benimde miğdem fena kızlar yaa..
akşam oldukça arttıı,
dr. umu arasam bişeyler önerirmi ki acep..
anamm yanıyo çok fena..
Zonox eski doktor bana ilaç vermemişti ya yenisi verdi canım kan ilacı ve vitamin verdi bide kalsiyum verdi ama onu kullanmıcam...
tatlım ben de yarın başka bir doktora gidicem. doç. doktora görünücem birde. çok merak ediyorum bana ilaç vermeme nedenini. ailem başka bir doktora 1 kerelikte olsa görünmem gerektigi yönünde hem fikir. bu gidicem doktor hakkında çok güzel yorumlar var aslında ama sürekli gitmicem. çünkü bu hastanede doğum 6 7 milyarı buluyor. muayenesi 150 milyon. ssk lıya bakmıyor. şahsen o kadar para versem mi vermesem mi bilemiyorum. kararsızım:26:
selam arkadaşlar, ben birşey sormak istiyorum. bende tiroid çıktı ama yüksek mi düşük mü cuma günü öğreneceğim. tiroidli arkadaşlar, hamilelikte nasıl oluyor, hangi ilaçları kullanıyorsunuz. yardımcı olursanız çok sevinirim.
değerini sormak aklıma gelmedi yarın arar sorarım. o zaman bana bilgi verebilir misin. annemde de vardı. iç guatr oluşturmuştu. ilaçla tedavide geçti. bilmiyorum benimki ondan mı. yarın muhakkak bilgi veririm sana. şimdiden teşekkürelr duncan canım.
iyi aksamlar kızlarrr
2 li test sonuclarındakı Bhcg degerimi karşısında yazıyı olan MoM degerimi cinsiyet tahmininde baz alınıyordu bilen varmı??
TbhCG 24476.0mlU/ml MoM 0.29 sonuç böyle bilgisiolan varmıı
Bu arada turko bugün hastaneye gidecekti hala gelmedi ? haberınız yokmu
Allah sifa versin hepimize...Bitkisel olan bişeyleri denemeden önce mutlaka doktoruna danıs sakın kafana göre bişey yapıp içme..Olmadı ben cok yanma oldu mu doktorum REniie vermişti ondan içiyorum iyi geliyo..
iyi aksamlar kızlarrr
2 li test sonuclarındakı Bhcg degerimi karşısında yazıyı olan MoM degerimi cinsiyet tahmininde baz alınıyordu bilen varmı??
TbhCG 24476.0mlU/ml MoM 0.29 sonuç böyle bilgisiolan varmıı
Bu arada turko bugün hastaneye gidecekti hala gelmedi ? haberınız yokmu
baktım netten ilk 3 ay son 3 ay dikakt edin bitkisel şeylere yazıyo bunada az ölçüde izin var 10 gün sonra gidicem dr. sorucam ozaman . az içicem bişey olcağını zannetmiyorumm hem bakalım tadı nasıl olacak
merhaba..
yine ben cvp veriyim barii
serbest ( free) beta hcg değerine bakıcaksın
hemen bakarmısın bende merak ettim:78:
merhaba..
yine ben cvp veriyim barii
serbest ( free) beta hcg değerine bakıcaksın
hemen bakarmısın bende merak ettim:78:
sağol canım, biraz da olsa rahatladım. bebekte zeka geriliği filan olabiliyormuş, o yüzden tereddüt ettim. ben fazla yazmıyorum ama emin olun her yazılanı okuyorum. benim çok şükür rahat geçiyor ama mide sorunları bende de var. özellikle yanıyor. süt iiyi geliyor bana. alıyor yanmasını. ben şu ana kadar kilo almadım. benimde hamile olduğum belli değil ama akşamları çıkıyor haliyle yemekti suydu, ama sabah tuvalete çıktıktan sonra belli bile değil.
TURKO hala gelmedi. kızı mı olacak ne? bir sorun yok inşallah. bu kadar sessiz kalmazdı ama!
yaaaaa sen cevap ver zaten tatlım eğleniyoruz burdaaa hepimiz niyetinide biliyoruzz seninnn
Canım ilaç içeriklerini okuduğumda aslında ilaç almamızın gerekli olduğunu öğrendim. çünkü bebek bizden kullnadıkça ondaki vitaminler vs eksik kalmıyor ama kalanlarda bize yetmiyor. Yani sanırım vitamin ve kan ilacı takviyesi almak önemli... Doktor kısmına gelince tabi senin ekonımik durumun elveriyorsa git derim ama benim kendi şahsi fikrim ssk geçerli bir hastane olmasından yana ve aslında tüm bunlardanda önemlisi doğum yapılacak hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi vs olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?