sağol canım, biraz da olsa rahatladım. bebekte zeka geriliği filan olabiliyormuş, o yüzden tereddüt ettim. ben fazla yazmıyorum ama emin olun her yazılanı okuyorum. benim çok şükür rahat geçiyor ama mide sorunları bende de var. özellikle yanıyor. süt iiyi geliyor bana. alıyor yanmasını. ben şu ana kadar kilo almadım. benimde hamile olduğum belli değil ama akşamları çıkıyor haliyle yemekti suydu, ama sabah tuvalete çıktıktan sonra belli bile değil.
TURKO hala gelmedi. kızı mı olacak ne? bir sorun yok inşallah. bu kadar sessiz kalmazdı ama!
CAnım benim Rabbime emanet sen her yazılanı okuyupta takma kafana...
Bu arada Subaru senden önce ben cevap verdim hehehehe:))) gerideki sayfada var benim cevap hızlı kovboy benim ya
aslında yeditepe üniversitesi hast. gidicem. evime çok yakın. bebek yoğun bak var ve bebek dostu hastane seçilmiş. valla bu doktor ilaç yazarsa alıcam. devam eder mi yim bilemiyorum pahalı geldi biraz. her kontrolde 150 tl alıolar. labratuarda ssk geçerli yalnızca. doğumda çok pahalı
yaaaaa
o zaman tebrikleeerrr
ama arkadaş cvp vermedi
kızzlar bulandım geldim yine :))
Özlem ile görüştüm..Sesi gayet iyiydi..
İnşallah daha iyi olacak..
Soranlara cok selam söyledi
merhaba anneler ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi
merhaba anneler ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi
Zonnetje
Sabah 11:00 gibi gitmişti hastaneye.
Öglen 14:30 gibi gelmiş evine..Ben aradıgımda saat 18:00
civarıydı..Yemek yiyormus..Maaşallah sesi cok iyiydi...Gulduk kaynattık biraz..
Bebegini görmüş ultrasonda gayet iyiymiş..
İnşallah daha da iyi olacak..
Dualrımız hep Özlem' le bebegiyle...
Canım geçmiş olsun tansiyon problemin mi var. Benim kide düşük çıktı 9 -5 bilmiyorum sanırım ama buda iyi değil her zaman normal çıkardı. Dikkat et kendine. Ben gerideki sayfaları pek okuyamıyorum atlamışım demekki...
hamilelikte tansiyon düşüşleri normalmiş..benimde hep normaldir hamilelikte azcık düşük çıkıyoo..
baharnazcımm inşallah ilaca gerek kalmadan kendiliğinden normale döner tansiyonun
hoşgeldin canımm.merhaba anneler ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi
canım hayırdır neyin var. tansiyon vs demişsinSUBARU, Cerenli Yağmur, diana007, incidestan, Igdzl, blue-sky nevra73 kızlar teşekkürler iyi dilekleriniz için, hassasiyetiniz için.
Bugün drumla görüştüm yine tansiyon takibi yapıcam değer hep yükseklerde olursa bugünlerde 12, 7 13,8 gidiyor sınır 14,9 olursa hastaneye gitmem gerekicek. sanırım ilaca başlıycaz başağrım için birde buz önerinizi uyguluycam belki ağrı hafifler tansiyonum düşer.
Cerenliyağmur i,nşallah yarın senin için iyi geçer işlemin hayırlısıyla biter ve güzel sonuçlar gelir.
Yasemin Allah kabul etsin bizler için yapacağınıda okudum Allah razı olsun
ben tansiyonla boğuşuyorum canım.
İnşallah senin testlerinde güzel sonuçlanır.
Medusa geçmiş olsun
Zonnetje
canım neyin vardı hayırdır? tansiyondan bahsetmişsin?
nasılız bakalım?merhaba canım...
sorma canım ya ama hafta sonu hiç sesleri çıkmıyo:)))))))))Hosgeldin Ece, marifetli bu topikin guzel anneleri, herbiri katip massallah:)))
sayfalarca yaziyorlar
Zonnetje
nasılız bakalım?
hoşgeldin canımm.
çok mutlu oldum. valla duamı ettim özleme. Allah bebeğini ona bağışlasın
slm kızlarrrrr acaba 2011 temmuz anneleri topigi nerde varmı daha dogrusu kusura bakmayın ben nerde oldugunu bilmiyorumda yardımcı olursanız cok sevinirimmm güzell annelerrrrr?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?