burda msn gıbı yazmak bana zor gelıyor ya sonradan okumak daha keyıflı bır kere yazdıktan sonra her seferınde sayfayı yenılemek gerekıyor konusmanın devamını takıp etmek ıcın bır de nereye kadar okumussam sık kullanılanlara kaydedıyorum oyle kaldıgım yerden dvm edıyorum okumaya yoksa cok zor belkı de forumu kullanmayı bılmıyorum:)
eskıden sey olurdu bır de bana uzun zamandır yasamadım ayakkabımı baglarken ya da egılmısken oyle kalırdım sankı belımı bırı ıkı yana ayırıyor gıbı bır acı olurdu
ben maydonoz yiyorum ama salatalarda biraz. onun da etkisi olu mu acaba? hiç mi yememek lazım?
Günaydın canlarımmmmm
bugün bebişimle doktora gidiyoruz. benim evimin ordaki doç.dr. a görünücez bir de.
çok merak ediyorum nasıl minik tırtılımmm. bu doktor bakalım kız mı diyecek erkek mi. şimdi çıkıyorum şans dileyin. çok öpüyorum hepiniziiiiii
kızlarr ben bugün abimlere gidiyoruummm bol limonlu köfte yiyecem akşama gelirim artıkk geceden beri canım çekiyor köfteyii neys egelinimiz yoguracakk hemde ikiz yigenlerim var biri kız biri erkek 9aylı oldularr onlarıda özledimmm akşama geldiğimd egörüşürz canlarım kahvaltı yapıp çıkacammm:79:
herkese günaydın..dün ikili test için kan verdik, ultrasona girdik.kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı malesef ama ultrasonda herşey yolunda çıktı çook şükür. bi de açtı gösterdi hemen bizim edepsiz, erkekmiş:))
günaydın kızlar, dilerim hepimiz için güzel bir gün olur. dün inanılmaz güzel bi olay yaşadım.istanbulda prof doktor atıl yüksel ı duymuştum türkiyede bu konuda 1 numara olduğunu ve türkiyenin her yerinden ona gittiklerini sadece riskli gebeliklerle ilgilendiğini okudum ve mail adresini bulup mail attım ona yaşadıklarımı tahlil sonuçlarımı yapılan işlemleri ayrıntısıyla anlatmıştım üstünden 3 gün geçti cvp vereceğini düşünmedim sadece şansımı denedim:)) işyerimdeki mail adresimden atmıştım ve telefon bırakmamıştım, işyerine bi faks geldi adım soyadım yazılmış prof. dr. atıl yüksel telefonları ve bizi arayın diye şok oldum. aradım hemen asistanı sana bi türlü ulaşamadık şuan hastası var birazdan arıcağız seni dedi.. uzattım biraz galiba ve aradı.. merhaba nasılsınız dedi bana yazdığınız mailden çok etkilendim çok net çok güzel anlatılmış gerçekten seni aramamak haksızlık olurdu dedi anlattığına göre 13 haftanın içindesin yapılan tahlil sonucu evet riskli ama çook riskli değil cvs doğru bir işlem ilk denemede başarısız olunmuş olabilir korkma yapan doktorlar çok başarılı ve bu işte uzmanlar yarın eğer istemiyorsan çok korkuyorsan aminiyosentezi bekle 16. haftanda yapılır ilk seferde başarılı olur sonucun temiz çıkar çıkmazsada öyle ya da böyle zaten karar senin ama korkulacak bir durumun yok çünkü ense kalınlığı ve burun kemiği iyi görünüyor ölçüler normal dedi.. size gelmem gerekiyorsa geleyim dedim hiç sorun değil yeterki bana hemen randevu verin yok hiç gerek yok ben ordaki hocalara güveniyorum,için rahat olsun burda olsan tanımak isterdim dedi inanılmaz güzel aydınlatan moral veren biriydi bende tanımayı çok isterdim.. şimdi içim rahat çok şükür gidip ebru hanımla konuşacam onunla karar vericem hayırlısı neyse o olsun eğer rabbim nasip etmişşse olur etmemişse de hayırlısı neyse o olsun diyorum..... öğlenden sonra bakalım ne olucak kendinize bakın hoşçakalın kızlar..
