2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

AAA cerenliyle karıştırdımm çokk özür dilerimm...
hiçbişey olmayacak korkmayın
10.haftada küçüktü bebişlerimiz
yarın daha kolay olacak herşey

AAA cerenliyle karıştırdımm çokk özür dilerimm...
hiçbişey olmayacak korkmayın
10.haftada küçüktü bebişlerimiz
yarın daha kolay olacak herşey

ay inşallh ya 11+6 oluoruz yarın bız ıyı dımı gıttım hafta yıne erken demez doktor o benı 9un da çakırdı da ben 6sında gıdıorum cunku artık beklemek canıma yettı

ay inşallh ya 11+6 oluoruz yarın bız ıyı dımı gıttım hafta yıne erken demez doktor o benı 9un da çakırdı da ben 6sında gıdıorum cunku artık beklemek canıma yettı

canım sen ikili test ve ense ölçümü için mi gidicen doktora??

göndereyimde ısır teyzesi kıyabilirsen ama diliyle senide kandırır söylüm bende
iyiki varr o papatyammm herşeyimmm

oyyy kıyamam ben onaben bebeklri öpemiyorum bile zarar veririm diye kucağıma alıp öyle hopbid hopbidi diye seviyorum nasıl kıyarım ben onlara yaaa.

KIZLAR
ŞİMDİ 9 aylık hamile bi müşterim geldii..
kız basket topu yutmuş gibiydi...karnı tostoparlak maşallah çok sevimliydi...
erkek bekliyomuşş ...9.ayında olmasına rağmen çok dinçti..
9 kilo almış...9.ayına kadarda çalışmışş..hiç şişmemiş...ilk 3 ayı cehennem gibi geçmiş....
kötü haber 8.ayına kadar bulantısı olmuş...

Benim kontrolüm ve 3 lü test detaylı usg şeker yüklemesi hepsi bayramdan sonraya canımm..Beni hamilelik kötü etkilemedi canım çok şükür aynı hayatıma devam ediyorum yoksa bende kaldıramam tabiki.Hem seviyorum arkadaş ortamını akşamları eşli oturuyoruz muhabbet falan çok güzel oluyoo kafa dağılıyoo..

Doktordan yeni geldim ikili test sonucum iyiymis free hcg degerim 92mis yani sizin tahmine göre kızmı oluyor varmı 50 nın ustu olupta erkek denilen
hayırlı olsun tatlımmm

kuzenimin eşide hamile aramızda 1 ay var ama görseniz kocasıın onunla ilgilenmesini yaa gönül istiyor işte malumm hormonlarr zaten duygusallıgımı tavana vurmuşş
canım hamilelikte etkiliyo seni düşünüp üzme iyice bide kesinlikle başka ilişkilerle kıyaslama evliliğini hem sen hem eşin üzülür..Benimkinin pc merakı yok şükür bıkmış artık akşamları tepesinde geziyorumm bi rahat oturtmuyorumm..Keşke ortak aktivite bulsanız biz yarışmayı severiz tvdeki yarışmaları falan beraber oynarız ceza veririz pcdede bilgi yarışmaları yaparız sen bunları teklif et belki ilgisini çeker..

kızlarr faceye girmemde bir donma oluyor sabah eşim ayarları birbirine kattı bir giremedim dogru düzgün bakamadım resimlerinize faceye giriyorum tekrar beni atıyorrlarr facedenn :)))
tak bu topige rahat girebiliyorum eşim sabah pc yi birbirine kattı ayarlar alt üst bişey kaptırdı buna yani cevap yazamazsam durumu bilin diye yazdım arkadaşlarr

ayy aranızda hoşgeldin diyenler olmus yeni farkettim hoşşş buldum cok tsk ederim bi de su up uzun yorumlardaki sadece kendi bölümümü alıntılamayı ögrensem mikemmel olucak

son durumumu da söliyim şikayet kutusu gibi olucak özdeşim kurdum burayla bugun benimki midemi ekşitti habire vede başımı cok döndürdü progestanı bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyoooooo

fdilek
içimizde hamileliğini en güzel rahat yaşayan sensin maşalahh .....
allah saim etsin inş...

canım hamilelikte etkiliyo seni düşünüp üzme iyice bide kesinlikle başka ilişkilerle kıyaslama evliliğini hem sen hem eşin üzülür..Benimkinin pc merakı yok şükür bıkmış artık akşamları tepesinde geziyorumm bi rahat oturtmuyorumm..Keşke ortak aktivite bulsanız biz yarışmayı severiz tvdeki yarışmaları falan beraber oynarız ceza veririz pcdede bilgi yarışmaları yaparız sen bunları teklif et belki ilgisini çeker..[/QUOTE]

canım pc yi bırakmaz biliyorumm öyle olsunn kendi haline bıraktım artık pekte konuşmuyorum zaten bakalım nereye kadar

aman kişidn kişiye değişiyobenim öyle çok ulantım olmadı 3 4 hafta falan sürü şimdi bişeyim yok maşallah bana. ama çürümüş gibi yada bozulmuş şeyler görünce çok fena oluyorum öğğğhhhh

selam kızlar
ben de bu gün doktordaydım sat a göre 14 ama crl ye göre tam 13 haftalıkmış bebiş
ense kalınlığı ve ikili test yapıldı çok şükür iyi çıkmış hepsi :)
cinsiyett diye sordum ama daha küçük bir dahaki muayneye dedi
Allaha şükür sağlıklı olsun da bekleriz napalım :) :)

Canım facemi bende açamıyorm şuan,bir donukluk var sanki....

Of kızlar ya,kız kardeşim türkiyede kokareç yemiş bugün fena oldum,canım çekti yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…