2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım pek çok yerde sigara yasağı devrede aslında...pek çok işyerinde çalışanlar açık havaya çıkıp içiyor...bilemiyorum burası istanbul olduğundan kanunlar daha fazla uygulanıyordur belki..küçük şehirlerde o kadar takmazlar....ne de olsa herkes birbirini tanır...kimse kimseyle kötü olmak istemez....

ciesra
ah ne güzel olur 7 saat çalışmak ama ancak hayal edebiliriz...
ama senin yanında siga içmeleri çok yanlış onlara bu konuda izin verme
hem kapalı alanlarda sigara içmek yasak değilmi
ihbar ederim sizi heee

gezgincim, bende baligi cok severimm. Haftada 1 yemeye gayret ediyorum. bir problem var, baligi yanliz yapip yemeyi sevmiyorum)) genelde hep annem yapar ona gider yerim...yoksa ihmal ederim cok..

Ya bu sıra canımda çekiyor aslında balık,tek çekindiğim temizliği...
Aldıgım balığıda temizlemiyormuş çalışanlar,kafası ile aldık maleseefff
Kendime güvenim gelirse temizliyip yiyicem inşallah...

Birde hamsi çekiyor canım fena halde,ama burda ne gezer...
Annemde süper yapardı...
Artık idare edicem burdakilerle...

Kızlar sizde yaşıyormusunuz bilmiyorum ama dünden beri bebeğimi hissediyorum Elhamd!...

Dün uzandım,ayaklarımıda uzattım birden birşey hissettim elimi karnımın altına bir götürdüm elma gibi yusyuvarlak birşey çıktı yukarı dogru,gözümle gördüm şok oldummm
Sonra yavaş yavaş aşşagıya indi..
Bugünde az önce gene uzandım,aynı şey oldu birden bişey hissettim elimi koymamla bebeğimi avucumda hissetmem bir oldu,hemen eşime seslendim oda baktı çok şaşırdı görünce,sanırım bizim bebiş artık kendini hissettiricek...
ELHAMD...Rabbim onu korusun...

Evet canim, hamilelerin bazi haklari var ve isverenlerin buna uymalarida zorunlu. Malesef hak arama olaylari fazla olmadigindan bu tur seylerde pek bilinmiyor calisanlar tarafindan. Iyi bir isvereniniz varsa oturup konusabilirsiniz durumu.

Benim yasadigim yerdede hamilelik haklarimiz var. Ortam kesinlikle bize gore saglanmali. Gece mesai yapan birisiysen mesela mesailer hamilelik suresince kalkiyor ortadan, hatta dogumdan sonrada bir muddet senden talep edemiyor isverenin mesai yapmani. Mesela gunde 9 saat calisyorsan, bu 9 saatin 1 saatini gun boyunca araliklarla dinlenebilirsin, bu dedigim normal dinlenme(paydos) larinin haricinde ekstra 1 saat! Is temponu yariya dahi dusurebilirsin, hakkin var. Is saatlerine ayar yapabilirsin, mesela sabalari 1-2 saat gec baslamak gibi. Dogumdan sonra calisanlar icinde var haklar, gunde toplam 3 saat emzirme, sut sagma islemleri icin izin veriliyor, hatta isyerin evine yakinsa bebegini eve gidip emzirip isine donebilirsin vs.

Ben henuz bunlari gorusmedim patronla, ama konusmayi dusunuyorum, kendisi henuz hamile oldugumu bile bilmiyor)) duydugunda gozleri portlucektir hahahaha..yerime birisini ayarlamak zorundaya ben dogum iznine ayrilinca))

Burdada uygulanıyor ama şehir içinde tabi,ben şantiyede çalışıyorum resmen dağda biyerlerdeyim bütün gün..
ee takip makip eden yok tabi.. herkes gayet rahat.. Valla vicdanı olan zaten içmez, konuşmak bile istemiyorum içenlerle ağız kokuları bile mahvediyor beni.. vee hakkımı helal etmiyorum bu konda, günahsız yavrumu zehirlemek kimsenin hakkı değil..

