midem bulanıyor yine off off
ay kızlar geçmişi şöyle bir okuyayım dedim sayfaları ikişer üçer atladım valla gözlerim ağrıdı. ameliyattan sonra dinlenmedeyim şu anda. 15 günlük raporluyum okula gitmiyorum ama şimdiden sıkıldım. bakalım nasıl geçecek günler. dün ikili test sonucumu aldım her şey yolunda hcg değeri 42. varsayımlarımıza göre erkek olmalı ama denizlideki doç. kız gibi görünüyor demişti. annem de illa erkek olacak diyor. annem yüzüğü ipe takıp bir çeşit fal bakıyor orda erkek çıkmıştı kendi baktığı fala çok inanıyor. bakalım annem mi haklı çıkacak doçent mi? bugün 13+ 5 2 hafta sonra kesinleşir artık.
Canım bu yüzük falında ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız deniyrdu demi??
Bunu bir arkadaşım 1. bebekten başlayarak yapılmalı demisti siz nasıl bakıyorsunuz
bayramdan sonra başlayacağım inşallah. ben de henüz servikal yetmezlik yok sadece önlem olsun diye serklaj yapıldı. rahmimin yarısı yok ya bebek büyüdükçe rahime sığmayacak ve düşüğe neden olabilr d,ye önlem aldık. ama inşallah her şey yolunda gider. sana da Allah kolaylık versin. sen serklaj yaptırdın mı yaptıracak mısın?karaman canım sen ıse gıdecekmısın...benım dr sureklı rapor verecek doguma kadar en son 45 gunluk rapor aldım wc den baska kalkmama ızın vermıyo n kadar cok yatarsan o kadar ıyı dıo....
Kızzlar yaa ben cok oturuyorum pc basında yaa...
Gerci calısan annelerde var aramızda ama ne bileyim..Bişey olur mu acaba
Karnımda acıktı..Gidip yemegimi yiyeyim eşim gecikcekmiş bu akşam toplantısı varmıs..
Bekleyemem onu..gidip ben kuzumu doyurayım
Görüşürüz gene..
evet ileri geri giderse erkek, yuvarlak çizerse kız olurmuş ve ilk bebekten itibaren bakılıyor hatta düşükler ve kürtajlar da buna dahil. kuzenimin eşi hamile annem daha doktor söylemeden kız dedi ve kızı olacak. ama ben pek inanmıyorum. bakarsın doktorun kız dediği erkek çıkarsa belki o zaman inanmya başlarım.Canım bu yüzük falında ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız deniyrdu demi??
Bunu bir arkadaşım 1. bebekten başlayarak yapılmalı demisti siz nasıl bakıyorsunuz
Allah kolaylık versin. serklajla ilgili sormak istediklerin varsa cevaplayabilrim.yok canım yaptırmadım daha ayın 9 und atılacak ıns....servıkal yetmezlık olmasada rısklı gebelık o yuzden sordum canım.....
Allah kolaylık versin. serklajla ilgili sormak istediklerin varsa cevaplayabilrim.
keşke ben sana sorsaymışım o zaman sen daha tecrübeliymişsin
tesekkurederım canım bu 3. serkılajım benım ılk deyıl...
afıyet olsun canım yarasın sıze ıns....annemde yapmıs bıseyler mıs gıbı koku gelıyo mutfakdan....
afiyet olsun bu saate kadar aç bırakmasana bebişi yaa. ben çok tan doyurdum annesinn bitanesini
Oh size de afiyet olsun simdiden..yarasın şifa olsun bebişe
canım ben öglen 1 gibi ögle yemegimi yedim..Sonrada mandalina havuc yedim..Yemegin pişmesini bekledim.Ama acıkmaya baslamıstım artık..Yedik doyduk cok sukur
kaynana zonox geldiiiiiiiiii
kaynana zonox geldiiiiiiiiii
oh oh yarasın bebişine löplöp et olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?