- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Canım sen temmuz 2011 annesimi olcan hey maşallah biz baya bi eskidik... Aylara göre genel dağılım varya gebelik bölümünde sanırım orda temmuz ayı bölümünde eğer topik açılmışsa görebilirsin...
slm kızlarrrrr acaba 2011 temmuz anneleri topigi nerde varmı daha dogrusu kusura bakmayın ben nerde oldugunu bilmiyorumda yardımcı olursanız cok sevinirimmm güzell annelerrrrr?????
canım goole a 2011 temmuz anneleri yaz çıkar.ayyy temmuz anneleri bile açıldı haslm kızlarrrrr acaba 2011 temmuz anneleri topigi nerde varmı daha dogrusu kusura bakmayın ben nerde oldugunu bilmiyorumda yardımcı olursanız cok sevinirimmm güzell annelerrrrr?????
İyiyim bugün canım sen nasılsın.. Hafta sonları herkes geziyor tabii. Hele bu hafta ben tümden gezdim.. Yordum kendimi valla...
Zonnetje
Sabah 11:00 gibi gitmişti hastaneye.
Öglen 14:30 gibi gelmiş evine..Ben aradıgımda saat 18:00
civarıydı..Yemek yiyormus..Maaşallah sesi cok iyiydi...Gulduk kaynattık biraz..
Bebegini görmüş ultrasonda gayet iyiymiş..
İnşallah daha da iyi olacak..
Dualrımız hep Özlem' le bebegiyle...
SUBARU, Cerenli Yağmur, diana007, incidestan, Igdzl, blue-sky nevra73 kızlar teşekkürler iyi dilekleriniz için, hassasiyetiniz için.
Bugün drumla görüştüm yine tansiyon takibi yapıcam değer hep yükseklerde olursa bugünlerde 12, 7 13,8 gidiyor sınır 14,9 olursa hastaneye gitmem gerekicek. sanırım ilaca başlıycaz başağrım için birde buz önerinizi uyguluycam belki ağrı hafifler tansiyonum düşer.
Cerenliyağmur i,nşallah yarın senin için iyi geçer işlemin hayırlısıyla biter ve güzel sonuçlar gelir.
Yasemin Allah kabul etsin bizler için yapacağınıda okudum Allah razı olsun
ben tansiyonla boğuşuyorum canım.
İnşallah senin testlerinde güzel sonuçlanır.
Medusa geçmiş olsun
evet canımm cok yeniyim daha rabbime emanet bebişim inşallah sımsıkı tutunur bana ben pek bilmiyom bu kkda kayboluyom yaa eger siz bulabilirseniz linki verebilirsiniz buraya şimddien cok tesekkürlerrr
duncan,zonox ve ece canım cok tesekkür ederim allah razı olsun hepinizdenn bebişlerinizde saglıcakla gelir inşallahhhh banada dua edin olurmu bebişim beni bırakmasın bi düşügüm vardı gecen yıl eylülde simdi cok yeni hamileyim 397 cıktı hatta bugün gittim kan testine dündü günüm dayanamadım canlarım kendinize cok iyi bakınnn rabbime emaner olun inşallahhhh
canım inşallah alırsın bebişini kucagına sagsalim.inşallah hepimiz o mutlu güne ulaşırız.duncan,zonox ve ece canım cok tesekkür ederim allah razı olsun hepinizdenn bebişlerinizde saglıcakla gelir inşallahhhh banada dua edin olurmu bebişim beni bırakmasın bi düşügüm vardı gecen yıl eylülde simdi cok yeni hamileyim 397 cıktı hatta bugün gittim kan testine dündü günüm dayanamadım canlarım kendinize cok iyi bakınnn rabbime emaner olun inşallahhhh
canım geçmiş olsunZonnetje çıkarmalarım sanırım tansiyonla ilgili canım çünkü bulantım pek yok
Duncan Zonox kızlar tansiyon sıkıntım başağrılarıyla başladı. ve sürekli yüksek çıkıyor başağrılarım ne zaman biticek çoğu arkadaşımız bu dönemide atlattı çok şükür
Birde hayırlısıyla atlatsaydım. Başağrılarımda tansiyonumu çıkarıyor olabilir. Zaten gebelikte normal olan tansiyon daha da düşük seyredermiş ben hiç görmedim
Gulesram özlemin iyi olmasına sevindim İnşallah herşey özlem ve bebişi için güzel olucak bol bol dinlensin
bu arada karaman geldi aklıma karaman sana kızıyorum birde kalkıp misafir ağırlıyorsun ben hiç kabul edemem gelmek isteyen olsa bile kabul etmem biraz kendinizi bebişinizi düşünün
Duncan Zonox kızlar tansiyon sıkıntım başağrılarıyla başladı. ve sürekli yüksek çıkıyor başağrılarım ne zaman biticek çoğu arkadaşımız bu dönemide atlattı çok şükür
Birde hayırlısıyla atlatsaydım. Başağrılarımda tansiyonumu çıkarıyor olabilir. Zaten gebelikte normal olan tansiyon daha da düşük seyredermiş ben hiç görmedim
Kızlar ben yemek yeme icraatı için aranızdan ayrılıyorum... Umarım adam gibin yerim.... öpücükler hepinizeeeee....
canım çok sağol öenrilerin içn. parol içtim ii geldi ama bulantı devamcnm geçmiş olsun bol su tüket. parol içebilirsin. çok berbat ağrı biliorum benim haftada 1 tutuo ve hayatımı zindan edio. gerçi benim eskiden de olurdu böyle. doktorunlada bi görüş belki serum yazar. bana doktorum artık dayanamayacak duruma gelirsen o serumu taktır hastanede dedi. ben her zaman dayanamıcak duruma geliorum. kafamı duvarlara vurasım gelio. çok zor. keşke rapor falan alabilsen. bide sıcak suda ince bi bezi sık gözlerine doğru ve başına koy ama çok kaynar olmasın o beni çok rahatlatıo belki sanada iyi gelir
canım ben de çok halsızım canım hiç bir iş yapmak istemiyo ve 15. haftaya girdim bulantı tam gaz devam ediyo
Ayy bitsin artık kocaman olduk yaaa..Hep konusuyurum bebişimle..Bak annecim sen artık buyudun hem içerdesin yap bi guzellik duzelt orda bozuk bişeyler varsa, kurtar annecigini artık bu sıkıntıdan diyorum..Bi gun iyiyiz ertesi gun gene aynı...acaba arkadaslarımın dedigi gibi 3 ay doluca bıcak gibi kesilcek mi?? Aldıgım bulantı hapından mıdır nedir o kadar halsizim ki..Kolumu kaldırcak halim yok..Zıpkın gibi fişşek gibi oldugum gunleri özledim..Deli gibi gezerdim şimdi gözüm yemiyo valla sokaga cıkmayı..Hemen yoruluyorum..Var mı benim gibi olan acaba??:44:
canlarım ben çıkıyorum. gidip biraz alışveriş yapim ev için.
kuzular bana çatlak kremi önerin lütfenn bugün alim
canım hissetiğin rahmin olabilir. benim doktorum eline rahmin gelebilir yavaş yavaş hissedersin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?