2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ilk çucugumdada kaynanam burnumdan getirmiş...bu konu hakkında kimseyle konuşmuyorum resmen içime kapandımmm

turko canım ya üzme kendii bak bebeğin de üzülür sokma strese onu. hadi ama kalk az camda bak teiz hava çek içine silkelen kendine gel sen annesin 2 güzel kuzuzcun var güçlü olmalısın .

Senin Arda' na kurban olsunlar emi

hadi sana bol şans. iyi haberlerle gel emi?

turko canım ya üzme kendii bak bebeğin de üzülür sokma strese onu. hadi ama kalk az camda bak teiz hava çek içine silkelen kendine gel sen annesin 2 güzel kuzuzcun var güçlü olmalısın .

dogru diyosun melekm canımm yaaa..Allah baska sıkıntı vermesin bitanem..
turkom benim..Sen iyi ol ki kuzucukların da iyi olsun..Biz varız burda..Sıkıldın mı gel buraya.keske yakın olsak gidip gelebilsek birbirimize ne guzel olur yaa...Ama bunada sukur...bu arada face te cok fena seyler paylasıyosun gebertcem seni..Gül sevin sukret bitanem yaaa...Sen saglıklısın kuzucukların saglıklı..Eşin basında allah eksik etmesin..Gecer bugunler..Cok hassasız ya ondan oluyo böyle..

ahım tuttu bu sabahh pc yi açtı oyun indirecekken virüsmü girmiş ne yapmış oynadıgı oyunların hiçbirisi açılmıyor sadece nete girebiliyoruz baka bişeyler yapamıyor yüklediği hibirşeye giremiyor çokk sevindimmm artık netten okey falan oynar ama çok sevdiği oyunlar programlar hepsi kilitlendi beceremedi yapmayı içten içe sevindimmm inşallahta yapılmazz canı nasılda sıkıldı off iyi olduu sıkılsınn

ilk çucugumdada kaynanam burnumdan getirmiş...bu konu hakkında kimseyle konuşmuyorum resmen içime kapandımmm

Eğer anlayışla yaklaşmıyorlarsa zaten konuşma canım kendin toparlanmaya çalış karnındaki ve diğer bebeğini düşün çünkü onların sana ihtiyacı var başka bişeylerle uğraşıp kafanı dağıtmaya çalış zor günler tabiki inşallah geçecek

kıslar ben çıkıyom haftasonu giremeyebilirim
herkese iyi hafta sonları

aman Allahtan sadece oyun oynuyolar başka kusurları olmasında benimkde gelir hemen ps3 ü açar bende deli olurum aman tek zevkleri oyun artık onada bişey demiyorum.

güzel haberlerle gel canım. bebişine bizden selam
Senin Arda' na kurban olsunlar emi
oda senin ellerinden öper teyzesi.

evde ardamın pipişini yirim diorum. eşim dioki "aşkım yersen kaynana olamazsın" hahahaha koptum. ayyyy ben de kaynana olucam ne günlere kaldık
kuşumm aile terapistine gidin. çok işe yarıyor.
tanıdıklarım var giden çok memnunlar

