2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bi de dr ların tahminleri ultrasondaki ölçümlerine bebeğin gelişimine göre değişebiliyor benimki bi hafta geriden geliyordu geç döllenme olmustur dedi dr um şimdi normal haftasına yetişmiş gelişimine göre dedi

Ben ugs'yi baz alıyorum canım...
Sitelere güvenmiyorum benim sat biraz garip...

Kızlar burda bir arkadaşım var,ikinci bebişine hamile benimle aynı haftada ve samimi oldugum biri,beraber heyecanlarımızı yaşıyoruz elhamd...Yalnız oda benim gittiğim hastaneye gidiyor ve doktor ona erkeğe benziyor birşey gördüm demiş,bana tahmin bile yürütmeden bir dahakine söylerim dedi..
Bende hiçbişey mi göremedi acep..

gezgıncıgım bazı dr lar cınsıyet soyleme konusunda 16. haftadan once tahmınde bulunmak bıle ıstemıyo....benımkıde oyle hayatta soylemez...

saklamış demekki seninki banada bu hafta dr erkeğe benziyor ama kesin bişi diyemem dedi acayip hareketliydi bakarken bi de yemek yiyince kan şekerimiz yükseliyormus bebekde hareketleniyormus ve görülmesi kolaylaşıyormus bu tatlı bişi yiyip git muhabbeti ondanmış çenem düştü ay

Evet bende yedim şeker,ama sadece poposunu ve ayaklarını kaldırıp indirdi uyuşuk bebişim benim
ıyı olmaya calısıyorum bazen guluyorum bazen cok aglıyorum ıste....

Hayırdır canım neden sıkıntın mı var?

hayırlı olsun canım.ne aldın bakayım

saol baharnaz uyarın için ama benim tansiyonum hep yerlerde geçen gün başım acayip döndü yürüyemedim progestanında etkisi sanırım tansiyonum 8-5 olmus öncedende düşük tansiyon problemim vardı zaten ama yinede dikkat edicem abartmamaya[/QUOTE]
canım hala progesteron kullanıyomusun?ne kadar kullanıcaksın?kaçıncı haftandasın?

görememiştir canım görünce ipucu veriyolar

ayyy hormonlardan mı ne bılmıyorum.....bı hosum bu gunlerde....

ben artık aşağı yukarı saatlere göre ruh halimi çözdüm sanırım ikindileri cok karamsar hastalıklı ve uyus oluyorum sabahları genelde neşeli ayarım belli değil hiç

ayyy hormonlardan mı ne bılmıyorum.....bı hosum bu gunlerde....

Anladım canım bende her gün farklıyım ya,ne zamana kadar sürücek acaba...
hayırlı olsun canım.ne aldın bakayım

görememiştir canım görünce ipucu veriyolar

Ya bak ne cahilim,zıbın takımlarının içinde olur ya bir elbise,ayak kısmında curabıda içinde olan,ayyy hiç bilmiyorum bu bebek kıyafetlerinin ismini,tövbee

mutfakdan mıs gıbı kokular gelıyo.....cok acıktık bız sız yedınız mı aksam yemegınızı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…