Bu arada kocaman bir tünaydınnnnnn diyeyim herkese... Bugün bende afp-mom sonucumu alcam 2 de dua edin iyi çıksın kızlar.. ntd için yapılıyomuş bu test bazı doktorlar yapıyomuş bazılarıda üçlüyü tercih ediyouş benimki afp-mom yapmayı tercih etti ikilinini yanına...
evet çok ağrıyabiliyormuş,bilhassa da kuyruk sokumu, benim bir arkadaşım geçen sene doğumuna 2 ay kala bağsur minderine oturmak zorunda kalmıştı sürekli:)) sadece onda rahat ediyordu
yok yemeğin çorbanın içindenayıklamaya gerek yok ... ama kimisi yeşillik faydalı diye doldurup limon sıkıp yer yaaa ... o fazla işte ... aynı şey dereotu içinde geçerli...
maydanozda dereotuda (ödem +idrar+ sıvı ) söktürücü olduğu için bence bize zararlı
CANIM İNŞ.GÜZEL ÇIKAR...
afp-mom nedir :26:ayrıca ntd ney onuda açıklarmısın :78:
Selammmmlarrrr Fıstıklarrrr,
Biz geldik kızımla,
ama miğdemiz hala fena gibi..
Aç kalmaktamı tetikliyo ne..
Kızlar trabzon (cennet) hurması yiyin bol bol pek faydalıymış..
Hoşgeldiniz canım nerden bulcaz biz bu hurmayı... Aktarlrda falan varmıdır ki acaba
yok yaw, pazarlarda manavlarda olur, bu peygamber efendimizin yediği hurma olan değil, buda hurmada başka çeşidi.. cennet hurmasının faydaları - Google'da Ara burda resimleri var.. A vitamini yönünden çok zenginmiş, kan yapıyormuş daha bir sürü şey.. okuyun araştırın ve deneyin.. ben 2 tane yedim bugün..
Selammmmlarrrr Fıstıklarrrr,
Biz geldik kızımla,
ama miğdemiz hala fena gibi..
Aç kalmaktamı tetikliyo ne..
Kızlar trabzon (cennet) hurması yiyin bol bol pek faydalıymış..
meraba kızlar biz geldik hayatımın erkeğiyle. hadi bizi kutlayın.
Afiyet olsun canım... ben çok severim bu hurmayı adını bilmiyodum biz muşmula deriz buna ağzı buruşturur ya ham olanı geçenlerde yedim bende bir sürü bayılırım zaten daha çok yiyim o zmaan
SELAM HOŞGELDİN..
ne o kim var yanında, oda kim, senin oğluşun yokmuydu :86:
hurma başlı başına çok faydalı
trabzon olmasa da olur değilmi ?
meraba kızlar biz geldik hayatımın erkeğiyle. hadi bizi kutlayın.
muşmulayıda biliyorum,
o daha mavurlu bi tad böyle, bide daha küçük..
onuda çok severim.. bu biraz daha değişik ama..
muşmulanında çokkk faydası var onuda ye tabi..
bide ağlat mı ahlatmı ne var oda güzeldir, turşusu kurulur kışın şerbetlerdi annem aynı beyaz şarap tadında bişey olur o böyle, ve kafayı iyi yapar, müthiş uyutur nerden geliyo aklıma böyle şeyler yaww..
hoşbuldukkkk..
nayırrr kızçemle geldik :92: sütyen sallıyoz baksana :82:
oğluşumla geleydimdon sallardım
olmazmı, normal hurmada doğumu kolaylaştırıyormuş..
onuda okudum sabah, meryem suresinde yazıyor, okuyun bak bi ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?