2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben koluma takmadim canim ama olabilir hayirli evlat cünkü rüyalarimda hep kizim oldunu gördüm icimdeki histe kizim olcani diyor :))

hayırlara yoralım canım inşallah sağlıklı olsun da....

nevraaa sağol canım

canım ne demek yaaa..
bunaldıkça yaz tabi insan rahatlıyo paylaşınca...

nevra saol canım inşallah sende bebişini sağlıkla görürsün..
aylarımız beklemek le geçiyor canım inşallah ayrıntılı ultrasondada bir sorun çıkmaz hayırlsıı canım

evet ya hadi testi bekle hadi cinsiyeti derken derken inşallah hayırlıısı ile mama tarifi konuştuğumuz günlere varırız...

Son düzenleme:

hayirdir insallah canim hayra yor hem rüyada kan görülürse rüya bozuluyormus bildim kadariyla insallah yarin güzel haberlerle gelirsin canim benimde bugün ikili testim hakkimizda hayirlisi

hayirdir insallah canim hayra yor hem rüyada kan görülürse rüya bozuluyormus bildim kadariyla insallah yarin güzel haberlerle gelirsin canim benimde bugün ikili testim hakkimizda hayirlisi

hayırlısı ile güle güle git mutlulukla dön canım
haberlerini bekliyoruz

bu konu hakkında agzımı açsam aglıyacamaglamaktan anlatamıyacam biliyorum okadar doldum ki size yazarken biel kendimi tutamıyorum bıraktım içinden nasıl geliyorsa öyle gitsinn konuşmak istemiyorum bir defasında söyledim bu dönemde sana çok ihtiyacım var diye artık konuşmakta istemiyorumm

zaten canım içimde bişeyler kopuk hissediyorum suskunum zaten husisis yapmıyorum içimden geldiği için öyleyim bu aralar buraya girip yazmak bana iyi geliyor hepinizde iyiki varsınız

Anladım canım. üzme kendini. dediğin gibi biz varız burada. hepimiz birbirimize destek oluyoruz. bak bugün çok üzdün bebeğini hadi bir bardak süt iç bebeğininde morali yerine gelsin sende benim gibi yap doğar doğmaz babasının suratına işemeyi öğret senin intikamını alsın

hadi gözün aydin canim senin oglusun olcagi göbisinden belliydi sivriydi :)) bakalim ben ne müjdelerle gelcem bugün daha randevuma 2,30 saat var catlicam

saol canım. valla göbeğim sivrildi gitti benim. benim kuzenleriminde sivri çıktıçı ve kızları olduğu için kızım olur dedim ama "arda"m oluyormuş. darısı başına Allah gönlüne göre versin

zaten canım içimde bişeyler kopuk hissediyorum suskunum zaten husisis yapmıyorum içimden geldiği için öyleyim bu aralar buraya girip yazmak bana iyi geliyor hepinizde iyiki varsınız

Canım ya üzüldüm gerçekten erkekler bizler gibi çok ince düşünmüyorlar tamam da seninki de çok abartmış yazık değilmi sana ilk bebeğinizde demi böyle davranıyordu kayınvaliden veya görümcen yokmu onlarla konuşsan belki onların sözünü dinler davranışlarını düzeltir.

evet canim bugün kan verecegim usgye bakcak ikili test yani insallah hersey yolundadir heyecan mutluluk korku sevinc hepsini bi arada yasiyorum

İnsallah hiç birsey cıkmaz ben de bugun tahlil sonucunu beklerken kalbim cıkacak sandım yerınden aslında ugun sabaha kadar cok rahatdım ama bırden hecan yapdım ve cok sukur kı ıyı cıktı sonuc senın de ınsallah ole olur

kizlar ben cikiyim hazirlaniyim doktorun yaninda cafeteria var gidim tatli seyler yeyim bebisim hareketlensin ama tatliyida nasil yicem hic sevmiyorum :18: aksama burdayim kizlar heyecandan yolda bayilmassam

kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin simdilik hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…