küçük anneler sizi..Burada gördükçe sizleri acaba diyorum cok mu gec kaldık ayoll
Ama cok keyfimize duskunuz biz kocişle..ama üniversite askerlik sonra iş hayatı sonrada ayy bi evlililige alısalım derken yıılar gecti ama cok sukur 30 olmadan hamile kaldım..30' a 1 kala:90::90::90:
ilki sezeryan olduğu için demi ? ben normal doğum istiyorum epidral anestezi. inşallah son anda korkup caymam:26:
aaa evet öyleymiş şok oldum. sen yazınca ben de okudum araştırdım. benim yengeminde çok yüksek çıkmış 36 yaşında. oğlu oldu. ben valla inanmıştım free beta ya ehehe
canım ben 190 milyona yaptırdım medipol hastanesinde 2 li testimi
canım hayırlısı olsun rabbim hep yanında olsun inşallah..Şifa benim hastanem sayılır ne zmaan migrenim tutsa oranın aciline giderdik..Cok temzi bi yer..Biraz tuzludur fiyatları ama saglık için herseye deger valla..İnşallah gelcem yanına..Şimdi 9 kasımda yatcan bi gece mi kalcan..Ne zaman gelecegime karar vereyim diyom ondan soruyomm
küçük anneler sizi..Burada gördükçe sizleri acaba diyorum cok mu gec kaldık ayoll
Ama cok keyfimize duskunuz biz kocişle..ama üniversite askerlik sonra iş hayatı sonrada ayy bi evlililige alısalım derken yıılar gecti ama cok sukur 30 olmadan hamile kaldım..30' a 1 kala:90::90::90:
Mrb benide aranıza alırmısınız 10 haftalık hamileyim bende mayıs annesi olucam kısmetse
Mrb benide aranıza alırmısınız 10 haftalık hamileyim bende mayıs annesi olucam kısmetse
kesinlikle free bete hcg nin yaşla hastalıkla ilgisi yok canımmm
aldk bile. Hoşgeldin yeni anne. Hoşgeldib yeni bebiş.:13:
ozlem483 alıntı:
Yaman kullanıcısından alıntı
mrb benide aranıza alırmısınız 10 haftalık hamileyim bende mayıs annesi olucam kısmetse
hosgeldın canım....
gülesraaaaammmm
bende sana kustüümmmmm
hastalık die bişi okumadım ama yaşla orantılıymış. valla netten okudum. o yazıyı bulursam paylaşırımm
ben sana mesaj attım ama sen bana dönmedin
yaman, hosgeldin canım aramıza...ahh o bulantılar bizde de var teker tokmak yasıyoz işte burlarda...elbet gececek diyolar bende bunu dusunup avutuyorum kendimi..allah saglık versin yeter ki bebişler için herseye deger
aminn inş.. benim canım çok tatlıdır Allah yüzüme baktıı.Bide pozitif olmaya çalışıyorum yoksa başağrısı çekiyorum mesela ama unutmaya çalışıyorum bi arkadaşım kendini çok dinleme dedii..Hormonlarımda iyi eşime diyorum sinirli alınganmıyım yoo diyo elimden geldiğince sakin olmaya mutlu olmaya çalışıyorummki bebeğimde huzurlu olsun sakin bebek olsunn.. eşimde sağolsun neşe kaynağım akşam gelmesini bekliyoomm bu saatler geçmiyo yaaa :))fdilek
içimizde hamileliğini en güzel rahat yaşayan sensin maşalahh.....
allah saim etsin inş...
hayırlı olsun tatlımmmselam kızlar
ben de bu gün doktordaydım sat a göre 14 ama crl ye göre tam 13 haftalıkmış bebiş
ense kalınlığı ve ikili test yapıldı çok şükür iyi çıkmış hepsi :)
cinsiyett diye sordum ama daha küçük bir dahaki muayneye dedi
Allaha şükür sağlıklı olsun da bekleriz napalım :) :)
hb cnm teşekkür ederim evt herkes 12. Haftada geçecek diyor ama çok zorluyor yaa bi ara hiç bişey yiyemedim 4 kilo zayıfladım ve biçok şeyden tiksiniyorum.her sabah kusma fasım var :84: Hamdolsun bebeğim sağlıklı diyorum ama ben baya zorlandım inş tez zamanda geçerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?