- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ben koluma takmadim canim ama olabilir hayirli evlat cünkü rüyalarimda hep kizim oldunu gördüm icimdeki histe kizim olcani diyor :))
nevraaa sağol canım
nevra saol canım inşallah sende bebişini sağlıkla görürsün..
aylarımız beklemek le geçiyor canım inşallah ayrıntılı ultrasondada bir sorun çıkmaz hayırlsıı canım
kizlar herkese slm bugün nasilsiniz bakim ?´
kizlar rüyama sizden yorum istiyorum altin bilezikler ne anlama geliyor ama ben takmiyorum sade gördüm ve kizlar bugün ikili testim var bebisimi görcem cok mutluyum :))[/QUOTE
normalde altın iyi değildir ama hamilelikte bilezik görmek sanırım erkek evlada işaretmiş..
bi teyzemiz söylemişti ama emin değilim...
ayyy bende balık gördüm kocamandı...hayrolsun
OFF OFF yarın ıkılı test gunum geldı cattı umarım hersey ıyıdır ve doktor hayırlı haber verır.dün gece ruyamda karnımdan bordo rengı sıvılar gelıodu ayağa kalkamıodum her yerım kanıodu ben kafayı yedım son doktor muayenesınden sonre
hayirdir insallah canim hayra yor hem rüyada kan görülürse rüya bozuluyormus bildim kadariyla insallah yarin güzel haberlerle gelirsin canim benimde bugün ikili testim hakkimizda hayirlisi
hayirdir insallah canim hayra yor hem rüyada kan görülürse rüya bozuluyormus bildim kadariyla insallah yarin güzel haberlerle gelirsin canim benimde bugün ikili testim hakkimizda hayirlisi
amın inşallah senın saat kaçta randevun
kizlar bugün baska kimin ikili testi var ?
canım sen boşver dediklerimi. senin yazdığın birşeyi görmemişim. "aç mı yatıyorum tok mu umrunda değil". ne demek yaa.. çok sinir oldum. sen tek başına mı yaptın bu çocuğu.
Sen %100 haklısın. hamilelik nedeniyle hepimiz bazen gerektiğinden fazla ilgi bekliyoruz. bu kadar ilgi gösterememeleri belki bir nebze hazmedilir ama seninki abartmış olayı. açıkçası dediklerime pişman oldum. ya hareketlerini düzeltecek yada düzeltecek başka yolu yok. kimseye değerinden fazlasını verme. sana 1 adım gelirse sen 10 adım git ama böyle yaptığı sürece asla yüz verme. huy edinir.
Dediğim gibi haklısın ama bebeğin için düşünme bunları. sıkma canını.
Turko canımm;
Yazdıklarını okuyunca aslında içten içe ne kadar üzüldügünü anladım..Eşinle bu konuyu konusmayı denedin mi hiç.Bazen biz bile bişey denmedigi zaman bize hersey yolunda sanırız..Halbuki karsımızdaki insanda bizden birşey bekliyor olabilir...Acıkca konusmak isteklerini acık acık ifade etmek en iyisi bence..Biz eşimle sorun yasadık mı hep böyle yapıyoruz..Baska Türlü asamıyoruz cunku kimse kimsenin beynini okuyamıyor..İnnaıyorum ki guzel guzel ona bunu anlattıgında seni anlayacaktır...Hersey guzel olacak sen gönlünü ferah tut arkadasım
subaru ben hep kizim oldunu gördüm simdiye kadar ve aksam size kizim olucak diye gelicem canim bakin görün :)))
İNŞ..allah gönlüne göre versin.....
ama diğer seçeneğedeaçık olmanı tavsiye ediyorum
demedi deme bakkkk :78:
hayırlısı ile güle güle git mutlulukla dön canım
haberlerini bekliyoruz
ben bugun sonucumu aldım rabia sen yenimi verceksın kan falan?
evet canim bugün kan verecegim usgye bakcak ikili test yani insallah hersey yolundadir heyecan mutluluk korku sevinc hepsini bi arada yasiyorum
İNŞ..allah gönlüne göre versin.....
ama diğer seçeneğedeaçık olmanı tavsiye ediyorum
demedi deme bakkkk :78:
subaru diger secenekte nedense 1% bile icimden gecmiyor canim
zaten canım içimde bişeyler kopuk hissediyorum suskunum zaten husisis yapmıyorum içimden geldiği için öyleyim bu aralar buraya girip yazmak bana iyi geliyor hepinizde iyiki varsınız
hadi gözün aydin canim senin oglusun olcagi göbisinden belliydi sivriydi :)) bakalim ben ne müjdelerle gelcem bugün daha randevuma 2,30 saat var catlicam
zaten canım içimde bişeyler kopuk hissediyorum suskunum zaten husisis yapmıyorum içimden geldiği için öyleyim bu aralar buraya girip yazmak bana iyi geliyor hepinizde iyiki varsınız
subaru diger secenekte nedense 1% bile icimden gecmiyor canim
hislerin kuvvetliyse inşşş allah gönlüne göre verir...
kızsa bugün öğrenmen için erken
ama ben diyorum kendini diğer seçeneğede alıştır...
demedi deme baakk
evet canim bugün kan verecegim usgye bakcak ikili test yani insallah hersey yolundadir heyecan mutluluk korku sevinc hepsini bi arada yasiyorum
anladım canım. üzme kendini. Dediğin gibi biz varız burada. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz. Bak bugün çok üzdün bebeğiniHadi bir bardak süt iç bebeğininde morali yerine gelsin Sende benim gibi yap doğar doğmaz babasının suratına işemeyi öğret Senin intikamını alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?