CerenliYagmur kullanıcısından alıntı
slm kızlar yaşadıklarımı size kelimelerle tarif etmek imkansız ne anlatacağımı bilmiyorum bu kadar rahatken içim bu kadar ferahken başıma geenler beni alt üst etti psikolojimi inanılmaz etkiledi. 2 li test için doktoruma gittim sonuçları için beni çağırmıştı.. risk çok yüksek dedi 1:171 çıkmıştı bu durum tehlikeli dedi yarın tıp fakültesinde doç dr. ebru hanıma gidip değerlerini göster ve aminiyo sentez yapalım dedi YANİ KARNIMDAN SIVI ALICAKLAR,yada bebeğinin eşinden parça ben tabi ne olduğumu şaşırdım çıktım saatlarce ağladım eşimle birlikte doktor arkadaşlarımıza sorduk noroloji uzmanı evet değer gerçekten düşük dedi mutlaka bi prof. danışın.. daha sonra başına bu tür olay gelen yakınlarla konuştuk beni rahatlattılar ama dedikleri bizde o sıvıyı aldırdık temiz çıktı 2,li teste göre kesinlikle alınması gerekir demişler bi tanıdığıma ama aminiyo sentez temiz çıkmış ve şuan nurtopu bi bi oğlu var .. diğer tanıdığım aminiyo sentezi 3 defa yaptırmış 3. temiz çıkmış çocuğu çok sağlıklı ve daha kötü çıkıpta yaptırmayan diğerlerii. neyse arştırmalar sonunda tıp fakültesine gittim dün doktoru beklerken bi prof la görüştüm evet değer çok düşük riskli mutlaka 3 lü testi beklemeden aminoyo sentez yaptır dedi bekleme dedi kendi dokturam bu tahlili tekrar yaptırmak istiyorum dedim hayır dedi gerek yok çok güvenilir bi labaratuar dedi.. ii çıkarsa hangisini baz alıcaksın dedi.. prof. a sordum testi tekrar yaptırayım hayır dedi yanlış yaparsın temiz çıkınca doğan bebek dawn sendromlu olursa kendini suçlamıcakmısın dedi.. en sonunda ebru hanım geldi eşimle birlikte artık tükenmiştik evet riskli bi durum dedi mutlaka sıvı alıp ankaraya gönderelim 3 hafta sonra sonucu alırız millet 3 lü testen sonra öğreniyor ve geç kalınıyor sen erkenden öğreniceksin dedi %1 ihtimal düşük riski var dedi gel yapalım dedi şimdi odaya girdik heryerim titriyordu nefes alamıyordum hala öyleyim iğnenin uzunluğu elinizin orta parmağından bileğinize kadar hatta daha uzun uyuşturucam dedi ama sadece bi sıvı sürdü kaıkla karın arasında batırdığındaki acıyı anlatamam resmen kart diye ses çıkıyor ölücem sandım sıvıyı çekti hayır yetersiz parça alamadık dedi tekrar yapıcam dedi çocuk resmen kendini kasıyor hissediyorsunuz ve bağıramıyorsun ayyy diyorum ama bağırdıkça iğne yeri daha çok acıyor neden ben dedim neden yeter artık hiçbişey istemiyorum dedim 2. de başarısız plasenta aşağıda olduğu için istediğimiz miktarda gelmiyor dedi zaten daha 12 haftalık dedi çarşamba günü öğleden sonra gel tekrar yapalım o zaman biraz daha büyümüş olucak dedi mutlaka olur dedi.. ayrıca ebru hanım üniversitede en çok bu işi yapan kişi herkes kesinlikle ebru hanım dedi tabi benim şanssızlığım olsa gerek düşünün o acıyı yaşamaya tekrar kendi ayaklarımla nasıl gidicem aklımı oynatıcaktım dün eve geldiğimde acıdan ağladım hep aslında korkudan da .. gece uyuyamadım çünkü o anı asla unutamadımo iğne o acı nebiliyim allahım düşmanıma vermesin ... anlatacak çok şey var yine kafam karıştı kızlar daha anlatıcağım çok şey vardı ama beynim durdu.. işte böyle kızlar

ya çok üzüldüm allah yardımcınız olsun inşallah bende doktor ense kalınlıgndan şüphelendıgınden berı amnıo sentezı arastırıodum ama plasentadan parça almanın bukadar zor oldugunu okumamıstım inşllh bu çektıgın acıları bebegınden gelen hayırlı haberler unutturr sana canımmmm pekı bebekte rıskı neden dolayı görduler acıkladılarmı sana

kıslar ben çıkıyom haftasonu giremeyebilirim
herkese iyi hafta sonları
selam olsun tüm anne adaylarına .......

nevkuşum bizi niye ihmal ediyorsun bak seni merak ediyorum takıma ugramayıda unutma ....
zattn yegenim oldukdan sonra tekrar kürkçü dükkanındasın ...

LOVER1984
hastaneden aramadılarmı nolldu
ben bugün bi ara yoğundum kaçırmış olabilirimm

cnm ben daha yarın gıdıcem kan vermeye ve tam olcum yaptırmaya haftamız daha yenı geldı . hatırlıomusun ben 10. haftada gıtmıstımde doktor bana ense kalınlıgından şüphelendım demıstı işte yarına randevumuz var gıdıoruz allahın ıznıyle bakalım nolcak:26:

aman Allahtan sadece oyun oynuyolar başka kusurları olmasında benimkde gelir hemen ps3 ü açar bende deli olurum aman tek zevkleri oyun artık onada bişey demiyorum.

kuşumm aile terapistine gidin. çok işe yarıyor.
tanıdıklarım var giden çok memnunlar[/QUOTE]

sağolun kızlar destekleriniz içinn bşraz rahatladımm aglamak bazen iy i geliyor bana tabi sizin desteginizde

arkadaslar bıraz free hcg degerı ıle cınsıyet arasındakı korolasyonu arastırdım ama denıldıgı gıbı cınsıyetle alakası hıcbır sekılde tıbba dayanmıyor ancak free hcg oranı hepatıt b ıle ve yasla alakalı yas ne kadar buyukse daha yuksek cıkabılıyor bır de mesela benım sarılık aşım vardı bundan dolayı olabılır cunku asıda bır nevi hepatit mıkrobu vucutta oluyor ya nese anladıgım kadarıyla durum bole

Hahahahahaaha :90::90::90: kaynana Zonox

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…