2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aha ben bu memeye sürme olayıını bilmiyordum:)))))))))))))))
memeler dedinize de tombul tombul memeler oldunuz mu ..ne kocaman oluyor bunlar boyle

dilek ne güzel rüya oyle
ben de özel sigorta takılıcam..
özlemcim sen progesteron ilacına devam ediyor musun? benim de tüp ya. o da midemi kotu yapıyor sanırım benim

yok canım kullanmıyorum artık crınone jel kullandım uckutu falan bır bucuk aydır kullanmıyorum canım....

ayy bu kadın mılletının ıslerı yok goguslerıne sur ellerını yok poponu kası nazar degmesın vs vs....daha neler duyacagız bakalım....

kızlarrrrr
benim yine bi sorunum varrr
sanırım ellerim şişiyooo
parmaklarımm şişiyo yüzüğüm sıkıyooo
akşam eve gittiğimdede ayaklarıma bakıyorum ayakalrımda şişmiş
hiççç tuzlu yemiyorummm..tuzlu gıda almıyorum sadece yemeklerde ne varsa o
erken değilmi şişmek için..yada bende ödemmi oluyooo

subaru bobreklerınle ılgılı bı sorunun varmı???? gercekden sısmek ıcın daha cok erken....benım ellerım falanda sıs ama ben cok hareket etmıyorum ondan cok rahatsız olursan bence bı tatlıl yaptır...

ben felaket tuzlu yerim. yaz olsaydı tuzdan felaket şişerdik allahtan kış hamilesiyiz yaa. ben bu tuzu bırakamıyorum lanet olsun

canim bencede cok erken..bnm arkadasimdada oldu ama o hamileligin son ayinda oldu..gecer insallah...

şimdi yüzüğüme baktımm hala aynı:)..çok erken canım yaa inşallah ödem sorunu yaşamazsın son aylar baya zor oluyo gıdalardakinede dikkat et ozaman tuzsuzlarını al canımm

subaru bobreklerınle ılgılı bı sorunun varmı???? gercekden sısmek ıcın daha cok erken....benım ellerım falanda sıs ama ben cok hareket etmıyorum ondan cok rahatsız olursan bence bı tatlıl yaptır...

bildiğim kadarıyla yok ama hamilleikte herşey olabilir
sadece parmakalrım şişiyo ..
normalde yüzüğümle oynarım ben yüzüğüm hareket etmeyince farkettimmm
bu arada sabah kalktığımda herşeyim normal gün içinde şişiyor
1,5 haftadır sabahalrı haşlanmış yumurta beyaz peynir yiyorum bundan olabilirmi ?

cıesra caqnım zaten sacma gelen seylerı yapmıyorum....ınanıyosan sen devam edebılırsın...

bence dr. la görüş tahlil falan ister o en sağlıklısı o olur SUBARU,
ihmal etme..

cıesra caqnım zaten sacma gelen seylerı yapmıyorum....ınanıyosan sen devam edebılırsın...

işte bu kaaa..

bence dr gıttıgınde bı sor canım tahlıl falan yaptırır ıcın rahat eder...yumurtayla peynırın odem yaptıgını duymadım ama....peynırın tuzlu deyıl demı genelde tuz odem yapıyor dıye bılıyorum....

KAHVALTIMI DIŞARDAN YİYİYORUM
şirkette kalvatımı yapıyorummm
malesef peynirde tuzlu
amanınnn boooww 50 g. utzlu peynir beni böyle şişirmi yawwww:26:

CerenliYagmur geçmiş olsun,
çok şükür atlatmışsın..
Allah bir daha yaşatmasın, kimselere yaşatmasın böyle şeyler..Hayırlısyla alalım yawrucuklarımızı kucağımıza..

Dr. a soracaklarını not al bi kağıda SUBARU insan unutuyo orda heyecandan..
ihmal etme sor mutlaka..

tamam yarın bi baktırım kendime
elime yüzüme baksın şişmiyim anlar inş..
tahlilde gerekirse yaptırıyımmm
inş.bişey çıkmaz yawww
suyuda bu aralar bol içiyorum ama tırstım şimdi bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…