2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım,hepimiz o günleri görürüz inşallah...

Ben astım yatak odama,bakıp duruyorum...
Bizimki bana bile bu kadar bakmıyorsun diye laflar atıyo...
İnşallah üstündede görürüm cicisini...

Yavaş yavaş bende abartmadan alırım,dikkatimi çekenleri...
Ama ihdiyaçlarını almayada 7. aydan sonra başlıcam inşallah...

bu arada ben su an 14+6 yım ama çizelgem bir hafta gerıden gelıyor halbukı satı dogru gırdım 2 ağustos o haftada sayılmıyor mu dr da da kendı hesabım cıkıyorum ama burda 1 hafta eksık cok sınır.)

Canım bende dogru haftayı görebilmek için daha erken girdim satı,sende temmuzun sonalarını seç tutturursun inşallah haftanı...

Canım bende dogru haftayı görebilmek için daha erken girdim satı,sende temmuzun sonalarını seç tutturursun inşallah haftanı...

normal takvımden bana bır baksana canım ya nolur sat 2 agustos ben mı fazla sayıyorum 2den 8ıne 1 hafta olmuyor mu ıste yrn tam 15+0 olmuyor muyum???

normal takvımden bana bır baksana canım ya nolur sat 2 agustos ben mı fazla sayıyorum 2den 8ıne 1 hafta olmuyor mu ıste yrn tam 15+0 olmuyor muyum???

en son dra gıtıgımde 12.0dım dr 11.6 dedı 12.0 degıl mı dedım tamam ıste 12 aynı sey dedı sanırım bırebır tutuyor cnm

Doktorun verdiği tarih dogru aslında canım,hesabın dogru tutuyor aslında haftanda...

benim sat 1 ağustos ve bugün 14+0. seninki 13+6 olmalı. internetten de bakıyorum ben yanlış hesaplamayayım diye.

selam

Lover içini ferah tut kan sonuçların inşallah iyi gelir ultrason ölçümde de bir sıkıntı yok canım

Rabia benimde 2li testimin haftasında 12.haftada hem alttan hem üstten muayene oldu canım korkulucak birşey yok

zzerr sana tuzlu şeyler tavsiye eden arkadaş olmuş fakat bende uyarayım çok abartma tuzlu krakerleri tansiyoınuna dikkat et benim o karkerler tansiyonumu çıkarmıştı.

turko yine rüya görmüşsün hayırlsıı canım bende bebişinin cinsiyetini merak etmeye başladım neyseki salıya az kaldı :)

FDilek canım bu güzel havaları ben kursa giderek değerldniriyorum. Sende sanırım temizlik yaparak :)) dikkat ediyorsun dimi

BALCI bende çok yürüdüğümde ağrılarım oluyor ama dinlenince hele eve gelip uzanınca geçiyor. kasıklarıma sancılar bile giriyor

benim sat 1 ağustos ve bugün 14+0. seninki 13+6 olmalı. internetten de bakıyorum ben yanlış hesaplamayayım diye.

13lü birsey olamaz cnm cunku 18 ekım de dra gıttım ıkılı testım vardı o gun tam 12.0dı

bir de ben turkcellın hamıle bolumune uyeyım ordan habıre mesaj gelıyor oraya da sat gırıyosun orda tam tutuyor mesela yrn sımdı 15.haftanızdasınız dıye msg gelecek mesela. çözemedım gitti.)

offffff ınternetten hesapladım sımdı yrn 14+0 olacak gozukuyor yanı ben 1 hafta fazla hesaplıyorum ıyıce kafam karıstı dr da ole cıkmıyor ama

Son düzenleme:
ben daha perşembe günü doktordaydım ve benim hesapladığımla doktorunki birbirini tutuyor. belki senin bebiş biraz önden gidiyordur.

ben daha perşembe günü doktordaydım ve benim hesapladığımla doktorunki birbirini tutuyor. belki senin bebiş biraz önden gidiyordur.

belki de cnm cunku en son 18 ekımde gıtmıstım ordaki ultrasonda 11+6 yazıyor baktım sımdı o zaman sımdı ne olması gerek kızlar

selam kızlarr.uzun zamandır gelemedim foruma.dün doktordaydım.ense ölçümü ve 2'li test yapıldı.ense kalınlığı 0,6 mm çıktı.Doktor iyi olduğunu söyledi.2'li test sonucunu perşembe alcaz(inşallahhhhh bi sorun çıkmazz)eğer 2'li testim iyi çıkarsa doktor 3'lü testi yapmayacakmış.bebişimin boyu da 6 cm:)Bu arada büyük ihtimalle erkek bebeğim.Dün ayrıntılı ultrasona girdm ve muhtemelen erkek dedi doktorum.Hayırlısı bakalım.
buarada benim çok yoğun akıntım var ve ben bunu normal görüyordumama doktor ilaç verdi.Sizde de var mı böyle bi durum?

Son düzenleme:

iyide tatlım 14+0 zaten 15. hafta demek biten hafta bitmiştir..sen 14+1 de 15 inci haftayı 1 gün dolduruyosunn yani 2 hesapta doğruu...

FDilek canım bu güzel havaları ben kursa giderek değerldniriyorum. Sende sanırım temizlik yaparak :)) dikkat ediyorsun dimi

temizlik bitti canım ben ayda 1 falan büyük temizlerim sonra rutin sil süpür dikkat ediyorum merak etme pazarları hiç elimi bişeye sürmem eşim varken onla zaman geçiriyorumm..bugün çıkmadık dışarı tembellik yaptık akşama sinemaya gidecez newyorkta beş minareye sinema sezonunu yeni açtık :))

zzerr sana tuzlu şeyler tavsiye eden arkadaş olmuş fakat bende uyarayım çok abartma tuzlu krakerleri tansiyoınuna dikkat et benim o karkerler tansiyonumu çıkarmıştı.

saol baharnaz uyarın için ama benim tansiyonum hep yerlerde geçen gün başım acayip döndü yürüyemedim progestanında etkisi sanırım tansiyonum 8-5 olmus öncedende düşük tansiyon problemim vardı zaten ama yinede dikkat edicem abartmamaya

ay bu haftaları hesaplamak için sitelerde otomatik hesaplayıcılar var son adet tarihini girince hesaplıyor acaba onun karısıklıgını mı yasıyorsunuz şöyle bi göz attımda hepsini okuyamadım ama doğrumu anladımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…