2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün smge cinsiyet ögremeye gidecekti cinsiyeti neymiş geçmişi okuyacak vaktim yoktur bulamadım

canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah.maydonoz tüketmeye hep korkuyorum zaten.
çok sinir bozucu dimi turko doktorun olmaması neyse cumaya az kaldı.bende bayram haftası gidicem

turko merak ettik seni yaa sessiz sedasız kaybolmayınn :))
kızlar midem hala geçmedi şimdide ağrıya döndüü şerbet içtim ılık geçer inşallah rahat uyurumm

canım ben lierac aldım tavsıye uzerıne her akşam sürüyorum yalnız eczanede çok pahalı 70 civarı ben internetten 45 e aldım netten almanı önerırrım daha ucuz

cnm hangi siteden aldın kremi. ben eczanede sordum 70 lira dedi. daha ucuza nerden bulabiliriz.

günaydın...yeşilyoll
TBHCG değerini dikkate almamız gerekiyor ama
senin değerde nokta virgül bişey yokmu ..
244.76 diyemi algılıycaz :26:
24,476 mı anlıyamadımm :26:

TBHCG değeri 50 den küçükse erkek.....50 den yüksekse kız olur diyorlar
doğruluk oranı % 75 yanılma payı % 25

günaydın baharnaz..nasılsın ?gecen nasıl geçti problem yoktur inş..
topiğin en erken uyanan anneleriyiz .sağlıklı huzuru bir gün geçirirsin inş...

günaydın baharnaz..nasılsın ?gecen nasıl geçti problem yoktur inş..
topiğin en erken uyanan anneleriyiz .sağlıklı huzuru bir gün geçirirsin inş...

Günaydın canım 4 te uyanmıştım 7 ye kadar parça parça uyudum şimdide kahvaltımı yaptım buralardayım. İnşallah başağrısız tansiyonsuz bir gün olur başağrım var ama tansiyonumu henüz ölçmedim.

Senin içinde iyi olur inşallah canım.

duncan ve ece teşekkürler kızlar.

Bazı arkadaşlarımız mide ağrısı çekiyor FDilek geçmiş olsun canım. Gaviscon kullanabilirsin drun vermiştir.

günaydın subaru ve baharnaz
baharnaz sende beni gibi erkencisin. 5 te kalktım bende...
başağrıların geçer inşallah canım...

sebzeleri dr.uma sordum sorun yok dedi..

oo isim linkimiz de olmuş ben daha ne cinsiyet ne isim tamamen olaya fransızım...
fikir olur bana da ..eline sağlık canım..

kızlar ben doktora gidiyorum, ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için..bize dua edin...

canım iyi gitmiştir inşallah kontroller merak ettim seni..

Ben de yazın derin dondurucuya attıklarımı yiyorum yemesem mi acaba

:

dün akşam dr.umu aradım sordum sorun yok yiyebilirsin dedi..Tereddütte isen sen de sor canım..Tabi ben taze varken onu tercih ediyorum ama arada ihtiyaç oldukça yiyodum..

ahh canım yaaa bende dün 1 saat mutfakta idim inan belim koptu. bi daha yapmıcam...

]

Son düzenleme:

AFİYET OLSUNNN
şifa olsun yediklerin inş...
geçen yıl benimde tansiyon problemim olmuştu
1 hafta kontrol altına aldımm..sabah akşam tans.ölçtüm...
şükür problem olmadı ama o haftadan sonra hayatımdan birçok gıdayı çıkardımmm
sen yediklerine dikkat ediyosun değil mi ?

teyzesi kızım olucak sen naptın gittin mi doktora
canım benim kız olduguna okadar emindim kii sankii rabbim kucagına almayıda nasip etsinn tatlımm benimm ....benimki işte cumaya kaldı sinir oldum hemde öyle böyle degil yanii
[çok sinir bozucu dimi turko doktorun olmaması neyse cumaya az kaldı.bende bayram haftası gidicem[/QUOTE]
ewet canım yaa çok moralim düştü neyse 2 gün daha sabır edecem artıkk canımm
turko merak ettik seni yaa sessiz sedasız kaybolmayınn :))
.

canım netsiz kaldım ondan yoksa topige girmeden duramıyorum alıştım sizlere
ızlarr bu arad başka kimler cinsiyet ögrendii

kızlarrrr günaydınn ben dün sabah çokkk kustummm veee bütünn vücuduma üşüme titremee bi garip haller olduu hemen doktora gittik tabii idrar ve kan tahlili aptı knanında mikrop görürsem hastaneye alıcam dedi neyse şükür sonuçlar güzel çıktı amaa sapsarıydımm böyle çalışamazsın dedi 4 gün rapor verdi evdeyim yatıyorumm vee canım sıkılıyooo kimsem de yok yakınlardaa offf...

bu arada isim topiği iyi fikir olmuşş hemen yazayımm aklımdakileri...

Canım geçmiş olsun bende de var benimki haşimato ben endokrinoloji dr. gidiyorum her ay ölçüm yapılıyor şimdi normal değerler arasında günde 1 tane levortion ilacı alıyorum kafana çok takma bu hastalıkğın stresle çok alakası var kendine dikkat et

Günaydın canlarımmmmm

bugün bebişimle doktora gidiyoruz. benim evimin ordaki doç.dr. a görünücez bir de.

çok merak ediyorum nasıl minik tırtılımmm. bu doktor bakalım kız mı diyecek erkek mi. şimdi çıkıyorum şans dileyin. çok öpüyorum hepiniziiiiii

geçmiş olsun canım isim topiğimi açmıllar 2 gün yoktul geçmişi okuyacakta vaktim olmadıı nerdeymişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…