2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canımm cok yeniyim daha rabbime emanet bebişim inşallah sımsıkı tutunur bana ben pek bilmiyom bu kkda kayboluyom yaa eger siz bulabilirseniz linki verebilirsiniz buraya şimddien cok tesekkürlerrr

slm kızlarrrrr acaba 2011 temmuz anneleri topigi nerde varmı daha dogrusu kusura bakmayın ben nerde oldugunu bilmiyorumda yardımcı olursanız cok sevinirimmm güzell annelerrrrr?????
canım goole a 2011 temmuz anneleri yaz çıkar.ayyy temmuz anneleri bile açıldı ha
İyiyim bugün canım sen nasılsın.. Hafta sonları herkes geziyor tabii. Hele bu hafta ben tümden gezdim.. Yordum kendimi valla...

canım bugün bulantım pek yok çok şükür.iyi yapmışsın canım ben hafta sonu hep evdeydim miskin miskin oturdum.

Cok sukur eve gelmis bile, bende hala hastanede saniyordum
Cok sagol esracim aydinlattin hepimizi,
tekrardan telefonda gorusurseniz selamimizi ilet canim, opuyoruz bizde onu.

Ayrica, bende cok inaniyorum Ozlem bu kez alicak yavrusunu kucagina. Rabbim guldurucek yuzunu.

Baharnaz, canim sanada cok uzuluyorum, basinda bir problem yokki birkactane var. hepsinde birbiriyle alakali malesef, insallah basagrilarin biran once dinerde tansiyonunda belki duzene girer. Bunlarin yaninda birde bulantilarin var, cikariyorsun felan, kolay seyler degil, Rabbim guc versin sana.

Bebisin yolda geliyorum diyor sana ama azicikta annecim benim icin birseylere katlansin diyor:)
Yakalarsam isiricam o bebisi annesi haberin olsun:))

duncan,zonox ve ece canım cok tesekkür ederim allah razı olsun hepinizdenn bebişlerinizde saglıcakla gelir inşallahhhh banada dua edin olurmu bebişim beni bırakmasın bi düşügüm vardı gecen yıl eylülde simdi cok yeni hamileyim 397 cıktı hatta bugün gittim kan testine dündü günüm dayanamadım canlarım kendinize cok iyi bakınnn rabbime emaner olun inşallahhhh

evet canımm cok yeniyim daha rabbime emanet bebişim inşallah sımsıkı tutunur bana ben pek bilmiyom bu kkda kayboluyom yaa eger siz bulabilirseniz linki verebilirsiniz buraya şimddien cok tesekkürlerrr

Canım ya Rabbim hayırlısını versin inşallahhhhh.... Tutunur annesi meraklanma onlar mıknatıs gibi yapışıyo annelerine Rabbimin izniyle....

inşallah canım. güzel dileklerin için bi mukavele. Allah bebeğini sımsıkı tutundursun

Zonnetje çıkarmalarım sanırım tansiyonla ilgili canım çünkü bulantım pek yok

Duncan Zonox kızlar tansiyon sıkıntım başağrılarıyla başladı. ve sürekli yüksek çıkıyor başağrılarım ne zaman biticek çoğu arkadaşımız bu dönemide atlattı çok şükür
Birde hayırlısıyla atlatsaydım. Başağrılarımda tansiyonumu çıkarıyor olabilir. Zaten gebelikte normal olan tansiyon daha da düşük seyredermiş ben hiç görmedim

Gulesram özlemin iyi olmasına sevindim İnşallah herşey özlem ve bebişi için güzel olucak bol bol dinlensin
bu arada karaman geldi aklıma karaman sana kızıyorum birde kalkıp misafir ağırlıyorsun ben hiç kabul edemem gelmek isteyen olsa bile kabul etmem biraz kendinizi bebişinizi düşünün

canım inşallah alırsın bebişini kucagına sagsalim.inşallah hepimiz o mutlu güne ulaşırız.
canım geçmiş olsun

Canım çokkkk geçmiş olsun... Rabbim şifalar versin tez elden....Hayırlısıyla geçer inşallah...

Kızlar ben yemek yeme icraatı için aranızdan ayrılıyorum... Umarım adam gibin yerim.... öpücükler hepinizeeeee....

Kızlar ben yemek yeme icraatı için aranızdan ayrılıyorum... Umarım adam gibin yerim.... öpücükler hepinizeeeee....

hadi bakalim afiyet seker olsun, doya doya yersin guzelce insallah.

Bizde gordum az evvel o isi, cok sukur problemsiz gupletiyorum mideme:)

herkese afiyet olsun .... Ne zamandır girip okuma fırsatı bulamadım. İşlerim vardı ..
bende son 3-4 gündür daha rahat yemek yer oldum ... göğüslerimin acısı azaldı ....
sanırım hamileliğin keyifli dönemlerine giriyoruz.... :)))

canım çok sağol öenrilerin içn. parol içtim ii geldi ama bulantı devam (
canım ben de çok halsızım canım hiç bir iş yapmak istemiyo ve 15. haftaya girdim bulantı tam gaz devam ediyo(((
canlarım ben çıkıyorum. gidip biraz alışveriş yapim ev için.

kuzular bana çatlak kremi önerin lütfenn bugün alim

canım ben lierac aldım tavsıye uzerıne her akşam sürüyorum yalnız eczanede çok pahalı 70 civarı ben internetten 45 e aldım netten almanı önerırrım daha ucuz

Biliyorum sen bir MELEKSİNNN
SENİ SEVMEM için gönderildin
Biliyorum sen bir MELEKSİNNN
SON DEMLERİMDE çıka geldin
yüzümü güldürdün
...başımı döndürdün
acımı dindirdin
yolumdan çevirdin
eğlendirdin
sakinleştirdin
ehlileştirdin ve
daha birsürü şeyyy
CANIMMISIN sen
BENİMMİSİN
HERŞEYİMMİSİN
HOŞGELDİN MELEKK
SEFALAR GETİRDİNN

Bugün bu şarkıya kafayı taktım arkadaşlarrr offfffff zaman geçsede alsam melegimi kucagıma çok özeldım ben yaaaaa

arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okudukça kendi hamileliğim geliyo aklıma fakat ben bebeğimi kaybettim 5.5 aylık erken doğm oldu ve ben şimdi düşündükçe herşey normal giderken biran öyle olmasını aşırı maydanoz tüketmeye bağlıyorum sakın ola böyle bi hata yapmayın araştırdım maydanoz kesinlikle tüketmeyin..Sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğimle

herkese merhaba kızlar nasılsınız ? ben iyiyim ama biraz endişeliyim yarın ikili testimin sonucunu alıcam umarım güzel haberlerle dönerim evime.allahım hepimizin bebeklerini korusun

slmm kızlarrrrrrrrr özledimm sizi yaa 2gündür giremiyorum pcde bir sorun vardı onu hallettirdik bazı şeyler yüklendi yani nettsiz ve sizzsiiz kaldımm
bu arada ben bugün doktora gidecektim ama drtorum yokturmuş cuma günü gelecekmişş cuma günün ekaldımm ayy deli oldumm ben bugüne merakımdan zor gelmiştimm
kısmet olmadı yani, kısmetse cumaya randavü aladımm
herkes iyimi geçmişi okumadım canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…