2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın dilek nasılsın ?
bu ay ne aşın var senin
benim hiç haberim youkkkk:26:

bahar, doğum fiyatları ne dolaylarda?

medipolde n0rmal doğum 1100
sezeryan: 1500

hastane hizmetleri dahil değil. bebek bakımı küvez bebek yoğun bakım gibi.
+ epidüral, spinal doğum tercih edilirse +500 milyon ekliyorlar.

sağlık ocağı hakkında bilgim yok valla. beni hiç aramadılar:26:

canım ben sormuştum ataşehi şifayı.. hayır var kadın doğum. tam teşekküllü hastane. yeni doğan yoğun bakım vs. de varmış. tlf.la öğrendim..

aaa bilmiyordum ben olmadığını biliyordum valla. ssk geçiyor mu??

fdilek, hoşgeldin

e ben nıe gormuyorum kı mavı fılım ordamı allah allah...kapatıp acayım barı belkı gelır....

kızlarr dün çok güzel bi rüya gördümm..Doğum yaptım oğlum oldu ama nasıl tatlıı gülüyoo ilk kucağımda ağlıyoo sesine kurban olurum senin falan diyorumm ..ama hiç kilo almamışım eve geliyorum göbeğimi sarma derdine düşüyorum falan çookk güzeldi emzirdim bide doyana kadar ayyy o günler gerçektede gelecek inşallah

hoşbuldum zonoxcummm
subaru tetanzmuş galibaa bence gidip kaydolun kızlarr

Son düzenleme:
ben bornova sıfada yaptırdım tup bebegıde serkılajımıda hastaneden gayet memnunum aynı dısıplınle calısıyorlarsa sızde memnun kalırsınız bence yanlız fıyatlar bıraz ucuk sgk gecmıyo burdakınde dogum 2500 tl

hosgeldın dılekcıgım....ayy n guzel hayır dıyelım hayır olsun...bı tosuncuk daha mı gelıyo??????
cınsıyetı bellı deyıl demı???

zonox özlem yazmış bornovada geçmiyo diye..benim özel sigorta olduğu için bilmiyorum sgkyı.. canım istersen ara sor bi tlf:444 2 574

fdilek hayırlara vesile olsun ne güzel rüya görmüşsün..

hosgeldın dılekcıgım....ayy n guzel hayır dıyelım hayır olsun...bı tosuncuk daha mı gelıyo??????
cınsıyetı bellı deyıl demı???

hayır yaa belli değil dahaa ilk defa cinsiyeti belli olan bebek gördüm eşimde kız gördü 3 gün önce bakalım kiminki doğru çıkacak :)) eşimde bende ikisinede aynı mesafedeyiz ilk bebek olduğundan isteğimiz yok

aaaaa çok güzel görmüşsünn hayırlara gitsin inş...

Kızlarrr merhaba .. cinsiyetini öğrenenleri tek tek tebrik ediyorum ... erkek çoğunlukta gibi gözüküyor :)))

benimki bayramdan sonra belli olacakmış . ..daha 13. haftadayım. bakalım hayırlısı ..sabırsızlıkla bekliyorum ... HAva çok güzel birazdan yürüyüşüme çıkacağım ...

Günaydın ballarrrr,
hepinizi sevgiyle selamlıyoruz kızımla..
iyi mutlu günler diliyoruz..

ciesra sanırım sendin rüyanda agaçtan erik toplayan.o yazını okuyup uyuyakalmışım rüyamda erikle ugraşıp durdum erik istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bendee..

bencedee yaaa..
ben rüyamı anlatabilmek için mecbur bahsettim ama..
avcunuzu yalayıon memişlere sürün de dedim,
ama evet yemekten bahsetmeyelim yaww..
şişcez valla..

avuçları yala memelere sür :))) çok komik ama bende daha önce duymuştum .. bak şimdi sen bahsedince aklıma geldi ciesracım... yapmalı bencede ...ama dışardaysakkkk ; çaktırmadan yapmalı :))))

Son düzenleme:
avuçları yala memelere sür :))) çok komik ama bende daha önce duymuştum .. bak şimdi sen bahsedince aklıma geldi ciesracım... yapmalı bencede ...ama dışardaysakkkk ; çaktırmadan yapmalı :))))

öyle derler ama cidden bebişin canı çekiyomuş senin çekmesede..

her ruya gordugumuzde mı? yoksa bebekle ılgılı ruyalardamı?

ayy özlem çok güldürdün kız beni
rüya görünce değil canımız bişey çekince yapmalıymışız..
mesele su çekti canın ama (herkesin elinin altında su vardır verdim bu örneği) su yok mesela mevsimi değil atıyorum.. ama canın istiyo bide gebişsin, o zaman avcunu yalıcan memelerine sürcen.. o zaman yiyemesende canının çektiği seyden ne senin ne beişin bi tarafı şişmezmiş..

dilek ne güzel rüya oyle
ben de özel sigorta takılıcam..
özlemcim sen progesteron ilacına devam ediyor musun? benim de tüp ya. o da midemi kotu yapıyor sanırım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…