2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi keşkek tarifine baktım baya uzun işmiş
benim elimin harcı değil yani...neyse bikaç saate kadar unuturum heralde

şimdi keşkek tarifine baktım baya uzun işmiş
benim elimin harcı değil yani...neyse bikaç saate kadar unuturum heralde

zahmetli yemektir canim keskek, onun bugdatini aksamda suya koyucan, defalarca yikican birguzel, ertasi gunde erkende koyucan ocagin uzerine, atican icinede koccamaaan butun bir tavuk(ordektende guzel oluyor) sonra agir agir pisicek, pistikten sonra karistira karistira butun kemikleri aliyosun icinden, en sonundada miksere cekiyosun, inceliyor. Uzerinede tereyagi yakiyosun..misler gibin oluyor.

bence hasretini cekme subaru canim, cok canin cektiyse biryerlerde ye yine disarida.

offf inanamiyorum nerden soktun aklima...deli gibi yemek istiyorum kac gundur kokusu burnumda tutuyor..tarifine bakip hemen yapmam lazim :13: yakin olan,cani isteyen buyursun gelsin

ayy tarifini okuyunca vazgeçtim :78:

canımsııınnn senn
sen ist neresindesinn :92:

Ben Halkali'dayim cnm..ama bnm bildigim keskek tarifi ile sizinkiler ayni degil..bzimki ayran+bulgur+un ve sostan oluyormus:) yani kolay hemen halami arayip tarifi aldim ve ocaga koydum:) hamilelik zor ismis:) her gordugunu duydugunu istiyosun

Ben Halkali'dayim cnm..ama bnm bildigim keskek tarifi ile sizinkiler ayni degil..bzimki ayran+bulgur+un ve sostan oluyormus:) yani kolay hemen halami arayip tarifi aldim ve ocaga koydum:) hamilelik zor ismis:) her gordugunu duydugunu istiyosun

sana afiyet olsun
ben bir ara taksime gider orda yerim
inş.orasıda kapanmamıştır:82:
evet zor işmiş canımmmm allahtan kolay tarifi var sende

misafirlerim benden hizmet beklemiyorlar, çok da kızdılar zaten. ama ben alışkanlıklarımı bırakamıyorum bir türlü. birinin benim başımda bekleyip sürekli beni azarlaması lazım ancak o zaman oturucağım sanırım :) ben çıkıyorum artık. eşim gelmek üzere çorba yapmam lazım. gece uğrarım gene...

mrb arkadaşlar
demir ilacı kullanmay başladım başlayalı midemde kazınma oluyor sanki
sizde de böyle bir durum var mı?
akşam olunca hiç iştahım olmuyor..aç kalıyorum akşamları
ne yediysem gündüz yıyorum artık
göbek ne zaman tam çıkmaya başlar acaba
bnde bazen çıkıyor bi bakıyorum geri inmiş sanki
gögüslerdeki hassasiyette bitti
ama iştahsızlık ve bulantı devam ediyor

kızzlar bulandım geldim yine :))
Özlem ile görüştüm..Sesi gayet iyiydi..
İnşallah daha iyi olacak..
Soranlara cok selam söyledi

aleykümselam esracımm atlattı oda ozaman şükür çabucak toparlanır inşallahh.

kızlar sabah afedersiniz kustum ve ondan beri boğazımdan mideme kadar yanma var tatlı yiyorum süt alıyorum geçmiyo varmı sizdede bu durum yaa ..mide yanması ekşimeleri son aylarda olur diye duyardımm (

Son düzenleme:
kızlar sabah afedersiniz kustum ve ondan beri boğazımdan mideme kadar yanma var tatlı yiyorum süt alıyorum geçmiyo varmı sizdede bu durum yaa ..mide yanması ekşimeleri son aylarda olur diye duyardımm (

Valla bende mide şikayeti ile ilgili hersey var..
Hem yanıyo hem ekşiyo hem bulanıyo....
Yani midemi aldırsam anca rahat ederim gibime geliyor..
Ahh Dilekcim senin cok cukur ki cok az yasadıgın kusmayı
ben yeri geldi gunde 3-4 kez yasadım..:18:
Allahım nolur hepimize sifa ver

bu 2. oldu son olur inşallah..ya inan aklıma geldiniz nasıl dayanıyolar diyee sonrasında ağlıyorum zatenn ...artık geçsin bu mide şikayetleri bugün mercanköşkü deniycem eşimi aradım alması için bakayım geçiricekmii yanmasınıı

benimde miğdem fena kızlar yaa..
akşam oldukça arttıı,
dr. umu arasam bişeyler önerirmi ki acep..
anamm yanıyo çok fena..

Allah sifa versin hepimize...Bitkisel olan bişeyleri denemeden önce mutlaka doktoruna danıs sakın kafana göre bişey yapıp içme..Olmadı ben cok yanma oldu mu doktorum REniie vermişti ondan içiyorum iyi geliyo..
akşam oldukça arttıı,
anamm yanıyo çok fena..

canımm yaaa..Topluca aldıralım dyorum ben bu mideleri
Olmuyo ki böyle yaww..yan ekşi kus bulan nereye kadar yanii..Bizimkilerde can dimi yaa

canım ben demir ilacına daha yeni başladım ama benim iştahım yerinde şükür dana gibin yiyorum:)) Bu arada benim göbek çıktı... Ama göğüslerimdeki hassasiyet bendede az sanırım herkesin bünyeye göre değişiyor. Benim göbek akşamları daha şiş sabahları biraz daha inik... Bence senin 1-2 haftaya bir anda çıkıcak göbüşün lalehan çünkü bende öle oldu valla:))

canım hissetiğin rahmin olabilir. benim doktorum eline rahmin gelebilir yavaş yavaş hissedersin demişti

akşam oldukça arttıı,
anamm yanıyo çok fena..

Canım soğuk süt denediz mi oda çok iyi gelir mide yanmasına bide benim ablam hamileyken bol bol ayranla geçirmiş mide yanmasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…