2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet sayfa yenilemek gıcık oluyoo:)) canım üstte forum takip menüsü var ordan yazdığım mesajları tıklarsan en son yazdığın mesajı bulur sonra ordan okumaya devam edersin daha rahat olur sıkkullanılanlarla uğraşmazsınn

eskıden sey olurdu bır de bana uzun zamandır yasamadım ayakkabımı baglarken ya da egılmısken oyle kalırdım sankı belımı bırı ıkı yana ayırıyor gıbı bır acı olurdu

ahh be arkadaşımmm
bu kadar ciddi bişey atlanırmı hiç..önemsemedin değilmi hiç ?
eskiden ara ara bel ağrılarında oluyosa belinde bi problem olabilir...
eğer öyleyse seninde benim gibi 2 kat fazla dikkat etmen gerekiyor

ben maydonoz yiyorum ama salatalarda biraz. onun da etkisi olu mu acaba? hiç mi yememek lazım?

yok yemeğin çorbanın içindenayıklamaya gerek yok ... ama kimisi yeşillik faydalı diye doldurup limon sıkıp yer yaaa ... o fazla işte ... aynı şey dereotu içinde geçerli...

maydanozda dereotuda (ödem +idrar+ sıvı ) söktürücü olduğu için bence bize zararlı

Canım hadi bakalım hayırlı haberlerle ve erkekinle dön doktordon:))

ohhhhh afiyet olsun turko... Yarasın bebişinede sanada...

gözün aydın canım.Erkekler arttı gene maşallah:)) valla siz böle yazdıkça benim kızım olcağına inancım %100 artıyor çünküm ben 4 ü bitircem hala gödtermedi bi pipi bana veledim.. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş gerçi...

canım benim ne kadr duygulandım ya Rabbim sana yardım etmiş bak için rahat etsin diye. Beni aramış kadar sevindim. Allah'ın izniyle iyi olcaksınız sende bebişinde...

Bu arada kocaman bir tünaydınnnnnn diyeyim herkese... Bugün bende afp-mom sonucumu alcam 2 de dua edin iyi çıksın kızlar.. ntd için yapılıyomuş bu test bazı doktorlar yapıyomuş bazılarıda üçlüyü tercih ediyouş benimki afp-mom yapmayı tercih etti ikilinini yanına...

CANIM İNŞ.GÜZEL ÇIKAR...
afp-mom nedir :26:ayrıca ntd ney onuda açıklarmısın :78:

evet çok ağrıyabiliyormuş,bilhassa da kuyruk sokumu, benim bir arkadaşım geçen sene doğumuna 2 ay kala bağsur minderine oturmak zorunda kalmıştı sürekli:)) sadece onda rahat ediyordu

cidden mi yaaaa...ben de neden ağrıyor kuyruk sokumum diye düşünüp duruyordum..o da hamileliktenmiş demek ki...ama ciddi ağrıyor yani...çok yavaş oturup kalkıyorum...bende belimle ilgili bir sıkıntı falan yok aslında...bu tamamen gebelikle alakalı o zaman:26:

ben her sabah peynir maydanoz domates sandivici yapıp yiyorum..ama birkaç tel maydanoz..çok değil...

CANIM İNŞ.GÜZEL ÇIKAR...
afp-mom nedir :26:ayrıca ntd ney onuda açıklarmısın :78:

Sagol canım benim ... Afp-mom bebeğin beyinsel gelişimi ile ilgili birşey normalde üçlü test yapılırken bakılan tstlerden biri. Ntd denilen şey nöral tüp defekti sanırım oda down sendromuyla ilgili bir test onu gösteriyor sonuçlar kan alınarak yapılıyor yani üçlü testin ilk aşması yapılıyor ama kalan iki testi doktorum yapmıyor bana ikili testim iyi çıktığı için. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason incelemem var onada referans olcak canım bebişimin beyin gelişimine kalp gelişimine ve organ gelişimine bakılcak 4 boyutlu ultrasonda. Buda yeni gitttiğim doktorumun istekleri işte...

Son düzenleme:
Cerenli Yağmur profdan Allah razı olsun kayıtsız kalmamış.
İnşallah sende güzel sonuç alıcaksın canım.

Selammmmlarrrr Fıstıklarrrr,
Biz geldik kızımla,
ama miğdemiz hala fena gibi..
Aç kalmaktamı tetikliyo ne..
Kızlar trabzon (cennet) hurması yiyin bol bol pek faydalıymış..

Biz geldik kızımla,

Hoşgeldiniz canım nerden bulcaz biz bu hurmayı... Aktarlrda falan varmıdır ki acaba

Hoşgeldiniz canım nerden bulcaz biz bu hurmayı... Aktarlrda falan varmıdır ki acaba

yok yaw, pazarlarda manavlarda olur, bu peygamber efendimizin yediği hurma olan değil, buda hurmada başka çeşidi.. cennet hurmasının faydaları - Google'da Ara burda resimleri var.. A vitamini yönünden çok zenginmiş, kan yapıyormuş daha bir sürü şey.. okuyun araştırın ve deneyin.. ben 2 tane yedim bugün..

Afiyet olsun canım... ben çok severim bu hurmayı adını bilmiyodum biz muşmula deriz buna ağzı buruşturur ya ham olanı geçenlerde yedim bende bir sürü bayılırım zaten daha çok yiyim o zmaan

Son düzenleme:
Biz geldik kızımla,

SELAM HOŞGELDİN..
ne o kim var yanında, oda kim, senin oğluşun yokmuydu :86:
hurma başlı başına çok faydalı
trabzon olmasa da olur değilmi ?

Afiyet olsun canım... ben çok severim bu hurmayı adını bilmiyodum biz muşmula deriz buna ağzı buruşturur ya ham olanı geçenlerde yedim bende bir sürü bayılırım zaten daha çok yiyim o zmaan

muşmulayıda biliyorum,
o daha mavurlu bi tad böyle, bide daha küçük..
onuda çok severim.. bu biraz daha değişik ama..
muşmulanında çokkk faydası var onuda ye tabi..
bide ağlat mı ahlatmı ne var oda güzeldir, turşusu kurulur kışın şerbetlerdi annem aynı beyaz şarap tadında bişey olur o böyle, ve kafayı iyi yapar, müthiş uyutur nerden geliyo aklıma böyle şeyler yaww..

SELAM HOŞGELDİN..
ne o kim var yanında, oda kim, senin oğluşun yokmuydu :86:
hurma başlı başına çok faydalı
trabzon olmasa da olur değilmi ?

hoşbuldukkkk..
nayırrr kızçemle geldik :92: sütyen sallıyoz baksana :82:
oğluşumla geleydim don sallardım
olmazmı, normal hurmada doğumu kolaylaştırıyormuş..
onuda okudum sabah, meryem suresinde yazıyor, okuyun bak bi ara..

salla salla sen o sütyenelri donları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…