doktor bana erkek dedi erkek ismi begenemiyorum ama kız ismi olarak hayal i begeniyorum
kac haftalık hamılesin canım
kızlarrr yaa bişi dicemm ben akşma kadar gezdim bugün elim boş dönüm canım sıkıldı
hamile pantolonları çok büyük bize beee nasıl alıyosunuz siz en küçük bedenleri bilee arkadaa potluk yaptı alamadım... eski kotlarımda sıkıyoo kaldım arada bayramda ne giycem ben:SS
canım bende de aynı dert hamile paltolonları bol geliyor normal paltololarımda dar.hep elbise giyiyorum
off kuzummm elbisee giydim mi topuklu aykkabı giyiyorumm belim ağrıyo o zmn vee artık bi pantolon almalıyım malum havalar soğudu lc waikıkı de pant.çok dandikk yaaa hiç biyerde bişi bulamadım:18:
off kuzummm elbisee giydim mi topuklu aykkabı giyiyorumm belim ağrıyo o zmn vee artık bi pantolon almalıyım malum havalar soğudu lc waikıkı de pant.çok dandikk yaaa hiç biyerde bişi bulamadım:18:
kızlar ben gıttım bgn doktora ense olcumu ıcın bebekcim hareketlıydı elı kolu oynuodu hep sağa sola dondu hıckırıodu...boyu 6 cm çıktı nasıl kızlar sızlerın kaç cm ıdı bu gunlerdede. toplamda hala 1 kılo almıs gorunuorum..ense kalınlıgına gelıce ole bı abartı kalınlık yok 2 cm olcuorum ama emın de olamıorum daha ıncede cıktıgı oluo dedı kan verdım ve pazartesı bızı prof.doktor cihat şene yonlendırdı detaylı bakmasını ıstıyorum ben pek bı şüphelı bı durum gormuorum şuan için dedı ama sizinde içiniz rahta etsın dıe hocama yonlendırıorum dedı bakalım allhım bıze yardım etsın pazartesı netleşecek.ağzı burnu yerım ben onu nası tatlı allahım sen bıze bağışla bebeğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?