2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tsk ederim canım bilgiler için devlet hastanesine bi bakayım arastırayım o zaman

Evet canım,fena çekiyor herşey beni ama inatla açıyorum:18:
Tam evde tek oldugum zamanlar,ses olsun diyorum ama beni mahfediyo tabi...
hamilelik çok farklı degilmi algılarımız tamamen degişti

Evet herşey değişti ya...Olsun bunada şükür,bebeğim için sabrederim bu tür şeylere..
Canım miniğim...

nazo eleviti akşamları yatmadan önce alıyorum 1 saat öncesinden meyve yemiş olduğum içinde tok oluyorum sende böyle dene istersen
magnezyumu içmeye başladınmı? kramplarınmı var canım

canım ben de gece içmeyı denedım ama kalkıp çıkardım hep iğrendım artık ondan. dr osteocare dıye magnezyum ve kalsıyum hapı verdı ve ferrum fort. kramplarım yok canım şu an bulantı ve halsızlık harıç bi sıkıntım yok çok şükür

kızlar selammmmm bugun okulda toplantı vardı benı yazman seçtiler canım çıktı yaz yaz

toplantı arasında su böreği geldi kızlar aman Allahım 5 dilim yedım herhalde bayılacaktım :90: 1 saat sonra yıne içim kazınmaya başladı sanırım 9. aya kadar yuvarlanıcam ben

iyi aksamlar arkadaslar...
Bisey soracagim size, hapsirdigimda alt karin bölgeme bir sanci saplaniyor siddetli, sizdede oluyormu bu?
sizleri kiskaniyorum, cinsiyetini ögrenenleriniz bile var, surekli kontrollere gidiyorsunuz, ben ilk kontrolume 15 kasimda gidecegim
ultrason olmayacak ustelik, sadece ebe ile görusup konusacagiz ve kan testleri
Turkiye de yasamayi böyle zamanlarda daha cok istiyorum...

turkan canım sen n kadar becerıklısın oyle massallah.....
ayy elım hıcbısye yakısmaz benım....yapamam...

Sen doğumunu orda epidural normal doğum olarak yaparsan türkiye aklına bile gelmez canım :)) ne kadarlık hamilesın canım

Son düzenleme:
kaynana zonox geldiiiiiiiiii

oğluşum olcak benim cicimmmmmmmmmm

burda kızı olanların kızlarından birini beğenip alıcam kaynana olcam

artık ben potansiyel bir kaynanayım

öpüyorum yanaklarınızdan
ayy kız güldürdün beniii kaynana zonox hııı ayy çok hoşuma gittii belli senin arda topiğin kızlarınına annesininde destegiyle asılacakkkkk:90::79:
hamilelik çok farklı degilmi algılarımız tamamen degişti
katılıyorum valla dogruu

canım merak etme arasıra o agrılar çok normal bazen ben hapşurmasamda oturdugum yerden kalktıgımda ayy bir agrı giriyor nasıl canım acıyor ama normal rahim yüyüyor bebiş büyüyorr

Biri su böreğimi dedi...:84:

merhaba kızlar.bugün doktordaydım bebeğimi gördüm aman allahım ne kadarda hareketli inanamadım çok güzeldi onu izlemek.11+2 oldum ense kalınlığı 0 44 dedi doktor tabii bide kan verdik değer iyi mi dedim bilemeyiz dedi benim doktorum hep kötüyü düşünüyor nedense benim burda okuduğum değerler hep 1. 20 falandı benim nie öle bi fikri olan var mı acaba ? ayrıca kesin olmamakla beraber erkek dedi

Hayirli olsun DIANA cim bu sene duyduklarim hep erkek kiz kitligi var vallaa.Kan testi sonuclarini hemen aldinmi bile?Rakamlari ben hic bilmiyorum doktorumu aradigimda bana hersey normal olmasi gereken sonuclar demisti..Benim bir arkadasim var onada neler cektirdiler normal degil bebek diye masalah tosun gibi herseyi normal bebegin...

saol canım.kan sonucunu 10 gün sonra alıcam nasıl beklicem bilemiyorum.

kızlar selam pazartesi doktora gitmiştim 2 li test vermiştim ve benim aşk kendini göstermemiş cinsiyetini öğrenememiştik. bugün 2 li test sonucumu aldım doktorun yanına çıktım herşey süper beklediğim gibi dedi çok şükür. aşk a bakalım mı napıyo dedi bakalım dedim baktık bugün sabahtan akşama kadar tek lokma yiyemedim ben biraz rahatsızlandım benim açlığım aşk ı helak etmiş olmalı yan gelip yatmış dedim niye yatıyo eee yatar normal dedi emin misin bişeyi yok dimi dedim yok dedi güldü ya açlıktan ya tokluktan bayılmış yatıyor dedi :)) ee dedim eeee şeyyy ımmm kemmm kümmm ben burda bi pipi görüom ama dedi evet evet bu bir pipi dedi biz şok olduk içimize hep kız doğuyordu :))) Rabbim sağlıklı ve sıhhatli versin inşallah. erkek kız farketmiyor. ama benim Aşk ım şimdilik erkek gözüküyor :))

kizlar ben geldim ikili testi yaptirdim hersey yolunda cok sükür cok sevindim :) kan testim icin 1 hafta sonra telefon acip ögrenicem ,benim bebis cok tembel hep uyudu doktor sag kasigimi hep salladi yinede uyanmadi benim gibi uykucu oda :))))) cinsiyetini söylemedi bu almanlar 16 haftadan önce söylemiyorlar (

myworld
merhaba canım sende benim gibi nöbetçisin heralde..
gözünaydın test sonucun güzel çıkmış çok sevindim.
rabbim benimde sıkıntılı olan ceren ve diğer arkadaşlarada nasip etsin.

Ayy ne güzell erkenden öğrenmişiniz bebeginizi artık oğluşun seni yormadan kolayca gelir inşallh hayırlı evlatlar olsun inşallh canım

kız kıtlığı var dedinde :90: bana gelince bu kıtlık tersine dönüyo hep
daha öncede 2.kızımda erkek yılıydı herkezin oğlu olmuştu Hayırlısı bakalım rabbim bize ne yollayacakk

MywordLd şu pipiyi bi ben görmedim giti
Hayırlı olsun oğlun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…