çok teşekkürler kızlar hep mutlu haberler alalım tüm bebekler sağlıklı olsun inşallahhh
devlet hastaneleri yapıyor canım 2li testi
ben hem özelde hem de devlette aynı doktora gidiyorum testler için devlet kontroller için özel
bu gün testlerimi zübeyde hanım devlet hastanesinde yaptırdım
ay bende basından beri özele gidiyorum bide düşük riski oldugu için daha sık gittik bi sürü testler vs ..devlete baslamam lazım sıkıştık bu ay biraz
Şu yemekteyiz programı hiç bize göre değil .. tam akşam üstü kan şekerimizin düştüğü vakitlerde bir sürü yemekler görüp canımız çekiyor... seyretmesek olmuyor... seyretsek olmuyor.... :))))
hamilelik çok farklı degilmi algılarımız tamamen degişti
nazo eleviti akşamları yatmadan önce alıyorum 1 saat öncesinden meyve yemiş olduğum içinde tok oluyorum sende böyle dene istersen
magnezyumu içmeye başladınmı? kramplarınmı var canım
ay bende basından beri özele gidiyorum bide düşük riski oldugu için daha sık gittik bi sürü testler vs ..devlete baslamam lazım sıkıştık bu ay biraz
iyi aksamlar arkadaslar...
Bisey soracagim size, hapsirdigimda alt karin bölgeme bir sanci saplaniyor siddetli, sizdede oluyormu bu?
sizleri kiskaniyorum, cinsiyetini ögrenenleriniz bile var, surekli kontrollere gidiyorsunuz, ben ilk kontrolume 15 kasimda gidecegim
ultrason olmayacak ustelik, sadece ebe ile görusup konusacagiz ve kan testleri
Turkiye de yasamayi böyle zamanlarda daha cok istiyorum...
kaynana zonox geldiiiiiiiiii
ayy kız güldürdün beniii kaynana zonox hııı ayy çok hoşuma gittii belli senin arda topiğin kızlarınına annesininde destegiyle asılacakkkkkoğluşum olcak benim cicimmmmmmmmmm
burda kızı olanların kızlarından birini beğenip alıcam kaynana olcam
artık ben potansiyel bir kaynanayım
öpüyorum yanaklarınızdan
katılıyorum valla dogruuhamilelik çok farklı degilmi algılarımız tamamen degişti
iyi aksamlar arkadaslar...
Bisey soracagim size, hapsirdigimda alt karin bölgeme bir sanci saplaniyor siddetli, sizdede oluyormu bu?
sizleri kiskaniyorum, cinsiyetini ögrenenleriniz bile var, surekli kontrollere gidiyorsunuz, ben ilk kontrolume 15 kasimda gidecegim
ultrason olmayacak ustelik, sadece ebe ile görusup konusacagiz ve kan testleri
Turkiye de yasamayi böyle zamanlarda daha cok istiyorum...
turkan canım sen n kadar becerıklısın oyle massallah.....
ayy elım hıcbısye yakısmaz benım....yapamam...
kızlar selammmmm bugun okulda toplantı vardı benı yazman seçtiler canım çıktı yaz yaz
toplantı arasında su böreği geldi kızlar aman Allahım 5 dilim yedım herhalde bayılacaktım :90: 1 saat sonra yıne içim kazınmaya başladısanırım 9. aya kadar yuvarlanıcam ben
Hayirli olsun DIANA cim bu sene duyduklarim hep erkek kiz kitligi var vallaa.Kan testi sonuclarini hemen aldinmi bile?Rakamlari ben hic bilmiyorum doktorumu aradigimda bana hersey normal olmasi gereken sonuclar demisti..Benim bir arkadasim var onada neler cektirdiler normal degil bebek diye masalah tosun gibi herseyi normal bebegin...
Biri su böreğimi dedi...:84:
merhaba kızlar.bugün doktordaydım bebeğimi gördüm aman allahım ne kadarda hareketli inanamadım çok güzeldi onu izlemek.11+2 oldum ense kalınlığı 0 44 dedi doktor tabii bide kan verdik değer iyi mi dedim bilemeyiz dedi benim doktorum hep kötüyü düşünüyor nedense benim burda okuduğum değerler hep 1. 20 falandı benim nie öle bi fikri olan var mı acaba ? ayrıca kesin olmamakla beraber erkek dedi
Hayirli olsun DIANA cim bu sene duyduklarim hep erkek kiz kitligi var vallaa.Kan testi sonuclarini hemen aldinmi bile?Rakamlari ben hic bilmiyorum doktorumu aradigimda bana hersey normal olmasi gereken sonuclar demisti..Benim bir arkadasim var onada neler cektirdiler normal degil bebek diye masalah tosun gibi herseyi normal bebegin...
kızlar selam pazartesi doktora gitmiştim 2 li test vermiştim ve benim aşk kendini göstermemiş cinsiyetini öğrenememiştik. bugün 2 li test sonucumu aldım doktorun yanına çıktım herşey süper beklediğim gibi dedi çok şükür. aşk a bakalım mı napıyo dedi bakalım dedim baktık bugün sabahtan akşama kadar tek lokma yiyemedim ben biraz rahatsızlandım benim açlığım aşk ı helak etmiş olmalı yan gelip yatmış dedim niye yatıyo eee yatar normal dedi emin misin bişeyi yok dimi dedim yok dedi güldü ya açlıktan ya tokluktan bayılmış yatıyor dedi :)) ee dedim eeee şeyyy ımmm kemmm kümmm ben burda bi pipi görüom ama dedi evet evet bu bir pipi dedi biz şok olduk içimize hep kız doğuyordu :))) Rabbim sağlıklı ve sıhhatli versin inşallah. erkek kız farketmiyor. ama benim Aşk ım şimdilik erkek gözüküyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?