günaydınnnnnnnn
bugün ikli testim var inş.güzel haberlerle dönerim.Lover84 bugün seninde ikli testin vardı sanırım seninde güzel haberlerini bekliyoruz:87::87:
myworld hayırlı olsun cnmbir erkek daha geliyor topiğimizeee kız yok doğru dürüst yaaaa inş.bende öğrenirim bugün cinsiyetini
zhr84 günaydın...
inş.sende bugün cinsiyetini öğrenirsin..hem belki seninki kızdır ha ne dersin :78:
inş.cnm ya artık iyice merak etmeye başladım.ben zaten kız istiyorum inş.kızdır.ama içime erkek gibi doğuyor hep sağlıklı olsunlarda farketmez gerçi.
hayırlı olsunn. herşeyin hayırlısı. oğlan kız farketmiyor. Allah sıhhatli versinde ne verirse versin. sen de kaynana oluyorsun benim gibikızlar selam pazartesi doktora gitmiştim 2 li test vermiştim ve benim aşk kendini göstermemiş cinsiyetini öğrenememiştik. bugün 2 li test sonucumu aldım doktorun yanına çıktım herşey süper beklediğim gibi dedi çok şükür. aşk a bakalım mı napıyo dedi bakalım dedim baktık bugün sabahtan akşama kadar tek lokma yiyemedim ben biraz rahatsızlandım benim açlığım aşk ı helak etmiş olmalı yan gelip yatmış dedim niye yatıyo eee yatar normal dedi emin misin bişeyi yok dimi dedim yok dedi güldü ya açlıktan ya tokluktan bayılmış yatıyor dedi :)) ee dedim eeee şeyyy ımmm kemmm kümmm ben burda bi pipi görüom ama dedi evet evet bu bir pipi dedi biz şok olduk içimize hep kız doğuyordu :))) Rabbim sağlıklı ve sıhhatli versin inşallah. erkek kız farketmiyor. ama benim Aşk ım şimdilik erkek gözüküyor :))
kizlar ben geldim ikili testi yaptirdim hersey yolunda cok sükür cok sevindim :) kan testim icin 1 hafta sonra telefon acip ögrenicem ,benim bebis cok tembel hep uyudu doktor sag kasigimi hep salladi yinede uyanmadi benim gibi uykucu oda :))))) cinsiyetini söylemedi bu almanlar 16 haftadan önce söylemiyorlar(
esprili bebek bodyleri çooook tatlı bi bakın derim kızlar
Merhaba ; gördüm biraz yapılışını .. ama biz onu yersek bayılırız.. yada o gece bulantıdan yatamayız..
yarım kilo tereyağı ... 6 tane yumurta koyduiçine bide çukulata ...
çok ağır bir kek yaptı.... onun yerine bi rane browni de canının çekmesine birebir gelir bence ...
iyi aksamlar arkadaslar...
Bisey soracagim size, hapsirdigimda alt karin bölgeme bir sanci saplaniyor siddetli, sizdede oluyormu bu?
sizleri kiskaniyorum, cinsiyetini ögrenenleriniz bile var, surekli kontrollere gidiyorsunuz, ben ilk kontrolume 15 kasimda gidecegim
ultrason olmayacak ustelik, sadece ebe ile görusup konusacagiz ve kan testleri
Turkiye de yasamayi böyle zamanlarda daha cok istiyorum...
