2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

CAnım benim Rabbime emanet sen her yazılanı okuyupta takma kafana...

Bu arada Subaru senden önce ben cevap verdim hehehehe:))) gerideki sayfada var benim cevap hızlı kovboy benim ya

Zonox sen nerde oturuyorsun içerenköy tarafımı inönü caddesi tarafımı merak ettim baya yakın sayılırız seninle benim kayınvaldemler oturuyo kozyatagında acıbadem hastanesinin orda....
yaaaaa
o zaman tebrikleeerrr
ama arkadaş cvp vermedi

Evet meraktan çatlatcak bizi.... Gerçi benimki tutmadı ama bakalım...

kızzlar bulandım geldim yine :))
Özlem ile görüştüm..Sesi gayet iyiydi..
İnşallah daha iyi olacak..
Soranlara cok selam söyledi

Aleykum selam canimm,
Insallah ozlemcim biran once sifasini bulurda bebisiyle evine gider.
Kalicakmi hastanede? Soyledimi bisiy?

SUBARU, Cerenli Yağmur, diana007, incidestan, Igdzl, blue-sky nevra73 kızlar teşekkürler iyi dilekleriniz için, hassasiyetiniz için.

Bugün drumla görüştüm yine tansiyon takibi yapıcam değer hep yükseklerde olursa bugünlerde 12, 7 13,8 gidiyor sınır 14,9 olursa hastaneye gitmem gerekicek. sanırım ilaca başlıycaz başağrım için birde buz önerinizi uyguluycam belki ağrı hafifler tansiyonum düşer.

Cerenliyağmur i,nşallah yarın senin için iyi geçer işlemin hayırlısıyla biter ve güzel sonuçlar gelir.

Yasemin Allah kabul etsin bizler için yapacağınıda okudum Allah razı olsun
ben tansiyonla boğuşuyorum canım.
İnşallah senin testlerinde güzel sonuçlanır.

Medusa geçmiş olsun

Subaru TESTLER ÜÇ TANE VE ŞUNLAR

SONUÇLAR MoM
PAPP-A _________ 269.50 lU/L ______ 0.28
TBhCG _______ 24476.0mlU/ml ________ 0.29
NT __________ 1.4 mm __________ 1.21

Kızlar testim aynen böyleee hadi bul subahu :)))

Son düzenleme:
Zonnetje

Sabah 11:00 gibi gitmişti hastaneye.
Öglen 14:30 gibi gelmiş evine..Ben aradıgımda saat 18:00
civarıydı..Yemek yiyormus..Maaşallah sesi cok iyiydi...Gulduk kaynattık biraz..
Bebegini görmüş ultrasonda gayet iyiymiş..
İnşallah daha da iyi olacak..
Dualrımız hep Özlem' le bebegiyle...

Baharnaz Canım geçmiş olsun tansiyon problemin mi var. Benim kide düşük çıktı 9 -5 bilmiyorum sanırım ama buda iyi değil her zaman normal çıkardı. Dikkat et kendine. Ben gerideki sayfaları pek okuyamıyorum atlamışım demekki...

Son düzenleme:

Rabbimin izniyle iyi olcak Özlem çok inançlı ve sağlam duran bir anne. İnşallah bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alcak...

hamilelikte tansiyon düşüşleri normalmiş..benimde hep normaldir hamilelikte azcık düşük çıkıyoo..

baharnazcımm inşallah ilaca gerek kalmadan kendiliğinden normale döner tansiyonun

hamilelikte tansiyon düşüşleri normalmiş..benimde hep normaldir hamilelikte azcık düşük çıkıyoo..

baharnazcımm inşallah ilaca gerek kalmadan kendiliğinden normale döner tansiyonun

Sağol canım ya bende öyle düşük çıkınca noluyo dedim... Gerçi hemşire troitlerde yapar demişti...

merhaba anneler ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi
hoşgeldin canımm.
canım hayırdır neyin var. tansiyon vs demişsin

çok mutlu oldum. valla duamı ettim özleme. Allah bebeğini ona bağışlasın

Son düzenleme:
merhaba canım...
nasılız bakalım?
Hosgeldin Ece, marifetli bu topikin guzel anneleri, herbiri katip massallah:)))
sayfalarca yaziyorlar
sorma canım ya ama hafta sonu hiç sesleri çıkmıyo:)))))))))

çok sevindim atlatmış operasyonu devamıda hayırlı olur inşallah

slm kızlarrrrr acaba 2011 temmuz anneleri topigi nerde varmı daha dogrusu kusura bakmayın ben nerde oldugunu bilmiyorumda yardımcı olursanız cok sevinirimmm güzell annelerrrrr?????

slm kızlarrrrr acaba 2011 temmuz anneleri topigi nerde varmı daha dogrusu kusura bakmayın ben nerde oldugunu bilmiyorumda yardımcı olursanız cok sevinirimmm güzell annelerrrrr?????

Canım sen temmuz 2011 annesimi olcan hey maşallah biz baya bi eskidik... Aylara göre genel dağılım varya gebelik bölümünde sanırım orda temmuz ayı bölümünde eğer topik açılmışsa görebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…