2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ilki sezeryan olduğu için demi ? ben normal doğum istiyorum epidral anestezi. inşallah son anda korkup caymam:26:

ewet melekcim kızımda sezeryanla olduu o sancı berbat bişey hiçbir agrıya benzemiyor

kesinlikle free bete hcg nin yaşla hastalıkla ilgisi yok canımmm

Mrb benide aranıza alırmısınız 10 haftalık hamileyim bende mayıs annesi olucam kısmetse

sagol esracıgım allah razı olsun tatlım tup bebegımıde sıfada yaptırdım ben....1500 lıraya verecegız ama olsun en azından ıcım rahat edecek ınan butun gece dusundum ama dr um yaparsa daha ıyı olcagını dusunduk hayırlısı canım ben sana ozelden tlf gondereyım ok..aynı gun cıkaabılırmısımde bırkacgun kalabılırmısımde oyle soyledı dr um en azında haberlesırız sende ona gore gelırsın yanıma tatlım en sonunda tanısmak nasıp olacak ıns......gezentı arkadasım benım....

gülesraaaaammmm
bende sana kustüümmmmm

free betam benım kac acaba.....dr aldı benım sonuclarımı bugun sordum sıfaya gıtmıs dosyam kaldı ogrenemedım....

aldk bile. Hoşgeldin yeni anne. Hoşgeldib yeni bebiş.:13:

tşk ederim arkadaşım hoşbulduk

ozlem483 alıntı:
Yaman kullanıcısından alıntı
mrb benide aranıza alırmısınız 10 haftalık hamileyim bende mayıs annesi olucam kısmetse

hosgeldın canım....

hoşbulduk saolun arkadaşlar

kendimden bahsedeyim. 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk bebeiş geliyor hayırlısıyla ama çok bulantım var :84:

Yaman, hosgeldin canım aramıza...Ahh o bulantılar bizde de var teker tokmak yasıyoz işte burlarda...elbet gececek diyolar bende bunu dusunup avutuyorum kendimi..allah saglık versin yeter ki bebişler için herseye deger

yaman, hosgeldin canım aramıza...ahh o bulantılar bizde de var teker tokmak yasıyoz işte burlarda...elbet gececek diyolar bende bunu dusunup avutuyorum kendimi..allah saglık versin yeter ki bebişler için herseye deger

hb cnm teşekkür ederim evt herkes 12. Haftada geçecek diyor ama çok zorluyor yaa bi ara hiç bişey yiyemedim 4 kilo zayıfladım ve biçok şeyden tiksiniyorum.her sabah kusma fasım var :84: Hamdolsun bebeğim sağlıklı diyorum ama ben baya zorlandım inş tez zamanda geçerrrr

fdilek
içimizde hamileliğini en güzel rahat yaşayan sensin maşalahh .....
allah saim etsin inş...
aminn inş.. benim canım çok tatlıdır Allah yüzüme baktıı.Bide pozitif olmaya çalışıyorum yoksa başağrısı çekiyorum mesela ama unutmaya çalışıyorum bi arkadaşım kendini çok dinleme dedii..Hormonlarımda iyi eşime diyorum sinirli alınganmıyım yoo diyo elimden geldiğince sakin olmaya mutlu olmaya çalışıyorummki bebeğimde huzurlu olsun sakin bebek olsunn.. eşimde sağolsun neşe kaynağım akşam gelmesini bekliyoomm bu saatler geçmiyo yaaa :))

hayırlı olsun tatlımmm
Mrb benide aranıza alırmısınız 10 haftalık hamileyim bende mayıs annesi olucam kısmetse

hoşgeldin bileeeee hayırlı olsun bebişinnnn

ay kızlar geçmişi şöyle bir okuyayım dedim sayfaları ikişer üçer atladım valla gözlerim ağrıdı. ameliyattan sonra dinlenmedeyim şu anda. 15 günlük raporluyum okula gitmiyorum ama şimdiden sıkıldım. bakalım nasıl geçecek günler. dün ikili test sonucumu aldım her şey yolunda hcg değeri 42. varsayımlarımıza göre erkek olmalı ama denizlideki doç. kız gibi görünüyor demişti. annem de illa erkek olacak diyor. annem yüzüğü ipe takıp bir çeşit fal bakıyor orda erkek çıkmıştı kendi baktığı fala çok inanıyor. bakalım annem mi haklı çıkacak doçent mi? bugün 13+ 5 2 hafta sonra kesinleşir artık.

ahh canımm bitecek valla bak..Ben her gun gunde 3 posta kusardım..:122:Bi ara hastanelik oldum 3 kilo verdim..Ama doktorum saolsun cok destek oldu ilaç kullandım hala devam ediyorum şimdi daha iyiyim..3 ay dolsun rahat etcez hepimiz en azından simdiki gibi azgın olmıcak bulantılar..İçini ferah tut..bitecek elbet bitecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…