2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende beklerdim hep ama bu gece gec gelicek biraz...
O gelince evime nese geliyor valla gelse de bi sarılsam kocisime ohh sıcak sıcakk

Ya kızlar bugün yemekteyizi izliyen oldumu??
Şu sıcak çukulatalı kek yapmıştı onu nasıl yaptıgını gören oldu mu?
Yada o nasıl yapılıyor bilen varmı,ben yeni gördüm canım fena çekti,çikolatalı bir kekin ortasından gene erimiş çikolata akıyor...Oy oyyyy:18:

kokareeçççç.........:84:

senin orda bulamıycağın şeyleri söylemesinler sana ailenn yaaa..
Buarada kokoreç yasaklılar listesinde canım olsada yeme bence zararlı diye düşün ve at kafandann :))[
gezgincim içinden çikolata akan kek tarifim vardı onda yumurtayı falan sulu şeylerle pişirip muhallebi gibi yapıyodun sonrada 10 dakka falan tutuyodun fırında dışı pişiyo içinden akıyo ama aynı tariftenmi bahsediyoruz bilmiyoruumm..

Son düzenleme:
gezgın canım kokarec mı ıstedı canım ayyyy kıyamam ben sana....ama bu donem cok tehlıkelı olabılır...toxsoplazma bagısıklıgım yok o yuzden bende cok ısterdı yemek

Canım laf arasında kaçırdılar,canım et vs çekmiyor diye rahattılar ama nedense çekti:26:
Neyse kendime gelirim birazdan...

Dediğin kekde o sanırım,yapılışını görmedim ama dışı bildiğim kekti aradan akan çikolataydı,hiçbir bilgim yok nasıl yapıldıgına dair,dervis anında gördüm tek...:26:
deme öyle deme öyle . nerde hani bende isterem

Olsada yesek dmi
gezgın canım kokarec mı ıstedı canım ayyyy kıyamam ben sana....ama bu donem cok tehlıkelı olabılır...toxsoplazma bagısıklıgım yok o yuzden bende cok ısterdı yemek

Evet bendede negatif çıkmıştı topoxlama,neyse tamam vazgeçicem...

evet olsada yesek. canın çok çektiyse kuşbaşı et kavur üstüe pul biber kırmızı biber kekik falan at lsun sana kokoreç. çok yerini tutmaz ama idare et artık

Merhaba ; gördüm biraz yapılışını .. ama biz onu yersek bayılırız.. yada o gece bulantıdan yatamayız..
yarım kilo tereyağı ... 6 tane yumurta koyduiçine bide çukulata ...
çok ağır bir kek yaptı.... onun yerine bi rane browni de canının çekmesine birebir gelir bence ...

evet olsada yesek. canın çok çektiyse kuşbaşı et kavur üstüe pul biber kırmızı biber kekik falan at lsun sana kokoreç. çok yerini tutmaz ama idare et artık

Doğru diyorsun canım oda olur,neyse hafifledi zaten isteğim,gene kendi karışımımla benzetirim inş sağolasın...

Aslında ben yerim inş bişey olmaz ama hiç yapmadan birden denemeyim,dediğin gibi browni deneyim ben,sağolasın...

canım geçmiş olsun ohhh dinlen bol bol okul çok stresli boşver
karaman canım sen ıse gıdecekmısın...benım dr sureklı rapor verecek doguma kadar en son 45 gunluk rapor aldım wc den baska kalkmama ızın vermıyo n kadar cok yatarsan o kadar ıyı dıo....
canım sen karar verebildin mi kime yaptıracagına
oooo iştah çok açık gezgincim

Şu yemekteyiz programı hiç bize göre değil .. tam akşam üstü kan şekerimizin düştüğü vakitlerde bir sürü yemekler görüp canımız çekiyor... seyretmesek olmuyor... seyretsek olmuyor.... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…