Günaydın canlarımmmmm
bugün bebişimle doktora gidiyoruz. benim evimin ordaki doç.dr. a görünücez bir de.
çok merak ediyorum nasıl minik tırtılımmm. bu doktor bakalım kız mı diyecek erkek mi. şimdi çıkıyorum şans dileyin. çok öpüyorum hepiniziiiiii
cnm hangi siteden aldın kremi. ben eczanede sordum 70 lira dedi. daha ucuza nerden bulabiliriz.
Kızlar sizde yaşıyormusunuz bilmiyorum ama dünden beri bebeğimi hissediyorum Elhamd!...
Dün uzandım,ayaklarımıda uzattım birden birşey hissettim elimi karnımın altına bir götürdüm elma gibi yusyuvarlak birşey çıktı yukarı dogru,gözümle gördüm şok oldummm
Sonra yavaş yavaş aşşagıya indi..
Bugünde az önce gene uzandım,aynı şey oldu birden bişey hissettim elimi koymamla bebeğimi avucumda hissetmem bir oldu,hemen eşime seslendim oda baktı çok şaşırdı görünce,sanırım bizim bebiş artık kendini hissettiricek...
ELHAMD...Rabbim onu korusun...
kızzlar bulandım geldim yine :))
Özlem ile görüştüm..Sesi gayet iyiydi..
İnşallah daha iyi olacak..
Soranlara cok selam söyledi
kızlarrrr günaydınn ben dün sabah çokkk kustummm veee bütünn vücuduma üşüme titremee bi garip haller olduu hemen doktora gittik tabii idrar ve kan tahlili aptı knanında mikrop görürsem hastaneye alıcam dedi neyse şükür sonuçlar güzel çıktı amaa sapsarıydımm böyle çalışamazsın dedi 4 gün rapor verdi evdeyim yatıyorumm vee canım sıkılıyooo kimsem de yok yakınlardaa offf...
bu arada isim topiği iyi fikir olmuşş hemen yazayımm aklımdakileri...
Günaydın canlarımmmmm
bugün bebişimle doktora gidiyoruz. benim evimin ordaki doç.dr. a görünücez bir de.
çok merak ediyorum nasıl minik tırtılımmm. bu doktor bakalım kız mı diyecek erkek mi. şimdi çıkıyorum şans dileyin. çok öpüyorum hepiniziiiiii
kızlarr ben bugün abimlere gidiyoruummm bol limonlu köfte yiyecem akşama gelirim artıkk geceden beri canım çekiyor köfteyii neys egelinimiz yoguracakk hemde ikiz yigenlerim var biri kız biri erkek 9aylı oldularr onlarıda özledimmm akşama geldiğimd egörüşürz canlarım kahvaltı yapıp çıkacammm:79:
aslında yeditepe üniversitesi hast. gidicem. evime çok yakın. bebek yoğun bak var ve bebek dostu hastane seçilmiş. valla bu doktor ilaç yazarsa alıcam. devam eder mi yim bilemiyorum pahalı geldi biraz. her kontrolde 150 tl alıolar. labratuarda ssk geçerli yalnızca. doğumda çok pahalı
SUBARU hangi yiyecekleri çıkardın merak ettim yazabilirmisin canım?
nevra 73 evet erkenciyimdir
Birşey sorucam İstanbulda olan arkadaşlar
Diş tedavisiyle ilgili Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri var ( Okmeydanı, Bahçelievler başka varsa bilmiyorum yazarsınız ) birde, üniversitelerin diş bölümleri var hiç gittinizmi? memnun kaldınızmı?
herkese günaydın..dün ikili test için kan verdik, ultrasona girdik.kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı malesef ama ultrasonda herşey yolunda çıktı çook şükür. bi de açtı gösterdi hemen bizim edepsiz, erkekmiş:))
herkese günaydın..dün ikili test için kan verdik, ultrasona girdik.kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı malesef ama ultrasonda herşey yolunda çıktı çook şükür. bi de açtı gösterdi hemen bizim edepsiz, erkekmiş:))
bak sen şuna yaaa..
afferin ona annişini merakta bırakmadı işte daha ne?
gözün aydın canım....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ay aman gözünaydıınnnnn
çok sevindimm maşallahhhhhhh senin edepsiz bebişine
baharnaz canım diş sğlığı mrk. hakkında hiç bilgim yok ben özelde baktırıyodum
baharnaz
kısaca tuzlu olan herşeyi çıkardım...
limonlu ekşi sarımsaklı gıdalardan uzak duruyorum...
sarımsak çok faydalı diyeceksin ama KOKUSU benim baş ağrımı tetikliyodu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?