2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnn

bugün ikli testim var inş.güzel haberlerle dönerim.Lover84 bugün seninde ikli testin vardı sanırım seninde güzel haberlerini bekliyoruz:87::87:

myworld hayırlı olsun cnm bir erkek daha geliyor topiğimizeee kız yok doğru dürüst yaaaa inş.bende öğrenirim bugün cinsiyetini

diana007 seninde gözün aydın hayırlı olsunnn topik erkek kaynıyor cnm ense kalınlığı için genelde tam 12.haftada bakıyorlar sen tam 12.haftayı doldurmadığın için öyle olabilir

günaydıınnn....herkese mutlu hafta sonları..benim gibi çalışan hamişlere allah kolaylık versin...günümüz yorulmadan çabucak geçer inş...
ohhh maşallahhh arkadaşlarımız bebişlerini öğrenmişler hayırlı uğurlu olsun darısı benimde başıma inş...
topiğimizde kızlarımızda var lütfen yani dikkatinizi çekerim....
ilk başta benimki var..dr muz emin olmasada listeye ilk benim kızım geçti bi kere muhahahaha

zhr84 günaydın...
inş.sende bugün cinsiyetini öğrenirsin..hem belki seninki kızdır ha ne dersin :78:

zhr84 günaydın...
inş.sende bugün cinsiyetini öğrenirsin..hem belki seninki kızdır ha ne dersin :78:

inş.cnm ya artık iyice merak etmeye başladım.ben zaten kız istiyorum inş.kızdır.ama içime erkek gibi doğuyor hep sağlıklı olsunlarda farketmez gerçi.

hayırlı olsunn. herşeyin hayırlısı. oğlan kız farketmiyor. Allah sıhhatli versinde ne verirse versin. sen de kaynana oluyorsun benim gibi Allah hayırlı gelinler nasip etsin inşallah ahahahaha

anammm tembel bebeşin var demek. benimki de aksine çok hareketli hiperaktif gibi valla. doktor yerinde duramıyor nerdeyse kesenin tavanına tırmancak diyor. doğunca yandık biz valla

hayırlı olsun sağlıklı olması herşeyden önemli. bana, senin kızın olucak gibi geliyor =)

ama söylim erkek çocuğu anneye daha düşkün oluyor. babası bağırdım mı kızdım mı dünyayı yıkıolar. kızlar, babaya düşkün oluyorlar ve annenin resmen kuması oluolar eheheheh

subaru, hayatım kuma geliyor sana ehehe. babasını kıskanan kuma

Günaydın arkadaşlar grip beni esir aldı iyice kafam kalkmıyor hamilelikten uyuyordum şimdi bir de grip eklendi yataktan çıkamayacağım sanırım bu haftasonu

esprili bebek bodyleri çooook tatlı bi bakın derim kızlar

Çok güzel şeyler var zonoxçum nazar boncuklu olan sweatlere bayıldım. Ben henüz hiç hamile kıyafeti almadım. Ama bunları çok beğendim alsam mı acaba erken değil mi

Kek mi? omlet mi? 6 yumurta yarım kilo tereyağ... Tarifinden bile midem bulandı. Bence de browni yiyelim onun yerine

Bende de oluyor hayatım şu an gripten sürekli hapşırıyorum bazen uzun süre oturursam ayağa kalktığımda da oluyor. Birşey olacağını zannetmiyorum rahmi tutan bağ dokular geriliyormuş. Bu haftalarda normalmiş. Yine de istersen bir doktorunu ara sor için rahatlar.

Doktorun iyi dediyse iyidir hayatım kafanı karıştırma kendi değerlerini başkalarınınkilerle kıyaslayıp. Üst sınır 3 mm. olduğunu duydum ama alt sınır duymadım. Ense kalınlığı ölçümü sırasında doktorum açıklamıştı ensenin içinde hatta biraz sırtına doğru da inen bir kanal var o kanalın içinde ödem oluşurmuş ve 3 mm. den fazla olursa bu down sendromunun önemli bir göstergesiymiş. Ama diğer kan testleriyle birlikte değerlendirilirmiş tek başına down sendromu demek için yeterli değilmiş. Yani 3 mm. den az olduğuna göre kendini üzme boşuna. :13:

Hayırlı olsun canım hep iyi haberlerle dönersin inşallah böyle

Benim kızımda hep unutuluyor. Sürekli kız yok topicte deniliyor. Kız anneleri olarak bu gidişe bir son verelim birlikte

gunaydın sekerlıkler....hepınıze guzel bır hafta sonu dılıyorum....calısan hamıslerımız gercekden sıze kolay gelsın....
ececıgım dun sormussun karar verdın mı dıe verdım canım ozele karar verdım....ben dr umun tecrubesıne guvenıyorum hersey kısmet ama en azından ıcım sımdı daha rahat edecek....

günaydın kızlar
ne kadar çok yazmışsınız ben anlayana kadar sayfalar geçmiş sizlerinde bulantınız oluyomu ben 10+1 ve hala çok var kusmada maşallah diyeyim sofrada koşuyorum lavoboya daha. allah yrd olsun hepimize. baya zormuş bu hamilelik ya hayal bile kuramıyorum daha hiç bebeğimle ilgili

neeeeeeeeeeeeeeee
ısısırırım valla ben yerim onu ..
kızım olacakta babasına düşkün olacakta ..bana kuma olacak....
ey güzel allahım sen bize o güzel günleri göster yarabbimm....:97:

günaydın cnm hayırdır senin özel bir operasyonmu olacak yoksa doğumumu özel düşünüyosun

günaydınn.hoşgeldin...
bizimde aynı senin gibi bulantımız oldu hatta aramızda hastanelik olanlar bile oldu
şuanda çoğumuz 12-13 haftalardayız biraz normale döndük...
geçmiş sayfalarda bulantılara nelerin iyi geldiğini yazmıştık...
vaktin varsa okumanı tavsiye ederim...
evet çok zor 12 haftaya çok daha iyi olursun..hayallere başlıycaksın merak etme..
bebeişinin ilk hareketlerini usg de gördüğünde bulantılarını bütün sıkıntılarını unutacaksın emin ol

aaa yok canım dogumu hayal bıle etmıyorum daha coooooook var...kucuk bı operasyonum var....salı gunu....

rabbim şifa versin inşallah

cnmya çalışıyorum hepsini okuyamam ama takip etmeye çalışacağım sayfayı. bikaç haftam var düzelmem için ozaman.umarım tez zamanda geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…