2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçecek canım biraz daha sabır
kahvaltıda ekmek arası peynir domates vs yemeye çalış..
mümkün olduğunca katı ye
bulantı çok zorrr bilmezmiyim bende 2 ay öğüre öğüre ağlaya ağlaya yemek yedimmmm

SLm arkadaşlar
Dün devlet hastanesi gittim hem cinsiyetini soruyum hemde bakalım bebiş nasıl diye
sağlığı ÇOK ŞÜKÜRR iyi dedi doktor cinsiyetini ısrar ettim söylemedı
Bizde özel hastaneye gittik artık öğrenelım14 haftaya girdik dedik
Doktorumuz saolsun çokk iyi biri çıktı anlayışla karşıladı
2 kızımv ar deyince güldü :)) ne varsa kızda var erkek hep sizden bekler dedi kız öyle değildir dedi :) bu beni daha rahatlattı tabi( doktor seçiminin ne kadar önemli olugunu birkez daha iyi anladım)
sonrasına baktıı ve çok küçük 85 gram daha ama erkek gibi dedi yanılma payı olabilrmis %90 ama %99 diyemem dedi bakalım 3.4 hafta sonra 3 lü testtimizde anlarız
şimdi daha çok merak sardı
değişimiki acaba değişmezmiki acaba pipisimiydi kordonumuydu :)) Sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlarımız olur inşallah cümlemizinn

Patlamış mısır yada mısır gevregi (şeker ilavesiz) deneyin .. mideye iyi geliyor ve besleyici ...
muz kabız yapıyor diye bana da yasakladı dr.

hayırlı olsun,,
gözün aydın,
bi oğluşumuz daha oldu

subaru senin cinsiyet belli oldumu cnm? ben arada takip ediyorum ama çok fazla takılamıyorum.

hayırlı olsun ..... Bu sene erkek senesi galiba :))))

hayrlı olsun canım. 2 kıza 1 erkek artık çocuk sezonunu kapatırsın ne güzellll.

Yalnız doktorun saçmalamış. benim oğlum olucak ne demek öyle ne varsa kızda var. benim doktorum bana deseydi kafasına ultrasonu patlatırdım heralde

mide bulantısından çeken biri olarak, artık yemek yiyebiliyorum ama bu sefer de 3 saatte bir en geç midem asit salgılıyor heralde, o kadar bulanıyor ki, mutlaka tutacak kuru bişiler yemem gerekiyor...
ne kadar çok erkek oldu maşallahh..
bakalım bizim ki ne olacak

özlemcim ben progresterona devam ediyorum valla...günde 3 tane içiyorum hem de

kızlar yine kabızım ama en azından tuvalete çıkabiliyorum.

bu arada koşu bandım geldi oleyyyyyyyyyyy. ama kötü haber verdi kuran adam. bizim toprak hattımız koşu bandına göre çok düşükmüş :2: topraklama hat yapılana kadar yürüyüş yapamıcam

gözünayydınnnnn maşallahhh
hayırlı olsun oğluşun..
yok değişeceğini sanmam dr.% 90 demiş daha ne olsunn
dr pipiyle kordonu daha iyi anlar :92:

hayırlı olsunnn
tühh şansa bak...
neyse en kısa zmaanda tesisatı yeniletirsin sen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…