2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn canımmm büyümüştür arda byy sen merak etmee o erkekkkkkk ..erkek adam döneklik yapmazz :79:

kızlarr ben bugün abimlere gidiyoruummm bol limonlu köfte yiyecem akşama gelirim artıkk geceden beri canım çekiyor köfteyii neys egelinimiz yoguracakk hemde ikiz yigenlerim var biri kız biri erkek 9aylı oldularr onlarıda özledimmm akşama geldiğimd egörüşürz canlarım kahvaltı yapıp çıkacammm:79:

zonoxcumm sen ne zaman 15+5 oldun ben seni benden daha geride zannediyordumm aa benmi karıştırıyorum yoksa kız ne güzel cinsiyetini ögrendin ben 2 gün daha beklemeye kaldımm neyse az kaldıı

ayy ne heyecn verici bir an olmuştur eminim...

kızzlar bulandım geldim yine :))
Özlem ile görüştüm..Sesi gayet iyiydi..
İnşallah daha iyi olacak..
Soranlara cok selam söyledi

gülesram haberdar ettiğin için sağol. Şükür Özlemin iyi olduğuna sevindim.Hiçbişicik olmadan Allahın izni ile bebişini sağlıkla alack kucağına

off ne fena çok geçmiş olsun...yat dinlen evde canım kitap oku olmadı kafan dağılır biraz...

canım hadi inşallah gösterir kendini...gelince haberdar et ne yağıyo bebişin ?

oo afiyet bal olsun canım..

SUBARU hangi yiyecekleri çıkardın merak ettim yazabilirmisin canım?

nevra 73 evet erkenciyimdir

Birşey sorucam İstanbulda olan arkadaşlar
Diş tedavisiyle ilgili Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri var ( Okmeydanı, Bahçelievler başka varsa bilmiyorum yazarsınız ) birde, üniversitelerin diş bölümleri var hiç gittinizmi? memnun kaldınızmı?

zonoxcum ben orda çalışıyorum bekleriz hastanemize ama ssk anlaşmamız yok

herkese günaydın..dün ikili test için kan verdik, ultrasona girdik.kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı malesef ama ultrasonda herşey yolunda çıktı çook şükür. bi de açtı gösterdi hemen bizim edepsiz, erkekmiş:))

baharnaz
kısaca tuzlu olan herşeyi çıkardım...
limonlu ekşi sarımsaklı gıdalardan uzak duruyorum...
sarımsak çok faydalı diyeceksin ama KOKUSU benim baş ağrımı tetikliyodu..

bak sen şuna yaaa..

afferin ona annişini merakta bırakmadı işte daha ne?
gözün aydın canım....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ay aman gözünaydıınnnnn
çok sevindimm maşallahhhhhhh senin edepsiz bebişine

bak sen şuna yaaa..

afferin ona annişini merakta bırakmadı işte daha ne?
gözün aydın canım....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ay aman gözünaydıınnnnn
çok sevindimm maşallahhhhhhh senin edepsiz bebişine

:))) çok sağolun kızlar, benim için hiç farketmiyordu ama babası çok sevindi:)) usg aletini koyar koymaz işte size bir pipi dedi doktor:)) maşallah taklalar atıyor, zıp zıp zıplıyor..inşallah kan sonuçlarımız da hayırlısı ile iyi çıkar..

baharnaz canım diş sğlığı mrk. hakkında hiç bilgim yok ben özelde baktırıyodum

gözün aydın cnm maşallah bebişine

baharnaz
kısaca tuzlu olan herşeyi çıkardım...
limonlu ekşi sarımsaklı gıdalardan uzak duruyorum...
sarımsak çok faydalı diyeceksin ama KOKUSU benim baş ağrımı tetikliyodu..

CANIM DİŞ SAĞLIĞI İLE İLGİLİ
BEN OKMEYDANINA GİTTİM KISACA ANLATIYIMM
çok kalabalık bi hastane resmen okmeydanı ssk nın acil bölümü gibiydi...
sistemli bi şekilde çalışıyolar...
benim diş temizliği için 4 gün sonraya gün verdiler..ama berbattı ben hiç beğenmedim temizlemeseler daha iyiydi...boşuna stresss yaşattılar bana
diş çekimim içinde 30 kasım 2010 tarihine gün vermişlerdi..dişim çekilmesi gerekiyor hemde ameliyatla çekilmesi gerekiyormuş..8 ay sonraya gün verdiler sağolsunlar..
bir daha gidermiyim ?
allah mecbur etmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…