günaydın kızlaarrr hepinizee..
özlem ve ceren güzel haberlerinizee çookk sevindimm böyle devam eder inşallah...
Baharnazcım ben ilk zamanlar sağlık ocağına gittim her ayda gidiyorum ve bu ayın 26 sında aşıya çağırdılar tekrar gidicemm..
SUBARU bakalım hayırlısı canım
nevra özel sigortan varsa daha iyi canım ben etiler memorıala gidiyorum özel sigortam yok ama doğum fiyatları uygun gibi en azından sigortan karşılıyordur bir kısmınısende ordakine bir git istersen birde arkadaşlar medipol yada medicanadan bahsediyorlardı sanırım
kızlar sağlık ocağıyla ilgili yazdığım yazıya kimse bir kelime etmemiş
yakızlar benım tıcker kaybolmus.....
canım ben sormuştum ataşehi şifayı.. hayır var kadın doğum. tam teşekküllü hastane. yeni doğan yoğun bakım vs. de varmış. tlf.la öğrendim..
hosgeldın dılekcıgım....ayy n guzel hayır dıyelım hayır olsun...bı tosuncuk daha mı gelıyo??????
cınsıyetı bellı deyıl demı???
kızlarr dün çok güzel bi rüya gördümm..Doğum yaptım oğlum oldu ama nasıl tatlıı gülüyoo ilk kucağımda ağlıyoo sesine kurban olurum senin falan diyorumm ..ama hiç kilo almamışım eve geliyorum göbeğimi sarma derdine düşüyorum falan çookk güzeldi emzirdim bide doyana kadar ayyy o günler gerçektede gelecek inşallah
hoşbuldum zonoxcummm
subaru tetanzmuş galibaa bence gidip kaydolun kızlarr
ciesra sanırım sendin rüyanda agaçtan erik toplayan.o yazını okuyup uyuyakalmışım rüyamda erikle ugraşıp durdum erik istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar bir önerim var.:92: bence burda artık yiyeceklerden bahsetmeyelim. canım şunu istedi şunu yaptım yedım falan demeyelim. çalışan ve yapamayacak durumda olanlar var .ki bende onlardan biriyim.burada yazıp yazıp canımızı çektiriyoruz mesela ben yiyemeyınce kendımı kötu hissediyorum yapamayacak kadar da çok bulantım var. ne dersınız kızlar?
avuçları yala memelere sür :))) çok komik ama bende daha önce duymuştum .. bak şimdi sen bahsedince aklıma geldi ciesracım... yapmalı bencede ...ama dışardaysakkkk ; çaktırmadan yapmalı :))))
her ruya gordugumuzde mı? yoksa bebekle ılgılı ruyalardamı?
Günaydın ballarrrr,
hepinizi sevgiyle selamlıyoruz kızımla..
iyi mutlu günler diliyoruz..
GÜNAYDIINNN
teşk ederimmm bizde seni selamlıyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?