ya cok sevındım ne kadar guzel bı sans bılıorum doktoru araya adam sokuosun onunla konusabılmek ıcın ve adam senı aramıs cok guzel allahım kımseyı umutsuz bırrakmaz bak bunlar hayırlı gelısmeler..bgn yapılacak dımı cvs allh yardımcın olsun senden hayırlı haberler beklıorum bende 1 de gıdıp kan degerımı ogrenıcem inşllh hersey bızım ıcın ıyı gelişir.bu arada cok özel olmazsa ense kalınlıgı kaç çıktı bebişin
cerenliyağmur için biraz rahatlamış gibi..Allah güzel sonuçlar aldıracak inşallah canım.. Böyle dr.larımız olduğu için de mutlu oldum ayrıca...
Allah hayırlı etsin canım, sen içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyoruz...
AYY CANIMMM benim senin adına çokk sevindimm..
haberler çok güzel
dr de helal olsun ama
AYY CANIMMM benim senin adına çokk sevindimm..
haberler çok güzel
dr de helal olsun ama
hepinize teşekkür ederim. inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar bana dua edin.. rabbim darda kalan herkese yardımcı olsun..
canım bol şanslar haberlerini bekliyoruz.Günaydın canlarımmmmm
bugün bebişimle doktora gidiyoruz. benim evimin ordaki doç.dr. a görünücez bir de.
çok merak ediyorum nasıl minik tırtılımmm. bu doktor bakalım kız mı diyecek erkek mi. şimdi çıkıyorum şans dileyin. çok öpüyorum hepiniziiiiii
hayırlı olsun canımherkese günaydın..dün ikili test için kan verdik, ultrasona girdik.kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı malesef ama ultrasonda herşey yolunda çıktı çook şükür. bi de açtı gösterdi hemen bizim edepsiz, erkekmiş:))
günaydın kızlar, dilerim hepimiz için güzel bir gün olur. dün inanılmaz güzel bi olay yaşadım.istanbulda prof doktor atıl yüksel ı duymuştum türkiyede bu konuda 1 numara olduğunu ve türkiyenin her yerinden ona gittiklerini sadece riskli gebeliklerle ilgilendiğini okudum ve mail adresini bulup mail attım ona yaşadıklarımı tahlil sonuçlarımı yapılan işlemleri ayrıntısıyla anlatmıştım üstünden 3 gün geçti cvp vereceğini düşünmedim sadece şansımı denedim:)) işyerimdeki mail adresimden atmıştım ve telefon bırakmamıştım, işyerine bi faks geldi adım soyadım yazılmış prof. dr. atıl yüksel telefonları ve bizi arayın diye şok oldum. aradım hemen asistanı sana bi türlü ulaşamadık şuan hastası var birazdan arıcağız seni dedi.. uzattım biraz galiba ve aradı.. merhaba nasılsınız dedi bana yazdığınız mailden çok etkilendim çok net çok güzel anlatılmış gerçekten seni aramamak haksızlık olurdu dedi anlattığına göre 13 haftanın içindesin yapılan tahlil sonucu evet riskli ama çook riskli değil cvs doğru bir işlem ilk denemede başarısız olunmuş olabilir korkma yapan doktorlar çok başarılı ve bu işte uzmanlar yarın eğer istemiyorsan çok korkuyorsan aminiyosentezi bekle 16. haftanda yapılır ilk seferde başarılı olur sonucun temiz çıkar çıkmazsada öyle ya da böyle zaten karar senin ama korkulacak bir durumun yok çünkü ense kalınlığı ve burun kemiği iyi görünüyor ölçüler normal dedi.. size gelmem gerekiyorsa geleyim dedim hiç sorun değil yeterki bana hemen randevu verin yok hiç gerek yok ben ordaki hocalara güveniyorum,için rahat olsun burda olsan tanımak isterdim dedi inanılmaz güzel aydınlatan moral veren biriydi bende tanımayı çok isterdim.. şimdi içim rahat çok şükür gidip ebru hanımla konuşacam onunla karar vericem hayırlısı neyse o olsun eğer rabbim nasip etmişşse olur etmemişse de hayırlısı neyse o olsun diyorum..... öğlenden sonra bakalım ne olucak kendinize bakın hoşçakalın kızlar..
günaydın kızlar, dilerim hepimiz için güzel bir gün olur. dün inanılmaz güzel bi olay yaşadım.istanbulda prof doktor atıl yüksel ı duymuştum türkiyede bu konuda 1 numara olduğunu ve türkiyenin her yerinden ona gittiklerini sadece riskli gebeliklerle ilgilendiğini okudum ve mail adresini bulup mail attım ona yaşadıklarımı tahlil sonuçlarımı yapılan işlemleri ayrıntısıyla anlatmıştım üstünden 3 gün geçti cvp vereceğini düşünmedim sadece şansımı denedim:)) işyerimdeki mail adresimden atmıştım ve telefon bırakmamıştım, işyerine bi faks geldi adım soyadım yazılmış prof. dr. atıl yüksel telefonları ve bizi arayın diye şok oldum. aradım hemen asistanı sana bi türlü ulaşamadık şuan hastası var birazdan arıcağız seni dedi.. uzattım biraz galiba ve aradı.. merhaba nasılsınız dedi bana yazdığınız mailden çok etkilendim çok net çok güzel anlatılmış gerçekten seni aramamak haksızlık olurdu dedi anlattığına göre 13 haftanın içindesin yapılan tahlil sonucu evet riskli ama çook riskli değil cvs doğru bir işlem ilk denemede başarısız olunmuş olabilir korkma yapan doktorlar çok başarılı ve bu işte uzmanlar yarın eğer istemiyorsan çok korkuyorsan aminiyosentezi bekle 16. haftanda yapılır ilk seferde başarılı olur sonucun temiz çıkar çıkmazsada öyle ya da böyle zaten karar senin ama korkulacak bir durumun yok çünkü ense kalınlığı ve burun kemiği iyi görünüyor ölçüler normal dedi.. size gelmem gerekiyorsa geleyim dedim hiç sorun değil yeterki bana hemen randevu verin yok hiç gerek yok ben ordaki hocalara güveniyorum,için rahat olsun burda olsan tanımak isterdim dedi inanılmaz güzel aydınlatan moral veren biriydi bende tanımayı çok isterdim.. şimdi içim rahat çok şükür gidip ebru hanımla konuşacam onunla karar vericem hayırlısı neyse o olsun eğer rabbim nasip etmişşse olur etmemişse de hayırlısı neyse o olsun diyorum..... öğlenden sonra bakalım ne olucak kendinize bakın hoşçakalın kızlar..
