2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar isim ne düşünüyorsunuz bebişlere
ben
kız ceren olabilir
erkek görkem
ama kesin değil çok kararsızıs

ben bir sürü kız ismi düşünüyorum da erkek hiç aklımda yok
oğlumun ismi Melih Kemal ona uygun mu olsa farklı mı olsa bilemedim
kız isimleri: melike zeynep ecrin berra reyyan elif sude....sizce hangisi güzel?
erkek olursa da ahmet mirza

aslında virgül kullanmadığım için ayrı gibi oldu
melike zeynep istiyorum ben de.melike melihe uyuyor .zeynep ismini çok seviyorum zeynep ya da elif mutlaka koymalıyım sanırım.

bende isim beğenemiyorumm..ama aklımda biraz var..kız olursa elvin,ılgın,beril açelyaa erkek olursa görkem benimde sevdiğim isim erkek ismi çok yok aklımda
turkocum davetine teşekkürler yemiş kadar oldumm..diana geçmiş olsuun canımm

kızlarrr yaa bişi dicemm ben akşma kadar gezdim bugün elim boş dönüm canım sıkıldı
hamile pantolonları çok büyük bize beee nasıl alıyosunuz siz en küçük bedenleri bilee arkadaa potluk yaptı alamadım... eski kotlarımda sıkıyoo kaldım arada bayramda ne giycem ben:SS

canım bende de aynı dert hamile paltolonları bol geliyor normal paltololarımda dar.hep elbise giyiyorum

canım bende de aynı dert hamile paltolonları bol geliyor normal paltololarımda dar.hep elbise giyiyorum

off kuzummm elbisee giydim mi topuklu aykkabı giyiyorumm belim ağrıyo o zmn vee artık bi pantolon almalıyım malum havalar soğudu lc waikıkı de pant.çok dandikk yaaa hiç biyerde bişi bulamadım:18:

off kuzummm elbisee giydim mi topuklu aykkabı giyiyorumm belim ağrıyo o zmn vee artık bi pantolon almalıyım malum havalar soğudu lc waikıkı de pant.çok dandikk yaaa hiç biyerde bişi bulamadım:18:

canım kışlık taytlardan al bu dönem üzerine güzel tuniklerle hırkalarla hoş olur hem göbüşü sıkmaz..ben bu ara tayt giyiyorum yada pantolonları kemerli ve düğmesi açık kullanıyorumm:))

oyyy kızlar rasgele geldim yanınıza bir reklam gördüm dedim bir kızım olsun odasıda böyle olsun

iyi akşamlar kızlar ben bugun yıne çok kötuyum bulantı benı mahvettı dn gece de çok öğürdüm boğazım ağrıyo artık çok bunaldım ya... eşimle dışarı çıkacaktık kaldık evde. en son öğlen yemek yedım hala açım canım hiç bir şey istemiyor yine çıkarıcam sanırım çıkarmadan rahat yok bana

bu arada gezgincim tarifi yazıcam sana canım biraz kendıme geleyım de...

ciesta canım cınsıyet öğrenecekmışsın çok sevındım benimki bayramdan sonraya kaldı çok merak edıyorum

cerenlı yağmur moralını bozma canım Allah büyüktür umarım ıı çıkar sonuçlar canını boş yere yakmışlar ama napalım bebişler için nelere katlanıyoruz sonu ii olsunda :71

2 li test yaptırıp i çıkan arkadaşlara da gözunuz aydın dıyorum

kızlar çok yazamıcam çok kötüyüm görüşürüz sonra

kızlar ben gıttım bgn doktora ense olcumu ıcın bebekcim hareketlıydı elı kolu oynuodu hep sağa sola dondu hıckırıodu...boyu 6 cm çıktı nasıl kızlar sızlerın kaç cm ıdı bu gunlerdede. toplamda hala 1 kılo almıs gorunuorum..ense kalınlıgına gelıce ole bı abartı kalınlık yok 2 cm olcuorum ama emın de olamıorum daha ıncede cıktıgı oluo dedı kan verdım ve pazartesı bızı prof.doktor cihat şene yonlendırdı detaylı bakmasını ıstıyorum ben pek bı şüphelı bı durum gormuorum şuan için dedı ama sizinde içiniz rahta etsın dıe hocama yonlendırıorum dedı bakalım allhım bıze yardım etsın pazartesı netleşecek.ağzı burnu yerım ben onu nası tatlı allahım sen bıze bağışla bebeğimizi

ayy canımm inan bugün hep haberini bekledimm ççook sevindim bence sende rahatla artık emin olmak için o dr. git tahlillerde temiz çıkar inşallahh...maşallahh bebeğineee

slm kızlar sızın bebısler tam olarak ne kadarlık benımkı sat a gore daha gerı gıbı endıselenmelımıyım doktor bısey solemedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…