hayırlı olsun canım saglıklı gunlerde gıysın ınsallah bende gecenlerde pusetini aldım:) bır de poopymam ve hediyedenizinden cok guzel bodyler sıparıs ettım yavas yavas almayı dusunuyorum yoksa sımdıden boyleysem ılerde karnım burnumda hıc gezemem
bu arada ben su an 14+6 yım ama çizelgem bir hafta gerıden gelıyor halbukı satı dogru gırdım 2 ağustos o haftada sayılmıyor mu dr da da kendı hesabım cıkıyorum ama burda 1 hafta eksık cok sınır.)
Canım bende dogru haftayı görebilmek için daha erken girdim satı,sende temmuzun sonalarını seç tutturursun inşallah haftanı...
normal takvımden bana bır baksana canım ya nolur sat 2 agustos ben mı fazla sayıyorum 2den 8ıne 1 hafta olmuyor mu ıste yrn tam 15+0 olmuyor muyum???
Canım aynıyız sanırım seninle,dogru hesaplıyorsun da yalnız usg de ne çıkıyor senin haftan?
normal takvımden bana bır baksana canım ya nolur sat 2 agustos ben mı fazla sayıyorum 2den 8ıne 1 hafta olmuyor mu ıste yrn tam 15+0 olmuyor muyum???
en son dra gıtıgımde 12.0dım dr 11.6 dedı 12.0 degıl mı dedım tamam ıste 12 aynı sey dedı sanırım bırebır tutuyor cnm
en son dra gıtıgımde 12.0dım dr 11.6 dedı 12.0 degıl mı dedım tamam ıste 12 aynı sey dedı sanırım bırebır tutuyor cnm
13 hafta 5 günlük çıkıyor takvimde,satın 2 ağustos ise...
benim sat 1 ağustos ve bugün 14+0. seninki 13+6 olmalı. internetten de bakıyorum ben yanlış hesaplamayayım diye.
ben daha perşembe günü doktordaydım ve benim hesapladığımla doktorunki birbirini tutuyor. belki senin bebiş biraz önden gidiyordur.
Evet canım bir hafta fazla hesaplıyorsun sanırım,bende bakıyorum 13 hafta 5 günlük çıkıyor seninki...
13lü birsey olamaz cnm cunku 18 ekım de dra gıttım ıkılı testım vardı o gun tam 12.0dı
bir de ben turkcellın hamıle bolumune uyeyım ordan habıre mesaj gelıyor oraya da sat gırıyosun orda tam tutuyor mesela yrn sımdı 15.haftanızdasınız dıye msg gelecek mesela. çözemedım gitti.)
offffff ınternetten hesapladım sımdı yrn 14+0 olacak gozukuyor yanı ben 1 hafta fazla hesaplıyorum ıyıce kafam karıstı dr da ole cıkmıyor ama
FDilek canım bu güzel havaları ben kursa giderek değerldniriyorum. Sende sanırım temizlik yaparak :)) dikkat ediyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?