sağol canımm Dr.um mide olayımı bilmiyo bayramdan sonra gidicem ozaman sorucam ama şiddetli olursa dünki gibi arar sorarımm..Ya ağrıların biri bitiyo biri başlıyo eşime diyorum şimdiden bile nekadar zor annelikBazı arkadaşlarımız mide ağrısı çekiyor FDilek geçmiş olsun canım. Gaviscon kullanabilirsin drun vermiştir.
hayırlı haberlerle gel canımmmGünaydın canlarımmmmm
bugün bebişimle doktora gidiyoruz. benim evimin ordaki doç.dr. a görünücez bir de.
çok merak ediyorum nasıl minik tırtılımmm. bu doktor bakalım kız mı diyecek erkek mi. şimdi çıkıyorum şans dileyin. çok öpüyorum hepiniziiiiii
merklandırmadı seni bebişin öğrendin hemen ne güzell sonuçlarda iyi çıkar inşallah canımherkese günaydın..dün ikili test için kan verdik, ultrasona girdik.kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı malesef ama ultrasonda herşey yolunda çıktı çook şükür. bi de açtı gösterdi hemen bizim edepsiz, erkekmiş:))
bu arada insanın poposu ağrır mı kızlar ya:) dunden berı kalcamdan bacaklarımın arkasına dogru ınen ozellıkle alt bacaklarıma bır agrı var butun vucudum da sankı 2 km yurumusum gıbı adale agrısı gıbı çözemedım zor yuruyorum ayaktayken dun gece de tansıyonum dustu anı terleme usme hıssı bulantı basagrısı ve gaz oldu neyse ki geçti sonra pzt dr dan randevu aldım gun sayıyorum ınsallah arıfe dıye son anda arayıp calısmıyor demezler
bu arada insanın poposu ağrır mı kızlar ya:) dunden berı kalcamdan bacaklarımın arkasına dogru ınen ozellıkle alt bacaklarıma bır agrı var butun vucudum da sankı 2 km yurumusum gıbı adale agrısı gıbı çözemedım zor yuruyorum ayaktayken dun gece de tansıyonum dustu anı terleme usme hıssı bulantı basagrısı ve gaz oldu neyse ki geçti sonra pzt dr dan randevu aldım gun sayıyorum ınsallah arıfe dıye son anda arayıp calısmıyor demezler
günaydın kızlar... raporlu olunca her istediğimde giriyorum internete. az önce müdür yardımcım aradı. öğrencilerim ameliyat olduğumu öğrenmişler bana geçmiş olsuna geleceklermiş yarın duygulandım bir anda. hamile olunca insanın her şeye ağlayası geliyor.
balcııı
ağrırrrr ağrıırrrrrrr:78:
benim 2 haftadır ağrıyor
ama benim belimde fıtık var sanırım o oraya vuruyomuş..dr.um öyle demişti..siyatik ağrısı popona ve bacakalrına vurur demişti..
sende fıtık yoktur inş...
işim gereği oturuyorum ağrıyor..ayakta kalıyorum yine ağrıyor
:82:
amin canım amiiiin, sen de güzel haberlerle dönersin inşallah..
aynen öyle cnm popomun sag tarafı ozellıkle ve bacaklarımın alt kısmı bugune kadar bır sıkaetım olmamıstı bılmem kı fıtık mı var acaba
canım allah analıbabalı büyütsün çok sevindim senin adına
BALCI
fıtığın olsaydı bugüne kadar emin ol 1000 kere hissetmiştin...
sanırım normal adale ağrısı...
doktorum bana kas ağrılarım için magnezyum verdi güvenle içebilirmişiz..
yapmayacağım çünkü dün fazla yorulmuşum akşam ağrılarım oldu. bir daha kimseye hizmet etmek yok. sadece bebişimi düşüneceğim. mayısa kadar onun hizmetindeyim.canım ne güzel ya ögretmenligin güzel yanlarından biri işte.aman sakın kalkıp onlarada hazırlık yapma
arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okudukça kendi hamileliğim geliyo aklıma fakat ben bebeğimi kaybettim 5.5 aylık erken doğm oldu ve ben şimdi düşündükçe herşey normal giderken biran öyle olmasını aşırı maydanoz tüketmeye bağlıyorum sakın ola böyle bi hata yapmayın araştırdım maydanoz kesinlikle tüketmeyin..Sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?