canım iyi çıkmış sonuçların gözün aydın.boyuda gayet iyi.bizimkide 12.haftada 6.5 cm dikızlar ben gıttım bgn doktora ense olcumu ıcın bebekcim hareketlıydı elı kolu oynuodu hep sağa sola dondu hıckırıodu...boyu 6 cm çıktı nasıl kızlar sızlerın kaç cm ıdı bu gunlerdede. toplamda hala 1 kılo almıs gorunuorum..ense kalınlıgına gelıce ole bı abartı kalınlık yok 2 cm olcuorum ama emın de olamıorum daha ıncede cıktıgı oluo dedı kan verdım ve pazartesı bızı prof.doktor cihat şene yonlendırdı detaylı bakmasını ıstıyorum ben pek bı şüphelı bı durum gormuorum şuan için dedı ama sizinde içiniz rahta etsın dıe hocama yonlendırıorum dedı bakalım allhım bıze yardım etsın pazartesı netleşecek.ağzı burnu yerım ben onu nası tatlı allahım sen bıze bağışla bebeğimizi
iyi akşamlar kızlar ben bugun yıne çok kötuyum bulantı benı mahvettı dn gece de çok öğürdüm boğazım ağrıyo artık çok bunaldım ya... eşimle dışarı çıkacaktık kaldık evde. en son öğlen yemek yedım hala açım canım hiç bir şey istemiyor yine çıkarıcam sanırım çıkarmadan rahat yok bana
bu arada gezgincim tarifi yazıcam sana canım biraz kendıme geleyım de...
ciesta canım cınsıyet öğrenecekmışsın çok sevındım benimki bayramdan sonraya kaldı çok merak edıyorum
cerenlı yağmur moralını bozma canım Allah büyüktür umarım ıı çıkar sonuçlar canını boş yere yakmışlar ama napalım bebişler için nelere katlanıyoruz sonu ii olsunda :71
2 li test yaptırıp i çıkan arkadaşlara da gözunuz aydın dıyorum
kızlar çok yazamıcam çok kötüyüm görüşürüz sonra
Selam kızlar, bugün 5te randevumuz vardı dr. muza gittik.. ama bizimki secdeye yatmış pozisyonda durduğu için baştan göremedi dr. sonra (elma yemiştim gitmeden 10 dk evvel) bir başladı dönemeye deli danalar gibi :) durmuyo kımıl kımıl, dr. çıkıntı göremediğini söyledi ama 17. haftada yine çağırdı ozaman net söylerim dedim.. Şimdi muallaktayım galiba kızım olcak, ama eminde değilim. pöff böyleside zor beyaa.. şimdi işin yoksa bekle dur 1 ay daha..
teşekkur ederim canım..Böyl ara ara kris gibi geliyo gidiyo bulantılar..1-2 gun sarsıyo beni..Cok sukur akşamustu dısarı cıktık ta keyfim yerine geldi..Karnım doydu..Hatta haftalar sonra tatlı bilem yedim..Mis gibi bi künefe..Harikaydı vallaMerhaba gülersramm Geçmiş Olsun Tatlışım :82:
selam kızlar nasılsınız ayyy n kadan durgun topıgımız bugun.....
kızlar isim ne düşünüyorsunuz bebişlere
ben
kız ceren olabilir
erkek görkem
ama kesin değil çok kararsızıs
ben bir sürü kız ismi düşünüyorum da erkek hiç aklımda yok
oğlumun ismi Melih Kemal ona uygun mu olsa farklı mı olsa bilemedim
kız isimleri: melike zeynep ecrin berra reyyan elif sude....sizce hangisi güzel?
erkek olursa da ahmet mirza
ben kızda kardelen ismini çok seviyorum kar çiçegi çok güzel hep sevdiğim bir isimdi
iyi akşamlar kızlar ben bugun yıne çok kötuyum bulantı benı mahvettı dn gece de çok öğürdüm boğazım ağrıyo artık çok bunaldım ya... eşimle dışarı çıkacaktık kaldık evde. en son öğlen yemek yedım hala açım canım hiç bir şey istemiyor yine çıkarıcam sanırım çıkarmadan rahat yok bana
Bu arada ense ölçümümüz 1 cmin altında güzel dedi, dörtlü test yapacakmışız 17. haftada.. boyumuzda 6,46 cm.. bide +2 gündük şimdi +5 olduk nasıl oldu anlamadım valla.. hızlı gidiyoruz.. tahmini doğum tarihi 20 mayısla başladı 15 mayısa düştük bugün.. heralde nisan başı doğururum ben :)
kizlar birde doktorum ikili testimi asagidan bakti karnimdan bakmasi gerekli degilmiydi ? bu haftada asagidan kontrol edildine bilmiyordum kendi doktorum tatilden gelse artik bende bu kadina muyane olmak zorunda kalmasam
ayy canımm inan bugün hep haberini bekledimm ççook sevindim bence sende rahatla artık emin olmak için o dr. git tahlillerde temiz çıkar inşallahh...maşallahh bebeğineee
kızlar uykum kaç tı bulantıdan uyuyamadım yok mu kımse iki lafın belini kıralım yav :92:
Burdayımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?