merhaba kızlar.bugün doktordaydım bebeğimi gördüm aman allahım ne kadarda hareketli inanamadım çok güzeldi onu izlemek.11+2 oldum ense kalınlığı 0 44 dedi doktor tabii bide kan verdik değer iyi mi dedim bilemeyiz dedi benim doktorum hep kötüyü düşünüyor nedense benim burda okuduğum değerler hep 1. 20 falandı benim nie öle bi fikri olan var mı acaba ? ayrıca kesin olmamakla beraber erkek dedi
kızlar selam pazartesi doktora gitmiştim 2 li test vermiştim ve benim aşk kendini göstermemiş cinsiyetini öğrenememiştik. bugün 2 li test sonucumu aldım doktorun yanına çıktım herşey süper beklediğim gibi dedi çok şükür. aşk a bakalım mı napıyo dedi bakalım dedim baktık bugün sabahtan akşama kadar tek lokma yiyemedim ben biraz rahatsızlandım benim açlığım aşk ı helak etmiş olmalı yan gelip yatmış dedim niye yatıyo eee yatar normal dedi emin misin bişeyi yok dimi dedim yok dedi güldü ya açlıktan ya tokluktan bayılmış yatıyor dedi :)) ee dedim eeee şeyyy ımmm kemmm kümmm ben burda bi pipi görüom ama dedi evet evet bu bir pipi dedi biz şok olduk içimize hep kız doğuyordu :))) Rabbim sağlıklı ve sıhhatli versin inşallah. erkek kız farketmiyor. ama benim Aşk ım şimdilik erkek gözüküyor :))
günaydıınnn....herkese mutlu hafta sonları..benim gibi çalışan hamişlere allah kolaylık versin...günümüz yorulmadan çabucak geçer inş...
ohhh maşallahhh arkadaşlarımız bebişlerini öğrenmişler hayırlı uğurlu olsun darısı benimde başıma inş...
topiğimizde kızlarımızda var lütfen yani dikkatinizi çekerim....
ilk başta benimki var..dr muz emin olmasada listeye ilk benim kızım geçti bi kere muhahahaha
hayırlı olsunn. herşeyin hayırlısı. oğlan kız farketmiyor. Allah sıhhatli versinde ne verirse versin. sen de kaynana oluyorsun benim gibiAllah hayırlı gelinler nasip etsin inşallah ahahahaha
anammm tembel bebeşin var demek. benimki de aksine çok hareketli hiperaktif gibi valla. doktor yerinde duramıyor nerdeyse kesenin tavanına tırmancak diyor. doğunca yandık biz valla
hayırlı olsun sağlıklı olması herşeyden önemli. bana, senin kızın olucak gibi geliyor =)
ama söylim erkek çocuğu anneye daha düşkün oluyor. babası bağırdım mı kızdım mı dünyayı yıkıolar. kızlar, babaya düşkün oluyorlar ve annenin resmen kuması oluolar eheheheh
subaru, hayatım kuma geliyor sana ehehe. babasını kıskanan kuma
gunaydın sekerlıkler....hepınıze guzel bır hafta sonu dılıyorum....calısan hamıslerımız gercekden sıze kolay gelsın....
ececıgım dun sormussun karar verdın mı dıe verdım canım ozele karar verdım....ben dr umun tecrubesıne guvenıyorum hersey kısmet ama en azından ıcım sımdı daha rahat edecek....
günaydın cnm hayırdır senin özel bir operasyonmu olacak yoksa doğumumu özel düşünüyosun
günaydın kızlar
ne kadar çok yazmışsınız ben anlayana kadar sayfalar geçmişsizlerinde bulantınız oluyomu ben 10+1 ve hala çok var kusmada maşallah diyeyim sofrada koşuyorum lavoboya daha. allah yrd olsun hepimize. baya zormuş bu hamilelik ya hayal bile kuramıyorum daha hiç bebeğimle ilgili
aaa yok canım dogumu hayal bıle etmıyorum daha coooooook var...kucuk bı operasyonum var....salı gunu....
SUBARU Alıntı:
YAMAN kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar
ne kadar çok yazmışsınız ben anlayana kadar sayfalar geçmiş sizlerinde bulantınız oluyomu ben 10+1 ve hala çok var kusmada maşallah diyeyim sofrada koşuyorum lavoboya daha. allah yrd olsun hepimize. baya zormuş bu hamilelik ya hayal bile kuramıyorum daha hiç bebeğimle ilgili
günaydınn.hoşgeldin...
bizimde aynı senin gibi bulantımız oldu hatta aramızda hastanelik olanlar bile oldu
şuanda çoğumuz 12-13 haftalardayız biraz normale döndük...
geçmiş sayfalarda bulantılara nelerin iyi geldiğini yazmıştık...
vaktin varsa okumanı tavsiye ederim...
evet çok zor 12 haftaya çok daha iyi olursun..hayallere başlıycaksın merak etme..
bebeişinin ilk hareketlerini usg de gördüğünde bulantılarını bütün sıkıntılarını unutacaksın emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?