Canım ya üzüldüm gerçekten erkekler bizler gibi çok ince düşünmüyorlar tamam da seninki de çok abartmış yazık değilmi sana ilk bebeğinizde demi böyle davranıyordu kayınvaliden veya görümcen yokmu onlarla konuşsan belki onların sözünü dinler davranışlarını düzeltir.
gelince yazacagim canim senin ikili testin nezman ?
saol canım. valla göbeğim sivrildi gitti benim. benim kuzenleriminde sivri çıktıçı ve kızları olduğu için kızım olur dedim ama "arda"m oluyormuş. darısı başına Allah gönlüne göre versin
kizlar ben cikiyim hazirlaniyim doktorun yaninda cafeteria var gidim tatli seyler yeyim bebisim hareketlensin ama tatliyida nasil yicem hic sevmiyorum :18: aksama burdayim kizlar heyecandan yolda bayilmassam
kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin simdilik hoscakalin
turko canım ya üzme kendii bak bebeğin de üzülür sokma strese onu. hadi ama kalk az camda bak teiz hava çek içine silkelen kendine gel sen annesin 2 güzel kuzuzcun var güçlü olmalısın .
ilk çucugumdada kaynanam burnumdan getirmiş...bu konu hakkında kimseyle konuşmuyorum resmen içime kapandımmm
ahım tuttu bu sabahh pc yi açtı oyun indirecekken virüsmü girmiş ne yapmış oynadıgı oyunların hiçbirisi açılmıyor sadece nete girebiliyoruz baka bişeyler yapamıyor yüklediği hibirşeye giremiyor çokk sevindimmm artık netten okey falan oynar ama çok sevdiği oyunlar programlar hepsi kilitlendi beceremedi yapmayı içten içe sevindimmm inşallahta yapılmazz canı nasılda sıkıldı off iyi olduu sıkılsınn
güzel haberlerle gel canım. bebişine bizden selamkizlar ben cikiyim hazirlaniyim doktorun yaninda cafeteria var gidim tatli seyler yeyim bebisim hareketlensin ama tatliyida nasil yicem hic sevmiyorum :18: aksama burdayim kizlar heyecandan yolda bayilmassam
kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin simdilik hoscakalin
oda senin ellerinden öper teyzesi.Senin Arda' na kurban olsunlar emi
kuşumm aile terapistine gidin. çok işe yarıyor.ahım tuttu bu sabahh pc yi açtı oyun indirecekken virüsmü girmiş ne yapmış oynadıgı oyunların hiçbirisi açılmıyor sadece nete girebiliyoruz baka bişeyler yapamıyor yüklediği hibirşeye giremiyor çokk sevindimmm artık netten okey falan oynar ama çok sevdiği oyunlar programlar hepsi kilitlendi beceremedi yapmayı içten içe sevindimmm inşallahta yapılmazz canı nasılda sıkıldı off iyi olduu sıkılsınn
selam olsun tüm anne adaylarına .......kıslar ben çıkıyom haftasonu giremeyebilirim
herkese iyi hafta sonları
LOVER1984
hastaneden aramadılarmı nolldu
ben bugün bi ara yoğundum kaçırmış olabilirimm
Eğer anlayışla yaklaşmıyorlarsa zaten konuşma canım kendin toparlanmaya çalış karnındaki ve diğer bebeğini düşün çünkü onların sana ihtiyacı var başka bişeylerle uğraşıp kafanı dağıtmaya çalış zor günler tabiki inşallah geçecek
dogru diyosun melekm canımm yaaa..Allah baska sıkıntı vermesin bitanem..
turkom benim..Sen iyi ol ki kuzucukların da iyi olsun..Biz varız burda..Sıkıldın mı gel buraya.keske yakın olsak gidip gelebilsek birbirimize ne guzel olur yaa...Ama bunada sukur...bu arada face te cok fena seyler paylasıyosun gebertcem seni..Gül sevin sukret bitanem yaaa...Sen saglıklısın kuzucukların saglıklı..Eşin basında allah eksik etmesin..Gecer bugunler..Cok hassasız ya ondan oluyo böyle..
aman Allahtan sadece oyun oynuyolar başka kusurları olmasında benimkde gelir hemen ps3 ü açar bende deli olurum aman tek zevkleri oyun artık onada bişey demiyorum.
güzel haberlerle gel canım. bebişine bizden selam
oda senin ellerinden öper teyzesi.
evde ardamın pipişini yirim diorum. eşim dioki "aşkım yersen kaynana olamazsın" hahahaha koptum. ayyyy ben de kaynana olucam ne günlere kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?