2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ikili testi devlet hastaneleri yapıyormu yada özellerde ne kadara yapılıyor canım

melekm.çokk acilll bi yerlere vur...yoksa 1 saate kalmaz bulantın başlar aman ha
çürük mü haha ayol çürüğün nesi varki
senin maşallahın varmış yaş kaç ?

ohh çok şükür güzelhaberler alalım şöyle. inşallah hep beraber öğrenicez bebeklerin cinsiyetlerini

melekm.çokk acilll bi yerlere vur...yoksa 1 saate kalmaz bulantın başlar aman ha
çürük mü haha ayol çürüğün nesi varki
senin maşallahın varmış yaş kaç ?
vurdum vurdum popomuda kaşıdım
yaş 24 tam 1 mayısta 25 olucam 8 mayıstada yani anneler günündede anne olucam rabbim nasip ederse inşallah.

vurdum vurdum popomuda kaşıdım
yaş 24 tam 1 mayısta 25 olucam 8 mayıstada yani anneler günündede anne olucam rabbim nasip ederse inşallah.

canım bende 26 yaşındayım inşallahh benim bebegimide doktor 23 nisanda alacak sezeryan oldugu için

canım bende 26 yaşındayım inşallahh benim bebegimide doktor 23 nisanda alacak sezeryan oldugu için

küçük anneler sizi..Burada gördükçe sizleri acaba diyorum cok mu gec kaldık ayoll
Ama cok keyfimize duskunuz biz kocişle..ama üniversite askerlik sonra iş hayatı sonrada ayy bi evlililige alısalım derken yıılar gecti ama cok sukur 30 olmadan hamile kaldım..30' a 1 kala:90::90::90:

selam kızlar hepımıze ıyı aksamlar dılıyorum serkılaj tarıhım bellı oldu ayın 9 unda dualarınızı esırgemeyın lutfen bornova sıfeye kara verdık....ıns bızım ıcın hayırlısı bıdır
ayyyy kendımı sımdı cok daha ıyı hıssedıyorum sukur...dun havada kalmıstık....

canım hayırlısı olsun rabbim hep yanında olsun inşallah..Şifa benim hastanem sayılır ne zmaan migrenim tutsa oranın aciline giderdik..Cok temzi bi yer..Biraz tuzludur fiyatları ama saglık için herseye deger valla..İnşallah gelcem yanına..Şimdi 9 kasımda yatcan bi gece mi kalcan..Ne zaman gelecegime karar vereyim diyom ondan soruyomm

çok teşekkürler kızlar hep mutlu haberler alalım tüm bebekler sağlıklı olsun inşallahhh
devlet hastaneleri yapıyor canım 2li testi
ben hem özelde hem de devlette aynı doktora gidiyorum testler için devlet kontroller için özel
bu gün testlerimi zübeyde hanım devlet hastanesinde yaptırdım

aaa evet öyleymiş şok oldum. sen yazınca ben de okudum araştırdım. benim yengeminde çok yüksek çıkmış 36 yaşında. oğlu oldu. ben valla inanmıştım free beta ya ehehe

ikili testi devlet hastaneleri yapıyormu yada özellerde ne kadara yapılıyor canım

canım ben 190 milyona yaptırdım medipol hastanesinde 2 li testimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…