2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi çıkmış sonuçların gözün aydın.boyuda gayet iyi.bizimkide 12.haftada 6.5 cm di

nazo canım beni anlatmışsın ölüyorum bulantıdan

Selam kızlar, bugün 5te randevumuz vardı dr. muza gittik.. ama bizimki secdeye yatmış pozisyonda durduğu için baştan göremedi dr. sonra (elma yemiştim gitmeden 10 dk evvel) bir başladı dönemeye deli danalar gibi :) durmuyo kımıl kımıl, dr. çıkıntı göremediğini söyledi ama 17. haftada yine çağırdı ozaman net söylerim dedim.. Şimdi muallaktayım galiba kızım olcak, ama eminde değilim. pöff böyleside zor beyaa.. şimdi işin yoksa bekle dur 1 ay daha..

Bu arada ense ölçümümüz 1 cmin altında güzel dedi, dörtlü test yapacakmışız 17. haftada.. boyumuzda 6,46 cm.. bide +2 gündük şimdi +5 olduk nasıl oldu anlamadım valla.. hızlı gidiyoruz.. tahmini doğum tarihi 20 mayısla başladı 15 mayısa düştük bugün.. heralde nisan başı doğururum ben :)

herkes dalmış heralde biyerlere.. çok uykum geldi benim görüşürüz kızlar.. iyi geceler..

Son düzenleme:

tahminim benimde kizim olucak canim gerci doktor bisey demedi ama ben kurnazlik yapip bebisimin bacak bölümüne baktim cikinti filan görmedim :)))

herkese slm kizlar nasilsiniz bakim cumarteniz nasil geciyor ?

ciesra seninle aynıyız,en son iki hafta önce gittğimde benim de ik gün önde gidiyordu. benimki de 20 mayıs doğum tarihi. hafta içi benim de ense kalınlığı ölcülecek. belki benimki de seningibi 5 gün önden geliyordur. :))

israa belki geç döllenme olmuştur seninki canım. yine de doktorunla görüş. eminim bir sorunyoktur.
lover1984 gayet güzel çıkmış sonucun. kalbin rahat olsun. darısı bizim bebişlerin başına. perşembe günü benimki de randevum.

Son düzenleme:
kizlar birde doktorum ikili testimi asagidan bakti karnimdan bakmasi gerekli degilmiydi ? bu haftada asagidan kontrol edildine bilmiyordum kendi doktorum tatilden gelse artik bende bu kadina muyane olmak zorunda kalmasam

Merhaba gülersramm Geçmiş Olsun Tatlışım :82:
teşekkur ederim canım..Böyl ara ara kris gibi geliyo gidiyo bulantılar..1-2 gun sarsıyo beni..Cok sukur akşamustu dısarı cıktık ta keyfim yerine geldi..Karnım doydu..Hatta haftalar sonra tatlı bilem yedim..Mis gibi bi künefe..Harikaydı valla
İnşallahs ende iyisindir canım benim.Öpüyorum senii

selam kızlar nasılsınız ayyy n kadan durgun topıgımız bugun.....

Özlemcim haftasonu oldugu için cogunlugun kocişler evde.Benimkide ctesi pazar evde oldugu içn bende onu pek yalnız bırakmak istemiyorum ama aklımda bi taraftan hep burda..Ciesra yı merak ettim ama cok sukur o da iyiymiş rahatladım darısı basıma artık
kızlar isim ne düşünüyorsunuz bebişlere
ben
kız ceren olabilir
erkek görkem
ama kesin değil çok kararsızıs

Bizim isimler yıllardır hazırdı zaten...
Oglumuz olursa,ee koca tarafım egeli oldugu için; YİGİT EFE;
Kızımız olursa da EKİN olacak

Arkadasım bence Melike Zeynep cok guzel bir isim...
ben kızda kardelen ismini çok seviyorum kar çiçegi çok güzel hep sevdiğim bir isimdi

Turkocum Kardelen olursa Gonca ya uyumlu olur ama inşallah gönlünden gecen olur bi paşan olur

ahh canım yaaa..Beni tarif ettin sanki.Valla düşe kalka yasıyorum bende...İnşallah bitecek...cocuklarımız büyüdü be artık ne kusması yaa..allahım yardım et hepimize..Sende moralini yuksek tut bu böyle devam etmicek inan bana canımm...

ohh cok şükür canımm benim içimiz rahatladı..darısı bizim basımıza artık..Bak sen keretaya atladı zıpladı haa..Yavrum benimm allah nazarlardan korusun
bu arada sen mayıs anası olcan ebedi dogurtmam seni Nisanda..Sen bizim annemizsin..Baska aya yar etmem seni:90::90:

kizlar birde doktorum ikili testimi asagidan bakti karnimdan bakmasi gerekli degilmiydi ? bu haftada asagidan kontrol edildine bilmiyordum kendi doktorum tatilden gelse artik bende bu kadina muyane olmak zorunda kalmasam

Bazen karından bebek iyi gözükmüyor bu nedenle vajinal olarak bakılabiliyor.Hiçbir sakıncası yok..Bilakis daha guvenilir sonuc veriyor diyor doktorum..İçin rahat olsun

ayy canımm inan bugün hep haberini bekledimm ççook sevindim bence sende rahatla artık emin olmak için o dr. git tahlillerde temiz çıkar inşallahh...maşallahh bebeğineee

çok saol canımm allah herkese sağlıklı bı bebek nasıp etsın ınsallah prof da ıcımıızı rahatlatan seyler soler pazartesı 3,30 da randevum var.

GÜNAYDIN HAMİŞLERR
Bu gün hava çok güzel Güzel bir pazar geçirmeniz dileklerimle
Yegenlerime iyi bakınn:80::80:

günaydın herkese pazar pazar çalışıyorum ufff
insanlar neden pazar sabahları saat 7 30 da spor yapmaya gelirki yat uyu işde...
alalaaaaa
bakalım biz napcaz kiloları bu miskinlikler fazlasıyla çıkacak...

kızlarrrrrrrben yine rüya gördümm annem mekkedeya ben onun yanındayım rüyamda bir mezarın başına gidiyoruz türbeymiş kimileri inanmıyor türbe olduguna bir kadın çıkıyor türbeden bize beyaz bir kagıt okutuyor annemle okuyoruz ki ettiğimiz dualarr beyaz bir yagıda yazılmışşş bu rüya beni çok etkiledii annemide özledimm bana orada dua ediyor biliyorumm canım annemm
bakın beyaz kagıt murada ermekmişş mezar türbe görmekte bakın neymişş kopyaladım

bu rüyayi gören kadin ise bir erkek çocuk doguracagina;

tüm rüyalarımın tabiri erkek çocuk olarak çıkıyor iyce kaptırdım kendimi yaa doktor bana salı günü gittiğimde kız derse valla garip olacagımm erkek olduguna inandım hepte içime öyle doguyor saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim cümlemizede inşalllahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…