2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok teşekkür ederim. ense kalınlığı için 2 mm demişti doktorum inan bana o gün söyledi ama ben test sonucundan dolayı yıkıldığım için çokda önemsememiştim. şimdi gidince tekrar sot-rayım da net yazayım canım..

cerenliyağmur için biraz rahatlamış gibi..Allah güzel sonuçlar aldıracak inşallah canım.. Böyle dr.larımız olduğu için de mutlu oldum ayrıca...

Allah hayırlı etsin canım, sen içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyoruz...

AYY CANIMMM benim senin adına çokk sevindimm..
haberler çok güzel
dr de helal olsun ama

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
QUOTE=simgesel;16158438]Canım geçmiş olsun bende de var benimki haşimato ben endokrinoloji dr. gidiyorum her ay ölçüm yapılıyor şimdi normal değerler arasında günde 1 tane levortion ilacı alıyorum kafana çok takma bu hastalıkğın stresle çok alakası var kendine dikkat et[/QUOTE]
canım tsh degerlerin kaç?
canım bol şanslar haberlerini bekliyoruz.
hayırlı olsun canım

vay be doktora bak.benim kendi doktorum bile sonuçları sekreterine söyletiyo.canım bak ne güzel şeyler söylemiş içini ferah tut

CANIM çok sevındım senın ıcın drun ılgılenmesı ne buyuk ıncelik benım de aralık ayında randevum var kendısıyle ınsallah daha da ıyı habeler alacaksın cnm ben cok emınım

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorummm...
Bazı arkadaşlarımız mide ağrısı çekiyor FDilek geçmiş olsun canım. Gaviscon kullanabilirsin drun vermiştir.
sağol canımm Dr.um mide olayımı bilmiyo bayramdan sonra gidicem ozaman sorucam ama şiddetli olursa dünki gibi arar sorarımm..Ya ağrıların biri bitiyo biri başlıyo eşime diyorum şimdiden bile nekadar zor annelik(

hayırlı haberlerle gel canımmm

merklandırmadı seni bebişin öğrendin hemen ne güzell sonuçlarda iyi çıkar inşallah canım

CerenliYagmur haberlerine çok sevindim inşallah bugünde sıvı alınır canın çok acımaz ve sonuçları temiz dönerr canımm

bu arada insanın poposu ağrır mı kızlar ya:) dunden berı kalcamdan bacaklarımın arkasına dogru ınen ozellıkle alt bacaklarıma bır agrı var butun vucudum da sankı 2 km yurumusum gıbı adale agrısı gıbı çözemedım zor yuruyorum ayaktayken dun gece de tansıyonum dustu anı terleme usme hıssı bulantı basagrısı ve gaz oldu neyse ki geçti sonra pzt dr dan randevu aldım gun sayıyorum ınsallah arıfe dıye son anda arayıp calısmıyor demezler

günaydın kızlar... raporlu olunca her istediğimde giriyorum internete. az önce müdür yardımcım aradı. öğrencilerim ameliyat olduğumu öğrenmişler bana geçmiş olsuna geleceklermiş yarın duygulandım bir anda. hamile olunca insanın her şeye ağlayası geliyor.

evet çok ağrıyabiliyormuş,bilhassa da kuyruk sokumu, benim bir arkadaşım geçen sene doğumuna 2 ay kala bağsur minderine oturmak zorunda kalmıştı sürekli:)) sadece onda rahat ediyordu

balcııı
ağrırrrr ağrıırrrrrrr:78:
benim 2 haftadır ağrıyor
ama benim belimde fıtık var sanırım o oraya vuruyomuş..dr.um öyle demişti..siyatik ağrısı popona ve bacakalrına vurur demişti..
sende fıtık yoktur inş...
işim gereği oturuyorum ağrıyor..ayakta kalıyorum yine ağrıyor
:82:

cnm çok sevindim artık pozitif düşün tekrar geçmiş olsun

canım ne güzel ya ögretmenligin güzel yanlarından biri işte.aman sakın kalkıp onlarada hazırlık yapma

aynen öyle cnm popomun sag tarafı ozellıkle ve bacaklarımın alt kısmı bugune kadar bır sıkaetım olmamıstı bılmem kı fıtık mı var acaba

aynen öyle cnm popomun sag tarafı ozellıkle ve bacaklarımın alt kısmı bugune kadar bır sıkaetım olmamıstı bılmem kı fıtık mı var acaba

BALCI
fıtığın olsaydı bugüne kadar emin ol 1000 kere hissetmiştin...
sanırım normal adale ağrısı...
doktorum bana kas ağrılarım için magnezyum verdi güvenle içebilirmişiz..

BALCI
fıtığın olsaydı bugüne kadar emin ol 1000 kere hissetmiştin...
sanırım normal adale ağrısı...
doktorum bana kas ağrılarım için magnezyum verdi güvenle içebilirmişiz..

eskıden sey olurdu bır de bana uzun zamandır yasamadım ayakkabımı baglarken ya da egılmısken oyle kalırdım sankı belımı bırı ıkı yana ayırıyor gıbı bır acı olurdu

canım ne güzel ya ögretmenligin güzel yanlarından biri işte.aman sakın kalkıp onlarada hazırlık yapma
yapmayacağım çünkü dün fazla yorulmuşum akşam ağrılarım oldu. bir daha kimseye hizmet etmek yok. sadece bebişimi düşüneceğim. mayısa kadar onun hizmetindeyim.

burda msn gıbı yazmak bana zor gelıyor ya sonradan okumak daha keyıflı bır kere yazdıktan sonra her seferınde sayfayı yenılemek gerekıyor konusmanın devamını takıp etmek ıcın bır de nereye kadar okumussam sık kullanılanlara kaydedıyorum oyle kaldıgım yerden dvm edıyorum okumaya yoksa cok zor belkı de forumu kullanmayı bılmıyorum:)

canım çok saol ... zaten bunu duymuştum daha önce ..doktorum alakası yok tıp böylebir şeyi kanıtlamadı dese de ...ben uzak duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…