2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

turkocum hadi bakalım valla bende çok merak etmeye başladım senin tontişin cinsiyetini.ama bişey söyleyeyimmi ben iki kızada bayılırım hep hayalimdi

turkocum hadi bakalım valla bende çok merak etmeye başladım senin tontişin cinsiyetini.ama bişey söyleyeyimmi ben iki kızada bayılırım hep hayalimdi

canım ilk hamileliğimde kızım olsun istemiştim şükür oldu şimdide erkek bebegin duygusunu yaşamak istiyorumm bir kız bir erkekte benim hayalimm bakalım kısmet artıkkk canımm salıya belli olurrr

midem cok acayip sürekli ekşiyo sanki sürekli açmışım gibi midem kazınıyoo annayamadımki nasıl gecicek

midem cok acayip sürekli ekşiyo sanki sürekli açmışım gibi midem kazınıyoo annayamadımki nasıl gecicek

cnm sürekli tuzlu şeyler ye mesela leblebi
bana en çok tuzlu çubuk kraker ii gelirdi paket paket yerdım hem açlığıda bastırıyo

Bu saatde hala ayakta oldugunuza inanmıyorum

günaydın şekerler... akşamdan 3 saat uyuyunca gece uyku tutmadı tabıi..:)

hava çok güzel biraz dışarı çıkıcaz bulantı izin verirse alışveriş yapıcam hiç bir pantolonum olmuyo okulda giymek için bir şeyler alıcam inşallah bulurum.

selam kıslar,
herkese güzel pazarlar...

canım benim inşallah güzel sonuçlar alacaksın Allahın izni ile....
aklım sende idi benimde ne yaptı acaba diye? dualarım hep senel bozma moralini bişicilk çıkmayacak inşallah..

Benim yiyemedigim yada midemi bulantıdıran hiç birşey yok 80 kg yum

Allah sonumuzu hayretsin doğuma kaçla gidecem acaba

benim de 78 ile senden geri kalır halim yok korkma

ben alakasız şeyler yiyorum ama genelde ekşi şeyler

hoşgeldin nevra sen nasılsın topikte bir sakinlik var yarında hiç olmazlarr ff çok sıkıcı şu pazar günleri benim gibi evde oturanlara

canım dün aniden misafir geldi big. açık kalmış görmedim bile mesajını kusura bakma..
ben iyiyim canım sen nasılsın asıl ? moral daha iyi dimi?

kızlar isim ne düşünüyorsunuz bebişlere
ben
kız ceren olabilir
erkek görkem
ama kesin değil çok kararsızıs

daha hiç düşünmedim canım...

melike zeynep güzel bence canım..

hadi hayırlısı canım Allah güzel sonuçlar aldırsın size de canım ..zaten dr. da şüpheli görmüyorum demiş rahat ol

maşallah ona yaaaa...demek çok hareketliydi numaralarını yaptı size...

geceleri bende 4-5 gibi kalkıyorum sonra pek uyuyamıyorum yaaa..zor oluyo..

git alışverişe canım hem açılırsın...

selam herkeseee çok güzel hava dışarda bu pazar günlerinin kıymetini bilmek lazım uzun bi kış kapıdaa biz çıkıcaz inşallah dışarı pazarları iple çekiyoruumm.....

Turkocum rüyan hayrolsunn.Dün gece eşim görmüş rüya maç yapıyomuş sahaya bir kız bebeği girmiş eşim hemen kucağına almışş gece uyanmış anlatıyo bana kızımız olacak diyoo hayırlısı inşallah ben kız erkek her ikisinede varım :)))

arkadaşlar
ben çok şiddetli karın ağrısı cekıyorum sızde de oluyor mu ozellıkle yuruyunce oluyor mesela akmerkeze gıdıyorum 1.5 maksımum 2 saat dolanayım baslıyor agrı bugun nefesımı kesecek kadar yogundu eve donup dınlenınce gecıyor daha once dr a sotrmustum ılk baslarda agrırdı boyle kanama yoksa onemlı degıl 9 ay boyunca olabılır demıstı eskıden her gun agrırken sımdı haftada 2-3 kere oluyor ama bazen cok sıddetlı olunca korkuyorum bır yandan da sevınıyorum cunku benım bır kere bıle mıdem bulanmadı hıc kusmadım hamıle oldugumu buzdolabının ustundekı ultrason kagıdını gorunce hatırlıyodum sımdı bu agrılar da hatırlatıyor ıyı oluyor aslında ay cok uzattım lafı hepınızı opuyorum

fdilek canım hayrolsun eşinin rüyası inşallah....

BALCI canım geçen hafta bizde alışveriş mrk gittik 1 saat dolanıp bir yerde oturduk çünkü yoruldum sonra 1 saat daha dolandık sancı gi,rdi o anda hemen çıktık...galiba çok yormamak lazım ben az az gezmeyi deniyorum çünkü rahatsızlık hissediyorum...Allah korusun meleklerimizi...

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım en azından yalnız bana olmadıgını bılmek ıcımı rahatlattı sancı gıbı bır agrı boyle degısık eskıden 10 magaza gezsem yorulmazdım sımdı 2 taneye gırınce pılım bıtıyor erken degıl mı ya bu yorulmalar ıcın:) ben bundan sonra karar aldım ne ıs ıcın gıdıyorsam halledıp cıkıcam hemen dolanmıcam

rica ederim canım ne demek ...:13:

ben 6 saat alışverişyapabilme kapasitesine sahiptim ama şimdi yaşlılar gibi ayy biraz dinleneyim şeklinde gezdim..bence sende vucudunu dinle ve zorlama...azar azar yap her işini...

Selam kızlar...Gene durgunluk olmuş bugün...
Bende durgunum hoş...
Hayır olsun...

Bu arada dün bebişim için mağaza gezdim,bilgi olsun diye beşikler,kıyafetler herşeye baktım,içim gitti ama böyle tatlı şeyler olamaz yaaaa
Vee bebişimin ilk cicisini aldım Dayamadım napim,minicik şeyler karşısında...

hayırlı olsun canım saglıklı gunlerde gıysın ınsallah bende gecenlerde pusetini aldım:) bır de poopymam ve hediyedenizinden cok guzel bodyler sıparıs ettım yavas yavas almayı dusunuyorum yoksa sımdıden boyleysem ılerde karnım burnumda hıc gezemem

bu arada ben su an 14+6 yım ama çizelgem bir hafta gerıden gelıyor halbukı satı dogru gırdım 2 ağustos o haftada sayılmıyor mu dr da da kendı hesabım cıkıyorum ama burda 1 hafta eksık cok sınır.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…