selam kızlar
ben de bu gün doktordaydım sat a göre 14 ama crl ye göre tam 13 haftalıkmış bebiş
ense kalınlığı ve ikili test yapıldı çok şükür iyi çıkmış hepsi :)
cinsiyett diye sordum ama daha küçük bir dahaki muayneye dedi
Allaha şükür sağlıklı olsun da bekleriz napalım :) :)
aman kişidn kişiye değişiyobenim öyle çok ulantım olmadı 3 4 hafta falan sürü şimdi bişeyim yok maşallah bana. ama çürümüş gibi yada bozulmuş şeyler görünce çok fena oluyorum öğğğhhhh
selam kızlar
ben de bu gün doktordaydım sat a göre 14 ama crl ye göre tam 13 haftalıkmış bebiş
ense kalınlığı ve ikili test yapıldı çok şükür iyi çıkmış hepsi :)
cinsiyett diye sordum ama daha küçük bir dahaki muayneye dedi
Allaha şükür sağlıklı olsun da bekleriz napalım :) :)
Subaru ben sana küstüm
vurdum vurdum popomuda kaşıdımmelekm.çokk acilll bi yerlere vur...yoksa 1 saate kalmaz bulantın başlar aman ha
çürük mü haha ayol çürüğün nesi varki
senin maşallahın varmış yaş kaç ?
vurdum vurdum popomuda kaşıdım
yaş 24 tam 1 mayısta 25 olucam 8 mayıstada yani anneler günündede anne olucam rabbim nasip ederse inşallah.
maşallahh
ama nisan annesi olucaksınn:92:
niyeeeee yawwwwwwwwww
n'olduuu ne yaptımkine ben :84:
vurdum vurdum popomuda kaşıdım
yaş 24 tam 1 mayısta 25 olucam 8 mayıstada yani anneler günündede anne olucam rabbim nasip ederse inşallah.
canım bende 26 yaşındayım inşallahh benim bebegimide doktor 23 nisanda alacak sezeryan oldugu için
canım bende 26 yaşındayım inşallahh benim bebegimide doktor 23 nisanda alacak sezeryan oldugu için
aa niyee yaaaa. belki 1 hafta erken gelir benimle aynı gün doğmuş olurbebeşim. niye nisan ?
ama bana söylemen lasımmm
bak mesaim 18:00 de bitiyor:78:
senin hamişliğin kolay geçtiği için..
muhtemelen bebişin erken gelicek
bence 20- 25 nisan bebişin gelir ...
selam kızlar hepımıze ıyı aksamlar dılıyorum serkılaj tarıhım bellı oldu ayın 9 unda dualarınızı esırgemeyın lutfen bornova sıfeye kara verdık....ıns bızım ıcın hayırlısı bıdır
ayyyy kendımı sımdı cok daha ıyı hıssedıyorum sukur...dun havada kalmıstık....
aaa evet öyleymiş şok oldum. sen yazınca ben de okudum araştırdım. benim yengeminde çok yüksek çıkmış 36 yaşında. oğlu oldu. ben valla inanmıştım free beta ya ehehearkadaslar bıraz free hcg degerı ıle cınsıyet arasındakı korolasyonu arastırdım ama denıldıgı gıbı cınsıyetle alakası hıcbır sekılde tıbba dayanmıyor ancak free hcg oranı hepatıt b ıle ve yasla alakalı yas ne kadar buyukse daha yuksek cıkabılıyor bır de mesela benım sarılık aşım vardı bundan dolayı olabılır cunku asıda bır nevi hepatit mıkrobu vucutta oluyor ya nese anladıgım kadarıyla durum bole
ikili testi devlet hastaneleri yapıyormu yada özellerde ne kadara yapılıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?