualarım senle...

Merabalarrr.Bende mayis annesi olucam insallah bu benim3. bebegim iki tane cocugum var.Sanki ilk bebisim gibi heyecanliyim olgunlukta hamilelik bir baskaymis..

hoşgeldiiin hayırlı olsun

canım çok üzüldüm karşılaştığın olaylara..inşallah hiç birşey çıkmayacak dualarım seninle canım ...inancını yitirme ve hep iyi düşün...

canım Allah seninde yardımcın olsun hayırlısı ile kötü sonuç çıkmasın inşallah...dualarım seninle...

ay cok tsk ederim öyle hızlı ilerliyorki sayfalar hepsini okuyamıyorum sadece bi göz attım bi de üzücü seyleri okumak istemiyorum acayip kuruntuluyum zaten ikili test aşamasındayım ödüm kopuyooo

yaaa bende çok kuruntuluyum kıslar çok panik bi tipim dıştan göstermesem de, Allah hayırlı yazılar yazsın hepimiz hakkında....

Doktordan yeni geldim ikili test sonucum iyiymis free hcg degerim 92mis yani sizin tahmine göre kızmı oluyor varmı 50 nın ustu olupta erkek denilen

gözün aydın buraya göre kızzz

turko canım bu aralar bizlerde çok duygusalız, umarım ilişkiniz en kısa zamanda düzelir ..
geçecek canım zamana bırak bakalım...

kizlar herkese slm bugün nasilsiniz bakim ?´

kizlar rüyama sizden yorum istiyorum altin bilezikler ne anlama geliyor ama ben takmiyorum sade gördüm ve kizlar bugün ikili testim var bebisimi görcem cok mutluyum :))

altın bilezk erkek derlermiş ama bizim bi tanıdık takmış koluna rüyada ama kızı var gerçi çok hayırlı evlat belki de buna mı delalet acaba?

yaa dikkatini kendine çekmeye çalışırken şirinlik yaparken azar yersen ne yaparsınn bana bu cevapla canımm birde.....anlamışsındır söylemek istediğimi canımm yaa off of

bana hep bu derece ilgisiz olsaydı zaten 2. çocugu yapmazdım istemezdimm bugünleride atlatacagımıza inanıyorum inşallahh o pek farkında degil benim ne kadar üzüldüğümün... inanın kızımı ve karnımdaki melegi eşimden çok seviyorum bu durumdaa

Son düzenleme:
altın bilezk erkek derlermiş ama bizim bi tanıdık takmış koluna rüyada ama kızı var gerçi çok hayırlı evlat belki de buna mı delalet acaba?

ben koluma takmadim canim ama olabilir hayirli evlat cünkü rüyalarimda hep kizim oldunu gördüm icimdeki histe kizim olcani diyor :))

altın bilezik erkek evlat demekmiş.

rabia ben de hep kızım olucak sanıyodum eşimin içinede kız doğuyodu. oğlum olucakmış hala içimde bebeğimin kız olduğuna dair bir his var ne manyağım ben. ama alıştım oğluma. canım oğlum die seviyorum kıza dönerse yine oğlum dicem ben hahahaha

ayyy bende çok güzel yaparım yaprağım olsaydı bende sarardım şimdi. yardıma ihtiyacın var mı?

Canım ben kırmızı biberlerden yaptım dolmayı..Bikaçtanede yesil dolmalık biber doldurdum..Ama soganı dograrken nasıl kötü anlatamam..Hersey berbat koktu burnuma..Yeşillik cok severim nane dereotu ama onlarda off off nasıl koktu öyle yaaa
Şidi attım fırına..İnşallah daha cok bulanmam...Mutfaktan kendimi dısarı zor attım...
Yemek yapmak cok zor yaaa

kizlar herkese slm bugün nasilsiniz bakim ?´

kizlar rüyama sizden yorum istiyorum altin bilezikler ne anlama geliyor ama ben takmiyorum sade gördüm ve kizlar bugün ikili testim var bebisimi görcem cok mutluyum :))

canımm hayrolsun ruyan inşallah..Ne guzel bebişini görcekmişsin..Ne mutlu sana..Her gördugun ruyanda guzel seyler dusun ki guzel olsun....

hadi gözün aydin canim senin oglusun olcagi göbisinden belliydi sivriydi :)) bakalim ben ne müjdelerle gelcem bugün daha randevuma 2,30 saat var catlicam

yaa dikkatini kendine çekmeye çalışırken şirinlik yaparken azar yersen ne yaparsınn bana bu cevapla canımm birde.....anlamışsındır söylemek istediğimi canımm yaa off of

canım sen boşver dediklerimi. senin yazdığın birşeyi görmemişim. "aç mı yatıyorum tok mu umrunda değil". ne demek yaa.. çok sinir oldum. sen tek başına mı yaptın bu çocuğu.

Sen %100 haklısın. hamilelik nedeniyle hepimiz bazen gerektiğinden fazla ilgi bekliyoruz. bu kadar ilgi gösterememeleri belki bir nebze hazmedilir ama seninki abartmış olayı. açıkçası dediklerime pişman oldum. ya hareketlerini düzeltecek yada düzeltecek başka yolu yok. kimseye değerinden fazlasını verme. sana 1 adım gelirse sen 10 adım git ama böyle yaptığı sürece asla yüz verme. huy edinir.

Dediğim gibi haklısın ama bebeğin için düşünme bunları. sıkma canını.

zaten canım içimde bişeyler kopuk hissediyorum suskunum zaten husisis yapmıyorum içimden geldiği için öyleyim bu aralar buraya girip yazmak bana iyi geliyor hepinizde iyiki varsınız

nevra saol canım inşallah sende bebişini sağlıkla görürsün..
aylarımız beklemek le geçiyor canım inşallah ayrıntılı ultrasondada bir sorun çıkmaz hayırlsıı canım

cok sagol canim birde ikili testlerimde umarim sorun cikmaz onuda cok merak ediyorum

OFF OFF yarın ıkılı test gunum geldı cattı umarım hersey ıyıdır ve doktor hayırlı haber verır.dün gece ruyamda karnımdan bordo rengı sıvılar gelıodu ayağa kalkamıodum her yerım kanıodu ben kafayı yedım son doktor muayenesınden sonre

Turko canımm;
Yazdıklarını okuyunca aslında içten içe ne kadar üzüldügünü anladım..Eşinle bu konuyu konusmayı denedin mi hiç.Bazen biz bile bişey denmedigi zaman bize hersey yolunda sanırız..Halbuki karsımızdaki insanda bizden birşey bekliyor olabilir...Acıkca konusmak isteklerini acık acık ifade etmek en iyisi bence..Biz eşimle sorun yasadık mı hep böyle yapıyoruz..Baska Türlü asamıyoruz cunku kimse kimsenin beynini okuyamıyor..İnnaıyorum ki guzel guzel ona bunu anlattıgında seni anlayacaktır...Hersey guzel olacak sen gönlünü ferah tut arkadasım

rüyada kan varsa o rüya bozulurmuş canım üzme kendini. umarımtestlerin güzel çıkar sevinsene yarın bebişini görüceksin:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…