2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

( Anladım canım okmeydanını çıkarayım

belki diğer arkadaşlardan bilgi verenler olur inşallah

Birde sen tansiyon için limonlu ve ekşi şeyleri niye çıkardın? sarımsağı yazmışsın canım ama
bende hep ekşi ve limonlu şeyler yiyorum biliyorsun limon hergün tüketiyorum tansiyonumu düşürüyor diye

Ben o dönemde tansiyonum çıkıyo diye limon yedim ..limonlu su içtim cıkkk olmadı başağrım dahada şiddetlendi...normalde tansiyon çıkarsa limonlu su iç derler..düşerse tuzlu ayran iç derler...ama olmadı..

sanırım bu benim bildiğim tansiyon değil dedim yanlışlık var bu işte diyerek onuda bıraktım...

baharnaz o dönemden sonra
ilk olarak en çokkk sevdiğim zeytini peyniri hazır gıdaları bisküviler vs krakerler cipsler
çekirdek ve tuzlu olan herşeyi kestim..

tuzsuz peynir yada peyniri suda bekletiyorum öyle yiyorum
zeytin çok canım çekerse 2 tane
turşu kesinlikle yemem..sarımsak kokusundan uzak dururum...
yemeklerdede kullanmam...
inş.biran önce düzelirsin....

SUBARU saol bilgiler için

peyniri tuzsuz olandan seçeyim zeytini zaten listemde yazmamıştı diyetisyenim haftasonu 2-3 tane yiyordum çok canım çektiği halde yemiyorum ( hazır gıda pek tüketmem ama dikkat edicem yinede
bu yazdıkların aklımda olucak ama sanırım limon yemeye devam edicem bende etkili oluyor düşürüyor gibi

zonox mınık tırtılın napıomus bıze de anlat hemen

Tebrik Ederim Canımm Maşallah Minik Erkeğine
Darısı Bizimkilerin Başına :92:

Allah acil şifa versin....inş.limona gerek duymazsın...
aa aklıma geldi bir süre gerçi hamilesin şimdi mutlaka dikkat ediyosundur ama
her türlü kimsayal kokulardan uzak dursan iyi olur..deterjan parfüm yumuşatıcı..krem losyon vs bunalrda ağrıyı artırıyor

günaydın kızlar, dilerim hepimiz için güzel bir gün olur. dün inanılmaz güzel bi olay yaşadım.istanbulda prof doktor atıl yüksel ı duymuştum türkiyede bu konuda 1 numara olduğunu ve türkiyenin her yerinden ona gittiklerini sadece riskli gebeliklerle ilgilendiğini okudum ve mail adresini bulup mail attım ona yaşadıklarımı tahlil sonuçlarımı yapılan işlemleri ayrıntısıyla anlatmıştım üstünden 3 gün geçti cvp vereceğini düşünmedim sadece şansımı denedim:)) işyerimdeki mail adresimden atmıştım ve telefon bırakmamıştım, işyerine bi faks geldi adım soyadım yazılmış prof. dr. atıl yüksel telefonları ve bizi arayın diye şok oldum. aradım hemen asistanı sana bi türlü ulaşamadık şuan hastası var birazdan arıcağız seni dedi.. uzattım biraz galiba ve aradı.. merhaba nasılsınız dedi bana yazdığınız mailden çok etkilendim çok net çok güzel anlatılmış gerçekten seni aramamak haksızlık olurdu dedi anlattığına göre 13 haftanın içindesin yapılan tahlil sonucu evet riskli ama çook riskli değil cvs doğru bir işlem ilk denemede başarısız olunmuş olabilir korkma yapan doktorlar çok başarılı ve bu işte uzmanlar yarın eğer istemiyorsan çok korkuyorsan aminiyosentezi bekle 16. haftanda yapılır ilk seferde başarılı olur sonucun temiz çıkar çıkmazsada öyle ya da böyle zaten karar senin ama korkulacak bir durumun yok çünkü ense kalınlığı ve burun kemiği iyi görünüyor ölçüler normal dedi.. size gelmem gerekiyorsa geleyim dedim hiç sorun değil yeterki bana hemen randevu verin yok hiç gerek yok ben ordaki hocalara güveniyorum,için rahat olsun burda olsan tanımak isterdim dedi inanılmaz güzel aydınlatan moral veren biriydi bende tanımayı çok isterdim.. şimdi içim rahat çok şükür gidip ebru hanımla konuşacam onunla karar vericem hayırlısı neyse o olsun eğer rabbim nasip etmişşse olur etmemişse de hayırlısı neyse o olsun diyorum..... öğlenden sonra bakalım ne olucak kendinize bakın hoşçakalın kızlar..

ya cok sevındım ne kadar guzel bı sans bılıorum doktoru araya adam sokuosun onunla konusabılmek ıcın ve adam senı aramıs cok guzel allahım kımseyı umutsuz bırrakmaz bak bunlar hayırlı gelısmeler..bgn yapılacak dımı cvs allh yardımcın olsun senden hayırlı haberler beklıorum bende 1 de gıdıp kan degerımı ogrenıcem inşllh hersey bızım ıcın ıyı gelişir.bu arada cok özel olmazsa ense kalınlıgı kaç çıktı bebişin

cerenliyağmur için biraz rahatlamış gibi..Allah güzel sonuçlar aldıracak inşallah canım.. Böyle dr.larımız olduğu için de mutlu oldum ayrıca...

Allah hayırlı etsin canım, sen içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyoruz...

AYY CANIMMM benim senin adına çokk sevindimm..
haberler çok güzel
dr de helal olsun ama

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım yarında benim kontrolüm var çok heyecanlıyım Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…