evet SUBARU süper olurdu ama nerdeeee.. aslında şikayet edince geliyorlarmış denetlemeye dee tabi gelseler nolcak hep duracaklarmı başıomızda..
yask olmazmı kız da dağlarda geçerli değil bu hükümler..

evet evet aslında haklarımız var ama biz bilmiyoruz,
ben daha patronumu 1 kez gördümki,
Sivasta hep buraya gelmiyor, müdürede hayatta söylemem işi bırakırım daha iyi..
aaaaa göbişin çok çıkmadı o zaman..

Ahh canimm, insallah guc gelir sanada birguzel temizler yersin baligini.
Ben temizlemesinden igrenmiyorum baligin, kalabalikla yemesini seviyorumm..yanliz yapip yemem yanii. Hamile kalmadan evvelde hep annem alirdi bizim icin, gider onda yerdik, aynen dewam yani:))

Cok guzel bir duygu olmaliii, masallah gezginin bebisinee
Bwndw 1 kez hissettigimi saniyorum...yorumda yapamiyorum ama:))
sabirla beklicez bakalim, cok istiyorum bend ehissedeyim bebegimi diyee

Gobisim cikti cikmazmi, zaten vardi, simdi dahada irilesti:)))
bence gorenler bu kadin muthis kilo aldi diyorlardir hahahah
ama duyanlar sok olucak:))
patronum bir ust katta ofisi, kapidan bir el sallar sonra gider yine gorevinin basina..saolsun hic patronlukta yapmaz...

Ben ozel gorusme icin randevu alicam sekreterinden, soyle ballandira ballandira bi konusayim:))

:) sende el sallayarak girersin ofisine artık, göbeğini gere gere..
ayy hayali bile komik..

ciesra, aral, Gezgin.., hazal.., karaman81, medusa02, simgesel, SUBARU, zhr84, Zonnetje
suskun güzellerr, yemekteyizi mi izliyorsunuz hepiniz kızzzz..

internette hamileler için basit yoga hareketleri var mı diye bakıyordum. bir kaç buldum onları indirdim. yemek yapmam lazım ama hiç kalkasım yok yerimden.

ciesra, aral, Gezgin.., hazal.., karaman81, medusa02, simgesel, SUBARU, zhr84, Zonnetje

Ben izliyorum walla...esasinda kalkip yemekte yapmam lazim ama nerdeee..baka baka ben doyarim simdi herhalde...yemekleri hep balik urunuuu superr

hıhımm evet..hatta bende bi menü hazırladımm
menüde önce hafif bi müşterii karşılama ardından fatura kesmeken sonda en tatlısından tahsilat yapmak var

ay ayolll ne yemekteyizi çalışıyoruzzz burda heralde

menüde balık malık varmış ıyyğğğğ
okurken bile tuhaf oluyorum .....görmek istemiyorum..
şööyle yöresel yeemk yapan bacılar olsa izlerdimm
benim canımm ne zamandır keşkekk istiyooooo yawwwwwwwwwwwww

canım yaaa bak bende çok iş yaparım eski hallerim gibi am asana çok kızdıımm..sen ciddi bi olay yaşadın hemde çok yenii lütfen bak sonradan üzüleceğin şeyler yapmaa dikkat et kendinee..Hem gelen misafirler eminim senden hizmet beklemezzz

ya bende sol tarafta sertlik hissediyoruumm bazen çok heyecanlıı..biz artık 15. haftaları bitirdik bide zayıf olunca hissedilebilir yavaş yavaşş..

subaru yaa burda düğünlerde keşkek yapıyolar ben sevemedim bitürlü herkes bayıla bayıla yiyoo

Son düzenleme:

Bayilirim keskegeee, 3-4 hafta evvel yemistimm, tadi hala damagimda...

yaaa sorma nerden aklıma geldi bilmem
yıllar önce taksimde yöresel yemek yapılan bi yerde yemiştim
AKLIMA VURDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…