ay bu haftaları hesaplamak için sitelerde otomatik hesaplayıcılar var son adet tarihini girince hesaplıyor acaba onun karısıklıgını mı yasıyorsunuz şöyle bi göz attımda hepsini okuyamadım ama doğrumu anladımki
Ben ugs'yi baz alıyorum canım...
Sitelere güvenmiyorum benim sat biraz garip...
selam kızlar ıyı aksamlar.....
ugs ?o ne ki
gezgıncıgım bazı dr lar cınsıyet soyleme konusunda 16. haftadan once tahmınde bulunmak bıle ıstemıyo....benımkıde oyle hayatta soylemez...
Kızlar burda bir arkadaşım var,ikinci bebişine hamile benimle aynı haftada ve samimi oldugum biri,beraber heyecanlarımızı yaşıyoruz elhamd...Yalnız oda benim gittiğim hastaneye gidiyor ve doktor ona erkeğe benziyor birşey gördüm demiş,bana tahmin bile yürütmeden bir dahakine söylerim dedi..
Bende hiçbişey mi göremedi acep..
saklamış demekki seninki banada bu hafta dr erkeğe benziyor ama kesin bişi diyemem dedi acayip hareketliydi bakarken bi de yemek yiyince kan şekerimiz yükseliyormus bebekde hareketleniyormus ve görülmesi kolaylaşıyormus bu tatlı bişi yiyip git muhabbeti ondanmış çenem düştü ay
ıyı olmaya calısıyorum bazen guluyorum bazen cok aglıyorum ıste....
hayırlı olsun canım.ne aldın bakayımSelam kızlar...Gene durgunluk olmuş bugün...
Bende durgunum hoş...
Hayır olsun...
Bu arada dün bebişim için mağaza gezdim,bilgi olsun diye beşikler,kıyafetler herşeye baktım,içim gitti ama böyle tatlı şeyler olamaz yaaaa
Vee bebişimin ilk cicisini aldımDayamadım napim,minicik şeyler karşısında...
Kızlar burda bir arkadaşım var,ikinci bebişine hamile benimle aynı haftada ve samimi oldugum biri,beraber heyecanlarımızı yaşıyoruz elhamd...Yalnız oda benim gittiğim hastaneye gidiyor ve doktor ona erkeğe benziyor birşey gördüm demiş,bana tahmin bile yürütmeden bir dahakine söylerim dedi..
Bende hiçbişey mi göremedi acep..
ayyy hormonlardan mı ne bılmıyorum.....bı hosum bu gunlerde....
ayyy hormonlardan mı ne bılmıyorum.....bı hosum bu gunlerde....
hayırlı olsun canım.ne aldın bakayım
görememiştir canım görünce ipucu veriyolar
mutfakdan mıs gıbı kokular gelıyo.....cok acıktık bız sız yedınız mı aksam yemegınızı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?