meraba kızlar biz geldik hayatımın erkeğiyle. hadi bizi kutlayın.
muşmulayıda biliyorum,
o daha mavurlu bi tad böyle, bide daha küçük..
onuda çok severim.. bu biraz daha değişik ama..
muşmulanında çokkk faydası var onuda ye tabi..
bide ağlat mı ahlatmı ne var oda güzeldir, turşusu kurulur kışın şerbetlerdi annem aynı beyaz şarap tadında bişey olur o böyle, ve kafayı iyi yapar, müthiş uyutur nerden geliyo aklıma böyle şeyler yaww..
anaaammm kız sen kız istiyodun dimiii
pipiyi bırakmamışmı annesi gelirken..
hoşgeldiniz hoşgeldiniz..
salla salla sen o sütyenelri donları
kıss sen ne sallıyon seçemedim burdan
beni bakın, akşam rüyamda (canınız çekerse avcunuzu yalayın sürün memişlere/vicdan yaptırmayın bana) bizim köydeki yaşlı bi komşumuz var, onun bahçesindeki erik ağacından avuç avuç erik topladım.. annemde yanındaydı anne ya sen söyleyiversene ben toplarken hamileyim habersiz yemeyeyim dedim.. ama bi tane attım ağzıma.. o sırada kadın çıktı geldi, böyle suratı bozuk bi şekilde, dedim toplayabilirmiyim, topla dedi al şu daldakileri dedi, benim cepler dolu bu arada, çekine çekine topladım gene, ama tabirlere bakınca kötü oldum, rüya erik toplamak iyi değilmiş yaa..
hayır olsun diyin ya..
varmı iyi anlamını bilen..
evet ciesrecim kız istodum hemde nasıl anlatamam. ama kızda olsa erkekte olsa hepsi bizimdr. artık benm bi paşam var. ördüğüm pmbişleride çeyize kaldırıyoruz bugün bi dahakine inşallah.
Hımmm anladım canım benim hepsini yerim ben farketmez benim için:)) kafa yapan hariç olsun ama bebişlerde bulmasın içerde kafayı
kıss sen ne sallıyon seçemedim burdan
beni bakın, akşam rüyamda (canınız çekerse avcunuzu yalayın sürün memişlere/vicdan yaptırmayın bana) bizim köydeki yaşlı bi komşumuz var, onun bahçesindeki erik ağacından avuç avuç erik topladım.. annemde yanındaydı anne ya sen söyleyiversene ben toplarken hamileyim habersiz yemeyeyim dedim.. ama bi tane attım ağzıma.. o sırada kadın çıktı geldi, böyle suratı bozuk bi şekilde, dedim toplayabilirmiyim, topla dedi al şu daldakileri dedi, benim cepler dolu bu arada, çekine çekine topladım gene, ama tabirlere bakınca kötü oldum, rüya erik toplamak iyi değilmiş yaa..
hayır olsun diyin ya..
varmı iyi anlamını bilen..
Boşver rüya tabirini canım bi kere yeşil görmek muraddır yani istediğin birşeye ulaşmaktır... Rüya tabirleri saçmalıyo bazen. Hayıra yor ki hayırlı çıksın. Bak inşallah çok istediğin bişey olcak yakında
ne olduğunu bende seçemiyorum
hayırlara gitsin inş...
ama yeşil renk meyve ağaç iyidir sıkma canını...
evet sayfa yenilemek gıcık oluyoo:)) canım üstte forum takip menüsü var ordan yazdığım mesajları tıklarsan en son yazdığın mesajı bulur sonra ordan okumaya devam edersin daha rahat olur sıkkullanılanlarla uğraşmazsınn
günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
DUNCAN aradım doktoru sadece tsh ölçülmüş benim. onun değeri de 0,06 çıkmış. t3 ve t4 bakılmamış. onuda cuma günü gidince yaptıracağım. sanırım tiroidler fazla çalışıyor.
ahh be arkadaşımmm
bu kadar ciddi bişey atlanırmı hiç..önemsemedin değilmi hiç ?
eskiden ara ara bel ağrılarında oluyosa belinde bi problem olabilir...
eğer öyleyse seninde benim gibi 2 kat fazla dikkat etmen gerekiyor
valla banada hiç fark yapmıyo, ne olursa yerim bende.. meyve olsun yeter..
''eeyyyttt ulleeyynnn kim nan beni 9 aydır burda sıkıştıran'' diye nara atarak çıkıyolarmış..
evet bencede yaa, saçmalıyo bu rüya tabirleri, heryere aynı şeyi yazmışlar..
mis gibi can eriği ne hastalık getircek.. hıh..
Allahım hayırlara çevirsin İNŞALLAH..
kızlar dün görümcem sema hastanesine gittik bide orayı deneyeyim dedim çok güzel ilgilendiler doktor hanım uzun uzu baktı ve erkek dedi hemde %99.9.9.9 dedi inanamadım. kez bekliyodum ama bi paşam olucakmş. artık iyice inandım bu sene erkek senesi.
gözünaydın cnm hayırlı olsun paşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?