kızlarrrrrrrben yine rüya gördümm annem mekkedeya ben onun yanındayım rüyamda bir mezarın başına gidiyoruz türbeymiş kimileri inanmıyor türbe olduguna bir kadın çıkıyor türbeden bize beyaz bir kagıt okutuyor annemle okuyoruz ki ettiğimiz dualarr beyaz bir yagıda yazılmışşş bu rüya beni çok etkiledii annemide özledimm bana orada dua ediyor biliyorumm canım annemm
bakın beyaz kagıt murada ermekmişş mezar türbe görmekte bakın neymişş kopyaladım
bu rüyayi gören kadin ise bir erkek çocuk doguracagina;
tüm rüyalarımın tabiri erkek çocuk olarak çıkıyor iyce kaptırdım kendimi yaa doktor bana salı günü gittiğimde kız derse valla garip olacagımm erkek olduguna inandım hepte içime öyle doguyor saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim cümlemizede inşalllahhhh
turkocum hadi bakalım valla bende çok merak etmeye başladım senin tontişin cinsiyetini.ama bişey söyleyeyimmi ben iki kızada bayılırım hep hayalimdi
midem cok acayip sürekli ekşiyo sanki sürekli açmışım gibi midem kazınıyoo annayamadımki nasıl gecicek
cnm sürekli tuzlu şeyler ye mesela leblebi
bana en çok tuzlu çubuk kraker ii gelirdi paket paket yerdım hem açlığıda bastırıyo
Bu saatde hala ayakta oldugunuza inanmıyorum
gögsümdeki hassasiyetin azaldıgını şişligin indigini hissediyorum normal mi ya?
Bende de sanki eskisi kadar hassasiyet ve acı yok ...
kardeşim 8 aylık hamile onunda 3. aydan sonra hafiflemişti oradan biliyorum
yok canım ben artık çarşamba gününü bekliyorum. tekrar cvs yapılacak yani bebeğin eşinden parça alınacak ilk yapılan denemeler başarısız olmuştu şuan rabbimden sadece çarşamba günü yapılacak olan cvs nin ilk denemede olmasını diliyoeum. başkada bişey istemiyorum. sonucu beklerken stres olucam ister istemez ama 2 gündür hiç durmadan araştırdım binlerce kişi var benim durumumda hatta topik açmışlar orada okuduğum herkesin benden çok düşük çıkmış fakat sonuçları çok ii zaten önemli olan ense kalınğı oda doktorlar çok iyi dedi burun kemiğide oluşmuş sorun yok gibi duruyor dediler.. istanbul çabada prof. dr. atıl yüksel var sadece riskli gebeliklere bakıyormuş belkide ani karar verip istanbula gidebilrim. mail attım bakalım cvp gelicekmi? ama ense kalınlığı 5 mm üstünde olanlarda risk büyükmüş adam bu dalda 1 numara üstüne yokmuş..dün balon gibi şiştim buğün çok iyi sayılırım çokkk şükür rabbime çok korktum güzelim çok yaptığım stresi anlatamam kendimi öyle sıkmışımki et kırmış heryanım.. çarşambayı atlatırsam herşşey düzelecek inş.. kafam karışık işyerindeyim toparlayamadım kusura bakma ..sen nasılsın canım?
Benim yiyemedigim yada midemi bulantıdıran hiç birşey yok 80 kg yum
Allah sonumuzu hayretsin doğuma kaçla gidecem acaba
hoşgeldin nevra sen nasılsın topikte bir sakinlik var yarında hiç olmazlarr ff çok sıkıcı şu pazar günleri benim gibi evde oturanlara
kızlar isim ne düşünüyorsunuz bebişlere
ben
kız ceren olabilir
erkek görkem
ama kesin değil çok kararsızıs
melike zeynep güzel bence canım..ben bir sürü kız ismi düşünüyorum da erkek hiç aklımda yok
oğlumun ismi Melih Kemal ona uygun mu olsa farklı mı olsa bilemedim
kız isimleri: melike zeynep ecrin berra reyyan elif sude....sizce hangisi güzel?
erkek olursa da ahmet mirza
kızlar ben gıttım bgn doktora ense olcumu ıcın bebekcim hareketlıydı elı kolu oynuodu hep sağa sola dondu hıckırıodu...boyu 6 cm çıktı nasıl kızlar sızlerın kaç cm ıdı bu gunlerdede. toplamda hala 1 kılo almıs gorunuorum..ense kalınlıgına gelıce ole bı abartı kalınlık yok 2 cm olcuorum ama emın de olamıorum daha ıncede cıktıgı oluo dedı kan verdım ve pazartesı bızı prof.doktor cihat şene yonlendırdı detaylı bakmasını ıstıyorum ben pek bı şüphelı bı durum gormuorum şuan için dedı ama sizinde içiniz rahta etsın dıe hocama yonlendırıorum dedı bakalım allhım bıze yardım etsın pazartesı netleşecek.ağzı burnu yerım ben onu nası tatlı allahım sen bıze bağışla bebeğimizi
Selam kızlar, bugün 5te randevumuz vardı dr. muza gittik.. ama bizimki secdeye yatmış pozisyonda durduğu için baştan göremedi dr. sonra (elma yemiştim gitmeden 10 dk evvel) bir başladı dönemeye deli danalar gibi :) durmuyo kımıl kımıl, dr. çıkıntı göremediğini söyledi ama 17. haftada yine çağırdı ozaman net söylerim dedim.. Şimdi muallaktayım galiba kızım olcak, ama eminde değilim. pöff böyleside zor beyaa.. şimdi işin yoksa bekle dur 1 ay daha..
günaydın şekerler... akşamdan 3 saat uyuyunca gece uyku tutmadı tabıi..:)
hava çok güzel biraz dışarı çıkıcaz bulantı izin verirse alışveriş yapıcam hiç bir pantolonum olmuyo okulda giymek için bir şeyler alıcam inşallah bulurum.
ay tskler denicem bunları saol canım
fdilek canım hayrolsun eşinin rüyası inşallah....
BALCI canım geçen hafta bizde alışveriş mrk gittik 1 saat dolanıp bir yerde oturduk çünkü yoruldum sonra 1 saat daha dolandık sancı gi,rdi o anda hemen çıktık...galiba çok yormamak lazım ben az az gezmeyi deniyorum çünkü rahatsızlık hissediyorum...Allah korusun meleklerimizi...
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım en azından yalnız bana olmadıgını bılmek ıcımı rahatlattı sancı gıbı bır agrı boyle degısık eskıden 10 magaza gezsem yorulmazdım sımdı 2 taneye gırınce pılım bıtıyor erken degıl mı ya bu yorulmalar ıcın:) ben bundan sonra karar aldım ne ıs ıcın gıdıyorsam halledıp cıkıcam hemen dolanmıcam
Selam kızlar...Gene durgunluk olmuş bugün...
Bende durgunum hoş...
Hayır olsun...
Bu arada dün bebişim için mağaza gezdim,bilgi olsun diye beşikler,kıyafetler herşeye baktım,içim gitti ama böyle tatlı şeyler olamaz yaaaa
Vee bebişimin ilk cicisini aldımDayamadım napim,minicik şeyler karşısında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?