2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün görümcem sema hastanesine gittik bide orayı deneyeyim dedim çok güzel ilgilendiler doktor hanım uzun uzu baktı ve erkek dedi hemde %99.9.9.9 dedi inanamadım. kez bekliyodum ama bi paşam olucakmş. artık iyice inandım bu sene erkek senesi.

meraba kızlar biz geldik hayatımın erkeğiyle. hadi bizi kutlayın.

Tebrikler canım o zaman erkekler çoğaldı bizim kızlar napcekkkkk...

Hımmm anladım canım benim hepsini yerim ben farketmez benim için:)) kafa yapan hariç olsun ama bebişlerde bulmasın içerde kafayı

anaaammm kız sen kız istiyodun dimiii
pipiyi bırakmamışmı annesi gelirken..
hoşgeldiniz hoşgeldiniz..

evet ciesrecim kız istodum hemde nasıl anlatamam. ama kızda olsa erkekte olsa hepsi bizimdr. artık benm bi paşam var. ördüğüm pmbişleride çeyize kaldırıyoruz bugün bi dahakine inşallah.

salla salla sen o sütyenelri donları

kıss sen ne sallıyon seçemedim burdan

beni bakın, akşam rüyamda (canınız çekerse avcunuzu yalayın sürün memişlere/vicdan yaptırmayın bana) bizim köydeki yaşlı bi komşumuz var, onun bahçesindeki erik ağacından avuç avuç erik topladım.. annemde yanındaydı anne ya sen söyleyiversene ben toplarken hamileyim habersiz yemeyeyim dedim.. ama bi tane attım ağzıma.. o sırada kadın çıktı geldi, böyle suratı bozuk bi şekilde, dedim toplayabilirmiyim, topla dedi al şu daldakileri dedi, benim cepler dolu bu arada, çekine çekine topladım gene, ama tabirlere bakınca kötü oldum, rüya erik toplamak iyi değilmiş yaa..
hayır olsun diyin ya..
varmı iyi anlamını bilen..

Boşver rüya tabirini canım bi kere yeşil görmek muraddır yani istediğin birşeye ulaşmaktır... Rüya tabirleri saçmalıyo bazen. Hayıra yor ki hayırlı çıksın. Bak inşallah çok istediğin bişey olcak yakında

günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
DUNCAN aradım doktoru sadece tsh ölçülmüş benim. onun değeri de 0,06 çıkmış. t3 ve t4 bakılmamış. onuda cuma günü gidince yaptıracağım. sanırım tiroidler fazla çalışıyor.

evet ciesrecim kız istodum hemde nasıl anlatamam. ama kızda olsa erkekte olsa hepsi bizimdr. artık benm bi paşam var. ördüğüm pmbişleride çeyize kaldırıyoruz bugün bi dahakine inşallah.

hayırlısı olsun canım ya..
ya bende net öğrenebilsem bi..
içimde kurt var..

Hımmm anladım canım benim hepsini yerim ben farketmez benim için:)) kafa yapan hariç olsun ama bebişlerde bulmasın içerde kafayı

valla banada hiç fark yapmıyo, ne olursa yerim bende.. meyve olsun yeter..
''eeyyyttt ulleeyynnn kim nan beni 9 aydır burda sıkıştıran'' diye nara atarak çıkıyolarmış..

ne olduğunu bende seçemiyorum
hayırlara gitsin inş...
ama yeşil renk meyve ağaç iyidir sıkma canını...

evet bencede yaa, saçmalıyo bu rüya tabirleri, heryere aynı şeyi yazmışlar..
mis gibi can eriği ne hastalık getircek.. hıh..
Allahım hayırlara çevirsin İNŞALLAH..

ayy çok tesekkur ederım canım daha kolay olacak sanırım:)

evet canım seninki fazla çalışıyor onu yükseltmeye çalışırlar şimdi 1 le 1,5 arasına geldimi tsh iyi olur benim bi arkadaşım vardı senin gibi hiperdi oda misler gibi doğum yaptı hiç meraklanma sen... Benimki yavaş çalıştığı için hızlı çalışanın ilacını bilmiyorum canım ama 1 ay gibi bir sürede dengeleniyor sakın kafana takma bu troidlerin en büyük düşmanı moraldir unutma canımmmmm

yanı bu anlattıgım toplasan hayatım boyunca 2-3 kere oldu o yuzden onemsememıstım cnm bakalım hamılelıkte olacak mı ınsallah olmaz

valla banada hiç fark yapmıyo, ne olursa yerim bende.. meyve olsun yeter..
''eeyyyttt ulleeyynnn kim nan beni 9 aydır burda sıkıştıran'' diye nara atarak çıkıyolarmış..

evet bencede yaa, saçmalıyo bu rüya tabirleri, heryere aynı şeyi yazmışlar..
mis gibi can eriği ne hastalık getircek.. hıh..
Allahım hayırlara çevirsin İNŞALLAH..

Bak böle işte ohhh mis gibin takma kafana....

medusa istanbulda olsaydın benim endokrinciye götürürdüm seni çok şeker bi adam... Adıyamanda güzel bi endokrinci bul aksatma sakın canım her ay düzenli git tamam mı... t3 t4 seviyenede bakılsın onlarda önemli hamilelikte oldu dimi senin hamilelik öncesi bakılmışmıydı canım troid hormonuna...

Son düzenleme:

gözünaydın cnm hayırlı olsun paşan

teşekkürler duncan canım, zaten adıyamanda bir tane endkrinoloji var oraya gideceğim cuma günü. yok kesinlikle aksatmam. kafaya çok takmıyorum zaten. tedbir almak çok önemli benim için. gerisi allahtan. birşey olmaz inşallah allahın izni ile. bir arkadaşım da hamile. şu anda 14 haftalık. onun değeri 0,005 çıkmış, ama t3 ve t4 iyiymiş onun. bugün amerikan hastanesine gitti o da. test filan yaptırdı. doktor hamilelikten kaynaklanıyor büyük ihtimalle demişti ama kesin sonucu yarın alacak. ne çok pahalı ama amerikan hastanesi. muayene 200, testler içinde 250 vermiş.

ciesra, rüyalara kesinlikle takılma canım, ben ilk zamanlar durmadan anlamı kötü rüyalar görüyordum. taktıkça hergün gördüm. baktım çare değil. boşverdim. şimdi gördüğümü bile zo hatırlıyorum.

selam kızlar...
bende aranıza katılmak istiyorum,bende inşallah mayıs 2011 annelerinden birisi olacağım.gecmişi fazla okuyamadım,bulantısı olan varmı aranızda.....?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…