2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah bu sefer herşey çok başarılı olur.bebecigini kucagına alırsın inşallah

canım benim bulantılarım hala devam ediyo15. haftadayım ama geç başlamıştı benimki

daha hiç hayal kuramadım bebeğimle ilgili suratsız perişan halde dolaşıyorum hep tipim kaydı bazen kızıyorum kendime bu kadar ruhsuz olmayayım diye ama elimde değilki...bebişimin keyfini süremedim daha her akşam ağlayarak yatıyorum nerdeyse ahh ahhhhhhhhhh tez zamnada düzelelim nşallah.

canım inşallah bu sefer herşey çok başarılı olur.bebecigini kucagına alırsın inşallah

canım benim bulantılarım hala devam ediyo15. haftadayım ama geç başlamıştı benimki

ayy kıyamam ya hala devam demek ben 6. haftayı doldordom ve hemen başladı bylantım kusma 7. haftada başladı :83:

lgzdl, ALABİLİRSİN CANIM. ben LCW den aldım. benim pantolonlarım ve bodylerim olmamaya başladı valla. 36-38 giyodum şimdi baya bi büyüdü karnım. pantolonlarım hiiiç olmuyor. bence alınabilir.

SUBARU, ben de dün eşime diyorum ki "arda'mın pipişini yirim" eşim bunu duyunca dioki "Aşkım sapık mısın sen yaa, erkek adamın pipişi yenir mi" bakalım senin ki kuma mı olcak yoksa anne aşığımı =))

yaman psikolojik olarak aynı durumdayız canım ya. sürekli kafamda bişeyler dolaşıyo. yaşadığım olaylara takılıp kalıyorum. nolucak sonum bilmiyorum, bi çare bulursan haber ver olmaz mı?

kızlar, dişlerim sararıyor benim. benle aynı durumu yaşayan var mı? aslında benim dişlerim bembeyaz değildir ama şimdi iyice sapsarı oldu can sıkıcı

CANIMMM İNANNKİ BENDE 11.haftama kadar böyleydimm
bazen elimi karnıma götürüp bebeğimi seviyim derdim..elimi koymamla bulantım başlardı
kendine kızma canım...ilerleyen zamanlarda düzeliceksin..
sadece şunu mutlaka yapmanı tavsiye ederim..
bulantının çok olduğunda yada kusmaya yakınken elini karnına koy ve onunla konuş..
bebeğim yapma böyle ben çok zor durumdayım anneni üzme vs...içinden geçenelri söyle...bana çok faydası oldu..özellikle sabahları işe gelmek için erkenden kalktığımda

zonox.sen dahayenimi alışverişe başladın...oyyyyy ben 1 ay önce yenileri almıştım..
ben fazlamı iri oldum nehhh
bence baba aşığı olsun
eşime düşkün olsun daha çok isterim ...
eşim normalde kız çocukalrını sevmezdi...
şımarıklıkalrına tahammül edemiyodu..bende aksine kız hastasıyımdır...
eğer kızım olursa onu sevmesini isterim...
oğlum olsada ona düşkün olmasını isterim...
ama allah biliyor ben hala erkek çocuk istiyoruumm

Güzal Allahım sana erkek banada kız versin ozaman. tabi en önce sağlıksını

Günaydın fıstık anneler.. :82:
Bugün neşe doluyum :81:
akşam 17:00 da randevumuz var, :94:
veee muhtemelen cinsiyetini öğrenicez, çok mutluyum çokkkk..
bu arada yeni gelen kızlar var hoşgeldiniz kızlar :80:
SUBARU bugün büyük gün..
Bakalım p.tesi senin kahinlik topiğini açacakmıyız :90:

Son düzenleme:
nörek sen nörüyon ? diye uzatırmışım
kahaltımı yaptım yahşi cazibeyi seyrederem.:86:

afiyet olsun
bende işlerime devam ediyorum bi yandan burayı takip etmeye çalışıyorum
vakit dolsada evime gitsemmm
bugün pazarım varrrrrr iş çıkışı pazara uğrıycam...
kızlar ağır taşıyınca çabuk yoruluyomusunuz
birde bu aralar en fazla kaç kg kaldırmamız lazımm
ben pazara gidince bazen ayarımı kaçırıyorum
eve gelincede çok pişman oluyorumm

yaaa ama ben ok kıskanıyorum sizi yaa bende senin gibi 12 haftamdayken gitmiştim ama doktorum söylemedi. off offff. belkide kızdır o yüzen görememiştir .

çok ağır kaldırma nolur nolmaz. sn sadece kendi yeklerini al gerisini boşver:86:

günaydıınnn....nasılsın
bugün senden mutlusu yoktur..sonuçları öğrendikten sonra uçacaksın
evet...
ben sana neyin olacak dedim hatırlamıyorum ama ne dediysem o olacak bak görürsünn...
topik mopik bilmem
ama dün burdan bi arkadaşın dr kontrolü vardı yazışırken ısrarla kızı olacağını söyledi bende ısrarla kızı olacaksa bugün öğrenemeyeceksin ama erkek olacak dediydim...
ondan cvp alamadım....
işin kötüsü işyerinde çok yoğunummm geriye dönük takipte edemiyorummmm:26:
şaka bi yana söylediklerim tutarsa çok tırsıcamm kendimdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…