canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah.maydonoz tüketmeye hep korkuyorum zaten.arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okudukça kendi hamileliğim geliyo aklıma fakat ben bebeğimi kaybettim 5.5 aylık erken doğm oldu ve ben şimdi düşündükçe herşey normal giderken biran öyle olmasını aşırı maydanoz tüketmeye bağlıyorum sakın ola böyle bi hata yapmayın araştırdım maydanoz kesinlikle tüketmeyin..Sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğimle
çok sinir bozucu dimi turko doktorun olmaması neyse cumaya az kaldı.bende bayram haftası gidicemslmm kızlarrrrrrrrr özledimm sizi yaa 2gündür giremiyorum pcde bir sorun vardı onu hallettirdik bazı şeyler yüklendi yani nettsiz ve sizzsiiz kaldımm
bu arada ben bugün doktora gidecektim ama drtorum yokturmuş cuma günü gelecekmişş cuma günün ekaldımm ayy deli oldumm ben bugüne merakımdan zor gelmiştimm
kısmet olmadı yani, kısmetse cumaya randavü aladımm
herkes iyimi geçmişi okumadım canlarımm
canım ben lierac aldım tavsıye uzerıne her akşam sürüyorum yalnız eczanede çok pahalı 70 civarı ben internetten 45 e aldım netten almanı önerırrım daha ucuz
Subaru TESTLER ÜÇ TANE VE ŞUNLAR
SONUÇLAR MoM
PAPP-A _________ 269.50 lU/L ______ 0.28
TBhCG _______ 24476.0mlU/ml ________ 0.29
NT __________ 1.4 mm __________ 1.21
Kızlar testim aynen böyleee hadi bul subahu :)))
günaydın baharnaz..nasılsın ?gecen nasıl geçti problem yoktur inş..
topiğin en erken uyanan anneleriyiz .sağlıklı huzuru bir gün geçirirsin inş...
sebzeleri dr.uma sordum sorun yok dedi..Bende etten tavuktan tiksinenler arasındayım.. dondurucumdaki eti balığı toğlayıp kayınvalideme verdim bende.. ama barbunyaydı közlenmiş biber patlıcandı vermedim valla, yerim onları ben, çok seviyorum ve muhtemelen canımda çeker, konserve yiyeceğime kendi koyduklarımdan yerim daha iyi..
sebzeleri yiyecem ben yaa..
kızlar ben doktora gidiyorum, ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için..bize dua edin...
Ben de yazın derin dondurucuya attıklarımı yiyorum yemesem mi acaba
:
merhaba kızlar. bugün okuldan arkadaşlarım geldi geçmiş olsuna. sonra da anneannem. biraz yoğundum. temizlik yaptım ve ikram hazırladım. ama şimdi çok pişmanım. keşke kendimi yormasaydım çünkü ağraılarım başladı. aslında 1 saatten fazla ayakta kalmamamlıymışım.doktoruma klasa hep yat diyecek ama ben duramıyorum.
Günaydın canım 4 te uyanmıştım 7 ye kadar parça parça uyudum şimdide kahvaltımı yaptım buralardayım. İnşallah başağrısız tansiyonsuz bir gün olur başağrım var ama tansiyonumu henüz ölçmedim.
Senin içinde iyi olur inşallah canım.
canım benim kız olduguna okadar emindim kii sankii rabbim kucagına almayıda nasip etsinn tatlımm benimm ....benimki işte cumaya kaldı sinir oldum hemde öyle böyle degil yaniiteyzesi kızım olucak sen naptın gittin mi doktora
turko merak ettik seni yaa sessiz sedasız kaybolmayınn :))
.
canım netsiz kaldım ondan yoksa topige girmeden duramıyorum alıştım sizlere
ızlarr bu arad başka kimler cinsiyet ögrendii
selam arkadaşlar, ben birşey sormak istiyorum. bende tiroid çıktı ama yüksek mi düşük mü cuma günü öğreneceğim. tiroidli arkadaşlar, hamilelikte nasıl oluyor, hangi ilaçları kullanıyorsunuz. yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlarrrr günaydınn ben dün sabah çokkk kustummm veee bütünn vücuduma üşüme titremee bi garip haller olduu hemen doktora gittik tabii idrar ve kan tahlili aptı knanında mikrop görürsem hastaneye alıcam dedi neyse şükür sonuçlar güzel çıktı amaa sapsarıydımm böyle çalışamazsın dedi 4 gün rapor verdi evdeyim yatıyorumm vee canım sıkılıyooo kimsem de yok yakınlardaa offf...
bu arada isim topiği iyi fikir olmuşş hemen yazayımm aklımdakileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?